Saker ni kanske inte visste om mej

1. Jag sover med en nalle nästan varje natt som jag fick samma dag som jag föddes.
2. Jag har ägt över 70 råttor sedan slutet av 2003.
3. Jag har två hem fast ingen av mina föräldrar är skilda.
4. Jag är fartgalen, speciellt när jag får köra fordonet själv.
5. Senast jag hade min naturliga hårfärg var jag 12 år.
6. När jag blir riktigt arg börjar jag gråta som en liten unge.
7. Tycker jag något är orättvist ger jag mej aldrig, även om orättvisan inte ligger på mej.

Bara du Ida!

Sitter och snackade lite med Christian på msn och då kom jag fram till att jag har bara en kompis kvar. En enda! jag hade massor och har alltid haft det men nu har jag bara min kusin Ida kvar. Skulle något hända denna underbara person skulle jag dö i sorg. Ida är nog den som betyder mest i mitt liv just nu! Hon finns alltid där och har egentligen gjort det sedan jag föddes, hon och jag har bara inte insett det. Visst Johan är min pojkvän men han kan när som helst lämna mej precis som Jonathan gjorde för lite mer än ett år sedan. Men Ida kommer aldrig göra det inte för att hon är min kusin utan för att jag kommer ALLTID finnas för henne och jag vet att hon kommer finnas för mej.

Tänker på detta nästan varje kväll innan jag somnar. Kajsa är borta ur mitt liv nästan helt eftersom hon blivit så grovt insnöad i sin kille den senaste tiden och dissat mej tom på min födelsedag för sin kille och det var droppen som fick bägaren att rinna över och det som stör mej är att hon inte ens märker det själv, jag säger inget just för att jag hoppats på att hon skulle höra av sej om att vi ska umgås men nej...Senast hon hörde av sej ringde hon, blev först skitglad och hoppades på att hon ville ses...men blev besviken då hon egentligen hade ringt för att fråga om jag kunde ta hennes arbetspass en söndag...

Sedan är det dom från gamla klassen, ingen hör av sej till mej längre om att ses, dom i mitt kompisgäng jag umgicks med dagligen i skolan och ibland efter skolan hör aldrig av sej om jag vill vara med på film/spelkväll längre och jag glider längre och längre från min Sandra. Känner mej utanför igen och ett tag blev det värsta bråket om det men det löste inget. Orkar inte se på Sandras blogg längre när hon skriver om va mitt och hennes kompisgäng gör och att dom har det så kul. För när jag inte jobbar sitter jag hemma...ensam. Ibland är Johan med men en pojkvän kan ALDRIG ersätta en vän.

Anneli är dock en som fortfarande hör av sej, vi kanske inte ses så ofta men vi pratar ibland och jag har varit och ridit med henne och det är tänkt att vi ska på bandit most wanted snart men jag har inga pengar så jag försöker tigga ihop 275 så gått det går.

Nu när jag jobbar med julbordet är jag med världens underbaraste människor, vi skojar, skrattar och har kul med medarbetarna och cheferna. Vi hjälper varandra med arbetsuppgifterna och det existrerar inget skitsnack bakom varandras ryggar (till skillnad från verandan där 90% av allt snack är skitsnack om folk)...

Så som jag känner just nu är det bara Ida kvar i mitt liv bland mina vänner, hon finns där nästan verja dag och vi ses minst en gång i veckan.

Dom som inte ingår i min kompiskrets är familjen och Johan, Johan visar mej kärlek varej dag, när jag går och lägger mej, när ajg vaknar och då vi inte jobbar. Han och Ida lyfter min dag. familjen träffar jag inte lika ofta eftersom jag bor med Johan men jag ringer och dom ringer ofta. Under julbordstider träffar jag mamma varje dag på jobbet och då passar jag på att pussa och krama henne ordentligt för hela familjen och andra medarbetare ååhar sej och säger att dom önskar att dom hade barn som kramade dom varje dag på jobbet.





Nu ska jag iaf göra iordning ett bad och sen när jag badat klart ska jag sova, måste börja kl 12 imorgon och sedan jobba 12 timmar framåt. Natti på er...


Lite om dagen

Det blev inget inlägg igår, och anledningen är att jag jobbade 12 till 00 igen och sen var det bara raka vägen hem. Höll på att missa tunnelbanan för bussen gick precis framför ögonen på mej så det slutade med att jag kutade som fan till t-centralen i hopp om att slippa vänta till nästa tåg. Snackade lite med pappa samtidigt som jag sprang och jag hann precis typ, det var ca 1 minut kvar till tåget skulle gå centralen. I vanliga fall åker jag alltid från Slussen men nu blev det T-centralen ändå eftersom det är närmare till centralen än slussen om man går.

När jag kom hem så var Johan fortfarande vaken så jag kunde klampa runt i lägenheten utan at störa honom för han var helt inne i sitt tv-spelande. sen gick vi och la oss och i morse vaknade jag strax innan 2 och sen dess har jag kollat på tv och städat lägenheten och ikväll ska jag och Johan äta middag hos mina föräldrar men pappa är inte hemma så det blir bara jag, mamma, Erik och Johan.

Nu måste jag fixa mej så jag är klar tills Johan kommer och hämtar, mej, egentligen så skulle ajg kunna ta bussen men jag ska ha med en jävla massa grejer hem till Huddinge, inget man bara tar under armen och åker buss med ;)

Förreseten så könsbestämde jag bebbarna idag, pojkarna börjar få pung nu så man ser väldigt lätt vem som är vad ^^ det är iaf  6 små gossar och 10 flickor =)
april hjälpte mej att diska idag...diska det som stog i diskmaskinen XD



Godmorgon folk

För dom flesta är det inte morgon men för mej är det det för jag vaknade för inte så länge sedan. Jobbade från 12 på dagen till 12 på natten och sen så kom jag hem typ 1. samma visa kommer det vara imorgon tror jag, börjar iaf kl 12 då också.

Igår så fick jag vara ansvarig för sillbordet. Det var lagom tycker jag, fick vara det förra året också så jag hade redan koll på alla sillar m.m. såklart provsmakade jag massa saker efter julbordet och fan vad gott det var! Men jag kommer nog tröttna fortare på julmaten i år än förra året.

Idag ska jag ta det lugnt men jag tror ändå att jag ska försöka ragga upp någon så vi kan dra ut på stan eller något närliggande centrum och kolla in lite julklappar. Helst Huddinge Centrum för att det är nära och dessutom så finns det mycket där och det är ett mysigt centrum ^^ Korvgubben i centrum är dessutom världens bästa och gladaste!

Nä nu ska jag försöka hitta något att äta och sedan vill jag ut, orkar inte hänga här för jag kommer bli galen då :P

P.S. Jag fick träffa Otto som jag ska passa efter nyår och har var så jääääääävla söt! Sandra kommer dö när hon träffar honom. Väldigt speciellt ansiktsuttryck har han kan jag säga men det år jätta charmigt ^^

Puss på er

Jobbat 11 timmar idag och är heeeelt slut!

Satan vad jag är trött nu, gick upp kl 6 för att sedan åka till jobbet och börja jobbba kl 7. Fick klä julgranar hela dagen till kl 16 och sen så var det bara att ställa sej och börja knyta rosetter (över 100st) och det sluta med att jag loggade ut kl 18. Åkte sedan hem och satte mej i soffan, hade så sjukt ont i fötterna och benen efter att ha klättrat på stegar, krytit under granar, sprungit runt i hela grand och gått och stått övrig tid.

Imorgon är det nästan samma visa igen. Jag börjar kl 12 men ska vara på jobbet halv 12 så jag kan äta lunch där samt ha ett litet möte med Anna vars hund, Otto, jag ska passa i januari under en halv månads tid, sedan så kanske jag ska få passa Basse under samma tid fast då ska jag ha honom i hela 2 månader. Vi får se hur det blir men jag har iaf till Jul att fundera på hur jag ska göra med Basse. Sedan ska jag jobba till 22 =O

Tänkte lägga upp lite bilder på dagens händelser och sedan sova, Johan är på bandy så han får ta och komma hem innan jag somnar för han har inga nycklar så han kommer inte in om jag hinner somna (då måste han i så fall banka på dörren tills ja vaknar och öppnar).

Btw Råttungarna håller fan inte käften en minut och har inte gjort det som senaste timmarna, alla vill dia April eller så tjaffsar ungarna med varandra så det är inte en lugn stund i buren just nu, är förvånad att Nutella har sådant tålamod med ungarna som klänger och slänger och leker tarzan.

Kolla vad Johan fick med posten här om dan ;) en tidning med massa porrvideo tips

Han fick även en katalog med massa sexleksaker i XD jag hade jättekul och kollade i den och frågade om Johan ville ha en butplugg i julklapp.



Övermogna damer, ja det kan man lugnt säga, snacka om att ge folk mardrömmar! Vem tänder på sånt här???


Bild 1: Granen längst bort på bilden är ca 4 meter hög när den står på bordet. Så högt fick jag klättra för att komma upp och pynta men inte ens då nådde jag.
Bild 2: Juleljus och en röd julkula.
Bild 3: En färdigpyntad gran.
Bild 4: Så här såg flera granar ut innan jag pyntade dom, kottrester som ekorrar smylat med ;)
Bild 5: En ytterst liten del av alla miljoner (läs ca 130) ljusstakar som skulle få rosetter, i år blev dom ljusröda/rosa, förra året var dom mörkröda med grönt skimmer

Ska få praktik =D

Tja, dagens promenad var till Djurmagasinet i Hägdalen för att jag skulle köpa lite solrosfrön till råttorna. Passade även på att fråga om jag fick praktiksera hos dem om jag inte hittade något jobb. Dom sa att dom kust nu hade en praktikant som tog upp väldigt mycket tid och att han skulle slut efter nyår och att jag då skulle få en chans hos dem att visa vad jag kan.

Ser så jävla mycket fram emot att få praktisera där. Tänk om jag har sån tur att jag få extra jobba hos dom i framtiden. Att jobba i djuraffär är ju liksom min toppdröm, simpel i mångas ögon men inte för mej!

Dagens I-landsproblem

Dagens I-landsproblem är facebook, mitt "happy aquarium" buggar för att så fort jag har matat fiskarna så blir dom hungriga igen, nä nu har jag matat dom igen och då tänker jag inte göra det mer idag.

Blocket

Sitter just nu och zappar mellan kanalerna på tvn och bloggar lite. Har nyss lagt upp en annons på blocket på mina bebbar som ska säljas om 2 veckor ^^ förjävliga har dom blivit, dom får små ryck och flyger på varandra och sin mamma och dom är så söta så man dör!

........

Nä nu får Johan ta och komma hem efter träningen har lite att fråga honom och sen så vill jag inte vara ensam. Poffe kom och gick och nu är han på stan igen för han ska kolla på en skidgrej ikväll.

Btw blir det filmkväll för min del ikväll. Dom som ebjudna just nu är Ida, Johan, Jag, Jenny och hennes kille och sen ska Johan snacka med några kompisar på hans sida.


Mamma April :) Hon var svår att få med på bild men det här var det bästa jag kunde få ^^


Och här är en av hennes bebbar =)

Ni kan se min annons på blocket: http://www.blocket.se/vi/24775142.htm

Dagens I-landsproblem och Twilighthysterin

Dagens I-landsproblem är idag två stycken.

Det första uppkom när jag skulle klä på mej ytterkläderna och åka hem från Ida idag. Jag satte på mej jackan före vantarna! Efterom mina vantar går upp till armbågarna typ så blir det väldigt knöligt att ha vantarna utanför vantarna för att man inte kan dra upp dem längre än vad muddarna på jackan går så då måste jag antingen leva med knölet eller ta av jackan och ta på vantarna först....Ååh vilket I-landsproblem!

Mitt andra I-landsproblem känner nog många av er igen. Det är så att Jenny och några från min gymnasieklass vill att jag följer med ut på krogen ikväll MEN jag har inte energin eller pengarna till att följa med ikväll. Men jag kommer bli sjukt rastlös och börja klättra på väggarna av att sitta framför datorn och snegla på Johan när han spelar TV-spel... Kan inte någon komma hit så jag kan få flamsa lite?!?!
NÄ FÖR ALLA FUCKING KOMPISAR SOM INTE SKA UT OCH SUPA ÄR OCH NÖRDAR PÅ BION OCH SKA SE TWILIGHT!!

Imorgon kommer iaf Poffe till Sthlm så då kan han och jag vara tsm till på måndag. Då kan han och jag snacka skit och mobba er som är så besatta i twilight (och anledningen till att ni är besatta är i grund och botten för att någon av skådisarna anses vara så sjuuuukt snygg och sexig, det är rena Darinhystrerin, ni minns väl hur det var när Darin blev känd?



Jag tror att alla tjejer går och ser Twillight för att (anldeningen i % är vad EN tjej tycker inte hur många % av dom som går är där för):

10% för att umgås med vännerna
20% för att se filmen och dess handling
70% för att se den såååå sexiga vampyren som spelar en av huvudrollerna i filmen och som dom sedan går hem och gråter om för att dom inte kan få honom.

Rensade garderoben igår

Igår så var ju Ida hos mej och vi gick igenom min garderob, tog bort lite mer än 50% en del är säsongskläder så dom får åka till huddinge tills vidare och sen så kommer en del slängas och en del kommer jag ge bort.


Vaddå? Har jag mycket kläder? Högen va typ 40cm hög i mitten och jätte bred!


I´m a fjortizgirl in a fjortizworld! Haha dessa kläder hamnar i huddinge! Den lila toppen kommer jag färga svart, UCLA-byxorna säljer jag till den som vill ha.


Ooh sexii ;) fick den av Johan för någon vecka sedan , sitter åt kan man ju säga, det går inte att sucka med den på iaf XD


Ännu en ny kategori! -> Dagens I-landsproblem

Dagen I-landsproblem får bli när jag och Ida stog i slussen och väntade på min tunnelbana. Vi pratade om henne mp3 och kom fram till att hon hade för många låtar på sin mp3 för att hon ska kunna välja vilken låt hon vill lyssna på.

Så dagens I-landsproblem blir att man har för många låtar på mp3n för att kunna välja vilken låt man vill lyssna på!

Med Ida i skolan

Tja, sitter just nu med Ida i skolan, hon ska skriva ut lite papper och grejer på datorn och sen vettefan mer vad vi ska hitta på här, springa och skrika i korridorerna att det är Fredag fast det inte är det? Näää, det är nog mer Sandras och min grej ;)

Ikvälll är itne Johan hemma för ens jätte sent så jag och Ida ska vara hos mej ioch plutta med bebbarna och sen ska vi röja min garderob som jag egentligen skulle gjort igår men jag orkade inte. Få se hur mycket/lite det kommer bli kvar av min garderob?! =P

Jag älskar grisar men jag kan nog inte kalla detta för en gris


Hur många tycker det här ser ut som en gris? Köpte denna klubba för ett tag sedan och nu tänkte jag äta den och dwet ska alltså föreställa en GRIS!

Bit mej i stjärten...IN YOUR DREAMS!

Satt och snacka lite med Johan om saker som kan hända i sängen. Och då sa han
"Du sa inatt FAN BIT MEJ INTE I STJÄRTEN och sen gick du på toa"

Fan va ja garva och jag gör det fortfarande, jag mins att jag gick på toa men att någon bet mej i stjärten mins jag inte så det måste varit något jag drömt.

Som när Ida och Sassa sov hos mej på min födelsedag så utbrast jag "DET ÄR SOMMAR" i sömnen men vaknar av att Sassa säger "nä det är det verkligen inte!"

Hur städar ni?

Har just städat lägenheten så det är fint och städat när johan kommer hem och sen har jag tänt massa doftljus i hela lägenheten så det ska lukta gott oxå ^^

Sitter även och diskuterar hur folk städar sina rum/hem. Vissa städar skitnoga och sorterar sina saker så allt har sin plats, sen finns det som som sopar allt under mattan så det inte syns för andra hur stökigt det egentligen är. Själv är jag väl ett mellanting, ibland är jag skit petig och sorterar allt (även det i lådorna som ingen annan än jag ser) och ibland öser jag allt i lådor så det ska se städat ut fast det egentligen inte är det. Ännu har det inte blivit nått direkt problem med att jag inte är så nogrann som Johan, han är ibland pedant men det är väl egentligen bra för han har 100% koll på sina grejer (till skillnad från mej *host*) just nu ser ju min garberob ut som ett bomb nedslag men jag har bestämt att rensa lite (sandra & Ingela! KOM HIT och baxa så jag slipper slänga det) nu ska fan garderoben tömmas, det jag inte använt på 2 månader ska bort, vissa saker kommer jag köra till huddinge så det får ligga i min garderob där istället för det är för fint för att slänga eller ge bort så antingen får någon köpa det eller så får det ligga någonstans där det inte är ivägen. Jag har just nu 2 fullar garderober här i högdalen och hur mycket använder jag? 25% kanske?

Min önskelista är dyr

Tänkte skriva upp min julklappslista för i år så ni ser vad ni kan köpa till mej XD (om ni har råd och/eller är generösa dvs)

  • En fungerade laptop (antingen laga den gamla eller få en ny)
  • Digitalkamera
  • Pengar
  • Kläder från swedenrockshop
  • Ny vinterjacka
  • En månadshyra (1850:-) så jag får pengarna att göra annat av ;)

Jobbade igår

Hallå hallå, igår belv det inget inlägg för jag var så sjukt jävla trött, jobbade från 8 till 17 och sen jobbade jag en extra timme då jag satt på möte inför julbordet igår och va hemma strax innan 19 och då skulle jag börja plocka ihop i lägenheten. Sen kom Johan hem och då blev det pizza till middag eftersom båda var trött och inte orkade laga mat. Sedan tog jag mej ett bad och trött som jag var totalslockna jag i badkaret oc sov där ett tag tills Johan kom och väckte mej då han trodde jag hade drunknat eller nått. Då förflytta jag mej till soffan och rulla in mej i båda våra täcken och hade Johans knä som huvudkudde. Sen så gick vi och la oss och jag somna på typ 2 sekunder och sedan så vaknade jag jätte sent, typ kvart i 1 idag och om typ 45 minuter kommer Ida och jag har inte ens klätt på mej ännu =O


Fick klippa och greja med detta tyg idag som ska vara ljusstaksunderlägg till Julshowen som börjar på tisdag =)


Va inte beredd på den här bilden eftersom det var mamma som tog den och hon bara tryckte. Jag är iaf klädd i julgrans mattor som mamma gjort för några år sedan. Om man knyter dom runt sej så blir det som en klänning XD Sexigt va? speciellt me skärpet runt midjan Haha

Nu måste jag klä på mej och fixa mej tills Ida kommer =)

Bowling idag

Idag ska jag, Johan och hans kompisar bowla, vart vet jag inte men det var sjukt länge sedan jag bowlade och jag älskar att bowla, det är både socialt och roligt (när det går bra för en). Idag har jag jobbat med mamma, det var kul fick springa runt i några hotellrum (som är super fina) men mest började vi stryka och sortera julbordsdukar och vi hann med väldigt mycket men det är en del kvar ändå som jag och hon kommer göra imorgon. Har även möte med julbords nissarna då och det blir väl lite info till dom nya som börjar samt att jag ska få prata lite om hur julbordsdukarna fungerar och att ingen får flytta om eller ta ner några för ens jag get fullständiga instruktioner så det är jag som fått uppdraget av mamma och min chef att ta hend om dukarna. Låter enkelt och det är det för utom när det är 10 andra klåfingriga nissar som kommer riva allt och blanda ihop skiten precis som förra året så jag och mamma sedan måste sortera skiten IGEN!

Nu ska jag fixa mej lite och sedan fixa någon middag och pussa lite på bebbarna och sen kommer Johan och då åker vi =P


Vi fick hålla till på ett av hotellrummen som ska renoveras vid tillfälle.


Vädret i Stockholm idag...Som vanligt duggregn och dimma WOOHOO nu känns det väldigt vintrigt...not!

Att bada eller inte bada...dagens I-landsproblem

Haha, jag blev så sjukt badsugen, tänk att bara ligga där i badet och värma upp sej och läsa någon bok eller så, speciellt när man är så seg som jag är. berättade detta för Johan

"Ääälskling jag viiill bada...men ja orkar inte lägga mej i badet"
"Men va fan älskling... DÅ ÄR MAN LAT!!"

Hahah jo det stämmer nog om man är så lat/seg att man inte orkar hoppa i badet så borde man redan ha somnat. Men det blir nog ett litet bad iaf för min del, eller inte...Ååh jag vet inte, måste isf ligga i badet typ 45-60 minuter för att inte få dåligt samvete av att jag sliter på miljön och använder flera 100liter varmvatten för 20 minuters bad. Nä jag ska nog vara snäll mot miljön ikväll. Kan bada imorgon efter jobbet. Ska upp runt halv 7 för att sedan gå till jobbet och jobba med mamma =) ska även jaga lite efter Katarina och se hur det blir med mötet på tisdag.

Natti på er så hörs vi imorgon kväll

Mammadag

Nä jag är inte mamma men jag har varit med min mamma idag. Det var skitmysigt ^^
Till att börja med så skulle hon hämta mej i Huddinge och sedan skulle vi göra lite ärenden. Bussen som gick från Högdalen hade inte samma tidtabell som den på sl.se så jag kom lite sent till Huddinge. Då åkte vi sedan hem till mamms och hämtade jåglarna som mamma kallar dom (fåglarna). De skulle klippa klorna så vi tog dom till Åke i stuvsta och sedan hämtade vi Daphne =( hon var inte så levande och väldigt djupfryst </3 vi la henne i bilen och åkte sedan till Huddinge centrum där vi skulle köpa hårfärg till mej eftersom mitt hår var lite ööh, rött och svart och brunt efter förra färgningen så blev det till att färga om om jag ska kunna jobba imorgon.
Jag fick köra =D men starten var itne så jävla snygg. Jag har ju inte kört manuellt växlad bil sedan jag och Sandra var uppe i fjällen i slutet av september så när jag skulle åka ut fråm parkeringen brände jag kopplingen så det luktade lite bränt i bilen ;) efter några minuter hade man fått in tekniken igen :)

När vi var i Huddinge kom fram till att färgen jag ville ha inte fanns så vi fick åka till Ica Maxi i Botkyrka och köpa istället. Där är samma märke och färg flera kronor billigare (20-40kr) sedan åkte vi till stuvsta för att hämta jåglarna igen och sen hem till mammsen. Väl hemma käkade hon och jag grillar kyckling med potatissallad *namnam* och sen så började vi färga mitt stackars hår. Det blev först svart i hårbotten där den skrikröda färgen hade hamnat och sedan i med röd färg igen. Slutresultatet blev...svart med röda nyanser i ljuset, inte vad jag ville för jag vill ha lite mer rött men det tonar ut sej med tiden så kan jag färga i rött igen.

Sen åkte jag och mamma hem till mej och då fick hon hålla småbebbarna som alla nu har öppnat ögonen och fyller 2 veckor idag, stora pojkarna och flickorna <3 =) sen åkte mamma hem och jag fick senare lasagne till middag som johan gjort och fransk cholkadtårta *NAMNAM!!!*

Sen började jag och Johan diskutera oskuld, typ hur bra/dåligt vårat sex hade varit om båda va det (om båda var oskulder så skulle det inte finnas något sexliv alls men det tänkte vi skl inte på haha) vi började sedan zappa lite bland våra miljarders kanaler som inte visar någonting och hittade canal+SFkanalen då "Bert-den sista oskulden" just började. Talar man om trollen så...

Nu sitter jag här inrullad i Johans täcke (som vanligt) och knappar på hans dator (som vanligt) och tittar på när han kvällsspelar Demon´s Souls (som vanligt)

Nu ska jag hoppa lite på honom så han stänger av och kollar på film med mej istället. Hörs  :)

P.S. jag fick även en superskön och snygg topp av mamma idag från JC när vi va i Huddinge D.S

P.S. (igen mest till Sandra) Daphne glömde vi såklart inte i bilen utan hon ligger nu i frysen tills vidare så jag kan begrava henne sedan med alla andra rådisar =)

Därför och du kan inte argumntera emot det!


Ni vet ju att det går en massa snack i media och tidningar om de 5 svenskar som körde på en hemmagjord bom i Afganistan och att dom fick vänta på sjuktransport i över 2 timmar och sjuktransporten blev dessutom bekutna. Där har jag ett fett argument på att min Älskling INTE ska åka till nått jävla blatteland och härja! Stanna hemma och härja isf!

På stan med Ida


Var på stan med Ida och köpte denna mössa för 199kr på nån butik på drottninggatan. Skitfin! Sen köpte jag även 2 par vantar på JC, svarta luddiga torgvantar, ett par korta och ett par långa ^^


Min födelsedag 31 Oktober


Jag på min födelsedag! Hade klätt ut mej till en Djävul och målat kroppen i röd kroppsfärg, finns att köpa på Buttericks för 100kr inkl "sminkdutt"


Min pumpa precis innan jag skar ut den, trodde att jag hade tagit en bild på när den lös med ljus i men det hade jag inte så det blev bara såhär...


Babbarna!

Tillbaka igen och nu har jag ladda upp lite fler bilder men jag delar upp bilderna i olika inlägg. Här är lite sketna mobilbilder på min bebbar!



April ca 4 dagar innan hon föder (hon såg ut som att hon skulle sprängas vilken sekund som helst samma dag som hon födde, såg ut som en tennisboll bokstavligen!)


17 rosa små pinkisar som kom till världen mellan 12-13:30 den 1 November!


Här är ungarna lite större ca 1½ vecka och har fått silkeslen päls, dock bara 16st då en av ungarna dog efter ca 4 dagar.


Lite bilder ÄNTLIGEN!


När jag hade Basse för ööh...länge sen typ i början av september. Han och jag lekte med tidningar (A)


Min granne och hennes kompis körde slut på honom genom dragkamp i 40 minuter! TACK ^^


Så här blir det när vindrutan på insidan är skitig/fettig...Det immar igen fast man har på full fläkt, gissa hur kul och lätt det var att köra när sikten var EXAKT som på bilden!


Efterom Johan spelar TV-Spel online så kan jag inte ladda upp bilder för då laggar hans spel så om 10 minuter får jag ladda upp nya bilder igen, återkommer då.

R.I.P Daphne

Hej, egentligen skulle jag avlivat Daphne imorgon men Johan tyckte hon såg så sjuk och risig ut så det blev idag istället. Hon har ett sabbat ögat och e ruggig o pälsen samt att hon inte kan tvätta sej mellan bebnen efter ha uträttat sina behov. Imorgon kommer jag och hämtar henne från Åke så jag kan begrava henne med alla dom andra råttorna på råttkyrkogården på mina föräldrars tomt.

Efter att vi lämnade av Daphne så åkte jag och Johan till kungens kurva och kollade lite på Jula, Hi-sport, El-giganten och sen IKEA. På IKEA köpte Johan och jag julgranskulor och belysning som vi ska ha till granen i jul, sedan fick jag även en liten vit mus (ser mer ut som en råtta har jag bestämt) och det var en liten tröstpresent för att Daphne avlivats idag.

Ikväll ska jag och Johan även äta middag hos mina föräldrar, vet inte vad det blir men nått gott blir det alltid =)

När jag kommer hem ska jag försöka ta tummen ur röven och lägga upp lite bilder som jag lovat i typ 3 veckor nu =O dessutom vill jag tillägga att min rubrik på förra inlägget är lite roligt skrivet. Hur ofta säger man egentligen "IGÅRDAGEN"?? Man skriver ju "GÅRDAGEN" men jag är ju Rose så då är det okej ;)

Igårdagen

Godmorgon godmorgon...eller aa det är ju snart lunch men för mej så är det morgon!
Tänkte dra lite om gårdagen efter att jag träffade pappa tills jag gick och la mej =)
Till att börja med så åkte jag till Huddinge c och mötte upp pappa där och då gick vi och köpte lite dricka på systemet ^^ och sedan till ostaffären men där gick det sjuuukt segt på att få hjälp så det skulle inte förvåna mej om det typ typ 10-15 minuter innan det blev vår tur. Det var inte mycket folk men däremot så var en av dom som jobbade där sjuuuukt långsam på att packa in ost m.m.
Sen så gick vi till Vivo och handlade mat, fick typ springa runt affären 90ggr för att det inte fanns någon tzatsiki och sedan kom dom fram till att den var slut så då fick vi köpa svampsås istället ^^

När vi kom hem började vi laga mat och sen åt vi bla bla bla ni vet. Sedan ville pappa visa mej "Oj maj lojd" filmen som för övrigt var skitkul! Sen ville jag ta mej hem men herr Sjöberg var lite lat då så jag fick ta bussen som alridg gick, räknade ut att det skulle ta 1 timme och 15 minuter att åka från dörr till dörr för att fittbussen 704 inte matchar något så jag skulle behöva vänta 27 minuter på nästa buss i huddinge. (med bil tar hela resan 10 minuter)
MEN! Eftersom jag har sånt jävla flyt här i livet så hade jag det även igårkväll. Min buss kommer in till huddinge och precis innan den stannar, tror ni inte att 172an går då? Jo den rullar iväg men jag tänkte att jag fan skulle med bussjäveln så jag pressade upp dörrarna på min buss när den precis stannat och la benen på ryggen och kuta järnet ikapp den andra bussen som redan hunnit en bra bit, efter att ha sprungit typ 50 meter och bussen precis skulle dra ifrån mej så stannar bussen och låter mej komma på. Fan va 172an chaffisar är snälla och trevliga,! Dom är alltid glada och väntar på folk men 704 är en riktig fuckfacebuss! Ska maila sl och be som rövknulla sina 704chaffisar och tidtabell och sedan ge rosor och champange till 172an busschafförer.

När jag kom hem så satt Johan och spelade tvspel och jag satte mej vid datorn ett tag. Sen var det väl det vanliga, att vi bytte till tv och kollade på någon film som gich på canal+.

Grannen under oss hade fest igår och dom höll på som fan, kasta grejer i golvet, skrika, spela musik och våldta portdörren (läs: dom ryckte i den när dom skulle in tills den gick upp för att dom inte hade nycklar då porten var låst) och evil som jag är ska jag sätta upp en lapp på porten och skrva "er fest igår störde mej inte i allmänhet men de gånger ni våldtog portdörren (läs: slet upp/sönder portdörren) var något som säkert inte bara störde mej" se till att detta inte upprepas och använd NYCKLAR nästa gång dina kompisar ska springa in och ut ur porten. Porten är låst av den anledning att hindra okänt folk från att komma in i huset men nu när dina kompisar slitit sönder dörren så kan ju vem som helst komma in!" (sen vill jag tillägga ASHOLE!!!! men det låter jag nog bli) ;)

Vart tog alla bilder vägen?

Btw jag suger på att ladda upp bilder! Jag har ju lovat att visa er massa bilder på min pumpa, när jag var djävulen, mina nya fiskar, April innan hon födde ungarna samt efter och även hur ungarna ser ut. Hade lugnt gjort det idag MEN alla bilden ligger ju på min mobil som är i Johans händer just nu :( bajs för det

Min stackars mobil

Hej, sitter här i soffan med feeeet mensvärk! Kul kul...not
Nä men det går över imorgon hoppas jag.
Idag har jag inget för mej, skulle dragit till Vårdcentralen och tagit lite prover men jag hade sån jävla mensvärk så jag låg kvar som en död mask i sängen. Johan skulle upp och jobba så han lämnade mej strax efter 9. Trodde ett tag att jag inte skulle kunna somna om för varje gång johan ska jobba och hinner äta frukost innan så äter han bokstavligen på mej. Han kommer och lägger sej på mej och lägger frukosttallriken på min bröstkorg och sen ligger han och smaskar me sin jävla smörågs i ansiktet på mej och sen så försöker han föra ett samtal med en halvt irriterad flickvän som försöker sova, lyckat där men han e ändå underbarast!
När han drog så somnade jag om på 2 sekunder och drömde om att Kajsa blev kär i mej och bodde i mitt badkar samt att Annelis hästar Monthy, James och Missie blev galna och rulla sej i stearin...myskodröm, vaknade iaf efter 12  (usch på mej) och gjorde en messmörssmörgås till frukost samt satte mej vid tvn.

Sen ringde jag pappa men han kunde inte svara då och typ 10 minuter senare så ringde han tillbaka till min hemtelefon och lät lite förvirrad när jag svarade "hos sjöberg" fattade sen att det var pappa så jag skratta lite och sen kom vi fram till att jag och Johan ska äta middag hos dom imorgon och sen så ska jag äta där ikväll samt följa med pappa till huffinge centrum och handla lite. Behöver lite sysselsättning nu innan jobet börjar igen. Börjar gå mej på nerverna att inte kunna jobba pga av ööh...det är privat.

Just fan, idag mina vänner så har jag ingen mobil på mej för ens ikväll, det var så att jag glömde den i bilen igårkväll. Tycker så synd om den, först fryser den ihjäl och sedan får den bo mellan Johans skinkor under dagen för att tina...haha nä jag skoja bara men den lär inte må så jävla bra men Johan stängde av den åt mej och tog den till sitt jobb så den kunde tina där, hoppas han inte glömmer den nu för det börjar kännas lite tomt utan mobilen, med mobilen hade jag kunnatringa eller smsa folk och hitta på något men nu är jag strandad här till kl 4.

Daphne <3

Hej idag är en riktig skitdag förutom vädret för en gångs skull. Idag vaknar jag och så fort ja reste mej upp började jag må illa som fan och efter det så fick jag knata upp och sätta mej i bilen för att köra Johan till jobbet. På vägen hem så va jag lite halvt okoncentrerad så jag körde förbi en hastighetskamera lite för fort men det blixtra inte så jag blev inte tagen. Sen så åkte jag till vårdcentralen för att kolla vilken tid jag skulle vara där idag och på vägen hem kom världens minsta jävla äckelsmart från ingenstans så jag höll på att krocka och sedan körde jag ut på fel utfart så jag körde åt fel håll, fick åka typ 2-3 km innan jag kunde vända och sen åkte jag hem. Kommer innanför dörren och börjar må illa som fan så jag måste gå och spy kände jag men lät bli. Sedan gick jag och hämtade Daphne och kom fram till att henne öga blivit sämre (hon har bråkat med Nutella och fått typ en klo rakt i ögat så det är blodsprängt, grått och lite traskigt så hon e helt blind på det men verkar itne ha ont alls längre). Ska ta henne till Åke idag och kolla om hnavet vad man kan göra, annars får han avliva henne så tar jag hem henne till föräldrarna och begraver henne mer en av ungarna som April förlorade. Btw så mår alla andra 16 ungar skitbra, dom har fått päls och är riktiga vildar fast dom inte öppnat ögonen, har iaf konstaterat att 2 blir vita me svart huvud och rand på ryggen, sen blir det 4 grå/vita och 10 helsvarta, inte så roliga färger som jag hoppats på men va fan bättre lycka nästa gång, det finns en chans att någon eller några blir dumbo ^^

Nu ska jag äta något blodsockret är läskigt lågt och jag ser väldigt dåligt...mår inte alls bra!

URSÄKTA MEJ!?

Nu är jag riktigt pisstoff! Johan är sur på mej varför visste jag inte först men när han hade dragit så smsade jag honom efter ett tag och frågade varför han kommer hem och är sur, säger inget för ens han ska åka tills sin pappa och då säger han hejdå och sedan kramar om mej och sen inget mer än att han e sur.
Jag får sedan svar på smset jag skickade där han sa att han vill snacka med mej om "undehåll och hjälpsamhet"...Fan va ja blir sne då. Kommer han sedan hem och påstår att jag inte hjälper till i hemmet kommer ajg bli RIKTIGT förbannad.
Nä för det är inte jag som plockar in disken i diskmaskinen, handlar, städar lägenheten, håller toan och badrummet fräsch, det är inte jag som tvättar, städar bilen, tar hand om 20 råttor och 8 fiskar, det är inte heller jag som kramar om johan varje gång han kommer hem efter jobbet och är helt slut det är inte jag som pussar honom 1000ggr när vi ska sova och absolut inte jag som ser till att vi får mat på bordet..nänä så är det ju inte...

ASHOLE!

En ny kategori!

Tja har länge tänkt på att skapa en ny kategori där jag lägger upp recept på mat, bakelser m.m. och det är sånt som jag gör till vardags. Middagar m.m.
Så om du och/eller din familj inte har någon matfantasi och tvingas äta köttbullar med makaroner för 3 dagen i rad så kan ni ju kolla in min blogg och se om jag lagt upp nått nytt smaskigt ^^


Uttråkad och trött som fan!

Kära Felicia. För det första vill jag säga att Isabelle är den bästa vän jag haft, och att Johans pappa är helt dum i huvet.

Mina sista önskningar är att Mamma och Sofia gifter sig och skaffar barn tillsammans, och att Agnes får ett lyckligt liv tillsammans med Ida. Sen vill jag säga tack till Pappa för att ha stöttat mig igenom mitt gräl med Älskling. Du är verkligen underbar.

Mitt liv har bara gått utför sedan Anneli tog sitt liv.

Snälla Erik, sörj mig inte! Du kommer ändå att dö. Jag gick till en framtidsskådare och hon såg att du kommer röka braj med Nicklas och sedan vandra ut på vägen och bli överkörd av Alex som kommer i 130 km/h på en trehjuling.

Jag vill också meddela mitt hat mot Fredrik, eftersom hon varit otrogen mot min käraste Jenny. Jag vet att Kim kommer göra ditt liv plågsamt för lång tid framöver.

Mitt sista och största tack går till Victor för att du alltid varit mitt livs kärlek, tyvärr kommer du att bli falafeltjuv tillsammans med Katarina och Mormor/morfar och den mest trögtänkta människan som existerat, nämligen Jag

Ta fram din mobil tryck neråt och släpp  ;p
byt ut namnen i berättelsen mot namnen i din telefonlista.

Vill ha!!

Kollade in Jessicas blogg och då hade hon lagt upp en bild på sin drömbil/must-have-bil...Rosa inte min grej varken modell eller färg men jag tänkte vara lite wannabe underbara jessica så jag härmar henne med att lägga upp min drömbil på bloggen ^^ fast jag har ju nästan en sån bil redan, dock är det en annan modell och mkt äldre (94 enligt Johan och det stämmer nog) sedan så är den lite rostig vid däcken men den har ett jävla drag ^^



*dregglar* dock är färgen inte den önskade för jag vill ha en mörkmörk mörk lila bil nästan svart men man ska ända se att den är lila, aa ni fattar vinken. Men skulle jag få en bil av den här modellen skiter jag i om den är röd, svart, grå lr nått bara den INTE är rosa! Där går gränsen för mej!

Ni höll på att skräma mej till bajset...FÖR EN LAMPA!

Hej, nu har jag nått spännande att berätta (den senaste tiden har varit ganska död)!
Jag kan börja med att berätta att igår skulle jag och Johan gått ut på krogen med hans kompisar för att en av dom fyllde 19 men Johan är ju förkyld och har inte så mycket energi. Inte ens till att köra bil... så det blev ingen men han ville inte heller sitta hemma och ruttna i soffan me tvspelskontrollen i handen så vi bestämde oss för att gå på bio istället. Sagt och gjort vi försökte boka biljetter till

Inglourious Basterds!!


men det gick inte för han saknade någon flashinställning på datorn så vi sket i det och åkte direkt till heron för att köpa biljetter i kassan. Det var typ första gången på jag vet inte hur många år som jag inte förbokat biljetter så jag och Johan fick stå och köa som alla andra. Vi fick fina pltser på bion och det var lagom med folk där inne.
Filmen i sej var mycket snack och lite verkstad men det störde inte mej. Det var faktiskt intressant och höra deras babbel och planer dom hade! Man blev liksom taggad till att dom skulle sätta sina planer i verket och när dom väl gjorde det så hoppade man i stolen av "uthettsning" min puls låg på 100000 när det var som mest spännande! Sedan var Brad Pit så jävla bra, fan asså hans miner och repliker fick hela pubriken att vika sej av garv. Inte nog med vad dom andra skådisarna sysslade med. Hahahhaha börjar fan garva av bara tanken. Nä den här filmen skulle jag lätt kunna se igen och ni som inte sett den bara MÅSTE se den! Fyfan va bra den va säger jag bara!

Efter bion så gick vi till bilen, det öste ner och jag hade ingen lust att köra hem i skitvädret men johan va seg i skallen så det blev jag som fick sitta bakom ratten ändå. Det var mörkt, regnet öste ner på vindrutan, det var halt som fan och vi har fortfarande sommardäck på bilen och sikten var så jävla kass att jag såg inte de vita strecken som delade av vägen. Sen refflekterades alla ljus i regnet så man blev ju bländat lite nu och då... och eftersom det var fredag kväll/natt så kan ni ju gissa vilka som var ute och patrullerade...jo polisen. Det var fanimej polisebilar överallt, mellan heroncity och hemma i högdalen var det säkert 5-6 polisbilar som vi såg. Tänkte inte så mycket på det. Jag höll ju hatighetsbegränsningen och körde fint i allmänhet, perfektare körning fick man fan leta efter! Så alla poliser ignorerade oss. När vi nästan var hemma körde vi om 2 polisbilar som stog vid vägkanten ungefär vid statiolmacken mellan högdalen och drogsved...oj ja mena rågsved (A)... men tänkte inte mer på det.

När vi svängde in på trollesundsvägen så låg en bil bakom mej och gnagde me sina vita starka lampor så jag blev halvt bländad i backspeglarna men vi var ju bara 200 meter från parkeringen så ja lulla vidare med bilen i 25-27 km/h på 30vägen. Sen svänger jag in på parkeringen och sen ser ja att den andra bilen följde efter mej. Blev då lite misstänksam och undrade varför han var efter mej för jag var typ den enda på våran parkeing som inte hade parkerat sin bil i sin ruta.

Precis när jag tänkt så ser jag blåljus och dom tutar till på mej... FAN SNUTJÄVLARNA! Va fan har jag gjort nu? Pulsen gick upp i 1000 igen typ som på bion. Både jag och Johan blev skitskraja, speciellt jag eftersom det var första gången jag över huvudtaget blivit stoppad då jag kört bil. Jag stannar bilen och drar ner sidorutan och möts av en ficklampa och kvinnlig polis och på andra sidan kommer en manlig. Dom kollar på mej och ber att få se körkortet. Visade upp det och sedan tänkte jag att jag kommer bli av me kortet lr betala feta böter för nått jävla skit. Då säger polisen på min sida "er baklyckta på högersida funkar inte och ni kan inte köra runt så i mörkret så det här kommer kosta...vems bil är det?" ASSÅ VA FAN!! EN BAKLAMPA SOM INTE FUNKAR VAR DET INTE VÄRRE ÄN SÅ! tänkte jag. Fan va rädd ja blev först men sen lättade det eftersom det bara var en lampjävel som pajat. Tittade på Johan och kände ilskan i mej och jag hade lust att säga: "Nä men den har varit trasig i 2 månader och jag trodde Johan lagat den för jag har sagt till honom om det säkert 1000ggr och han har sagt att han tänkt laga lampan" men man gör inte så mot någon som står en nära. Så jag spelade skitkorkad och sa att jag inte sett det och sen så spelade Johan på...trodde jag men när vi kom in så sa Johan att han hade helt glömt bort att jag sagt nått om lampan...eller snarare Ida för det var hon som såg att den var paj...för 2 månader sedan.

Vi slapp iaf böter...eller snarare JAG slapp böter. Kanske var det för att dom såg att jag nyligen tagit kortet och tänkte vara snälla eller så glömde dom helt enkelt bort det. Spelar inte mej någon roll för jag hade ändå inte betalat det utan Johan men nu sparade han några lappar ^^

Sedan fick jag båsa (jag var 100% nykter) och sen drog dom, när jag skulle parkera bilen fick jag backa typ 100ggr för att jag stog som ett arsel med bilen då poliserna hade stoppat mej. Sedan stog ju också bilarna berdvid min parkering som 2 arslen så aa. Det blev en sport att trycka in Johans monster där. När vi kom in så var Johan fortfarande chockad och rädd att åka på böter för det var ju hans pappas bil så han trodde dom skulle skicka böter till hans pappa och då skulle Johan åka på skit. Det var ju jag som körde en trasig bil så dte är ju mitt problem. Det är snarare jag som skulle åka på böter som dom skickar hem till mej så min pappa kan halshugga en. Men varför skulle dom det? Vad är problemet med att ge en lapp i handen? Aja orkar inte bry mej får jag en böter så är det bara för en skitlampa och jag kommer inte behöve betala den heller för den delen det får Johan och hans pappa slåss om.

Och nu när jag tänker efter så funkade ju baklampan då Johan hämtade mej med bilen tidigare i veckan så det måste vara glapp i skiten. Nu får bilen stå tills lampfan är fixad! Johan och jag får åka buss och tåg tillsvidare men det är jag van vid, värre är det för Johan som typ hatar att åka annat än bil.

Nu ska jag glo på tv och sedan pussa lite på råttorna och peta på råttungarna som fyller en vecka om ca 24 timmar. Grattis till dom! <3 ^^

De svarta brevet....

Hej på er. Sitter i soffan och har inte lyft ett finger idag men jag vet att jag har massor att göra. Diska, plocka undan saker och dra till apoteket och jysk. Men jag har egentligen ingen lust, till att börja med så är det tråkigt att vara själv och jag får inte tag på någon heller för att jag har glömt mobilen hos mina föräldrar och för det andra så fick johan brev igår som jag inte ville att han skulle få.

Han har fått kallelse att gå ut i krig, han har 3 grupper att välja mellan och jag hoppas för allt i världen att han tackar nej, slängde brevet och sa till mej att han aldrig ska åka ut i krig någonsin för att han hellre vill vara med mej. Har sån jävla lust att bränna upp brevet. Och egentligen varför ska vi hjälpa andra som inte hjälper oss utan istället bara förstör för oss? Johans argument för att få åka va att han skulle få 160 000 på 6 månader. WTF han kan få 150 000 av att rensa fisk i norge i 3 månader. Vad väljer man? 3 månader i norge lr 6 månader på andra sidan jorden där man riskerar att bli skjuten till döds???
Som johan dessutom sa här om dagen till mej, varför ställa upp för folk när du inte får nått ut av det och varför hjälpa folk när dom inte hjälper dej?

Vill att du stannar hemma älsklingen!!

Ingen bloggork alls...

Tja, min blogg är vekligen död! jag orkar inte skriva något fast ajg har massor att berätta. Det suger! Asså att jag inte orkar skriva om något. Kan iaf berätta att igår efter att Ida och Sassa åkt hem så födde April 18 supersmå råttungar. ^^ Hoppas alla överlever ^^ vi får se när lågan för bloggning täns igen nu ska ja äta nått i form av lunch.


RSS 2.0