Det skulle inte förvåna mej

Det skulle inte förvåna mej om pappa eller mamma en dag skulle dammsuga upp min brorsas hamster. Han ser ju fan ut som en dammboll!


Mysteriet på Greveholm

Ni kan fanimej inte neka till att julkalendern från 1996 år tidernas bästa julkalender, dom blir sämre och sämre för varje jävla år. Kollade inte mer än på ett halvt avsnitt av årets julkalender sen gav jag upp. FY HELVETE vilken trist!!!


För trött för att vara vaken men för pigg för att sova...

Tja, sitter här i sängen fan va skönt det är med en helt nybäddad säng med sprillans nya sängkläder. Har man sovit på en båt i 2 nätter så längtar man hem till att få lägga sej i sin egna säng och det bästa var när jag kom hem var att jag hade fått nya sängkläder.

Sitter just nu och laddar hem julkalendern från 96 (mysteriet på greveholm) men jag har sällskap =D Tänkte att nu när jag haft så kul på kryssningen och inte haft en lugn stund tänkte jag ta det lite lugnare men fortfarande ha trevligt. Har 4 tjejkompisar här och vi har jättetrevligt. (man borde kanske mer kalla det barnvakt/dagis än tjejkväll) Det jobbiga är bara att dom snor mitt godis som jag köpte på båten och att dom är ganska tystlåtna men det är bara skönt med tanke på hur trött jag är. Vissa av er kanske undrar varför jag har hela 4 kompisar hos mej när jag dissat alla andra till att ses. Jo det är ju såhär att dessa tjejer är väldigt speciella. 2 av dem är mina fosterdöttrar, en är min pacient och den fjärde hon springer runt och håller dom andra 3 + mej sällskap. Nä, nu tänkte jag vara lite social med dem innan dom biter sönder mitt nya täcke eller sprider godis över hela sängen. Sandra du måste uppfostra dina döttrar bättre ;) kissar på sej gör dom oxå men jag älskar dom nog lika mycket som du så det gör inget ^^

Nu hoppas jag Robin ringer så jag kan berätta om min helg coh han om sin och sen vill jag sooooooova!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag överlevde kryssningen!

Tjaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nu är jag hemma igen. Fan va kryssningen ägde asså. Det var skitkul verkligen (med vissa undantag) men hur som helst tänkte jag berätta lite vad för sjuka saker jag och Kajsa höll på med. Just nu är jag så sjuuuukt trött så jag tänker skriva i punktform och sen kan jag berätta lite mer utvecklat om hela resan

Saker som hände på båten
  • Jag och Kajsa låtsades vara lesbiska för att driva vansinnet ur 2 blattar
  • Drev med blattarna och sa att dom var transor
  • Jag och kajsa fick för oss att leta upp båtens absolut största töntar och ragga på dom (vi lyckades) och det roliga var att dom var ryssar fast bodde i estland (tallinn) och att en av dom påstod att dom inte hade någon nationalitet och att det stog Alien på hans pass (han såg ut som en alien så det skulle inte förvåna mej om han var en)
  • Söp upp tönatarnas plånbok XD
  • Jag fixade en ny båtbiljett på ogiltjigt pass efter att gått av båten och riskerade att inte komma på igen!
  • Kajsa och jag sjöng karaoke (jag vill vara din margareta)
  • Sov med kajsa i en hög på golvet mellan 2 trappor på 9:e våningen (danny/missal var i hytten och kröka och han är såååå jobbig då)
  • Sen flyttade vi oss till bildäck och fortsatte sova där för att det var folk som kom till 9:e våningen.
  • Släpade runt ett fyllo på 39 bast i galma stan i Tallinn. Han var aspackad och betedde sej som en liten unge på typ 4-5 bast.
  • Flasha mina vits trosor med röda prickar för Jimmy XD
  • Träffade massa roligt nytt folk.
  • Dampa loss på några killar som väckte mej
  • Gick i sömnen för att jag trodde att en häst skulle komma och sova i min säng (jimmy upptäckte att jag höll på att gå ur hytten och då vaknade jag
  • (intern) Fick thomas att dansa
  • Buggade till remixer, teckno m.m.
  • Började tävla med en Vikingline på vägen hem (dom vann för vi svängde av till Åland men inte Vikingline som åkte direkt till Stockholm)
  • Skrek åt Vikingline så jag höll på att falla över bord
  • Gjorde vapen av plastgafflar
  • Sen får vi ju inte glömma hur mycket jag och Kajsa härjade runt i hela båten!
Sen hände förståss massa andra sjuka grejer som jag inte kommer på just nu ;)
Ska duscha och sen sova ett tag så höra vi kanske ikväll

Tjaoo...

Klockan är 01:18 och här är ekot!

...Det är faktiskt sant, det ekar i mitt rum. Vill ni veta varför? Jo för att det enda som står kvar i mitt rum är min byrå med tvn på, mitt nattduksbord och min säng. Varför? Undrar ni kanske, jo det är ju så att det ska målas om och då måste vi ta ut alla mina möbler för att det inte ska bli färg på dom. Allt har jag flyttat ut själv men jag behöver hjälp med min tunga klumpeduns tv och byrån är ännu tyngre. Sängen har jag kvar tills vidare. Jag hinner inte börja spackla och måla för ens på söndag och det är för att jag ska ju som dom flesta i nuläget vet är att jag ska åka på kryssning med Kajsa, fy helvete va jag ser fram emot det!! Det som oroar både mej och Kajsa är nu att man måste ha pass ev. legg med sej men dom kollar typ aldrig upp sånt. Hur som helt, legg har vi båda men det är inget EU-legg och sen så har vi ju pass men mitt gick ut i somras och Kajsa har bara ett söndertuggat. Det var nämligen så att hennes mammas hundvalp åt upp den andra halvan.

Ni kanske vill veta vad jag har gjort idag. Jo jag sov ganska länge idag för att ajg satt upp till typ 4 och smsade me Robin. Tade viljat träffa honom men han är som sagt i sälen så våran kebabutflyckt får bli senare nästa år någon gång (va helskt det låter när man säger nästa år men det är ju inte så många dagar kvar på det här året, kanske borde börja tänka ut lite nyårslöften?!)
Idag väckte iaf mamma mej halv 12 men jag kom inte ur sängen för ens 12 ;) ajabaja Rose att sova bort dagen sådär men vi skyller på Robin som höll mej uppe ^^
Sedan så satt jag vid datorn och spelade the sims 2 djurliv, när jag plockade ihop i mitt rum så hittade jag spelet och det var ju så himla länge sedan så det var ganska kul att spela men jag tröttnade ganska fort för att det gick åt helvete. Sen så hjälpte jag mamma att vika strumpor samtidigt som vi lyssnade på Dyffys skiva och sedan 80-tals hits och när vi hade lyssnat klart på dom skivorna så satte vi på vinyl 107. Den kanalen har ju börjat med 70 och 80-tals hits nu också och dom har noja på ABBA kan jag ju förvarna.
Nu kom jag på att ajg tömde ju mitt rum också. Det är ju smidigt att jag kommer på det nu fast jag sitter i det och varje gång jag trycker på en tangent (speciellt mellanslag) så ekar det ;)
När pappa kom hem så gjorde vi middag och sedan fick Sibel sin medicin och hon var jätte duktig =D som belöning fick hon en köttbit som hon mumsade i sej. Dom andra råttorna fick också kött, potatis och kokade morötter.

Fan nu har jag ont i nacken för att jag har suttit med ansiktet i datastärmen hela dagen typ. Just fan glömde berätta att min pappa fick starta om hela datan och ominstallera Windows XP =O sedan september månad har det visat sej att hela 6 stycker trojanska hästar legat på hårddisken. Som tur är så har vi ju virusskydd som håller emot men om virusskyddet skulle sluta uppdatera sej så skulle hela datorn krascha...Det roliga (inte) var att den nästna gjorde det också. När pappa startade datorn så fanns bara skrivbordsbakrunden kvar, inga ikoner eller den där remsan där nere och sen upptäckte han att datorn (sedan september) förlorat olika program. Antar att det var någon av dom trojanska hästarna som smygit runt i datan och plockat bort lite smått och gott.
Som dom flesta vet så finns det ju alla möjliga datavirus, allt från att en liten tecknad figur äter upp ikonerna på skrivbordet till att hela hårddisken kraschar så man får köpa en ny. Vi hade turen att bara förlora vissa program samt att internet spärrade msn/hotmail. Nu funkar det igen och imorgon eller när jag kommer ihåg ska jag ladda hem firefox till pappas dator också eftersom det är bättre än internet explorer. Dessutom så har firefox mycket snyggare ikon ;)

Nä nu får fanimej Robin ta och ringa som han sa tycker jag! Jag har tråkigt och hörs sen!!!

Tack Peter!!

Sibel har fått 3 doser av sin medicin och hon mår genaskt bättre. Hon kanske bara behöver medicin fram till fredag! sandra jag tror du kommer få hem 4 fina och friska råttor (bortsett från att 2 har grillat sina morrhår)

<3

Ändrade planer

Tjaaaa, sitter hemma nu med datorn i knät och håller på att överföra hela datorns innehåll till mitt nya externminne som jag fick av pappa och mamma i julklapp. Ville ha ca 500 GB men dom hade köpt 1000GB =O
Här kommer hela listan på va ja fick...
  • Extern hårddisk 1000gb
  • Svart mössa som det står Rose på me glitter lila text
  • Strumpor (mjuka som fan!
  • 3 badbomber som är lite större än tennisbollar
  • Choklad
  • 500kr
  • Gosedjurstofflor i form av vargar
  • Hårfärg
  • Bok om hur man ritar fantasy
  • Bok med jättefina bilder på vilda djur
  • Väggkalender
  • Använda madagaskar 2 biobiljetter
Nu kommer jag inte på med men det var säkert nått mer =P

Nu till mitt val av rubrik. Nu är det såhär att planerna är ändrade! Det var tänkt att jag skulle (liksom varje helg) dra till HBJ på lördag MEN nu blir det ändrade planer. Kajsa har just beställt biljetter till en kryssning till Tallin. Båten avgår kl 18 på fredag och jag kommer hem på söndag kl 10. Under denna tid kommer min mobil vara avstängd så ni som vill nå mej får vänta eller höra av er tills jag kommer hem eller innan kl 22 på fredag!

Puss

God jul!

Antar att det inte kommer vara så många som spanar in min blogg idag eftersom det är julafton och alla ska stressa runt med förberedelser och familjen. Tänkte bara önska alla...







DET SNÖAR!!!! MIN ÖNSKAN GICK I UPPFYLLELSE!!! (att det ska snöa på julafton!)

Vad ska Sandra säga?

Hejsan svejsan, har just ätit en underbart god julmiddag med familjen och sedan fick mamma och pappa för sej att råttorna skulle få diska våra tallrikar så jag hämtade ner Sandras bebbar så fick dom springa runt på bordet och slicka rent tallrikarna samt provsmaka matresterna. ex, rom, ägg, julskinka, lax, köttbullar, svampomelett och massa mer. Men Daphne och Misty tyckte att ljusen var mer intressantare så dom börja sniffa på lågan och då lockades deras morrhål av värmen så nu ser dom riktigt roliga ut me sina skruvade morrhår. (lugn Sandra det växer ut nya igen)
sen så satte Misty sin hand på en värmeljuslykta i form av en snögubbe. Då brände hon sej men sa inget utan börja bara slicka på handen som hon bränt sej på. Jag tänkte vara extra snäll och hjälpa henne så ja satte hennes hand under kallvatten så brännan skulle gå över fortare. Vilda och Sibel var mest intresserade av att bli kliade eller sova i min luva. Som avslut fick dom dela på en prinskorv. (Sandra jag lovar att dom inte kommer se ut som Tjoffsan när du får tbx dom...bara nästan)...
Nu ska jag fortsätta att rita på paint. Ni får se sen när det blir klart ^^

Puss hej

Sibel har fått sin medicin!

Hej alla, idag har jag sovit skitlänge och sen drog jag till Ingela (grannen) och så kollade vi på lite youtubeklipp samt ice age 2 =)

Sen så kom pappa hem och då drog vi till Kungens Kurva och skulle köpa julöl och sen cider till mej. Där mötte jag världens bästa Peter som gav mej medicinen som Sibel ska få för att bli frisk =D Jag kan inte fatta hur han orkade köra ända från Bromma till Kungens Kurva bara för att Sibel skulle få sin medicin så fort som möjligt! Fan va snällt!!!!!! Sen fick jag också en julklapp av honom men den ska jag inte öppna för ens på julHafton ;)
Pappa, Peter och jag stog ganska länge och bara snacka skit utanför systemet och sen så säger Peter, kolla vem som går bakom dej och då var det Jonathan (Loberg) så då sa vi hej till honom oxå men sen så blev jag hungrig och så åkte jag och pappa hem.

När jag kom hem började jag fixa med medicinen och det gick sådär för sprutlocket som man ska sätta på passade inte =O men sen efter mycket fill så lyckades ja fixa sprutan och när jag skulle mata Sibel pep hon och hade sej och försökte komma oss men jag fick i henne nästna allt hon skulle ha men jag har bestämt  att hon ska få lite medicin 2 ggr om dagen. Hon tyckte iaf att den var god trots det hårda motståndet och starka vägran så var hon jätte duktig. Nu sitter hon nog och surar i buren och kommer nog vara riktigt sur på mej ett tag framöver men det får hon vara. Hon får tom bita mej om hon vill (men det gör hon aldrig) bara hon blir frisk. Tur nu Sandra att jag passar henne så slipper du slåss med Sibel ;) =P
Nu ska jag kolla på Simpsons och sen börja röja i mitt rum =)

Mamma säger att hon aldrig i sitt liv sett en så fin råtta förut! Jag måste nog ta och hålla med. Snart gumman blir allt bra igen ^^ <3 orka stå ut med mej och min läskiga spruta med medicin så blir det hur bra som helst!

Fan vilken underbar helg och nu är det jullov och allt =)

Tja på er alla =) sitter i soffan med en av Sandras bebbar (sibel) som hela familjen förälskat sej i så bli inte förvånad om du bara får hem 3 bebbar ;) btw sandra så får jag inte tag på sara (jonathans mamma) så det blir veterinären som gäller tyvärr =( jag vill inte att du/alex avlivar pluttan! Jag förbjuder er!!!

Hur som helst tänkte jag berätta vad jag sysslat med den senaste tiden, i fredags efter jobbet drog jag till hbj me Anneli. Denkvällen drack jag lika mkt som jag brukar (4-5 cider) och det kostade mej 42 kr för jag och Anneli behövde inte betala inträde och sen så blev jag bjuden. Vid halv 1 kom Henrik dit också och det var jätte trevligt, när hbj stängde så åkte jag och henrik hem till mej och tvärsomna typ, dock fick vi dela säng vilket inte var så kul me tanke på att den bara är en 90säng (sov typ skitdåligt för henrik baxa typ 70cm av 90 XD ) Sen gick ja upp mkt tidigare än han för att Sandra skulle komma över med sina råttor. Vid kvart i 2 så väkte ja henrik för 150:e gången och vi skulle liksom med ett tåg som gick 3 över (som vi missade). När vi kom till centralen så drog Henrik till nått sushiställe för han orkade inte äta på grand och han skulle ändå inte börja jobba för ens 4. Jag drog till jobbet och kom tidigare så jag började lugnt vika mina dukar och ta fram tallrikar och putsa bestick så jag hade värsta flytet och var först klar med allt, fick såklart hjälpa dom andra för vi jobbar ju i team =)

Jag har hur trött som helst så jag gick runt som en zombie från kl 3 till kl 7 men efter några sockerbitar och sen svepte jag kalltkaffe och ännu kallare mjölk, fy helvete va äckligt det var men pigg blev jag iaf. När vi hade jobbat klart och slutat så gick hela gänget till nån korg som låt ungefär vid operakällarn. Där fick vi ett litet bord och vi körde lite tävlingslekar och Åsa som var min chef hade köpt nån vodkaflaksa och dricka som vi kunde blanda ut med. Redbull bland annat ^^
Anledningen till att vi inte firade sista jobbdagen med servisen var för att det bara var Katarina och Åsa som var bjudna så vi bad dom köra upp ett finger och sen drog vi. (okej vi bad dom faktiskt inte att köra upp ett finger men ändå... Efter ett tag ringde hovmästaren och berättade att nissarna hade fått dricks så vi skickade Pontus till grand så han kunde hämta våra pengar som slutade på en summa 2100 då alla fick 200 kr var (egentligen skulle vi ha 233.33333333333...kr var men det är lite svårt att dela)
Efter många drinkar så blev jag riktigt dragen och började se i syne (trodde jag) men det var faktiskt sant, en kille som jag tyckte att jag kände igen klev in på krogen och sen fick Åsa en stor kram av honom (antagligen kände dom varandra) och efter en stunds tänkande sken det upp! DET VAR JU BÖGEN I BONDE SÖKER FRU!
Han kom till vårt bord och snackade lite innan han drog vidare till sina polare som stog längre bort. Jag frågade bland annat hur många hästar han hade... GISSA!!!

När klockan blev....sent....så fick jag, Åsa, Katarina och Robin nog och började dra oss där ifrån, vi sa hejdå till alla och sen började vi gå till Slussen för att sedan ta t-banan till liljeholmen och sen åka hem där ifrån. På väg mot Slussen började Robin styra ner mot strömmen så jag som var aspackad till skillnad från honom fick ta tag i honom och då vingla jag till som fan så det sluta med att han fick hålla i mej hela vägen till slussen, när vi kom till "sthlm stora gran" så kom vi på att vi var skit pissnödiga så medans Katarina och Åsa lulla vidare och snackade om sitt så gick jag och Robin in i en gränd och kissa...Sen när vi kom till Liljeholmen blev jag kissnödig igen men jag visste inte vart jag kunde sätta mej så jag höll mej. Åsa ringde en taxi så åkte hon hem till sej i Årstaberg och Robin ringde en killkompis som hämtade oss i Liljeholmen och körde hem oss. När Jerry som killen hette fick reda på att jag var skit pissnödig så gasa han på som fan så jag fort kom hem. I bilen berättade Robin om restaurangen dom har vid gamla preemmacken och någon dag ska vi dra dit för dom har tydligen skit god kebab och alla ni som känner mej vet att jag älskar kebab XD

När jag vaknade i morse så var det kajsa som ringde mej och så snackade vi lite om allt och ingenting och ikväll blir det HBJ!!! (igeeeeeen)

Nä, nu måste jag fixa lite saker här hemma och sen ska jag och mamma skriva köplista för att sedan åka och handla mat och sen skulle pappa kolla på en ny GPS på mediamarkt.

Hörs sen =)

P.S. det hände inget mellan mej och Henrik när han sov hos mej, vi är förfan arbetskolegor (eller var)!!!

Försov mej!

Tja, sitter i sängen och funderer på vad jag ska ha på överkroppen ikväll, det blir väl som vanligt ewn svart topp eftersom jag har brist på kläder är det svårt att hitta något. Ska dra till skolan snart som började för snart en timme sen. Jag har nämligen försovit mej...
När jag vaknade i morse så uppfattade jag inte att det var fredag utan trodde att det var lördag så jag somnade om (btw så drömde jag massa skit inatt IGEN!!!!) men idag orkar jag bara ta åt mej lite halft. Det som också gjorde att jag försov mej var att jag glömde ställa alarm på mobilen igårkväll innan jag somnade.

Vet inte vad mer jag ska skriva för dagen har just börjat =P kan ju tillägga att Henrik hörde av sej inatt typ kl 1:24 men då var jag redan tvärdäckad. Får fan ta ändan ur vagnen och gå till skolan nu, ska jobba efter så jag måste ta med mej allt skit till skolan och sen till jobbet som jag ska ha ikväll.

Ses på HBJ ikväll den som vill =) Puss

Är det inte det ena så är det det andra sa flickan som blödde näsblod...

Men nu är det inte såhär att jag blöder näsblod eller har mens utan jag är för pigg för att kunna sova. I vanliga fall så kan jag inte sova för att jag är orolig att börja drömma mina mardrömmar men inte ikväll, nu är det för att jag är för pigg och nått som stör mej ännu mer är att jag börjar bli hungrig och jag har huvudvärk på vänster sida =(
SNACKA OM I-LANDSPROBLEM
OH! MY FUCKING GOD va synd det är om mej =O

Sitter lite och smsar med Jonte för han den jäveln ställer alltid upp för fröken Ankarstav 24/7 (utom igår då jag typ fick damp och bröt ihop för att jag var ledsen och ville att han skulle ringa men han gjorde aldrig det) eller jo tillslut när jag va typ helt galen och klättrade på väggarna (fast egetnligen var jag ute och gick) hur som helst var det typ första gången på över 2 år som Jonte hör mej gråta...Stackars människa som måste stå ut med mej när jag gråter asså!

Nä nu ska jag smsa vidare tills jag tvärdäckar och hörs sen!!!!!!!!!!!!

Fördelen med att ha en bärbar dator ;)

Fördelen med att ha en bärbar dator är att den kan tas med överallt, till och med in till duschen. Satte på lite blandmusik och lättroad osm jag är var det skit kul att dansa och sjunga i duschen, men att använda duschmustycket som mic var inte någon hit eftersom vattnet sprutar en i ansiktet och att dansa var inte heller så smidigt med all tvål, rena halkbanan det blir då asså =O sen en till fördel med just min dator är att det är en TJEJ och hon heter Luna har jag och Alex bestämt. hans dator där emot är en killdator som heter Dexter så det hade varit lite pinsamt att ta me en KILLdator in i badrummet =O

Nä nu ska jag kolla film hörs sen
Btw filmen "låt den rätte komma in" var jätte bra, ska försöka få tag på boken så jag kan läsa den också! Någon som vill ge mej den i julklapp??

Solen skiner och inga mardrömmar!

IDAG ÄR DET SOOOOL!!!! Fan vad jag har saknat solen asså! Den var framme i måndags och nu är den framme igen och det är så sjukt jävla skönt ^^ en till sak som är skön är att jag slapp mina jobbiga drömmar inatt. Vågade inte somna igår så jag låg uppe till typ 2 tills jag tvärsomnade.

Just nu sitter jag i min vinyl 107 t-shirt och ska snart gå ut me kajsas mammas hund Jazon jag orkar inte men hellre att jag tar ut honom än att han kissar inne.

Idag borde jag egentligen vara i skolan men jag har en håltimme på typ 2,5 timme så jag hoppade över första lektionen men ska gå på den sista.

Vad händer mer idag? JO! Det var ju tänkt att jag skulle dra på bio me Peter idag men min chef ringde för typ 20 minuter sen och sa att jag behövs ikväll på jobbet så jag ska väl dra dit då, måste bara smsa Peter och säga att jag inte kan ikväll.

Igår var jag btw på bio me Ronny och såg "sexdrive" fy helvete vilken rolig film =P nä nu måste jag fixa till mej så jag kan dra till skolan och ta ut den förbaskade hunden som blivit tappad för många ggr me tanke på hur *host*korkad*host* han är...

Bye

Är i skolan för en gångs skull

Tja sitter i skolan och har svenska =D i vanliga fall hatar jag svenska men nu är det såhär att vi har fått en ny lärare och han är typ 100ggr roligare än sofia som var vår förra lärare.
Idag vaknade jag verkligen på fel sida i morse och efter en stunds damp i badrummet så bestämde jag mej för att åka till skolan.

Smsade lite med Ronny och vi ska typ ses idag efter att jag slutat jobba. Ska dock jobba en timme typ bara men det är alltid nått.

Hade prov idag btw och det gick ovanligt bra för att inte ha pluggat ett jävla skit =P

Snart får jag damp för alex sitter bakom min dator och drar i sladdar så vi får väl hoppas på att den inte dör snart, tänkte avsluta inlägget inna det händer XD
Tjaoo

Jävla utbildningskrav!!

Tja, fick hem nått jävla häfte om va man kunde plugga vidare som. Det fanns en utbildning på 2 år i Skara där man kunde utbilda sej till djurskyddsinspektör, djurvårdare osv osv...MEN jag läser bara 2 av dom 6 kurser som man måste ha läst i gymnasiet för att ha en chans att komma in där =O va fan kallas det djurvårdar utbildning om man inte läser rätt kurser för att kunna plugga vidare. Inte ens på inviduella val kunde man välja någon av dessa kurser...

Jag ska iaf snacka me min SYV imorron och fråga om man kan göra något åt saken...

Trött på julbord nu asså!

Tja, sitter på grand hotel och har just ätit på julbordet som jag i vanliga fall serverar på. Det kändes sjukt konstigt att vara den som tog mat och åt av den och se ens polare jobba =S
Jag har också tröttnat på julbord märkte jag nu och ändå är det här första gången i år som jag äter julbord. Sedan höll grandhotels VD ett tal också som var ovanligt kort, tidigare år så har han stått mycket längre och babblat men nu var det bara lite prisutdelning och sen lite övrigt snack. Hade tänkt åka tillbaka till skolan men det blev aldrig så för att jag skulle typ komma till skolan och sen vara där 30 minuter innan jag slutade...

Nu ska jag sitta här i ca 3 timmar och ruttna bort och sedan ska jag och mamma julhandla.

Fan va trött jag känner mej btw, ögonen blir bara tyngre och tyngre...

Lite bilder från i helgen =)


Anneliiiiii och jaaag dåra!!


Makkan och hans ragg...


En del av gänget och vi kände typ hälften bara XD


Anneli och jag e på men Jonte märkte för sent XD


Min cider inne på toa, makkan och hans ragg, två tjejer som satte sej vid vårat bord och va skittrevliga, nån kille som jag fick cider av


Fan va snygga vi va där asså!


Käkade på donken och vi va typ aspackade!! Äcklig "mat" (om man kan kalla dt så) va dt också!


Dagen efterbild på när jag just vaknat, efter mer sömn, en dusch och lite smink sre man genast lite bättre ut, satte upp håret i en toffs och den höll ovanligt länge tills nån snubbe drog ut den och börja hångla me mej! Sprang typ till min kompis kompis som jag aldrig hade träffat och bad honom rädda mej och det gjorde han (tack vem du nu va ^^)

Utgång igen! Vi missade tåget för att det var för tidigit så vi fick vänta i 30 minuter till nästa. Men vi fick ut våran hämd på SL sedan när jag och kajsa sparka upp en bussdörr för att bussen vägra öppna dörrfan!


Missol som e kajsas kompis som inte kan svenska för han e amerikan, sen hennes andra polare michel eller va han nu hette och sen har vi ju min Anneli <3


Kajsas kompis tjej och Kajsa skl ;)


Missol (Dannie)


Anneli gör rätt tecken men michel hängde inte riktigt me...


Anneli och jag med våra "Sniglar" (kunde inte låta bli)


Jag och min Ronny ^^


Men lilla gubben du visar fel tecken va fan! Det är en rockklubb inte fuckklubb!!


Snusk!


BUSTED!


Stackars anneli blev uppraggad av en pudelrockare!!! X( som för övrigt snodde mitt läppglans som jag älskade och som inte går att få tag i längre!


Massa folk!


Blont, rött och brunt ;)


Några som vi träffade i rökrummet (jag röker inte) och dom va typ utbytesstudenter och gick på KTH. Asså den högra höll på som fan me mej och jag fick typ rymma från honom och sen räddade Ronnys kompis mej som jag inte visste vem det var ens XD


Hans jävla miner!!


Nu börjar det närma sej här! Ner med tummen och upp me pekfingret =D


Jag och Erik som va Ronnys bästa polare. Han hade iaf sjukt fina ögon! Mörkbruna!



Kajsas kompis som jag inte mins namnet på, Jag och sen Erik dåra



Min nuvarande msnbild för den blev så bra ^^


La upp bilden för att jag äslar mitt röda hår!



Nä nu får det fanimej räcka, sista bilden, skulle annars kunna sitta upp hela natten och ladda upp bilder från helgen

Hemma igen

Tja, nu e jag hemma igen och jag har inte träffat mina familj sen i tisdags för jag har jobbat och sen har jag varit ute hela helgen =) är ganska trött men jag tänker inte gå och sova för ja ska plugga och sen så har jag som sagt vänt dygnet 8 timmar så ikväll ska ja sova kl 22 SENAST!!! måste vända tillbaka dygnet nu asså men jag kommer börja vända det igen efter måndag. Btw snart är det jullov det måste firas! Ska bara skramla ihop 100 kr så ja har råd till inträde hela helgen, sen får jag väl snylta eller låna pengar av någon.

Måste fixa lite grejer!!

>Tjaaaaa

Tja kom just hem, det blev ingen ROQ för kön va skiiiiitlång oxh sen så tog dt stopp typ 3 meter till entrén och där så stog vi i 2 timmar och sen gav vi upp och då drog vi till hbj istället. först stog vi i kör typ 10 minuter men sen kom Annelis vakt ut och tog in oss så vi fick gå först i kön ^^
Väl inne så krockade jag in iiii......jonathan.....s bästa kompis makkan ochja g blev skiiiiträdd att jonathan va där för då skulle min kväll bli ännu mer förstörd än va den redan var! Kunde ousta ut för han var inte där...seriöst snälla. han fyllde liksom 20 år oc ja va äker på att jonathan skulle vara ute me makan men dt va han inte utan han va hemma =O har han inget liv ellr?
Sen inne på krogen träffa ja e jätte söt kille som ja sett på odenplan och i roqkön och sen i kön till hbj och sen inne på hbj, dt visade sej avar ronnys polare. värlen e liten. ronny e fan bäst för när dom stängde korgen typ 3 så drog vi ut och ronny snackade me mej och trösta mej när ja bröt ihoop, sen kom kajsa och så gick vi till segel och satte oss bakom ett tält och prata ut om de största helmigheterna ja haft och sen pissa vi, efter tog vi bussen til skanstull och försökte spy i trappan men dt gick inte så vi gick till bussen och åkte till gullmars och där ringde kajsa sin vakt och där ifrån skulle vi ta nån buss till nån busshållplats och bli upphämtade och sen efter dt skulle vi få skjuts hem till akjsa och sen sova men dt roliga va att bussen vägarde stanna på den hållplartsen vi skulle av på så ja och kajsa börja sparka upp dörren på bussen medans den åkte och sen så börja hela bussen hej på oss och vi fick upp dörren men bussgubben stannade ändå inte ör ens senare då vi äntligen kom av och då kom kajsas vakt och hämta oss och nu sitter ja vi kajsas data och bloggar ovh e assssspackad fortfarande ska dricka vaten fyllekäka och sen sooooooova!!! ska be mamma lr pappa hämta mej imorron flr ja orkar inteåka. Nästa vecka blir dt hbj igen och fan om jonathan e där då asså! han kommer bli utsalängd för ja anneli och kajsa känner 2 vakter och sen så kommer vi snart känna minst en vakt till så vi kan fixa ut vem som helst! Appppaaaaaaaaaa
Gonatt...!

Oj då ;)

Oj, då ja missa mitt tåg och tåget efter det och kanske tåget efter det och om ja har otur tåget efter det. vilket betyder att ja kommer komma senare till jobbet men det gör inte så mycket för jag har inga bestämda arbetstider idag, bara jag kommer och knyter mina rosetter...

Godmorgon

Godmorgon (fast det är eftermiddag och jag ska åka till jobbet om en timme typ)...
Vaknade för typ en halvtimme sen omen har legat och dragit mej tills nu. Gick upp för att pissa och kollade me i spegeln. Kan ju säga att jag såg typ ut som en bakis galen hårdrockare. Fast nu är ju inte jag bakis utan bara nyvaken. Jag och kajsa gick och la oss typ 6 i morse så nu e mitt dygn mer vänt än Robins =P
Måste fan fixa till mej för såhär kan jag inte se ut och mitt tåg går 12 över och vill gärna inte missa det.

Hörs senare =)

Höjden av lathet?

Tjaaaaaaaaaa! NU är jag äntligen hemma och jag och Kajsa planerar att göra fyllekäk som sen äta upp den. E typ dragen fortfarande så min stavning kanske inte blir en 10 poängaer eller
nått. Hur som helst kvällen va asnajs!
Jag, kajsa, jonte, makkan och peter kom till hbj vid halv 11 tiden och då fick vi stå i kön i typ 10 minuter innan vi kom in. Väl inne baxa vi ett bord och börja dricka öl (jag drack cider) efter ett tag kom anneli <3 och då blev dt ännu roligare. Fyfan vilken underbar kväll asså!!!! den ägde så hårt!! visst ja blev skit dragen och allt men va fan ;) lite får man unna sej, imorron blir dt nog liknande igen ^^.

Men jag tänkte berätta lite kortfattat va som hände under kvällen. vi söp och hade askul, alla va jätte trevliga!! sen så halv 3 drog jag och kajsa typ aaaaas packade till NKs julspel och nu kommer jag drömma mardrömmar om det för jag var så jävla packad då. Sen drog vi till donken och efter det och käka pommes och där träffa ja en gammal grundskolelärare´...ja mena klasskompis.... och sen så drog vi där ifrån och gick till grand hotel där jag träffade pontus och så drog jag kajsa, pontus in på grand och hade trekant på toan...nä ja skoja bara men vi drog och hämtade mina saker och sen gick vi till slussen och efter det så åkte pontus hem till sej och ja och kajsa drog in till stan igen och sen så tog vi nattbussen till tullinge och NU! kommer höjden av lathet!

När vi kom till Tullinge stog en taxi där och sen så kolla vi på varandra och tänkte va fan vi orkar inte gå (10 minuter) så vi tog taxi i typ 1 minut till Kajsa och betalade 70 kr. Det måste fan var höjden av lathet men fin inte snålhet!!

Nu ska jag dricka vatten och fyllekäka!! God natt och hörs sen =P

Min mage vänst ut och in och jag kan inte sluta gråta...

fan va ja inte pallar det här!!! Jag orkar fan inte mer, jag vill vakna upp ur mardrömmen! Det blir värre för varje dag och jag blir bara svagare för varje dag... Sitter i badrummet hängandes över toan och datan bredvid. Jag mår så sjukt jobbigt. Jag har gått in i väggen!
Sitter och lyssnar på en låt som jag la upp på Playahead för 2 år sedan då jag hade det. Det var en låt till Jonathan och när jag visade den för honom så grät både han och jag.

Jag har 2 val, antingen gråta tunga tårar varje kväll tills huvudet sprängs av huvudvärk eller tills magen vänder sej. Mitt andra alternativ är att skita i det och sova men då drömma jobba drömmar som förstör hela min nästa dag. Ikväll blev det alternativ 1...

Fan va ja inte orkar bygga på mitt rasade liv just nu! Jag skiter i allt! Jag skiter i skolan, i andra och snart mej själv. Jobbet är det enda som håller mej uppe för då är jag så sysselsatt att jag inte hinner tänka på något annat än jobbet men när jag slutar jobba och ska hem blir jag bara nervös och stressad att jag mår illa, jag vet vad som väntar varje kväll och natt. Det måste ta slut NU! Va fan ska jag göra? På lördag fyller Jonathan år och han kommer säkert vara på banditgrejen och jag pallar inte. Ena stunden skiter jag i honom och allt känns så bra men andra stunden saknar jag honom så jag vill bara sätta mej i en taxi och åka till honom och kasta mej i hans armar och be om att ta mej tillbaka så mitt liv kommer tillbaka. Snälla jag vill bara glömma honom!  Det känns som att han har glömt bort mej och aldrig tänker på mej och defentivt inte saknar mej. Det känns som att jag är den enda som saknar det förflutna och då blir allt ännu tyngre. Jag vill veta att det itne bara är jag som mår dåligt...Önskar mej i julklapp att han hör av sej och säger hej, och att han inte glömt mej och att han inte är sur och att han önskar mej all tur i världen och sen behöver jag inte höra mer...

Finns det någon som kan fixa det åt mej?

Det blir nog ingen skola imorgon för mina ögon kommer vara svullna och förstörda och ja kommer ha ont i huvudet och nu har jag suttit och spytt. Jag kan tåla tårar men när magen börjar strejka igen då är det illa.

Snälls Sandra kom hit och krama mej för jag blir alltid så glad då!!! Jag behöver dej jätte mycket just nu!! jag kommer bli galen om drömmarna fortsätte, jag måste ha en lösning NU! 2 veckors sömnproblem och jag kommer kollapsa. Jag vägrar välja bort mitt jobb för allt i världen för det är det som får mej att le. Jag grät påväg upp för kungsantrappan idag men när jag fick syn på Grand Hotel tvärslutade det och jag blev glad igen och ännu gladare blev jag när jag träffade Henrik hos vakten. Han var så glad och kramade om mej och sa att jag ska ha en bra kväll osv. då blev jag ännu gladare men just nu så skulle jag behöva höra det igen för att bli glad. Sen vill jag inte sova ensam. Jag klarar inte sånt...

Sandra<3      jag behöver dej jättemkt nu! Det känns som att jag skulle kunna offra allt för att få tillbaka Jonathan men jag vet att jag bara kommer ångra mej för då har jag bara honom och så vill jag inte ha det...

Kan inte låta bli

Tja, måste berätta en rolig grej som hände efter jobbet när jag och Roibn satt vid vakten och väntade på hans morsa. Det är nämligen såhär att när man ska gå ut ur huset måste man trycka på en knapp och då ska en lampa lysa grönt och då betyder det att dörren går att öppna och man kommer ut men om en annan lampa lyser rött så förblir dörren låst tills dess att en vakt har tryckt på en knapp så personen kommer ut men innan vakten gör det så måste han genomsöka ens väska ifall man har snott nått. Hursom helst, den där röda lampan lyser typ aldrig så det är sällan någon som åker fast för genomsökning av väska. Men ikväll satt och jag Robin och diskuterade den där säkerhetskontrollen och då sa jag att den röda lampan typ aldrig börjar lysa och just då kommer en tant som ska ut och då börjar lampan lysa rött. Ren tillfällighet tänkte jag och Robin men sen när 8 av 10 pers som skulle ut råkar ut för den röda lampan börjar det bli lite kul för då satt jag och Robin och gissade om nästa skulle få rött lr grönt. Sen sa jag, "hoppas att jag får rött när vi går ut för skojs skull, har inte fått det på typ 2 år". sen när Robins mamma kom till vakten och vi skulle gå ut så gick hon framför mej och tryckte på knappen fast jag ville och gissa vilken lampa som började lysa? Jo den röda så hon åkte fast i kontrollen istället för jag för när jag tryckte blev det grönt så jag kunde gå ut. Dumma chef som inte lät mej åka fast =P

Nä nu ska jag sova så jag är pigg imorgon och kan få IG på provet. Låter som en smart idé va??
Puss hej

Hem och plugga mitt i natten

Ja som sagt rubriken säger allt, det är dags att börja plugga... JIPPI!!
Jag hade tackat nej till att jobba ikväll eftersom jag skulla plugga till ett prov men ändå så ringer dom från jobbet och bara måste ha me mej  =O Elin kunde inte jobba och dom har egentligen hur många resterver som helst men söta jag får alltid första tjing för att jag är så effektiv och såklart söt som skarmar både gäster och personal ;)

På sällskapsdjur idag så fick vi lära oss lite agility och sedan bangagering (eller hur det nu stavas) och det var skit kul och efter det då klockan var typ 5 så var det tänkt att jag skulle åka till liljeholmen me bussen och sedan ta tvärbanan till årsta och sedan åka till centralen osv osv... T-banan (röda linjen) stog ju still mellan slussen och mariatorget för att det brunnit där så den vägen kunde jag inte ta. Men när jag och några klasskompisar (älsklingssandra, malin och elli) gick till bussen så kom det precis in en buss som gick till fridhemsplan och då frågade jag om han åkte förbi liljeholmen och han sa att han gjorde det men det var ju inte riktigt sant. Så när han passerade hornstull så fick elli nog och gick av och jag, sandra och malin fortsatte med bussen och vi hoppades på att den skulle stanna i slussen men icke sa nicke. Han stannade inte för ens vid fridhemsplan som va slutstation och det var ju bara tur för min och sandras del. Blå linjen mot kungsan gick ju där och dit skulle jag och sandra skulle till råcksta och fridhemsplan är ju närmare råcksta än liljeholmen som dessutom är röda linjen. Men malin där emot fick åka till centralen och sedan ta pendeln där ifrån. Hon bor nämligen i ösmo och den där bussen tog ju henne åt så fel håll det går.

Hur som helst. När jag kom till jobbet så tog jag mitt kort och skulle åka me hissen...tro det eller ej men blatte-diskar-jävlarna hade baxat skiten så den stog ju still på bottenplan och jag skulle typ högst upp u hela jävla huset så efter en viss väntan fick jag nog och sprang upp för trapporna 4 våningar och sen in på mammas verkstad och bytte om till arbetskläder och sedan snodde jag hissen fort som fan så töntarna inte fick tag på den och så ställde jag upp hissdörren medans ja bytte om BARA för att jävlas tillbaka! Sedan när jag kom in till VTG så fick jag reda på att jag skulle ha sill och dessertbordet längst bort och att jag skulle jobba ensam där. JIPPI!! fick typ konka 100 saker och när jag var klar kom gästerna så jag hann inte äta något heller. Ikväll blev jag alltså utan middag..........

Den enda fördelen med att jobba på sill/dessertbordet längst bort vid baren är att det inte är så mycket folk där och alltså inte så stressigt heller som jag trodde att det skulle bli. Tyvärr var varken min potta eller henke där ikväll. Dom är alltid så roliga. Jag har inte sett Henke sen...sen? Ja, på jättelänge säger vi ;) Såg på ett schema att han skulle jobbat i går men det gjorde han tydligen inte. Aja får väl jaga honom runt halva grand hotel för han jobbar även på rooomservice men det är väl bara att leta upp nån chef till honom och be om hans nr för vi ska ut på krogen nån helg.

Ja men nu måste jag också berätta om vad som händer ihelgen (smidigt att jag skriver väsrta novellen på bloggen när jag egentligen borde plugga till provet som är imorgon som jag inte kan ett skit till!) Imorgon ska jag jobba som vanligt och på fredag och då slutar jag som vanligt kl 22 men lär inte komma ut ur huset för ens 22:30 typ och på Fredag ska jag då ta och dra ut med min potta (pontus) för han e skyldig mej en öl och då kanske vi skulle dra till "hbj" och där skulle vi även träffa Anneli. På lördag ska jag jobba (igen) och efter det ska Anneli och jag till roq där det är bandit 106,3 nått tjossan och det spelas musik =) HOPPAS INTE!! Jonathan ska vara där då. Han fyller ju år och jag gissar att Markus som är Jonathan polare kommer släpa dit Jonathan och kommer jag träffa Jonathan där kommer typ hela kvällen bli förstörd känns det som. Vi kommer typ göra allt för att undvika varandra och så kommer vi bara stöta ihop bland allt folk eller snegla och ha oss och jag pallar verkligen inte sånt men Anneli är bra hon kommer nog fixa till det så Jonathan får det jobbigt ;)

Nä nu får jag för i helvete skärpa mej, ingen kommer orka läsa all jävla text. Plugga var det nu och inget jävla babbel om mitt jobb och mitt äckliga pissliv!
Godnatt med er och där med Pasta!



Appropå ingenting, för typ...länge sen... spelade jag och brorsan schack hos mormor och morfar och första omgången gick det itne så bra för honom. (han var svart och fråga inte hur vi lyckades få till det såhär)

Inflyttning hos Kajsa

God morgon, idag blir första skoldagen på år och dar känns det som. Jag har jobbat en massa och sen så har jag haft en helvetes mensvärk så jag sket i skolan men då undrar ni varför jag inte är i skolan om jag kan jobba? Jo det är så att jag rör mej precis hela tiden under arbetstid (går fleeeera km varje dag jag jobbar) och när jag rör mej så känner jag inte av mensvärken vilket är jävligt najs ^^

Just nu sitter jag i min och kajsas lägenhet (har flyttat in till henne på halvtid typ)
Igår körde pappa över mej och kajsa samt halva min graberob och lite möbler till henne.

Sen så julpyntade vi och städade och för första gången som sen kim bodde i lägenheten så finns det ingen disk på diskbänken =O det är bara lågra flyttlådor och dammsugning som saknas samt en säng till mej, just nu så bor jag på en madrass på golvet men jag tror kajsa skulle få hit en säng ikväll men då ska jag sova hemma  tror jag.
Nu måste jag fixa mej så jag kommer iväg någongång =O

Ingen skola, mer jobb och mensvärk...roligt roligt!

Tja, stter här i sängen med en jätte fin frukost,
Lingongrova med philadelphiaost, salami och gurka på. Sedan har jag även en mandarin och en banan, till dricka är det dock julmust för det fanns inget annat alternativ än det och vatten.

Idag blir det ingen skola för mej, för det först stog min energi på typ noll i morse och sen så hade jag sådan fruktansvärd mensvärk så jag stannade hemma, tänkte mysa ner mej riktigt ordentligt och bara ta det lugnt idag så jag får energi till arbetet sen. Ska åkt din om typ 2 timmar och börja jobba. Börjar en timme tidigare idag än anna andra så istället för att jobba 10 timmar ska jag nu få jobba 11 =O
ROLIGT ROLIGT!!!

Förresten ska jag också leta efter min USBsladd så jah kan lägga upp lite bilder på både bdb och bloggen ^^

Känner hopp och lycka igen för första gången på riktigt länge!

Jag sitter här i mitt rum som jag och mamma möblerat om. Jag har ju varit rädd för att sova i mitt rum ensam så länge som jag haft det och nu möblerade mamma och jag om i det för att se om jag kunde trivas bättre och vet ni det gör jag. Jag älskar mitt rum, har fått julgardiner och sen så har jag tänt ljus och allt känns så mycket bättre, en nystart helt enkelt. Jag har bestämt att skriva här i bloggen vad som ger mitt liv en kick och värt att leva!

  • Mitt jobb
  • Mamma
  • Dom på jobbet (Elin, Henrik, Pontus, Robin, Sami, Melvin, Johanna, Jenni) sedan finns det fler på jobbet men det är ni som är mina största favoriter!!
  • Sandra
  • Kajsa
  • Jonathan (Loberg)
  • Peter
  • Mitt rum
  • Musiken som hjälper mej att bli stark eller bli av med ilska
  • Min mc (som just nu står inne för säsongen)
  • Att tiden aldrig slutar gå vilket ger en nya chanser för varje sekund
Tänkte även tillägga att så fort jag hittat min USB-sladd till mobilen så lägger jag upp bilderna på "pepparkakshus ala Ankarstav"
Kan ju tillägga att det väger mer än förra gången vi hade pepparkakshus. För 2 år sedan eller om det var 3 så hade vi pepparkakshus senast och det vägde 1,5kg i år väger det strax över 2kg. Varför får ni se senare ;) nu ska jag ringa äsklingen och säga godnatt (Jonathan e faktiskt min älskling för att han e så sjukt jävla snäll som orkar ställa upp för mej...och min mamma tycker han e söt XD )

Godnatt på er alla ^^

Veckan to do


Måndag
Försöka komma i tid till skolan
Jobba till kl 1 på natten
Tisdag
Förhoppningsvis lyckas komma upp ur sängen och åka till skolan
Träffa Kajsa
Onsdag
Gå på middag med familj ute på restaurang
Torsdag
Inget planerat
Fredag
Jobba
Ut på krogen med jobbarkompisarna
Lördag
Ut på krogen med Anneli
Söndag
Inse att jag är pank!


Ska färga håret men vet inte vilken färg det blir =P

Snart börjar det bli dags att färga håret igen ;) det roliga ä nu att jag inte mins vilken hårfärg jag köpt ;) jag mins inte om jag köpte lila eller röd hårfärg så det ska bli spännande att komma hem och se vad det blev för färg ;)
Snart ska jag och Nia dra till Huddinge men först skulle hon ringa några samtal.

12:32

Som dom flesta vet så får jag ångest när jag sover länge på morgonen och nu har jag det. Det jobbiga blir nu att imorgon ska jag jobba till kl 1 vilket betyder att jag måste sova tidigt ikväll så jag orkar imorgon =O

Sitter i Nias säng och bloggar lite, ska snart förlja med henne ut och hålla henne sällskap medan hon röker. Sedan blir et frukost och sedan drar jag till Huddinge och ska handla lite saker som jag måste ha på jobbet imorgon samt några ansiktsmasker.

Inatt drömde jag btw om Ösarn ^^ det var kul precis som förra natten men senare så drömde jag om Jonathan och det var mindre bra. Jag vet vad som behövs göras för att sluta drömma om Jonathan men det är inte så enkelt som det låter. Jag börjar nästan bli desperat för jag orkar inte med Jonathan längre...

Jag känner att det kommer bli en lååång söndag för det är nog inte riktigt min dag idag. Eller jo för jag kanske ska sova hos Sandra inatt ^^ Det är ju måndag imorgon vilket betyder att jag börjar tidigt och med tanke på hur psykiskt och nästan fysiskt dåligt jag mår har jag väldigt svårt att komma upp på morgonen. Sedan så gör Sandra mej alltid så glad så jag somnar alltid med ett leende ^^


Nu måste jag verkligen dra. Puss vi hörs =)


Simply the best

(tog från Annas blogg men låten är ju bara för bra och fin!!) ^^

Jag har 2-3 personer i mitt liv som verkligen ställer upp för mej. Den ena är som sagt Sandra och hon kommer alltid få största platsen i mitt hjärta för hon har verkligen ställt upp för mej 24/7. Hon har t.o.m. väckt mej på morgonen genom att ringa och säga att det var dags att gå upp. Sedan har jag Jonte som oxå ställer upp för mej. Han har ändrats så mycket på 2 år och han brukar natta mej när jag är ensam på kvällen. Vi brukar smsa tills jag somnar och varje gång han nattar mej så drömmer jag inte en massa skit heller och tänker inte en massa sjuka tankar innan jag somnar heller. Sedan är det Kajsa, hon kanske inte stöttar mej till 100% 24/7 som Sandra och Jonte gör men när jag är med henne tänker jag inte på annat än vad som händer just då =)

Ett inlägg om Ösarn <3

Tjaaa, e hos Antonia nu och sitter i luren me nån kompis till henne som jag inte känner ett skit =P vi sitter och snackar motorcyklar och bilar ;)

Tänkte skriva ett inlägg om Ösarn för att han ville det ^^
VI SKA GIFTA OSS!!!!!!!!!!!!!

Snackade med honom i telefon medan jag åkte till Antonia och då kom vi fram till att vi ska gifta oss och att hans apa ska viga oss =) och sen när han blir kändis ska han köpa en stor villa som jag ska ska få bo i med honom haha

Han e så söt min älskade ösare ^^ det blir ett hemligt bröllop så det blir inga gäster tyvärr ;)

Nu ska jag smsa ösarn och säga att han är med på min blogg och jag lovar att nämna honom oftare så han har något roligt att läsa om sej själv =P

Puss och hej leverkorv!

Uttråkad

Tja, jag är så sjukt jävla uttråkad att jag snart kommer börja klättra på väggarna. Är irriterad på allt och alla osv osv osv....
Jag skulle ju berättat vad jag har gjort den senaste tiden men jag vet inte om jag orkar just nu och jag kommer nog inte orka sen heller så ni som vill veta va ja sysslat me får fråga direkt till mej.

Jag kan dock berätta vad jag haft för mej igår ^^
Igår så ringde min chef och sa att dom behövde mej på jobbet för att det var en tjej som hade hoppat av så jag skulle hoppa in som reserv. Så jag drog från skolan lite tidigare och åkte till jobbet. När jag kom dit fick jag reda på att jag skulle ha sill OCH desertbordet ensam. Jippi, tredje gången jag jobbar och ska ha hand om 2 bord samtidigt. Men det gick bra åndå, fick lite hjälp av dom andra och ett tag innan gästerna kom blev det typ kaos för att gafflar saknades vid alla borden och jag saknade skedar för att Sami hade tagit alla så jag fick ta andra skedar som inte ens tillhörd Grand Hotel utan Berns (ni som inte jobbar på grand vet inte vad jag snackar om men det finns iaf olika sorters bestick med olika stämplar på...)

Senare vid halv 10 skulle allt vara bortplockat men gästerna hade varit sega med att ta desert så det blev som en krock, folk kommeroch ska ta desert samtidigt som jag ska plocka undan allt. När showen hade börjat så hade vi hunnit klart som planerat och det var ju bra. Jag och Elin höll på att plasta in deserten och "provsmakade" lite godis som hade stått på julbordet. NAMNAM!!!

Sedan så satt hela gänget bakom i köket och åt resterna av fruktsalladen ;)
och efter det så bestämde vi att dra ut på korgen, jag hade tyvärr varken pengar eller legg med mej men Pontus kände både vakten och krogchefen så han sa att jag nog skulle komma in ändå utan legg och sen skulle han bjuda mej på en cider ^^ när vi kom dit så blev det problem iaf för att jag fick inte komma in ändå så då följde alla mej till Slussen och där mötte jag upp Robins morsa som även är min chef och så åkte hon och jag tillsammans till fruängen där hon hade bilen och så fick jag skjuts hem. Kom hem typ halv 12 på natten. Hade tänk dra till stan igen men jag kände hur trött jag var och sen skulle jag ju upp kl 8 och åka till mässna och träffa Sandra och Sandra. Tyvärr ble  det  inte så eftersom jag vaknade inte när min mobil ringde och sedan ringde Sandra och då va klockan efter 9 och jag var fortfarande skit trött så jag somnade om. Imorgon ska jag däremot hänga med till mässan och kolla in hundarna med Sandra och Sandra ^^

Nu ska jag åka och handla mat me mamma och pappa samt kolla på hårfärg. När vi kommer hem ska jag, Erik och pappa börja med pepparkakshuset. Det kommer bli som alltid "Pepperkakshus ala Ankarstav". Förra året och förförra året hade vi nog inget pepparkakshus, iaf inte förra året men nu har vi det ^^....Lägger upp en bild senare på hur huset blev. Om man kan kalla det pepparkakshus då vette fan men ni får se hur det blev sen ;)

hej sålänge =P

LÅNGT inlägg

Ikväll blir det ett superlångt inlägg...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

 
 

Jag är trött och har ont i huvudet så jag skriver bara ett långt inlägg men med väldigt få ord till förhållandet till inlägget...aah, ni fattar...ikväll har jag jobbat och det tog på krafterna. Nästa gång ska jag jobba till kl 1 på natten. Berättar kvällens händelser imorron istället ^^
Puss

Jävla klantarsel!

Smidigt av mej, sitter här och lovar mej själv att inte hålla på att tänka bakåt i tiden och va fan håller jag på mej? jo kollar in mina gamla bilder från bdb som är typ ett år gamla lr från i våras =O Mår lite dåligt just nu men jag har en räddning och hoppas på att den funkar! Tänk på jobbet TJOOOHOOO!!! För att lättare börja tänka på det och glömma aset Jonathan så tänker jag berätta om min arbetsdag ^^

Vid 14 så checkade jag in och börjar knyta rosetter runt ljusstakarna som vanligt och efter det så hängde jag lite på mammas verkstad. Vid 14:50 så hade jag bytt om och sen gick jag ner till VTG och kollade om jag och en annan tjej va hon nu hette bara hade kommit och gissa om jag hade rätt, vi var först där. När vi väntat ett tag kom några till och vi började lägga på dukar på julbordet, putsa bestick och stapla tallrikar. När jag står där och håller på att lära mej vilka maträtter som ska vara med på min del av julbordet kommer Henrik =D=D=D=D springandes och hojtar: "nu ska jag hälsa på min favorit tjej!!!!" ja vänder mej om och där kommer han springandes och hoppar på mej med en stor kram. Sedan samtalar vi lite om jobbet och sedan går han till andra sidan VTG för att fortsätta med sitt. Han är servitris och serverar dricka så han springer runt bland gästerna och jag står bara vid julbordet och kollar att allt rullar på och at inget tar slut. Hur som helst så gick jag sedan och åt middag me jobbarkompisarna. Vid 18:30 kom gästerna och då skulle allt vara iordninggjort vilket det skl var ;)

Under hela kvällen blev det ganska mycket spring med påfyllning osv. Men ibland när inte så mycket hände stog man mest där och kollade in när gästerna tog mat. Det var ganska lugnt ikväll för det var bara 250 gäster samtidigt =) så ibland fick Henrik lite tid över och kom skuttandes till julbordet och snacka lite.

Vid 21:30 skulle all julmat bara bort plockad men det blev lite förseningar. Sedan satt julnissegänget och åt rester från julbordet medan julshowen öste i VTG. strax efter 22 så kom pappa och hämtade mej med bilen och så åkte vi hem. Nu ligger jag i min säng och borde nog ta och sova snart.

Imorgon Sandra får du ditt godis som jag köpt till dej ^^
<3 du har alltid ställt upp för mej 24/7 sen Jonathan dumpa mej och då måste jag ju iaf få köpa godis till dej. Älskar dej gumsan <3<3<3<3<3<3<3<3<3

mitt andra hem, och i detta hus finner jag även min andra familj och 25% av min genetiskt riktiga familj. MAMMSEN!!!!<3<3
Btw visste ni att det är tre generationer i min släkt som jobbat här på grand hotel i sthlm ;) Jag, mamma och för 50 år sedan så jobbade mormor där =D

Dagens bild (första gången på länge)



Min morsa va och klippte sej i fredags och då blev jag sjukt sugen på att klippa mej jag oxå och fixa nån cool frisyr men NEJ! Jag ska spara till långt hår! Men jag önskar mej i julklapp att få en valfri färgning hos frisören. Jag vill ha 2 eller 3 färgat hår =)

Ska jag gå till skolan eller inte?

God morgon, igår kväll var jag sjukt deprimerad så jag ville bara
sjunka genom jorden och försvinna, jag har kännt mej så pressad
den senaste tiden. Jag har ju lovat mej själv att leva i nuet och
inte tänka tillbaka eller tänka framåt och planera. Ni kanske har
 läst mitt motto, jag har under den senaste tiden svikit det...

Från och med nu tänker jag köra samma metod igen som jag
gjorde under lovet. Jag ska inte planera mer än en dag i förväg.
Det enda undantaget är då om jag ska jobba!

När jag vaknade i morse upptäckte jag att mina ögon inte kunde
öppnas mer än några millimeter. Dom var så svullna för att jag
hade gråtit så mycket igår kväll innan jag totaldäckade på 2 minuter
när jag låg och smsade med Ösarn. Hur som helst, jag såg sjukt
suddigt och det sved och ögonen rann. Försökte att smsa Sandra
och jag hoppas att jag stavade rätt med tanke på att jag inte såg nått.
Halv 10 gick jag upp (då gick min buss) sökte mej med mina händer
till morgonrocken och stappla mej sedan in i duschen för att duscha.
Hade egentligen tänkt göra det ikväll men jag tänkte att om jag sköljer
ögonen så kanske jag kan se igen?! Sagt och gjort så hoppade
jag in i duschen och äntligen kunde jag öppna ögonen lite till.
Nu svider dom och dom är trött så det känns som att jag inte sovit
en enda sekund inatt men det har jag och jag drömde bara bra och
roliga saker =) Fast egentligen var dom mest helt sjuka...

Idag ska jag nog inte gå till skolan men då gäller det att jag har 100% närvaro resten av veckan...vilket jag inte lär ha eftersom jag måste jobba från klockan tre vilket betyder att jag kommer missa svenskan (ooooh stackars mej) och sällskapsdjur hundaroch då e dt faktiskt synd om mej... Men om jag kommer ha så dålig närvaro den här veckan gäller det fanimej att jag har 100% närvaro nästa vecka... Saaaaanndraaa? Får jag sova hos dej lr om du sover hos mej? Iaf på söndag för annars kommer jag inte kunna ta mej till skolan på måndag eftersom jag är så sjukt seg =O

Hej sålänge

The fucking movie is FÄRDIG!

Lite swengelska jag vet men jag kunde som vanligt inte låta bli ;)

ÄNTLIGEN är min och Sandras praktikfilm färdig =O det har tagit timmar att göra den och idag så har jag hållt på från kl 5 idag och den blev klar för typ 10 minuter sedan. Fan vilket arbete men äntligen äntligen är den klar =D jag är så jävla nöjd asså!

Mästerverk!!! 5 stjärnigt!!!!

X-antal bra saker per dag

Tja, jag började för 3-4 veckor sedan att skriva i en bok om minst 4 bra händelser som hänt under dagen. Ibland skriver jag 4 saker och ibland skriver jag 10 saker. Detta är en sjukt bra idé ifall man har dåligt självfrötroende, tycker att man itne har ett liv eller om man bara vill veta vad för saker man sysslat med tidigare om man inte mins. Det tar bara några minuter per kväll och man behöver inte skriva så utförligt, punktform går bra.


Vem spanar in mej?

Tja, jag kollade just in min statestik och det tydligen någon eller några som kollar in den väldigt ofta (per dag) kan ni som läser bloggen inte lämna en liten kommentar så jag vet vad det är för folk som läser min blogg?
Sandra du behöver inte kommentera om du inte vill för jag vet att du läser den ;)

Namnbyte

Tja, har kommit fram till att jag inte är en liten gris längre. Det var jag förut men mitt liv har som tidigare nämnt vänds uppochner och jag vill ha så lite som möjligt med det. Hjälp mej komma på ett nytt namn som jag kan ha istället...

//????

RSS 2.0