Händelserik tisdag

Börjar morgonen med att jag vlev av med bilen då sambon tog den till jobbet men eftersom jag va MEGATVUNGEN att ha bilen idag så fick ja be Andreas hämta mig strax innan 7 på morgonen och köra mig till min bil. Eftersom Andreas hade en rid att passa så fick jag inte många minuter på mig att klä på mig, väcka Elise och mata henne snabbt samt slänga på henne enoverall  eftersom hon låg i en pyjamas som va för kall och sen åka iväg. Kl 9 så bar det iväg till Imazo med Jennifer. 

På väg till imazo så käkade vi frukost på donken i trollhättan och sedan va ju tanken att vi baaaaaara skulle ha 1 spindel, 2 sköldpaddor och 4 elefantfiskar... Me imazo är ungefär som IKEA, man kommer alltid där ifrån med massa annat som man egentligen inte skulle ha...
30 guppyhanar
10 kampfiskar 
2 papegojciklider
10 Galaxy rasbora
10 slöjstjärtar
10 koi-fiskar
1 stor råttbur
20 akvarieväxter....

När vi sedan så få i allt i bilen så fick vi nästan inte plats. Så påväg hem mot Uddevalla så hade vi tryckt i följande i min bil... En barnvagn, två stora boxar med fiskar, en råttbur, en låda med växter, en låda med sköldpaddor, en låda med en spindel och vid växelspaken ka vi en orm som Jennifer hämtade från en privatperson utanför Vara, en bilbarnstol med en liten Elise i, jag och såklart Jennifer! 

Påväg hem käkade vi på donken igen :D 

När jag sedan kom hem efter att ha tömt bilen nere i butiken så tog jag ut Elise i vagnvagnen och rastade hundarna. Det var sjukt varmt ute men man ska inte klaga, det är bara sommar en gång om året! Det var så varmt att Freja som är livrädd för vatten gick ner i bäcken och badade fötterna och drack massa vatten. 

Sen efter att ha rastat hundarna så stupade de inomhus oc jag åkte och hämtade Rickard efter jobbet för att seda åka ut till torp för att köpa lite grejer på biltema och sen efter det smet vi in på plantagen och så köpte jag nya blommor till balkongen som jag förövrigt städat till hälften...sen orkade jag inte mer :P så jag får fortsätta imorgon! Nu ska jag bara sitta ner resten av kvällen och sedan gå och sova. Imorgon ska jag försöka städa klart på balkongen samt inomhus för att sedan när Rickard kommer hem så ska jag åka ner till jobbet ett par timmar...

Elise sov i sjalen medan vi var på imazo


Freja och Loke är ute i hettan!

Elise chillar i vagnen i skuggan medan hundarna svettas ihjäl men envisas med att jag ska kasta pinne


Elise är mycket farschinerad när vi kommer in på biltema

Såååå fin balkong....not!!

Ordning och reda... Eller inte...

Lite finare efter några timmars städning och tvätt av staket och golv...

Det börjar likna något!!! 

Fodertunnor fick förvandlas till en damm :D dock kommer jag måla utsidan sedan för den är så ful nu!

Fina blommor ^^ funderar på om jag ska skaffa hortensia också men ska först se hur dessa överlever ;) 





Pigg och förkyld

Godmorgon! Ligger i sängen och är ovanligt pigg för att vara sjuk och inte fått sova i mer än 3 timmar! En viss liten fröken var piggelin ända fram till 3 i morse och höll mig vaken genom att studsa runt i sängen och om man la henne i vaggan så ville hon ha uppmärksamhet och började istället göra ljud så man ännu mindre kunde somna! Eller så sket hon sina elefantskitar så man va tvungen att byta blöja. 
Nu vaknade hon igen runt kl 6 och skulle äta innan hon somnade om med huvudet vilandes på tutten. 
Dock är jag själv som sagt, trots förkylning superpigg! Men borde försöka somna om så jag orkar hela dagen. Ska försöka städa lite idag samt bokföra lite kvitton. Kl 17:30 idag ska vi på visning på ett hus och jag hoppas det är dugligt för mig och min familj så man kan flytta till sommarn från denna trånga lägenhet som jag dessutom inte är mega förtjust i.



Nu ligger man efter i planerna!

Här ligger jag i sängen och har gjort det hela dagen. Var ju inte riktigt det jag planerade! 
Egentligen hade jag tänkt göra följande 
-Städa lägenheten (diska, tvätta, dammsuga osv)
-Bokföra kvitton och fakturor
-Gå ner till butiken och skriva ut papper som ska postas
-Göra middag
-bleka håret en gång till så mitt Pippi Långstrump-orangea hår försvinner så jag kan färga tillbaka till min naturliga hårfärg!

Meeeeen så blev det inte! Anledningen till att jag inte lyft mitt slappa arsle ur sängen idag är för att jag har dragit på mig en satans förkylning med torrhosta, ont i halsen och feber... KUL VA? Och som grädde på moset så har jag en liten Elise som ska underhållas oxå... Underbara måndag... 



Utflykt till Eriksbyn

Idag så bar det av till Rickards farmor där vi åt lunch och gick en promenad med henne och Elise i barnvagn. Det bjöds på soligt och varmt väder med fågelkvitter ute på landet. Loke och Freja var med såklart och sprang runt som vildar på gården. Av alla miljoner bollar som Loke hade slarvat bort under vintern så hittade han och Freja två bollar men den med pip va såklart roligast och skulle kastas en miljon gånger minst. 

Nu sitter vi i bilen påväg hem och jag får sitta i mitten bak och få ont i ryggen eftersom Elise inte tyckte att Loke och Freja dög som sällskap så jag får sitta och hålla handen med henne för annars surar hon. 

Ikväll väntar underbar bokföring och så måste jag betala lite räkningar ikväll. 

Finklädd för besök hos gammelfarmor

Freja och Loke väntar på att jag ska kasta bollen

Rickard och hans farmor tar in några vägpinnar på hennes väg

Surpuppan vill ha sällskap

Rickard kör och Loke får sitta i framsätet och kolla att Rickard kör ordentligt! 

Några meningar i gryningen...

God morgon! Här sitter jag...
...förtidigt på morgonen och klappar Elises ben och hoppas på att somna om för jag tänker inte gå upp kl 6 en söndag, eller någon annan dag. Vi gick och la oss tidigt igår efter att ha sett "en man som hette Ove", sjukt bra film, då både jag och sambon dratt på oss förkylning -.- hoppas bara inte smitta Elise! 

En grej jag kom på igår är att på onsdag så blir Elise en månad gammal. Oj vad tiden går säger jag bara!! Och med den upptäckten firade Elise med att skratta och le flera gånger samt att hon har lärt sig att vända sig. Vad ska hända till nästa månad? Tar hon bilen och kör iväg? 
Nu ser ja att Elise somnat så då passar jag på att göra det med ett tag till. Gonatt!!

Bjuder även på ett leende från igår 



RSS 2.0