Snyltunge!

Det går fan itne att smyga med någonting för April. Sitter och ska öppna en palstpåse med Litchie i men då är hon där direkt med stora ögon, öronen på topp och nosen i vädret och ska kolla. Skitunge XP

Rose 2½

Det känns verkligen som en höstdag idag! Jag har sovit riktigt länge idag, vaknade för typ en halvtimme sen men jag drömde massa skumma saker och vaknade och visste inte vart jag var riktigt. Drömde allmännt konstiga saker så jag kan ju inte påstå att jag sov någoe bra. Sedan halv 6 så gick Johan upp och åkte till jobbet. Jag fick ingen hejdå puss!!! Eller jag kanske fick men då hade jag redan somnat om.
Ikväll börjar jag 19:30 så jag kommer kunna äta middag hemma med älsklingen =D han ville ha fiskpinnar med mos. Snabbmat som båda hatar jag vet men det går väl bra den här gången.

Idag under min lediga tid ska jag vara med mina tjejer (råttorna) och om det inte är super blött ute tänkte jag ta ut dem i parken ett tag. Tänkte även läsa lite teori och göra minst ett prov, har ju teoriprov om typ en vecka! =O

Nu blir det "frukost" och så jag tänker lägga undan datorn ett tag. Just fan jag höll på att glömma att förklara varför min rubrik är Rose 2½. Jo det var så att igår när jag kollade personaluppställningen så stod det Rose 2½ istället för mitt eget namn. Då har ju Mena varit framme och skrivit till 2½ för att hna tycker jag är som Rose i 2½ men. Haha så varje gång jag gör något konstigt eller påminner om henne så säger han alltid "You´re just like Rose in 2½ men!!"

Hörs!

Denna vecka kommer jag.........

Godmorgon, hej, tja...eller hur ska jag börja inlägget idag? Känns så jävla uttjatat med att börja så. Men men nu har jag iaf påbörjat mitt inlägg. Idag så ska jag jobba (ooh vad ovanligt!) och sedan ska ajg hem och sova. Denna vecka kommer vara lagom händelselös. Den ser ungefär ut såhär


............
  • Vakna
  • Glo på tv och ät frukost
  • Surfa runt lite på internet
  • Plugga mc teori DEN ÄR PÅ FREDAG OM EN VECKA !!!!!
  • Inse att min buss går om en halvtimme så det är dags att börja klä på sej och sedan gå till bussen för att åka 10 minuter till jobbet och sedan börja jobba till stäning.
  • Komma hem strax efter midnatt
  • Duscha bort allt svett och matos
  • Krypa upp i famnen på älskling och titta på tv
  • Gå och sova
Enda avvikelsen från detta schema är på fredag då jag ska till mina föräldrar och äta middag och städa lite och sedan begrava 2 av mina råttor som legat i frysen hela vintern....och halva sommarn


Ni tänker säkert att detta låter skittråkigt och ja! Den här veckan kommer inte vara så himla kul men det finns saker som gör mej glad ändå men jag väntar lite med att berätta om det ;)

Galna grannar! Eller så är det jag som är galen när jag ritar dessa bilder XP

Tja sitter hemma med älsklingen och kollar när han spelar tv-spel. Typ dt enda (förutom ett till) som jag tycker är kul att så på.
Slutade kl 20 ikväll och när jag gick hem med musiken i öronen och in i trapphuset kom jag ungefär halvvägs då jag hörde protdörren stängas med det brak/duns/späll. Sen hörde jag det igen och igen och igen och igen.... =S började undra om det var någon som lekte med dörren eller om det var åskan som gick. Tog bort ena hörluren från ögat och insåg snabbt att det var musik som dunkade i hela trapphuset. Asså fatta hur mycket det lät om man trodde att det först var åskan som gick!

Trodde först det var grannarna vägg i vägg med oss som dunkade musik eftersom det inte är första gången de spelar för hela grannskapet. Men den här gången var det grannarna under dom som spelade Star Fm på högsta volym. Alltså våra finska grannar som super och röker så det luktar i hela trapphuset så fort dom öppnar ytterdörren!


I vanliga fall brukar det se ut såhär. Afrogrannarna som dunkar afromusik (visst dt e inte dålig musik! Absolut inte men jag väljer när jag ska lyssna på musik och ingen annan).


Men idag var det nog mer såhär ;) tryck ctrl+ för att zoma in bilderna, satan i gatan vad jag garvade ner mej när jag gjorde finnarna!!!


För övrigt så orkade jag såklart inte höra på allt oväsen så jag och älskling åkte till Daisy´s i skarpnäck och käkade kebab och kollade på en av Alien vs Predator filmerna som gick på 6an ikväll och som visades på tvn i restaurangen. Sedan åkte vi hem och ja, nu sitter vi här och degar. Har fortfarande ont i fötterna efter dagens arbete! Rensade upp lite på lagret, slängde inget men jag sorterade upp allt som inte låg där det skulle plus att jag le ihop flera öppnade förpackningar till ett samt slänge massa kartongflikar som satt på massa kartonger.

I stan med Ida

God kväll, sitter i soffan, smuttar på mitt hemgjorda iste och sneglar på när älskling spelar Demons Soul. Har lite paltkoma liksom han. Jag bjöd nämligen honom på Texas Longhorn och då har man fan paltkoma i en vecka efter att ha ätit där.

Idag jobbade jag 9-16 och det gick väl bra, lite lugnare idag än igår. Imorgon är jag ledig men jag kanske åker förbi jobbet ändå för att göra lite utbildningstester. Sedan vid 16 så blir det krypkörning i 3 timmar för att sedan åka hem och fixa middag.

Mer idag då? Jo efter jobbet så tänkte jag åka hem och duscha samt byta kläder men jag kände hur tröttheten låg och lurade så jag bestämde mej för att åka in til stan direkt för att vara med Ida, skulle jag åkt hem hade jag nog satt mej i soffan för att vila benen ett tag men sedan somnat ändå. Inne i stan gick vi runt i lite affärer och kollade. Jag köpte lite sexiga underkläder på Twilfit. Man måste ju hålla sej snygg för pojkvännen ;)
Sedan åkte vi till Ida och där däckade ajg någon timme för att sedan ta mej till Hammarby där jag mötte upp älskling och vi åt.

Han hade kollat på 2 lägenheter idag. Ingen av dom  lockade honom tydligen. Så det blir inget i sickla som det ser ut just nu fast vi ska sedan kolla vidare i nacka/sickla området efter något.

Nä nu får det vara nog för idag. Ska mata fiskarna och sedan krypa ihop bredvid älsklingen <3 ^^

Puss på er!

Dagens to do

  • Jobba 9-16
  • Vattna blommorna och kolla till djuren i huddinge
  • Läsa om "Kontroll och vård mc"
  • Göra och klara minst ett prov på STR-sidan
  • Hämta Älskling från jobbet som sjukat ner sej. 21:15
  • Handla mjölk

Vilket lågtryck?

Det där med lågtryck varade inte så länge, liten skvätt med regn igår kväll men sen var det inte mycket mer. Enligt Aftonbladet såg det mer ut som jordens (sveriges) undergång.

Idag så är jag ledig men imorgon börjar jobbet igen. Denna söndag får jag tiden att gå genom att kolla på Paris new BFF eller va fan det nu heter. Final tydligen så vi får se vem som vinner.

Mer idag blir att städa upp lite i lägenheten, borde nog städa toaletten en gång till med tanke på vad jag lyckades göra igår när Johan skulle gå på toa (skulle torka händerna i handduken så kom jag åt locket på toan så Johan kissade ner hela toan och golvet). Vi höll på att garva ner oss totalt...fast det var jag som fick städa upp allt... mmm mumma!

Mer idag blir att läsa teori samt göra provet på internet om fordon motorcykel. Har 55 prov kvar tydligen om man räknar med alla prov som man kan göra på internet. Får se hur många jag hinner med innan det stora provet!

När Johan kommer hem (runt halv 6) så ska han och jag åka till hans farmor som fyller år, hur mycket vet jag inte.

Det är en val utanför mitt fönster

Okej kanske inte på riktigt...hoppas jag men det låter som att det är en val borta i högdalens industriområde. Men jag tror nog det är någon maskin som arbetar. Man får ju hoppas på det bästa ;)

Jag har en rastafläta i nacken

Det är mycket som händer nu plus att värmen tar död på en! Har jag inte jobbat har jag gjort ärenden med älskling eller badat i gömmarn. Sedan har jag gått på mc-lektion och gillingebanan för mc. Det var sjuk kul. Mc-lektionen i måndags gick jätte bra, hade en annan lärare men han var minst lika bra, sedan så märkar jag hur mycket lättre det blvit med krypkörningen, hoppas dom tre körningarna jag ska boka nu är dom sista (näst sista) innan uppkörning. Ska bara ta mej i arslet och börja läsa. Ju senare jag börjar läsa desto senare kan jag gra provet och ju senare jag gör det desto senare kan jag boka uppkörnigen (nej det går inte att boka teoriprov och uppkörning samtidigt för mc som det går med bil, dock gäller teoriprovet ett år istället för 2 månader som det gör med bil) och om jag har otur så hinner jag inte göra proven i år och måste söka nytt tillstånd och sedan så måste jag börja om med krypkörningen.
Nä nu ska vi inte tänka så! Min lärare sa att jag absolut kommer klara provet innan säsongen är slut. Det är liksom i slutet av oktober som sista körningen är. Ska ringa lite samtal till trafikstyrelsen eller va fan dom nu heter och sedan från när sista uppkörningstiden är och hur lång tid det är samt att om jag får göra teoriprovet i mitten/slutet av augusti.

En annan anledning till att jag inte orkar blogga så mycket förutom att jobbet och mcn tar upp all tid är för att det är ju så jävla sjukt varmt, ni som inte märkt av det blir jag fan rädd för. Jag vaknade tex inatt och det var minst 30 grader inomhus så jag satte på duschen på det kallaste som gick och blötte ner mej tills jag var riktigt kall och då gick jag och la mej. Ikväll har jag tid att blogga (egentligen inte för jag borde plugga teori) fast jag ska även träffa Sara...om det inte blir för sent.


Tillfälligt avbrott hehe...nä men nu har jag bokat teoriprov! Nu blir det till att plugga satan, jag ska läsa minst 10 sidor per dag och svara på minst ett prov på STR-sidan varannan dag.

Tillbaka från Åland =)

Hej barit lite dött här ser jag men det är inte så konstigt. Har varit på Åland med älsklingen min och fiskat, badat och solat. Det blev inte så mycket bad. En gång badade jag (efter att Johansfarbror tjatade om att jag skulle bada (jag kom i tillslut fast det var svinkalt men det var tack vare vikingline som kom förbi och sköljde ner mej. Johan och hans farbror höll på att garva ihjäl sej när jag pep och skrek om att det var kallt och att jag inte kom upp. Fick även i Johan lite senare på semestern men han är ju den badkruka han är så han satt mest på badstegen och skarka i mej med foten varje gång jag ville upp och skrämde mej med att en gädda kommer bita mej, fick typ panik för att jag vet vilka monster som döljer sej där under, vi fick en i nät (jobbigt eftersom dom rullar inte sej så mycket plus att dom är JÄTTE slämmiga). Vi fick iaf loss den och släppte i den där vi la till med båten men det var i chocktillstånd så det tog lång tid för den att åter hämta sej.

I tisdags kom jag hem, när vi kom upp i lägenheten var det över 30 garder i lägenheten. JA FIN LUFTKONDITIONERING DÄR! Vi spenderade kvällen med att fortsätta söker lägenheter, det blev inte den i orminge för dom ville inte renovera den trots att tapeten var påväg ner på golvet. Nu blev det 2 lägenheter i Finntorp och en mer mot Sickla.


Asså va fan kan inte få kylskåpet att sluta pipa!!! (är på jobbet och kylen piper som vanligt)



Här är det btw typ 35-40 grader vid kassan och 40-45grader i köket MINST! Kul arbetsmiljö va? Fast egentligen klagar jag inte för det är kul att jobba här så värmen stör mej inte jätte mycket.

Igår så fick jag btw i Johan i vattnet. Vi badade i gömmarn och har dränkte mej så jag typ drunkna. Han tyckte att han kunde hänga på mej där jag intebottnade och även om man blir 10 gånger lättare i vattnet så var det ändå tungt som fan.
Idag badade jag också i gömmarn fast med bror min. Vi städade också råttburen men eftersom råttorna vill ha sina hyllor så högt blev 2/3delar av buren helt tom så brorsan och jag tog en såg och sedan så gick vi ut på tomten för att hitta något träd att såga grenar från till råttorna. Vi upptäckte då att vi har 5 körsbärsträd på tomten Haha...vi tog lite grenar från 2 träd som även hade några körsbär (och småsniglar) och satte i buren så nu har råttorna en skog i sin bur. Dom blev jätteglada och började tugga i sej både körsbär, sniglar *blä* och blad.

Nu ska jag nog ta och stämpla in igen och göra lite nytta =)

RSS 2.0