Lite om helgen

Tja, sitter och försöker läsa ut en bok, typ 10 sidor kvar...wiihoo men samtidigt lockar brorsan med Simpsons eller om det är Family guy på tv så jag ska väl kolla lite. Sen måste jag ut med hunden, mata honom, fixa mej och sen hopp i bilen och åka till blackeberg där Alex bor och ha film/spelkväll med han, Sandra, Jessica, Kamilla och Fredrik =) ska bli skitkul, har inte träffat gänget på länge =O sen hem inatt och gå ut med hunden och sen sova. Vet inte om jag längtar till måndag, ska till arbetsförmedlingen då ochj snacka lite om att ev starta eget =D

Helgen har varit ganska lugn. Mne vill nog påstå att min helg började efter att jag kom hem i Idre i onsdags. Drog som sagt till Ida samma kväll som jag kom hem, dampa loss i Johans lägenhet, Torsdag träffade jag Johan, fast dt va egentligen inte meningen men han hann hem innan jag hann dra till mej så det slutade med att jag stannade till midnatt och kom hem ca halv 1 på natten =O va gjore jag där borta så länge ;)

Fredag så var det middag med familjen men jag missade den eftersom jag jobbade i över en timme med att få loss Johans bil ur snön. Sen kom jag hem typ halv 9 och var stelfrusen =P igår lördag så städade jag råttburen, rensade garderoben (typ hälften av min garderob försvann till grannen och hennes kompis) sen så lekte vi med hunden och hans tefat i snön.

Sen var det väl middag och kollade på Titanic, först själv men sen kom mamma och Erik och slog sej ner. Somnade typ halv 3 efter att ha kollat på film (Eurotrip)...

.....okej jag tänkte ladda upp en bild på Basse men eftersom den stått och laddat nu i ööh. 7minuter så har jag gett upp.

Läste iaf ut boken under tiden så nu ska jag börja på nästa  =P vi hörs!

Före och efter




Avfärgning

Tja sitter här med Ida och har avfärgningsmedel i skallen, ska se hur kul det ser ut. Jag har tagit några förebilder och sen ska jag ta några efterbilder, haha alla kommer garva, jag vågar inte ta bort handduken och skölja håret för att sedan inse att håret blivit orange som en morrot! XD bilder kommer som sagt sen XD

Dagens I-landsprobelm

Att sitta i sängen dödstrött och inte orka klä av sej och dra täcket över huduvet för att sova är mitt I-landsproblem just nu men det finns ett stööre som jag nog helst skulle kalla Stockholms-problem nämligen...

Ja ni som bor i Stockholm behöver bara titta ut på vägen så fattar ni nog det stora problemet! SNÖN! den vräker ner på våra gator och Stockholmarna får panik så fort det inte är saltat och plogat och såsar runt i 20-50 på alla vägar oavsett ordinarie hastighet? varför? Jo för att dom är så inihelvete fega för snön (själv är jag van vid snökaos och kör om alla stockholmare/blockmongos/bromsklossar i sådär 70-100km/h, fan jag har inte bättre däck än en vanlig stockholmare men jag har körvanan så jag kan hantera bilen. Men det finns ju en anledning till att alla bilarna går så jäääääävla långsamt och det är för att....DET FINNS FAN INTE EN ENDA JÄVLA FUCKING PLOGBIL I HELA STAN!

Det snöar 2dm på en dag men bilarna kör inte mindre för det, nä dom packar ihop snön så den sedan blir omöjlig att ploga upp så vägarna är fan mer ojämna och förstörda än själva diket bredvid som ser mer lockande ut att köra ner i än att fortsätta på "vägen".

För många stockholmare så är plogbilen en sällsynt maskin så jag tänkte dra lite kort fakta om den så ni vet vad det är om ni mot all förmodan skulle få syn på en.

Polgbilen är ett stort fordon som ofta är gul med orangea saftblandare på taket. Starka lampor som bländar och gigantiska däck som kör över allt och alla samt en stor läskig plog längstfram som drar iväga alla snö i diket. Det finns olika raser at den legendariska plogbilen. Den lilla enkla som plogar smågator, och har en avföring som består av grus och sand, som man kan vakna av på natten när den drar förbi på gatan. Sedan finns det plogbilar som är betydligt större och håller till på riksvägar och motorvägar och dess avföring består av salt som strutar ut bakom den när den drar fram. Ofta ses dessa större plogbilar i smågrupper eller flockar där dom tar varsina delar av vägen medan den mindre plogbilen rör sej mer ensam och träffar endast andra plogbilar efter arbetsdagens slut då den drar hem till sitt bo, många kallar garage.

Men under senare vintrar så har plogbilarna allt mer försvunnit och man ser dem inte så ofta som det skulle behövas! Har våra vanliga personbilar som är så många fler i samhället skrämt bort dem eller har plogbilarna bara lagt av och gått i ide för alltid? Enda sättet idag att locka fram dem är att ringa dem och skrika i luren om att dom fan får komma fram och ploga nu, och DÅ kanske man kan få en skymt av det blinkande skenet från saftblandaern och mullret från plogen en bit bort.

Kort och gått så kan man i dagsläget påstå att plogbilen (främst den mindre) är väldigt sällsynt i Stockholm och man kan jämföra den med Jesus, snömannen, ufon och storfot...Alla vet att plogen finns men ingen har sett den...

God natt/God morgon på er

Jag kan faktiskt också!

JAG ÄR HUNGRIG! mer än så behöver jag inte säga för jag har inte ätit på 12 timmar, varför?
jo för att...
...donkenmat är äckligt och gör en äcklad av mat resten av dagen
...att bara sitta i en bil och inte göra ett skit hela dagen drar inte så mycket engergi att man blir hungrig
...jag fick bokstavligen dampryck ikväll av en anledning, jag slet upp portdörren (så dt lät i hela jävla trapphuset), stampa upp för alla trapporna och sedan så slet jag upp dörren efter att ha låst upp den och sen slet ut hela min garderob i Johans lägenhet och typ dog på hans golv i vardagsrummet och sen så efter att dampat klart börjat grina av ilska och sen dampat lite till och blängt med mördarblick på Johan. Typ ilska för flera år kom upp och det var väl rena turen att Johan inte stog i vägen just då utan satt i soffan och såg skitskrämd och chockad ut, typ "OJ KAN ROSE BLI ARG???? SATAN I GATAN..." (matlusten är inte så hög i dessa situationer)

Sen åkte jag och Ida lite bil och sen sladdade jag runt lite (inte med flit men det var skitkul ändå XD )
Sen lugnade jag ner mej och nu sitter vi här i min säng med varsin dator och gör inte ett skit!

Mysig lill-lördag javisst!


Otto åker hem och Basse får äntligen mej för sej själv!

Idag ska jag, pappa och Basse till idre en vecka och renovera badrummet i stugan, åker och hämtar pappa runt 2 på hans jobb, wiihoooo köra i stan där jag aldrig kört själv eller med bil över huvudtaget, ja det känns ju smidigt...
Runt 12 kommer Ottos familj att bli hämtade så då får Basse äntligen vara med mej själv igen. Han verkar ibland lite smått besvärad av Otto ibland, Basse är ju en gubbe och Otto är ju bara en skitunge som alltid ska leka!

Ingen ångest eller saknad idag av ni vet vem, orkar inte tänka på honom för då börjas det väl igen? Har lyckats riktigt fint fast jag tänkte på gamla minnen i morse så brydde jag mej ungefär lika mycket som om jag skulle tänka på dom stunder jag haft med Jonathan, har dock lite dåligt samvete av att tänka så om ens pojkvän men varför ska jag lägga ner tid och tänka på honom en massa och böla medan han typ glömt mej fram till nästa vecka då jag (kanske) kommer ta kontakt med honom, får se hur jag känner då om jag smsar honom när jag kommer hem eller om jag bara låtsas som att jag fortfarande är i Idre ett tag till...hmm

Igårkväll åkte jag iaf hem till Johan, han var inte där som tur var för jag orkar itne träffa honom, han var och skulle rosta av bilen me sin pappa eller vad han nu sa. Själv så åkte jag dit för att hämta mitt skoterkörkort för...PAPPA HAR LOVAT ATT HYRA SKOTER NÄR VI ÄR DÄR WIIIHOOOO!!!!

Nä nu ska jag nog packa Ottos grejer och sedan bara vänta på att dom ska höra av sej så jag kan hämta dom från Stuvsta =)

Missa inte nästa veckas sista avsnitt, kommer Rose och Johan fortsätta vara tsm eller kommer Rose köra ihjäl sej! MISSA INTE!!

Varför vet jag inte, är det för att jag för dagen gråtit klart och haft min ångest så det räcker lagom tills jag vaknar imorgon och inser att världen kommer gå under om Johan försvinner ur mitt liv? Eller är det så kanske att jag håller motvilligt med om att hna och jag inte kan komma längre än hit? Eller har jag tröttnat på honom fast jag inte riktigt kommit på det?

Hur kommer det slut nästa vecka efter att jag kommer hem från Idre?

Kommer Johan och jag ge varandra en sista chans i förhållandet och kvällen slutar med att han kastar mej på sängen, SLITER av mej kläderna och vi kysser varandra som aldrig förr och vi blir kåta som djur, som om vi aldrig haft sex på typ 100 år men levt på viagra, vi har galet sex i hela lägeheten, sängen, soffan, toalätten, köksbänken, köksbordet, nog väggen eller ytterdörren JA!! ÖVERALLT!!! så galet att grannarna undrar om det är grovmisshandel på gång när det dunkar våldsamt i väggar och tak och man hör skrik och stön och antingen bankar på dörren eller ringer polisen. Då vi sedan ligger på golvet tillsammans svettiga och nakna efter det galna vilddjurssexet och ser varandra i ögonen och säger, JAG ÄLSKAR DEJ! oooooooch så kör vi en runda till!


Eller kommer det sluta såhär...Johan och jag grälar, han ser argt på mej och jag gråter av ilska och sorg. Det tar slut och jag packar mina väskor och fyller bilen till bristningsgränsen, vänder mej om och ser på honom med förstörd blick och sedan vänder om, går ut ur lägenheten och hör honom stänga dörren efter mej, med alltihopa drar jag där ifrån med tårarna som sprutar och bilstereon går på Bandit 106,3 på högst volym och jag skriker och gråter ut ALLT. Jag kör inte 30 där det är 30, inte 50 där det är 50 och inte 70 där det är 70, utan för fort, så fort jag behöver köra för att få ur sorgen, ilskan och frustrationen så jag slutar skaka. Jag tar sedan bilen ut mitt i natten på min favoritled, kör inte 100 utan snarare 160 eller mer, antingen tills vägen tar slut då jag står vid bryggan och ser ut i mörkret eller tills det smäller in i vägräcket eller en annan bil...antingen dör jag eller så får jag bara väldigt ont och får åka plingplongtaxi till plåsterhuset...


Ja ni kan ju bestämma själva vad ni tycker att det ska sluta men det är upp till mej och Johan om hur det faktiskt kommer att sluta. Ni som känner mej vet nog hur jag vill att det ska sluta!

Just can´t take it

I just can´t take it anymore, just go if you want it, don´t think about me, just say the words and go...let me stay here alone...and die...

Sitter och lyssnar på denna låt, om och om och om och om igen...förberder mej för det värsta, förbereder mej för att du ska säga dom ord som får hela min värld att rasa, orden som kommer eka i mitt huvud för alltid, orden som ingen vill höra och som ingen helst vill behöva säga. Orden som får folk att ta livet av sej, får folk att bli galna och spårar ur. 3 ord som kan skapa världskrig i skallen på den som får dom orden riktade mot en.

Men så finns det dom andra 3 orden som alla vill höra men som inte alla får höra så ofta, jag får aldrig höra dom så jag har glömt hur det låter när du säger det till mej. Jag försöker tänka på senaste gången men det är bara i ett sms eller när du sa fel namn. Du vet vilka ord jag vill höra men antagligen inte kommer få höra någonsin igen från dej så jag har nästan tappat hoppet om att det ska bli bra igen.

Tänker på i somars...åland, fisket, kärleken, skratten, busen, ja det som verkade stanna kvar på åland men som inte följde oss hem till sverige igen. Jag vill dit med dej igen och hitta det.

Jag fattar inte hur det kunnat bli såhär, jag har inte gjort något, bara berättat en sanning, en sanning du inte klarade av att höra och istället för att försöka förstå och ge mej stöd så blev du eld och lågor. Trodde först att du tog det okej eftersom du bara ställde några frågor men sen bröt helvete loss, du röt till åt mej och tittade på mej med den blcik som visar att du är sårad och förbannad, för vad? för att jag var tvungen att öppna mej? Hade det varit bättre om jag bara hållit käften? Jag förstår inte och nu vill du inte träffa mej, inte prata med mej och du vet inte ens om du vill ha att göra med mej längre, allt på grund av att jag har ******** *******.

Highway to my place...

God morgon på er, vaknade för sent..igen och det första som jag började tänka var, NEJ jag är vaken! och sen kom känslorna tillbaka. Satt och grät ner Basse och Ottos päls ett tag innan jag bestämde mej för att gå ut med hundarna. Ida fick sova vidare.

När jag gått nästna hela promenaden ringer mobilen, vågar inte ta upp den för jag ville inte veta vem som ringde men tillslut svarade jag ändå och då var det Erik som ville låna min dator och spela the sims 2 på men jag orkar inte låna ut den just nu eftersom jag faktiskt behöver den själv.

När jag kom in började jag bli hungrig men att tänka på mat får mej att må riktigt illa men bestämde mej för att klämma i mej den sista pomeloklyftan och sedan sitta och kolla när Ida visade sin superminiräknare som nästan är mer komplicerad än en mobil =P

Igår tog ju jag och Ida bilen ut på en sväng, det var skönt som fan, vi lyssnade på musik och snackade lite. Sedan stannade vi längst ute på/i ****** vid vattnet och sedan stog vi där i mörkret och tittade ut över vattnet som var täkt av is och snö. Vi bara stog där och lyssnade på vinden som drog förbi. Så tyst och så lugnt. Alla problem i världen släppte för en stund när vi stog där. Allt jag tänkte bara på nuet, när jag stog ute på bryggan och bara va. Vill dit igen och det ska jag, snart!

Sen började vi frysa och gick tillbaka till bilen och insåg att vi skulle få problem med att vända så jag fick backa och köra fram typ 100ggr innan jag hade vänt bilen. Så det går att vända bilen på en femöring iaf ;)
Vi kom hem runt 2 då vi varit borta nästan exakt 2 timmar, hoppade då isäng men då började paniken krypa i mej, jag var rädd för att somna och drömma om något jag inte ville. Låg och funderade på om jag skulle starta en film och Ida var på men problemet var bara att jag inte orkade resa mej, tröttheten tog över och så fort vi släckt lampan däckade jag totalt.

Highway to hell...

Nu orkar varken jag eller Ida längre (mest jag) så vi tänkte köra ihjäl oss ikväll ute på ******leden ifall ni undrar vart vi tog vägen. Ha en för övrigt najs kväll på er andra. =D puss puss

(även om inlägget verkar ironiskt så är det inte så)

P.S. skicka inte polisen efter mej för jag behöver körkortet! Btw vet ni inte vilken led ja befinner mej på eller vilken bil jag har ;) är det Johans Mitsubishi? Pappas Rover? Ottos familjs Wolksvagen golf? Eller varför inte Idas Saab?


Let me know what you want

AAAHHH!!!!! fan va jag inte är på humör just nu, hela skiten skiter sej! AAAHH!!! Det känns nästan lika jobbigt som för nått år sedan, jag vill inte! Inte igen snälla! Varken jag eller dom runt mej orkar med ett varv till. Allt jag gjorde var att vara ärlig och så blir det såhär! Jag vill bara att allt ordnar sej igen! Fuck all this fucking shit säger jag bara! Snälla ring coh säg att du bara behövde smälta det jag sa... Du sårar mej, varje dag den senaste tiden och du känner ingen skam, ångest eller medlidande utan verkar ta allt som om inget hänt, men jag... JAG känner allt skitstarkt, speciellt med mitt medfödda handikapp som jag inte kan göra något åt mer än att försöka, en kamp varje dag men det skulle inte bli en börda för mej om du visste och nu vet du men nu behöver jag istället dit stöd så det blir bättre.

Älska mej, ge mej din kärlek och säg att det blir bra. Jag vill ju vara med dej. Alltid, jag ser upp till dej, jag vill ha din styrka men jag har inget av det du har och jag bara önskar att du kunde se, känna och ta emot det jag vill ge dej och att du gav tillbaka men den senaste tiden har fått mej att börja tvivla på om du verkligen vill ha mej kvar. Ska jag bara packa min väska, lämna dej och inte vända mej om igen och låtsas som att du aldrig funnits? Säg mej! Du vet vad jag helst vill höra så låt mej höra det!


Mina djur hämnas!

Många påstår att hundar inte fattar nått, bullshit iaf om det gäller Basse! Inatt sov Ida hos mej och när hon och ja gick på kvällsrundan så träffa vi på en joggare som Otto tyckte var väldigt intressant så vi stannade poch snackade med honom om lite allt möjligt...i en hel jävla timme!!! Otto hoppade mest runt i snön men Basse var väääääldigt uttråkad och ville mest bara hem så efter en timme lite mer så började vi gå hem igen och Basse fick gå utan koppel, jag han följde oss fint ändå till huset...sen stannade han och jag ropade på honom att vi skulle gå in men han stog där nere på vägen och bara glodde på oss och när jag gick för att hämta honom så sprang han i full fart iväg och jag och Ida hade egenltigen ingen lust att följa efter för vi var kalla och trötta men vi ar tvunga och promenerade med Otto iväg dit Basse hade försvunnit och sen såg vi honom stå 30 meter bort och glo på oss och sen så när jag ropade på honom drog han iväg igen. Jag och Ida kom fram till att han jävlades bara för att han tvingats stå med oss och snacka i en timme. Tillslut kom vi ikapp honom igen och han stog ca 30 meter bort igen. Då satte jag mej ner och ropade på honom och då kom han i full fart och sprang nästan in i mej och sen kunde ajg koppla honom och så gick vi hem.

Så hämnden var att springa runt halva kvarteret innan han lät sej fångas. Sedan sov vi till 11 på morgonen för hundarna väckte oss aldrig.

Ett annat bus mina råttor kommit på är att öppna buren. April är en riktig pillerfia och har nu lärt sej att öppa 2 av 3 burdörrar, jag antar att hon blivit så uttråkad för att hon inte kunnat springa löst så hon börjat filla på dörrarna själv. Under mindre än ett dygn har hon och dom andra rymt 3 gånger men nu har jag satt ståltråd för alla dörrarna så ingen kommer ut utan min tillåtelse.



Nu undrar jag vad jag ska hitta på idag. Jag har städat råttburen och nu behöver jag bara dammsuga rummet efter städningen av buren. Men sen då? spela lite the sims kanske? Funderar på att höra av mej till Johan och fråga om han har lust att ses men jag orkar inte leta efter mobilen och dessutom så får han höra av sej till mej för en gångs skull...

Det känns som...

Nä nu är jag uttråkad och allt e lika jobbigt som när man får en sten i skon men har skosnören som tar 90 år att knyta upp och sen när man tagit av skon inser man att stenen hamnati strumpan av någon jävla anledning!!

Lite skitsnack

Tja har kollat lite bloggar, bland annat sandras där hon skerv att tänk om blogg.se skulle radera alla ens inlägg, jag skulle typ dö då :O alla minnen (även om dom är hemska) så finns dom här på bloggen! Nyss blickade jag tillbaka lite i bloggen. KOllade några månader då jag precis började samt några i december 2008 och sen lite under året som gått och vad jag gjort. Kan tex se att det blev många fester i slutet av 2008 men allt trappades av när jag började träffa Johan och sen blev det höst och då dog allt helt nästan. Men som sagt det kostar både tid och pengar att festa och jag har inte det ena och andra kompisar har inte det andra eller så har någon inget av det som krävs för fest vilket suger. Känner att jag kanske borde göra något åt saken? Men som alla andra...orkar inte.

Läste lite saker från när jag var som mest festgalen och haha mågna sjuka meningar i inlägget om när jag tex var på kryssning med Kajsa, vill gärna dra på kryssning igen men när ska folk ha råd och tid?? Dock så måste jag och Ida ha signstarkväll någongång igen snart så fort hennes ps2 kommer till sthlm igen.

Nu börjar jag frysa och bli hungrig så jag kanske ska klä på mej lite vettigare kläder och sedan äta nått? Men om jag reser mej upp nu kommer hundarna tro att jag vill leka me dom och då springa och bita mej i min rumpa eller knuffas...dom är elaka små jävlar, ungefär som Johan eftersom han beter sej likadant. Fast jag måste nog erkäna att jag är snäppet värre.

Nä nu fick jag en idé bara sådär i skitsnacket. Jag tycker att Sandra och jag borde göra våldegästa i Johans lägenhet som på den gamla goda tiden! Va sägs om nästa vecka? Sen måste du ju pussa på Otto inan han åker hem ditt lilla shitface!
Koooommmm heeeeem (till mej) vi bööörjar ooom igeeeen, jag geer dej aaaaaaallt om du vill vaaaaara min vääään! (vi kan bila till Johan bråka lite där och sen dra hem igen och bråka me vovvarna och sen käka massa godis och chips och läsk och sen kolla på film och sen sova sent som fan!! Fast innan den 21 för sen åker jag till Idre och Otto åker hem till sej

Är det inte det ena så är det det andra

Idag är det fredag! ....woohooo... nä det är inte lika kul som när amn gick i skolan och verkligen fick en mening med att skrika så. varje dag är en lördag eller söndag för mej. börjar blir lite trist faktiskt. Hur som helst har jag vaknat på fel sida idag... FUCK! och min natt var ett helvete. Igår svävade jag på moln och hade jätte kul på jobbet så jag hoppas för allt i världen att jag får jobbet!!
Men idag, vaknar av att otto åker skridskor på mitt golv (fast egentligen står han och viftar på svansen så mycket att han knappt kan stå upp) och Basse står och har dregglat ner hela min ena vante så den är JÄTTEFIN nu, ville bara vända mej om och dra täcket över huvudet och sova vidare och hoppas på att nästa gång jag vaknade hade jag jobb och det var sommar och inga dumma hundar som dregglar och repar mitt golv på morgonen utan dom ska väcka mej med att bara titta lite bedjande om att få frukost och gå ut.

Sen frömde jag massa sjuka saker inatt, tex att dom öppnat ett nytt disco i stan där man kunde gå på vattnet men ibland slutar funktionen och man ramlar ner i poolen så alla badar och sen efter ett tag så hamnar man på vattenytan igen och fortsätterdansa. Sandra var där och vi hade skitkul men sen började hon fylleslåss me nån brud som började gråta för att hennes "gängledarkompis" försökt fått mej och sandra utkastade av vakten som var störtkär i mej och som jag bara ville bli av med. Det var lite kul men det jobbiga i römmen var att Johan började tjaffsa om allt möjligt och bete sej konstigt så man inte fattade va han ville få fram bla bla bla, va lite jobbigt och lätt påverkad av drömmar som jag är så känns det som att han försöker undevika mej idag men jag vet att det egentligen inte är så för han är på jobbet och har helt enkelt inte tid ;)

Sen har jag ett nytt problem, jag ska ju på krogen med Anneli idag MEN...
...jag har inga pengar, inte ens till inträdet
...jag har inget busskort, bussremsa eller något att låna så jag kan ta mej dit och hem
...jag måste gå ut med hundarna kl 21-22 så jag lär inte vara i stan för ens runt 23-23:30
...jag kan inte sova hos Johan (för då kan jag komma hem fort från stan till honom, om jag nu skulle få nått att åka på till stan) för då måste jag köra dit me bilen och sen hem dagen efter och jag kör aldrig bil dagen efter att jag druckit, möjligen på kvällen eller sen eftermiddag, jag har ingen koll alls a jag gör med bilen och jag har ingen lust att köra sönder en bil som inte ens tillhör någon i familjen...inte pappas heller för den delen (och inga av mina föräldrar kommer vilja hämta mej kl 7 på morgonen och dom dricker nog vin till middage så jag får ingen skjuts heller).
...jag vågar och vill inte åka hem själv så sent på kvällen till huddinge eller högdalen för det är bara massa drägg ute då och jag måste gå typ 30 minuter från stationen för att kunna komma hem.
...dagen efter på morgonen runt 8 måste jag dessutom gå ut med hundarna igen

Alla dessa problem gör att jag tappar lust att ens försöka ta mej ut kväll...sen har jag vaknat på fel sida också OCH jag har mens som stör mej ännu mer.
Funderar på att fråga Anneli om hon istället vill komma på filmkväll imorron då mina föräldrar är borta om det blir någon filmkväll dvs. jag har lovat att vara me Johan så om han går me på filmkväll så kommer det bli av.

Vad ska jag glöra idag?
  • Leka med hundarna fast jag inte orkar eller känner för det?
  • Åka till Johans jobb och äta lunch me honom och bränna en liter bensin igen på bilen som fortfarande inte är min?
  • Sitta hemma och läsa en bok fast jag är så uttråkad att jag inte ens orkar hämta den?
  • Spela the sims 2 tills ögonen ramlar ur skallen på mej eller får sprängande huvudvärk för att jag suttit vid datorn hela dagen?
  • Smsa grannen och sedan inse att hon är i skolan och inte kan ses för ens hon kommer hem kl 4 men då ska hon istället göra läxor eller vara med någon annan eller inte får ses för hennes päron tycker hon ska vara med dom istället.
  • Eller gå ut och springa en halvtimme för att sedan inse att skavsåren på fötterna blivit värre och träningsvärken också blivit värre?...som gör att jag blir ännu mer seg och deppig

Fyan, det känns som en regnig söndag eller som en tråkig måndag...kom btw på att jag måste städa typ hela huset efter hundarnas hår...fyfan va trist samt städa råttburen men jag funtar åp att göra det när jag ryckt upp mej lite mer typ efter lunchen...som jag kommer hoppa över...

sena insektsfarmen i kroppen!

Guuud vad jag börjar få myror i byxan och fjärilar i magen nu. Ska bli så jävla kul och spännande =D ska snart åka, ska vara där 9 Egentligen men jag vill ju vara ute i tid så jag åker kvar över tänkte jag så är jag där strax efter halv om trafiken flyter på.  Nu ska jag proppa on Otto i bilen och sen dra till dagiset, stackars Basse blir ensam idag men jag kan inte ta med honom eftersom han kanske kommer börja bråka med någon isf. Nä men vi hörs allihopa =D

Hundlekis idag

Tja nu sitter jag här och håler på att leta vägbeskrivning till skogås, har ju kusinerna där så jag har ju åkt dit förut men aldrig kört så jag tänkte bara dubbelkolla ;) hoppas jag får jobbet för jag både vill vill vill och behöver det! Snart ska jag ut med hundarna. Hörs kanske ikväll när jag kommer hem!

Önska mej lycka till!

Hörru Sandra

Btw Sandra vi måste fixa min bloggdesign!! Den ser förjävlig ut nu :P fast råttan kan vara kvar ;)

Onsdagen den 13 januari 2010 (1år, 3 månader, 3 dagar och 17½timme senare)

Hej, dålig uppdatering jag vet... fast eftersom det är mi blogg så kan jag skriva så mycket eller lite jag vill. Dock blir det ju lite tråkigt för mina vänner som läser när jaginte uppdaterar så ofta som jag vill men jag har ju lite strul med internet på min dator så jag kan bara använda brorsans ibland eller pappas.

Hur som haver...

Detta inlägg kommer vara väldigt starkt och privat men jag känner att jag måste verkligen skriva av mej lite och eftersom det mest är vänner som läser min blogg så bryr jag mej inte heller.

Till att börja med har jag drömt liknande saker i 2 nätter i rad nu... men inatt var det extra starkt. Jag vaknade upp runt 10 av att basse och otto låg och snarkade, konstigt dom brukar väcka mej runt 8 i vanliga fall. Hur som helst slog jag upp ögonen och det första jag tänkte var "jag borde börja läsa mer böcker så jag ska skaffa lånekort på bibblan!" varför jag tänkte så vet jag inte ännu men det var väl mitt undermedvetna eller nått som gav mej en spark i baken om att jag borde göra lite förändringar i mitt liv, tex börja läsa böcker istället för att glo på tvn bara. När jag gick ut med hundarna började tankarna virrvla runt i huvudet och jag kände att jag MÅSTE få skriva ner detta! Kanske inte ordagrant för så bra minne har jag inte!

Det jag drömde inatt kommer jag nog bara berätta för Ida kanske Sandra också om hon orkar höra ;) , det är inget perverst eller något sånt bara känsligt för mej och jag vill helst av allt bara bli av med skiten men jag vet varför jag drömmer. Jag har skuldkänslor...fortfarande efter jag vet inte hur lång tid så gnager mina skuldkänslor inom mej och det har gjort det i ca 1 år och 3 månader nu. Jag har skuldkänslor för att jag har sårat en person riktigt djupt och för att jag har sabbat så jävla mycket utan att bry mej och istället bara blunda åt skiten. Efter ett tag starffar det en och det gjorde det riktigt hårt vid 2 tillfällen under 2008. Jag tror att några vet vad jag pratar om. Sista gången small det till i mitt huvud så hårt att jag då verkligen verkligen insåg allvaret men då var det för sent! Det misstaget vill jag verkligen inte göra om igen.

Det som nog ger mej mest ångest är att jag har förlorat en kompis. Nog min bästa komps jag har haft för vi delade ALLT! Kärlek javisst det kommer och går men vänner står! Kärlek ger mycket! ångest, hat, svartsjuka men även glädje, lycka och såklart kärlek. När jag tänker efter så skulle jag aldrig tagit och tackat ja till personen den kvällen i augusti för några år sedan. (usch skuldkänslor, för nu säger jag nästan emot mej själv) Just för att den sekunden förlorade jag min bästa kompis men det insåg jag inte för jag var dum och kär liksom den andra personen. Men om jag inte hade tackat ja hade jag nog hittat en annan i vilket fall som helst och sårat någon som hade förstört vänskapen ändå. Det positiva med att jag tackade ja var att jag fick många underbara stunder men också många förjävliga stunder. Jag kallar det erfarenhet! Utan erfarenheten hade jag inte haft en annan person idag. Tack vare det ena fick jag det andra och det har idag gjort mej till den lyckliga person som jag alltid stävat efter. Det finns bara en hake och det är om jag får jobbet imorgon som jag sökt till.

Men eftersom jag var så stark till att ta körkortet så kommer jag fan jobba så svetten rinner för att få jobbet! Då är allt perfekt! Utom mina skuldkänslor. Egentligen försvann dom i mars/april förra året men nu är dom tillbaka för jag kände att jag inte fick säga allt jag ville. Lite diskution på facebook är inte mycket att komma med. Hade varit starkare om jag fick säga det rakt ut framför personen istället men jag fick liksom inte rätt tillfälle för det kändes som att allt skulle rasa då. Den pyttelilla nästan omärkbara vänskapen jag fick räckte inte för att jag skulle kläcka ur mej skiten. Jag hoppas att personen jag snackar om läser det här, den personen läste iaf min blogg förra året utan att jag visste om det men fick sedan reda på det vilket gjorde mej både glad och rädd. Men vafan har man en offentlig blogg så är et ju meningen att vem som helst ska få läsa den...eller?

Jag vill be om ursäkt till massa personer som person nr 1 känner men det är ju för sent jag känner inte dom och dom har säkert glömt mej ändå. Men jag vet att person nr 1 inte har gjort det. Jag vill inte göra saken värre men det är jag ju så bra på att göra men nu går jag inte längre än hit på bloggen. Inga samtal, inga sms, inga möten eller andra sätt av kontakt. Det är upp till personen som läser detta och som det handlar om att höra av sej om det skulle vara något. Själv tänker jag bara fösa undan skiten tills vidare och leva livet som jag har nu. Med vänner, familj, pojkvän, jobb, djur, fritid osv.


Det jag skrivit i detta inlägg var en smula om att lära sej att växa upp! Jag växte hela tiden under perioden 2006-2008 men började inte visa ett skit för ens i början av 2009 då allt kom på en gång. Jag är verkligen inte samma person idag som för några år sedan inte bara pga av min ålder utan min erfarenhet! När jag blickar idag tillbaka så var jag en riktig skitunge, en dum tjej som var i mitten av tonåren och som bara sket i allt utom sej själv, jag var för ung för uppdraget jag antog mej då och idag ser jag upp till personen så jävla mycket för att personen stog ut med mej så pass lång tid och hjälpte mej fast jag inte hjälpte mej själv! Känn dej jävligt speciell för tack vare DEJ så har jag det underbara liv jag lever idag. (dock spelar massa andra saker in) Du måste nog klassas som världens snällaste person och där med basta! Ta vara på det! Du kommer alltid finnas i mina tankar som en vän!

Och till er yngre läsare: Fan för vuxenlivet och alla dess problem på vägen dit! Lägg märke till den fetare texten som dyker upp under inlägget. (speciellt min granne som just börjat ge sej in i skiten)

Nu ska jag duscha och sedan fixa mej för att ta bilen till tumba och äta lunch med älskling och sedan till huddinge för att skaffa ett bibliotektskort och sedan köpa några saker på H&M samt Kicks.

Hatar måndagar!

Tja sitter vid pappas dator och kollar runt lite skit på internet...blir väl dagens höjdpunkt som det ser ut just nu. Kommer antagligen flytta mej senare till min egna dator och spela The sims 2. Men är så lär inte hända idag, går väl såklart också ut med hundarna och städar fåglarna och sen ska jag släppa ut råttorna ett tag i mitt rum och samtidigt kolla på film. Wiihoo vilken händelserik dag! Fuck asså! Skolan har börjat folk går till jobbet och sen sitter man här ensam...och arbetslös! Hoppas verkligen att jag får jobbet jag ska till på torsdag.

Jag har inget busskort heller så jag kan inte ta mej in till stan och pank är man ju också för den delen så vad ska jag göra där egentligen? Har iof 2 bilar jag har fri tillgång till så jag kan ju alltid köra till någon men då vill jag inte bara sitta där och rulla tummar för det kan jag lika gärna göra här hemma. Dessutom måste hundarna följa med om jag ska vara borta en längre stund men det är väl ingen som har lust med 2 stora, klumpiga, dregglande och hårande hundar i sitt hem? Antingen tycker folk det är äckligt eller så har dom något annat djur (katt) i hemmet som gör att jag inte kan ta med dom eller så är någon allergisk... mensvärk har man också så man är ju inte så pigg på att göra något heller...

Nä nu ska jag sluta klaga och se till att få nått att göra. Håller fan på att deppa sönder mej genom att berätta hur tråkigt det är idag...

Så var mitt 2009

Hej igen, Erik sitter klistrad vid min dator så jag hinner nog göra en lite Sandra...eller aa det är nog många osm gör som hon nämligen skirver om det gågna året. Tänkte också göra det men jag har inga bilder på den här datorn så det får vänta helt enkelt!

Jag kommer försöka skriva så mycket jag kommer på men vi får se hur det blir med den saken...


Januari-Februari
Ja, det har just blivit 2009 och jag har jullov, har nyligen upptäckt krogen (fyllde 18 den 31 okt 2008)
massa fyllor men ingen baksmälla, lite fylledepp och mycket fylleskratt. Jag umgicks mycket med Kajsa och började försöka ta tag i skolan efter mitt djupdepp i slutet av 2008. Jag hade även lyckats dra på mej en äcklig jävla förkylning som mer liknade halsfluss så jag kunde inte ens dricka utan att det gjorde ont, fick medicin och sedan blev jag frisk. Blev lite förälskad också men det dog ut då jag insåg att han jag blev lite kär i inte var min typ. Jag hade ju bytt rum med brorsan under hösten 2008 och nu hade jag äntligen orkat ta tag i att måla om i det! Blev supersnyggt måste jag säga!
Skolan flöt på men det ingick mycket skolk på mornarna =( fy på mej, men jag var skoltrött och orkade inte mer samt att jag slogs som ett djur för att bli av med mitt hemska depp. Pappa och mamma köpte stuga i Idre! Älskar den stugan!

Mars-April
Praktiken nalkades och jag och Sofia fick praktisera i Järvzoo (superkul!) och i Furuvik (mindre kul)
Jag var även uppe i Idre och åkte skidor men Erik hade glömt hur man åkte så det blev inte mycket åk alls. Sedan hade jag skitpjäxor som gjorde ont...3 dagar efter att jag tagit av dom så jag fick nya skidor och pjäxor på Hi-Sport. Min dator kraschade också!
Jag blev även sams med Mr. J...lite för sams *host*. Sedan gjorde jag andra dumma saker som jag inte tar upp här på bloggen! Bara en person vet och jag säger inte vem det är även om ni frågar.
Sedan började jag träffa Johan :P den underbara älskopälsko jag är tillsammans med idag! Jag skaffade även råttor 2 st men den ena blev dum i huvudet så jag avlivade henne.

Maj-Juni
Jag började umgås allt mer och mer med Ida (min kusin) vi gick på krogen m.m. sedan i slutet av Maj fick jag extrajobb på verandan. Flyttade då in till Johan nästan helt då det var närmare till jobbet där ifrån eftersom jag började 6 på morgonen. Sedan blev det dags för studenten. Bölade som ett litet barn men var ändå glad att slippa alla äckliga ämnen som jag itne gillade och prov m.m. men saknade ändå starkt tryggheten som jag lämnade bakom min rygg. Alla klasskompisar också samt vissa lärare. Åh vilken ångest man hade, visste inte om man skulle skratta eller gråta. Hade också gått och blivit hundvakt åt en gul korv (labrador) som heter Basse. Han hade jag i mite över en månad.

Juli-Augusti
Jag och Johan åkte till Åland pch fiskade en vecka. Samt umgicks lite med några andra som bodde där ute också just då men som annars bor i sthlm också. Det ar kul och eftersom jag var så badgalen badade jag massor men inte Johan han satt bara i gummibåten och tittade på och skrämde upp mej om att det kommer komma gäddor som äter upp mej! Fångade även min första gädda då, inte med tårna utan med ett spö ;) fiskade även MASSA aborre och sedan la vi nät. Längtar tills vi åker dit nästa sommar! Hade lite hemmafester också, vissa slutade lyckligt och vissa slutade med att ajg blev övertrött och hotade med att ringa polisen om dom inte höll käften för att jag ville sova. Sedan var det dags för skola igen...Näää, det var ju alla andra som började, inte jag... =( fick lite ångest och ville tillbaka till trygga skolan men det gick inte.
Fortsatte jobba extra på verandan och det gick bra. Tog även KÖRKORT!!! Äntligen vilken frihet! Körkortkörkortkörkort!!! KLarade mej på första försöket på båda proven ^^

September-Oktober
Jag jobbade på så gott det gick på verandan och även Kajsa hade börjat jobba där. Men så började jag må dåligt och visste inte varför, kunde inte jobba längre så jag ick gå till läkaren. Vi kom fram till en sak som jag inte vill berätta i bloggen (ni får fråga privat) samt att jag hade lågt blodtryck. Bestämde mej då att sluta jobba tillfälligt på verandan. Jag och Sandra hyrde en bil (dyrt misstag men det var fan värt det) och åkte upp till The Silent Way och pussade på vovvarna och hälsade på familjen, vi var borta 9 dagar. Vi hälsade även på Sandras farmor som körde i diket :O en upplevelse men mest nog för hennes farmor. Sedan fyllde jag 19 och hade en myskväll hos mej och Johan =)

November-December
April fick sina ungar den 1 november runt halv 1-1. Det blev 17 små pinkisar men en dog efter några dagar =(
Jag valde även att avliva Daphne (sandras råtta) eftersom hon blivit för knarrig så nu ligger hon i frysen och väntar på våren så hon kan begravas. Jag började även jobba igen på grand men inte verandan utan julbordet som dom hade, det var lika kul som förra året...nä roligare! Vi gick även ut sista kvällen vi jobbat!
Hade även ett storbråk under november, fan för det!
Jag, Jessica och Sandra åkte upp till Idre för att hämta mina skidor m.m. superkul!!! Vi sjögn och hoppade i bilen på väg upp och uppe men när vi åkte hem så sov dom andra halva resan och jag blev trött även jag eftesom jag sovit dåligt och det var för lugnt stämning i bilen.
Sedan var det juletider. Jag firade som vanligt jul hos mormor och morfar fast det var farfars tur att få julsällskap men han gick bort i slutet av augusti 2008... Köpte en ny dator eftersom garantin gått ut på den gamla och det skulle bli dyrt om jag lagade den.
Sedan åkte jag och Johan till hemavan och firade nyår samt åkte skidor och sedan blev det 2010.

Nyårslöften 2010
  • Ta mc körkort (begränsad)
  • Få drömjobbet (hunddagis eller djuraffär) annars öppnar jag eget hunddagis och anställer mamma till att börja med. Sedan kommer jag anställa ****** om hon vill och inte har bättre för sej men jag måste ha råd med henne skl ;)
  • Färga håret till min naturliga hårfärg och sedan inte färga det något mer i år, bara henna!
  • Skaffa bättre ordning på allt och min vardag!


Har jag missat något får ni säga till vad jag inte skrivit upp och när det hände så jag kan klämma in det i inlägget! Känns som att jag har missat MASSOR för jag vet att mitt år inte varit så händelselöst som jag skirvit nu! :P

Vad jag gjort den senaste tiden

Ursäkta min superdåliga uppdatering men jag har itne haft dator på en vecka och sedan så har internet fittat sej på min nya bärbara så jag får vänta tills jag kan ta den till Älskling eller låna hans dator. Just nu sitter ajg vid Eriks dator och han kommer snart börja gasta om att jag måste lämna ifrån mej den...

Kan dra lite snabbt om vad jag gjort den senaste tiden men det blir inga bilder tyvärr =(

Kan börja med att den 27 åkte jag och älskling till hemavan...Tog 14 timmar kul kul och när vi kom fram såg vi ut som att vi tagit tunga droger fast vi bara var trötta. Vi sov lite och sedan var det dags för en hel veckas skidåkning...i 3 av ööh, över 40 backar. Allt var typ stängt och det SÖG! Dom använder inte snökanoner och eftersom det är mindre snö i fjällen än vanligt så gick det itne att ha alla liftar öppna, det fanns bara 3 röda/svarta backar man kunde åka sen var det väl några blå som hade jordfläckar lite överallt pga snöbristen.

Sen åt vi nyårsmiddag, kalaset gick på 1145 inkl en flaksa vin som kostade ca 300 =O (snacka om skillnad mellan en restaurang och systemet!) aja jag betalade inget ;) för dom pengarna vi betalade en del av maten så var det pengarna Johan sålt en tv för ;)

Sen hälsade vi på hos TSW (The Silent Way) och pussa alla vovvarna (ja Tor ocn Simbad fick också pussar från dej sandra) Sedan fikade vi hos dem och jag hade Exa i famnen typ hela tiden, snacka om att jag var hårig sen. Jag och Sofie döpte om henne (okej mest jag) till Nuffe så hon skulle matcha Benny (Benito) lite bättre som för övrigt hade tappat oskulden XD nä men dom tjuvknulla på toan =O men det blev abortspruta för dom har inte tid med valpar nu mitt i säsongen. Sen fick jag låna lakan av Catte för jag hade berättat om mina hemska exem som jag fått av hotellets sängkläder. Det hjälpte direkt! Sen när vi åkte hem på söndagen den 3 så åkte vi förbi igen och lämnade tillbaka sängkläderna och sedan klappa vi lite mer på hundarna och kollade när Kenneth åkte iväg med några turister. Till Sandra som tyvärr inte var med så kan jag säga att hundarna håller mer tyst och är mer tålmodiga på morgonturen än på turistturerna för Kenneth är stressad och ska hjälpa turisterna med Catte och samtidigt hålla hundarna lugna.
När vi åkte hem tog det bara 11 timmar för väglaget var mycket bättre nu och det gick att hålla minst 100 hela vägen där det var minst 90. På uppvägen så kunde vi typ bara köra 50km/h i typ 20 mil för att det snöade som fan och det var snorhalt!


När vi kom hem kollade vi på tv och sen gick och la oss, trots att det bara tagit 11timmar är man lagom trött efter en sådan biltur! Nästa morgon åkte vi och hämtade ut mitt paket (datorn) och sen fick jag skjuts he med min packning och sen var det bara för Johan att åka till jobbet och jag skulle sitta och vänta på Otto.

När Otto kom så fick jag pengar, mat, försäkringspapper m.m. och sedan åkte hans familj iväg. Tyvärr blev Otto lite deprimerad när dom åkt och ville inte riktigt vara med. Jag, Ingela och Erik gick då ut med honom och lekte jätte länge och då blev han glad =D
Sen var jag och pappa och Erik ute på kvällen och då lekte Erik och Otto i snön jätte mycket. Alla snövallar runt kvarteret är helt trasiga efter deras bus ;)

Igår kom Basse på kvällen och Otto blev överlycklig och flög på Basse så Basse hann knappt komma innanför dörren. Det blev lite tjaffs mellan dom (Otto vill leka och hoppar på Basse och Basse ska sätta honom på plats och  börjar morra...värre än ett lejon =O ) Sen lugnade dom ner sej och sen gick jag, pappa och Erik ut med dem och dåville Otto leka men Basse bara nosa runt. (liten instickare, Otto är bara 10månaders valp och Basse är 8 år så han ärinte lika leksugen)
Vi gic till en pulkabacke vid min och Eriks gamla bajsskola och lekte. Pappa kastade snöbollar i backen så hundarna sprang efter och Basse tror jag slog ut en tand för han hade lyckast bloda ner hela backen (hihi undra vad barnen kommer säga imorgon när dom ser allt blod haha) och sedan gick vi vidare hemåt och hundarna däckade totalt. En i soffan och en i hallen.

Jag var även på ett kort besök hos älskling igår och hämtade lite kläder och en skrivbordsstol samt hjälpte honom att kasta ut granen och dammsuga efteråt. Sedan behövde jag åka hem till vovvarna men jag ska träffa älskling idag också =) vi ska bland annat åka till barkaby och kolla lite skit =P

Nu måste jag klä på mej och sedan åka till arbetsförmedlingen eller om jag gör det imorgon så slipper jag stressa massa. Vi får se. Btw så ska jag på arbetsintervju den 14 =D hoppas jag får jobbet för det är verkligen ett drömjobb. Om jag inte får det så ska jag och mamma istället öppna eget hunddagis ^^ Det har vi snackat om i fleeeera år! Jag behöver bara gå en företagarkurs (den i gymnasiet blev lite ööh...udda för att våran lärare var pedofil så vi fick byta och då hade vi redan missa halva kursen så jag känner att jag vill gå om den fast med en riktig lärare från början!) Mamma däremot har redan haft eget företag och ska istället gå en hundkurs =)

Nä nu måste jag resa på arslet och kolla vad Erik gör med min dator, antar att han sitter med the sims 2 eftersom han ÄNNU inte har kommit ner och börjat bråka om datorn ;)
Puss på er

RSS 2.0