Nästa helgens to do

[x] Packa
[ ] Åka till farfar och städa
[ ] Gosa ner Jonathan
[ ] Åka till skåne och fira Jonathans faster 50år
[ ] Få mitt jobbschema och kolla det
[ ] Tigga pengar för mat av mamma och pappa
[ ] Färga håret? Vet dock inte vilken färg =(


Tänk er att det står "HELGENS TO DO"....

Sorry för taskig uppdatering

Tja, ska jag vara ärlig har jag inte haft någon lust att blogga för jag har gjort så mycket annat kul. Just nu väntar jag på att pappa ska komma hem så vi kan åka till farfar och klippa gräset m.m. eftersom han legat på sjukan behöver han hjälp. Efter ska ja g till Jonathan och gosa ner honom. Imorgon kl.5 på morgonen ska vi till skåne, gissar att vi inte kommer komma iväg för ens 8-9 eftersom mia och björn ska få upp 5 andra småbarn som också ska me i bilen.

På söndag kommer jag hem igen men kan inte blogga för ens på måndag då jag har internet igen. Jonathan och hans familj har inte hunnit flytta bredbandet ännu till nya huset =/

Har ni hört vad som händer på Tisdag?? Katastrof för mej och 100 000 andra som bor i Stockholm och är helt beroende av buss. Sls bussar kommer gå i strejk, alltså inte bussarna utan dem som kör. Hoppas det inte varar länge men helst vill jag att det inte blir strejk alls.



Pappas jobb

Hej, de senaste dagarna har jag inte varit hemma. Kom hem igår men jag orkade inte blogga något då. I tisdags avlivade jag Tjoffsan och Myran. Det var jobbigt. Jag hade Kajsa och Ingela med mej in i rummet och dom grät dom också. Efteråt drog pappa och Ingela hem medan jag och Kajsa drog till henne för att hämta pengar så vi kunde köpa present till hennes syster Kim som fyllde 20. Grattis till henne!!!
Jag och Kajsa hade köpt med kinamat till middag men Kim fick hälften av mitt för jag orkade inte. Senare på kvällen åkte jag hem till Jonathan och sov där. Jag sov inte så bra och jag va väldigt ledsen för att råttorna var borta. Gullig so han är så gick han upp och började rota i flyttlådorna efter min gosedjursråtta <3 sen fick jag massa gos och somnade tillslut.
Nästa dag (igår) så skulle Jonathan till jobbet så han gick upp 6:15 som vanligt och själv så låg jag kvar till halv 11 tror jag.
Under dagen plockade jag upp ur Jonathans flyttlådor och sedan cykklade jag, Julia och Nil till Återvall där Jonathan och Julias morsa bor. Det va svinkallt i vattnet men efter ett tag så vande man sej. Sen kollade vi på film och bakade kladdkaka och drack te. Ett tips är att krama ut en halv lime i tet. Supergott!!
Vid 5 så åkte jag hem och mötte mamma i stan så vi åkte tillsammans till Stuvsta och sen fick jag skjuts på hennes cykel =)
Lite senare på kvällen hittade grannen en mus. Vi fångade den och kolla lite på den och den var jukt gullig eftersom det vara var en unge som nyligen lämnat boet. den hade typ lika stort huvud som kroppen och en supersmal svans. Kan lägga upp en bils sen ;)
Nu är jaf på pappas jobb och har varit här sen 7. Sjukt trött är jag också... Hörs senare

Detta behövde jag

Nu kom jag just upp från badet. Jag behövde det här eftersom jag är så orolig hela tiden och jag kan inte sova m.m. nu känns det mycket bättre. Ska fixa en smörgås och något att dricka sedan kolla klart på filmen Happy Feet som jag började se i badet. Vilken tur att man han bärbar data så man kan göra sånt här =) ♥

Natti på er alla ♥


Bada

Tänkte ta mej ett bad nu. Imogron ska jag till Jonathan efter att jag avlivat råttorna :'(
Hos Jonathan ska jag iaf kolla om det går att bada i poolen ännu fast den är på uppvärmning samt klappa de fyra kattungar som Loppan fick i morse. Har inte sett dem ännu men det är 4 stycken. Två sköldpaddsfärgade som mamma och en orange och en svartvit. Hoppas jag får behålla en ♥

Hörs senare ikväll eller imorgon

Natti alla ♥

Veckans to do

Tänkte börja med veckan to do som många andra gör.



[x] Avliva råttorna
[x] Träffa Kajsa
[x] Gratta Kim på 20årsdagen
[-] Storstäda rummet
[/] Sortera bort kläder som inte används
[x] Midsommarmiddag me kusinen
[-] Midsommarfest hos fia?
[x] Spel och pool kväll med "alla" på lördag

Nu är det bokat och bestämt

Jag har ringt veterinären i Farsta och imorgon klockan 15:40 är det bestämt, Tjoffsan och Myran ska få somna in och föras till råtthimlen dår alla andra råttor väntar :)

Dagens bild blir på mina snuttiar

Helgens händelser

Tja nu är jag tillbaka. Är sjukt trött men jag vill itne sova, knepigt läge va?
I fredags så åkte jag till Joanthan för att hjälpa till med flytten, vi hann med gganska mycket och det var kul. När jag kom till hans nya hus blev jag helt kär i det. Verkligen jätte fint och det låg jätte fint också. Typ gamal brunnsvägen 96 tror jag =)

Aja, i fredags (FREDAG DEN 13:E) så åkte vi massor av lass med deras stora minibuss och så hade vi en pickup med stort flak och släp så man fick med sig väldigt mycket på en gång. När klockan var nio halv tio på kvällen åkte vi för att försöka fånga in katterna och hämta lite med grejer. Vi fick bara med oss en katt och det är hon med ungar, den andra ville inte följa med så han kom på lördagen istället.
Som många vet så ska man aldrig säga vi åker en sista gång för då händer alltid nått dåligt. Precis det hänte nu. Jag, Jonathan och Mia körde minibussen på väg mot ingarö. Klockan var strax efter tio på kvällen och alla var trötta och ville hem. När vi kom ut på morotvägen mellan mölnvik och ingarö så började nått slå mot undersidan av bilen och det lät som nått stort studsa under men inget djur utan nått mer metalliskt eller som en stor sten. Sen slutade det och vi tänkte att vi kanske hade kört på någon skrot men när vi åker av mototvägen lite senaste så började bilen surra och låta konstigt. Vi stannade och försökte se vad det var men vi hittade inget. Efter en tag kom Jonathans pappa, Jakke (Jonathans brorsa jakob) och hans kompis jocke. De undrade varför vi hade stannat och då berättade vi. Dom försökte hitta felet och de kom fram till att en mutter hade låsnat så att fläckten slog emot något. eftersom dom hade släp på sin picup kunde dom inte boksera oss till en verkstad så de åkte iväg för att hämta en annan bil som var Jonathans farfars. Jag, Jonathan och Mis väntade kvar i bilen på att de skulle komma tillbaka under tiden sov Mia. Jag och Joanthan började räkna 474 Hemmesta bussar (vi kom till 4) och sen så satt vi och lyssnade på klickljudet från varningsblinkersen. Spelade in ljudet också, fyfan vad jobbigt det var att lyssna på det i ÖVER EN TIMME. Sen så hade jag också sagt att 9 av 10 volvosar inte använder blinkes. HA sa joanthan det tror jag inte på så vi slog vad om vem som hade rätt av alla de volvosar som passerade. Gissa vem som vann. Jo, Jonathan men det var säket för att någon hört va ja sa och därför började alla volvosar som passerade använda blinkers utom två =(
Efter en timme kom vi äntligen där ifrån. Hans pappa bokserade os till närmasta verksatd och så ställde vi bilden där och åkte hem till ingarö igen. Vi åt då middag fadst klockan var efter 12 på natten. Vaddå sen middag?! ;)

Allt detta bara för att det var fredag den 13:e ;) eller vad tror ni =P

Nu ska jag nog sova hörs imorgon

Detta har jag gjort idag...

Jag har...
  • Klivit upp ur min säng och ätit frukost
  • sen klädde ja på mej
  • efter det tog jag upp datorn och satte mej framför tvn och höll min brorsa sällskap medans han kollade
  • jag har bloggat en del
  • jag har läst typ alla nyheter som finns på expressen.se och aftonbladet.se
  • jag har ringt veterinären och kollade lite priser om avlining
  • efter det satt  jag och försökte kolla en bra film till på lördag som mamma och jag ska se på bio men det fanns ingen som båda vi vill se
  • sen kom pappa, han och jag åt rester till middag
  • och nu sitter jag här och ska gå och fixa mina mckläder som är nytvättade
  • sen ska jag köra till Rosenhill och fika

    ...Tjao vi hörs

Tisdag den 17 Juni

Nu har jag bestämt mej. Imorgon eller ikväll ska jag ringa veterinären och försöka boka tid till på tisdag. Tjoffsan och Myran ska få somna in. Jag vill inte det egentligen men vad ska jag gör annars? Myran kanske är obotligt sjuk och Tjoffsan har en tumör som kommer kosta mej 3000kr att ta bort och det kan hända att det växer ut en ny lite senare. Jag har heller inte så mycket tid för dem men jag kommer sakna dem så mycket.

Jag kommer inte behöva sova med öronproppar längre som jag är så van vid...
Jag kommer inte ha några mjukisälsklingar att pussa på när jag kommer hem efter skolan...
Våra matrester kommer slängas istället för att ges till mina råttor...

Jag har haft råttor sedan jag var 12-13 men nu räcker inte tiden till. 5 år med råttor och nu tar det slut :'( jag har iaf Jonathan som jag kan gosa med.

Här är de råttor som jag har haft i mitt liv

Gabbe (fick honom av skolan strax innan han dog, råttan på bilden är inte han).
Född: 2000-2001
Död: 21 Nov 2003 (självdog)

Daphne
Född: 12 sept 2003
Död: Nov 2005 (avlivad)

Rose-Marie
Född: 12 Sept 2003
Död: 25-26 maj (självdog)

Teddy och Freddy (honor) (de var dumma i huvudet så jag gav bort dem)
Född: Jan 2006
Död: ?

Maria
Född: 12 Okt 2006
Död: 12 Nov 2007 (avlivad)

Tjoffsan
Född: 12 Okt 2006

Tortellini (bor hos min kompis)
Född: 10 Mars 2007


Myran I (bor hos min kompis med tortellini)
Född 10 Mars 2007

Myran II (födde upp henne tillsammans med 29 andra råttungar)
Född: 12 April 2007

Akilles
Född: 10 Jan 2008


Spike (Akilles är bror och föddes tillsammans med 11 andra ungar hos mej).
Född: 10 Jan 2008






Det är de råttor jag har haft. Sedan har jag ju lånat råttor för parning samt fött upp 42 ungar sammanlagt.
Jag och min kille hade 8 råttor tillsammans förra sommaren hos honom men jag har inga bilder på dem.
Av alla råttor jag har ÄGT så är det 52 stycken om man räknar med alla ungar. De jag har behållt och haft tills de dött är Myran II, Maria, Tjoffsan, Daphne, Rose-Marie, Gabbe. (Tjoffsan och Myran är ej döda).

Dagens hissa och dissa

Idag hissar jag: Att det är fredag imorgon då jag ska flytta
Idag dissar jag: Min fula hårfärg och att jag har så jävla tråkigt

Typiskt sommarlovsdag...

Hej på er. Sitter uppe i tvrummet me min dator och bloggar lite. Min brorsa satt ett tag med mej och kollade på tvn, barnkanalen, men han drog sedan över till grannen och lät tvn stå på. Tror han att jag vill se på barnkanalen eller?? Aja, vet inte vad jag ska göra idag för hon som jag skulle träffa svarar inte när jag försöker höra av mej till henne och ska jag vara ärlig så orkar jag inte åka någonstans så hon får komma hit. Jag önska att min andra granne var hemma så jag kunde hitta på något med henne. Eller ännu bättre, få vara med älsklnig men han e på jobbet som vanligt.

Så har ni något tips på vad jag kan göra idag??

Dagens bild blir på smultron, har några ute i trädgården men dom har inte mognat ännu


När man är trött är allt roligt!

Tänk er... Björn gustafsson, skit rolig!!!!!! (när man är pigg) eller hur?! och när man är trött då? då skiter man först på sej av garv för så rolig är han dag tid och sen dör man för att han är döds kul när man är trött. Kan inte slutar garva mina tårar rimmer...

http://www.youtube.com/watch?v=nJwd8Md1Gw4

P3 med Bella

Orkade inte lyssna på Blondinbella i måndags på P3 eller när det nu var men jag kollade upp det nu ikväll på deras hemsida :) Va ganska intressant och lyssna på. Alltså, Blondinbella ger mej damp ibland och jag fattar inte hur hon tänker men alla tänker vi olika. Vissa tips är smarta att följa och ibland berättar hon riktigt smarta saker.
Jag kan förstå att folk inte gillar henne t.o.m. hatar henne. Att uttrycka sig som hon gör kan ju påverka läsarna väldigt mycket. Även om man inte läser hennes blogg så ser man henne i tidningar m.m. men visst hon är säkert riktigt lyckligt lottad. Iaf tycker hon det själv.. hon sa ju själv att hon tyckte om att plugga och sånt. Jag är väldigt målmedveten också men när det gäller att plugga kan jag sega ur ganska ordentligt. Jag brinner ju för miljön och djuren så inom dessa ämnen skulle jag kunna plugga hur mycket som helst nästan.

Angående det som hände i kungsan här om dan är ju sjukt. Att en 17årig tjej som försöker uppfylla sina drömmar råkar ut för sånt skit. Visst jag tycker inte om henne men jag hatar inte henne och jag tycker inte lika lilla om henne som förr.

Aja niu orkar ja inte skriva mer det får li någon annan gång för att mina ögon går i kors
Natti

Taskig uppdatering =/

Hej allihopa. Sitter här på min sängkant och önskar att jag låg. Har satt på mej mitt nattlinne som jag aldrig använt men haft i typ ett halvår. Sexigt som fan men jag tänker inte ladda upp någon bild på det när jag har det på mej för vad ska folk tro om mig då??
Kan iaf säga att det är svart silke från H&M för 180kr.

Jag har idag varit med Joanthan på hans jobb, det var jag igår också =P
Jag fick hjälpa till att mäta och göra betong till ett par stolpar som ska hålla upp en stuga. Jag fick låna Jonathans byxor så jag också fick vara sexig XP
Tyvärr öste det ner då och då så man blev lite kall. Imogron så ska jag träffa Agnes. Vi vet dock inte vad vi ska göra för att mina pengar sitter fast på mitt kort som har dampat loss så jag får inte ut några. Borde ringa Nordéa men det tänker jag inte nu får om jag får ett nytt kort får jag ju tillgång till pengarna och då kommer jag slösa bort dom innan jag får nya.

Aja, nu har jag tagit några bilder på mina nya kläder. Tyvärr inte på mina underkläder eftersom dom hamnat i tvätten och morsan är sjukt seg på att tvätta dem. Egentligen kan jag tvätta dem själv men om jag ska vara ärlig så orkar jag inte så jag tar något annat sålänge.


Bild 1: Mina sjukt coola skor från skouno för bara 400kr
Bild 2: Jag i min otroligt bekväma klänning, köpt på H&M för 98krREA
Bild 3: Lila med gula...mönster
Bild 4: Skouno-skorna. Lee Jeans kostade över 1200kr men Jonathan köpte dem till mej för ett specialpris. Vit topp för 80kr H&M
Bild 5: Jeansen som egentligen är svarta men blixten sabbar
Bild 6: Jag och min tjocka kropp, fy fan!! Dålig solbränna, är fan lika rosa som min bikini. Men det är inte mej jag ska visa utan förra årets bikini som jag har använt 4 gånger för att jag hade en annan förra året. Köpt på stadium för typ 400kr sammanlagt


Telefonkö

Hej. vaknade för typ en halvtimme sedan och då ringde jag sofiahemmet så jag ska få ett nytt recept på p-piller. Det jobbiga är att jag FORTFARANDE inte har kommit fram och tyvärr får jag inte reda på vilken plats i kön jag har. Jag vet bara att jag fortfarande står i kö. Så jävla surt ja kan ju få sitta hela dagen.


Äntligen kom jag fram =)

" Ska mamma sova här inatt också?"

Hej, sitter i Jonathans stuga och väntar in tiden =P ska åka me det jävla pappret till skolan så dom håller käft sen =P
Undertiden kom ja på att igår och "typ" alltid blir jag kallad mamma. Jonathan, hans pappa och alla andra i "familjen" kallar mej mamma. Förr var det mamma 2 men nu har jag fått heta bara mamma. Käns lite kul för jag har ju ingen riktigt unge för utom Tjoffsan och Myran men dom är liksom råttor.
Fick reda på att eftersom jag tar så mycket ansvar här och passar ungarna m.m. så har jag börjat kallas mamma och Mia som egentligen är mamma kallas mammen. Så mia är från och med nu mammen och jag mamma? =S
Aja, har inte så mycket att skriva om nu. Hittade min digitalkamera så jag ska ta lite bilder på att kläderna jag har köpt den senaste veckan =D

Imorgon så ska jag hjälpa till med filminspelning i stallet. Vet inte vad för film det är men vi ska iaf släppa löshästarna så de rymmer och så ska dom filma när dom rymmer upp mot gatan samt lite scener i stallet. Ska bli askul men jag har inte en blekaste aning om vad det är för film men lär få reda på det imorgon ;-P
Ska ta lite bilder och lägga upp på BDB samt här på bloggen =) får se när jag får tid eftersom jag ska göra klart min APU-rapport och maila in innan fredag då jag åker bort i 3 dagar till Orsa för att kolla på djuren i björnparken där ja va på praktik och sedan ska vi hitta på lite andra aktiviteter =D

<3 kram

Färgade håret på Älskling

Jonathans första färgning i sitt liv...Han satsade på svart/blå
image75

Booooooring

Fan va tråkigt det är här. Att vara hos Jonathan är en helt annan grej för då är vi 9 pers och alla är glad men här är vi 4 pers och alla e tysta och dystra som om någon dött. Fan va skönt det ska bli att få flytta dit snart. Väldigt snart. Ska bara kolla att någon kan ta mina råttor.

image74
Dagens bild blir på: Vårat middagsbord fast det saknas en tallrik till Nil men han var inte hemma. Ni kan ju gissa hur trångt det blir vid bordet när vi har gäster. XD

RSS 2.0