sadfghncvgulkgrf

Det var så sjukt kul idag på provjobbsdagen, skulle lätt tänka mej att jobba där =D Sen kom Jessica förbi också med sin mamma och fikade =D
Hoppas att jag får jobbet!!!

Är i Huddinge nu, är lite nere (läs mkt) för att jag och Johan blev lite osams ett tag och sen så släppte han av mej is stuvsta och då så betedde han sej som att inget hänt och pussade hejdå trevlig resa, så fan heller att jag inte kommer ha när man vet att någon är sur på en där hemma fast han låtsas att allt är så jävla bra...skitsamma fråga inte det är komplicerat.

Kommer iaf INTE ta med min bikini som jag fick av honom för...DÄRFÖR!! Jag tar mina andra 2 som jag fått

Ska gå och deppa ihop i ett hörn nu för allt suger!!

Rese och jobb feber

Hur i fan ska jag kunna somna inatt? Jag kommer ju vara nervös för att ajg ska provjobba imorgon (vill verkligen he jobbet och jag behöver det). Och när jag slutat oroa mej för jobbet kommer jag istället lägga tankarna på resan till USA. Tänk om jag glömmer något, tänk om planet krachar, tänk om jag blir kidnappad och hålls fången i 18år av någon snuskgubbe och får föda massa barn och bo i en källare... Ska liksom åka till ett av världens sjukaste och skummaste länder :P




MC

Såg just en film som gick på SF-kanalen och där var det en tjej som tog körkort för mc. SATAN! Fan vad jag vill köra nu!! NU NU NU NU NU NU!! Har lovat mej själv att ta mckortet i år och nu ska det fan bli av! För min första lön ska jag boka in teorin och sedan några lektioner (behöver bara ta typ någon för gruskörning och sedan några på "hinderbana" och sedan är det bara slutproven kvar.

Måste fixa mej nu för bussen går 33 så jag vill gärna hinna me den =)

Idag ska mina bebbar och bögar flytta =)

God morgon på er =) vaknade för typ en kvart sen. Kollade först mircon om hur mycket klockan är och då såg jag att den var 1:26. Men eftersom den går en timme före så är klockan egentligen 12:26. Kul tänkte jag, sovit bort halva dagen! Men när jag kollade på datorn stog det 10:29. Kollade micron igen och då såg jag att det stog 11:29 Hade missat den första ettan ^^

Idag ska jag träffa Jessica och lämna mina djur hos henne. Tänkte fixa till mej lite sedan dra hem till mej för att hämta bilnycklar, sedan måste jag dra till Stuvsta för att där står bilen (tänkte ringa mamma och säga att jag ville ha bilen på dagen men sen när jag skulle ringa var klockan så sent så aa, nu blev det såhär). När jag hämtat bilen ska jag till mej igen och börja göra iordning alla grejer och efter det ska jag till Jessica med kalaset =P

Vi får höras senare nu måste jag få tummen ur röven och fixa lite. Puss

Resultat!

Måste kila för jag ska på bio med mamma snart, men hinner iaf lägga upp en bild på hur håret blev. Så jävla nöjd!!!



Ska färga håret =)

Bort med det gula, orangea och öh ja det fula blonda! Ska vara hos frisören om en halvtimme sedan när jag kommer tillbaka ska jag lägga upp bild på hur det blev =)




Vad tycker ni om min klippning för övrigt?

Kommer inte på någon rubrik

Godkväll allihopa! Är lite seg faktiskt, mest i ögonen =P funderar på att ta ett bad senare när älskling kommer hem om typ en timme. Måste ju se klart Simpsons också ;) nytt avsnitt, lite romantiskt faktiskt ^^

I morse när jag vaknade hade jag fortfarande ont i huvudet efter gårdagens kaos. Svimmade och hela skiten igår kväll och Johan trodde jag dog. Idag har jag lånat pappas bil och kört runt lite ärenden med den. Har även ätit middag med mamma och Erik =) sen fick jag sitta hemma från 2 och framåt för att några snubbar skulle komma med en ny ytterdörr =) så nu har jag och Johan snyggaste ytterdörren i kvarteret... och säkraste ;)

Imorgon ska jag till frisören och få tillbaka min vanliga hårfärg 700kr...dyrt och sen på kvällen ska jag och mamma se Alice i underlandet filmen på sergel. Jag ska även hämta ut mina nya P-piller =D hoppas dom är bättre, tänk om jag äntligen slipper mina depp perioder och sånt skit och får större tuttar (nä som om jag inte vore nöjd med mina D kupor)...MEN VA I HELVETE!!! Nu har grannen börjat med sin jävla musik igen Har dom fest eller? Aja jag håller mej till kl 22 sen jävlar!!!

Okej jag står inte ut nu heller men jag orkar inte resa ej för att börja sparka in dörrar och ta reda på vem som härjar i huset så jag håller i mej till 22 för sen ska det fan vara tyst!

Köpte btw hem lite grejer för ikväll, jag och Johan har ju slutat med middag dom dagarna som han jobbar sent så det blir bara kvällsmat typ. Lite grönsaker, smörgåsar, ost m.m.

Nä nu fryser jag, ska väl ta och göra mitt bad lite tidigare, så fort simpsons e slut ska jag ta en ansiktsmask, raka benen och sen bara sega ett tag i badet ^^ låter det inte mysigt?

ÄLSKAR DENNA UNDERBARA MÅNDAG!

Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!
Fan vad jag är glad just nu! Detta måste vara min bästa måndag i mitt liv!!

1. Vaknar innan mobilen ringer och väcker mej
2. Vaknar bredvid en kramsjuk älskling
3. Äter en ordentlig frukost
4. Kollar i butiker med älskling i Nacka forum och köper en keps till mej själv
5. Äter lunch med älskling
6. Åker hem från nacka (älskling åker till jobbet i saltsjöbaden) med buss och tåg och allt matchar precis
7. Promenerar hem i solskenet och inser att jag borde ta en långpromenad/joggingtur idag innan solen går ner (vilket jag tänker göra)
8. Börjar vika ihop all tvätt och tänker att fan vilken underbar dag.
9. Mobilen ringer och.... och.... ooooooooch...... det är en tjej som ringer och ber mej komma till ett café på fredag och provjobba!!!!


JAG ÄR SÅ JÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄVLA GLAD JIPPI!!!!! borde lösa in mina lotter idag och köpa nya, kanske vinner något =D sen ska jag gå förbi frisören och klippa mitt hår för det är så jävla sjukt slitet!


Söndag

Tja, sitter hos Ida och målar naglarna men ska snart åka hem. Idag har jag inte gjort så jätte mycket. Jag har haft tvättstuga idag och sen så när jag strök lakanen så började strykjärnet läcka och spruta ner kokande vatten på min fot och satan vad jag flög i luften, sprang in i badrummet och stoppa foten i....toaletten
VADDÅ JAG BRÄNDE MEJ JU! Badkaret hade massa tvätt i sej och jag hade inte tid att hoppa ner i handfatet.

Sen så drog älskling på bandy, skulle egentligen med men jag orkar inte sitta själv typ 3 timmar på en läktare och bara glo, så sport intresserad är jag inte. Så istället smsade ajg Ida, vi drog till Sickla centrum och där köpte jag några nya nagellack samt en hårborste. Ska btw klippa mej snart, kollade mitt hår och insåg att jag måste fan klippa det för det är helt förstört! Alla avfärgningar m.m. har gjort att mitt hår har gått av =S


Ingen rubrik

Tja nu har jag träffat Tb och vi har fikat och sen varit hos mej och kollat på TV och snackat lite skit =)
Det märks att jag inte gör mycket om dagarna för jag är helt slutkörd nu =P

När Johan kommer hem ska han få be om ursäkt till mej (han uttryckte sej väldigt dumt i morse) och sen ska vi mysa. Om ca en halvtimme jobbar Johans mamma och ska hämta några nycklar. Funderar på om jag ska orka resa mej och lag lite pankisar till mej till middag men jag är som sagt ganska slutkörd och orkar fan inte resa mej i onödan =P

Imorgon ska jag träffa Tb igen men sen då hoppas vi båda på att Johan kommer vara med =) ska även snacka med Andreas om hur det blir med bilen...Han ska nämligen försöka fixa till stötfångaren för den skrapar i varje gång man kör över ett väggupp.

Träffa Tb

tja ska rusa till tuben snart och åka till gullmars och träffa Tb, berättar mer om det och min förstörda morgon senare när jag kommer tillbaka :)
Puss

JÄVLA FITT TORSDAG bngfklgf,,stphgjbm,dölh msdölnmrslkgfsn hgl rönldlgb ö

Jaha vad ska man hitta på idag då? Kommer verkligen ha dödstråkigt idag, kunde inte låna bilen för både jag och Johan glömde bort det imorse att jag skulle ha den så nu är den i saltsjöbaden och jag tänker inte åka dit och hämta den. Har ingen aning om vad jag ska hitta på istället då. Har dessutom knappt nått att åka på och jag behöver göra massor av ärenden idag. Sen är jag lite lättretlig för att jag vaknar med ett ryck och undrar va fan dt e som händer. Spränger dom huset eller? Nä det är mina dumma afrogrannar som vräker ut massa musik så det hörs lika tydligt som om ljudet kom från rummet jag befinner mej i. Visst det är ingen dålig musik men just grejen att bli väckt surar ner mej totalt. Liksom jag hade kunnat sova bort min meningslösa dag men nu istället så kommer jag få tillbringa HELA dagen till att zappa mellan kanalerna. gladare blir man inte bara för att killen ätit upp all frukost! eftersom jag har spenderat över 500kr på mat och 700kr på bensin så är man ju inte så villig att gå och handla ny frukost eftersom han bara kommer äta upp den också. AAHH FITT-TORSDAG!!! Någon som vill göra mej glad idag?

Asså om jag höjer till typ på högsta volymen på tvn kan jag fortfarande höra musiken och nu är det en Sean Paul låt och jag dööööööööööööööööööööör AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!!!!!!!!!!!!! DÖDA MEJ!!!!

Mina I-landsproblem

Har några I-landsproblem som jag tänkte dra upp :P

1. Man kör bil och har lite småbråttom men framför en ligger en polisbil och segar runt i 30 där det är 50 och 50 där det är 70 men sen när man kommer ut på motorvägen och ska bränna om fanskapet ökar han farten till 100 så man inte kommer om honom och sen ska han såklart samma väg som jag från start till mål så man tvingas ligga bakom honom heeeeela vägen.

2. (egentligen ett pensionärsproblem) Morfar börjar föra värsta diskussionen varför det ligger en snöklump på en stor buske och att den legat där i flera dagar fast all annan snö runt om och på busken har smält. Snacka om understimulerad pensionär!

3. Datorn dör av överhettning när man har den i knät...

4. Man får inga kyssar eller ens pussar av älsklingen för att man själv är förkyld...

5. Det tar mer än 10 sekunder att få kallvatten ur kranen. Det tar mer än 5 sekunder att få varmvatten till duschen (iaf i Johans lägenhet)

6. Popcorn som blir brända för att man glömmer dom i micron

7. Man har fått för många nya kläder på en gång så man vet inte vad man ska välja för dagen.

8. Man måste färga håret minst 7ggr för att gå från mörkrött till blont/orange.

9. Man har 10miljoner kanaler...MEN DET FINNS INGET ATT TITTA PÅ!

10. Man öppnar diskmaskinen och inser att diskmedelsluckan inte gått upp så man måste diska om allt eller diska för hand.

11. Dom stänger sopnedkastet så man måste gå ut på gården för att kunna slänga sopor, jobbigt om man bor högst upp i huset...

12. Man är jätte hungrig men orkar inte laga mat/gå till kylen för att se vad det finns att äta.

13. Man är kissnödig men orkar inte gå på toa (Sandra du om någon borde känna igen dej!)

14. Man kommer hem efter jobbet och somnar i soffan för att sedan vakna och vara skitpigg då killen kommer hem från sitt jobb och är helt slutkörd. Vem ska man tycka mest synd om? Jag som inte kan sova eller han som inte får sova för att han har en speedad tjej i sängen som inte kan sova.

15. har tråkigt och vill blogg men kommer inte på vad så man tvingar sej själv att komma på massa I-landsproblem man har...

Så det får väl duga för idag då ^^

Nu har jag loggat in på min blogg typ 4 ggr inom 10 minuter...

Vill blogga om något men kommer inte på något intressant. Liksom hur kul är det att skriva om när jag kollar på family guy och Ida spelar på sin mobil...

HAHA nu kom en rolig grej på family guy och det är fan sant i det som spekulerar i... Chris och hans arbetskolega står i en video/godis/tidningsbutik bakom kassan och snackar om sagan om ringen. Då Chris säger: i ettan så flyger gandalf ju på en örn men sen i trean så kommer örnarna tillbaka och räddar frodo och sam efter att dom dumpat ringen och sedan flyger örnarna dem hem. Så varför flög dom inte hela vägen för då hade dom ju sparat massor av tid...

Det är ju fan sant, i boken tar det ju typ ett år att bli av med ringen men om dom flög så hade dom kunnat göra allt på säkert en vecka och dessutom slippa allt kaos!
Det är som att jag skulle få flyga gratis till USA men väljer att gå och simma dit. Allt ska göras på det mest krångligaste sättet! Har gått med i ett team på facebook som heter (svensk översättning) "om personerna i filmen lyssnade på mej skulle dom fortfarande vara i livet"


Namnam


Får bli en fika eftersom jag inte åt ordentlig lunch.

ABCDE-vitamindryck med citronsmak (faktiskt riktigt god, brukar ta en tablett om dagen)
2 ägg
En halva avokado
Tor-bröd med sallad, gurka, ost, och tomat...hade viljat ha skicka också men det fick jag hoppa eftersom det inte finns något.


Fick även tag i Ida och hon kommer så fort hon slutat =)

Seg onsdag...

Fan va trött jag är. Kanske inte så konstigt me tanke på att jag la mej typ 1 halv 2 på natten och sen gick upp kl 7 för att åka till Grand och jobba lite med mamma. Började 8 med frukost och sen vek vi dukar samt sprang runt lite i huset och gjorde några småsaker. Sen efter lunch stämplade jag ut och åkte hem. Om man är lite förkyld och inte sovit tillräckligt under natten blir man ganska slutkörd. Så nu ska jag sitta här tills jag får tag i Ida sen ska jag tjata om att få hitta på något med henne tills Johan slutar och kommer hem efter jobbet (han slutar 21:15 så han kommer hem seeeent).

Nu ska jag gå och rulla tummar :)

Springpojke...bilflicka, same shit =P

Nu har jag nått att göra, jag ska fixa till mej, städa lägenheten och sedan ta mej till saltsjöbaden där älskling nu för tiden jobbar på hemköp, ska köpa lite mat och sedan ta bilen till tumba där jag ska hämta hans bandy polare och sedan köra honom till midsommarkransen där det är match och efter det ska jag tillbaka till Johans jobb och hämta honom. Mycket bilande idag =P

Puss på er nu måste jag sätta fart om jag ska hinna klart med allt till kl 7 för det är mycket som ska göras.

Åh förreseten så ringde mamma och sa att jag ska få jobba imorgon =) på grand, ska vika dukar med mamma =P sen ska vi kanske på bio på kvällen =)


Vårkänslor som inte kan utnyttjas...

Nu har jag vårkänslor som fan! vet ni vad det betyder? Jo att jag vill fixa till mej, dra på solglajjorna och sedan ta en kompis under armen och åka till City för att se vad butikerna har för vårkläder att erbjuda samt kanske köpa något onödigt och sedan äta vårens första glass. Men NEJ! Min mobil är i huddinge så jag kan inte ringa någon och fråga om dom vill hänga me ut så jag får väl sitta här för mej själv och rulla tummarna...



Test

Vart går din gräns? den repliken har ni nog hört minst en gång under varje reklampaus! Telenor har ju en reklam som går just nu om obegränsad kommunikation och på deras sida (telenor.se) kan man göra testet, rekomenderar det verkligen, sjukt kul är det vid ett tillfälle, iaf tyckte jag det som är så lättroad. Testa ska ni få se ^^

Bilder på mitt hår

Medan jag väntar på att älsklingska komma hem så kan jag ju leka med hans cam på datorn, kommer nog bli beroende.
Sitter även och kollar på en svensk film som heter "Välkommen till festen". En film som är från 97 och det hanldar om en tjej vars familj reser bort över nyår och dottern i familjen tar hem några kompisar. Festen spårar ur när killar börjar dyka upp med sprit m.m.
Sex, droger, catfights, spyor, kärleksbråk, mordförsök, skratt, tårar, hög musik, förstört hem. Ja den här filmen har nog tagit upp ALLT som kan hända på en fest. Ganska roande att se på, får lite olika minnen och känner igen delar av filmen från när jag var tjejen som bara festade =P samtidigt känslan om hur det är att ha fest hos sej själv. Man ska kunna ha kul, festa lika mycket som alla andra men samtidigt har man uppgiften att sitta barnvakt åt 10-15 andra tonåringar som svingar sej i takkronan, hoppar ut genom fönstren, klättrar upp på hustaket och tror att dom kan flyga om de kastar sej ut, ja ni som haft hemma fest vet nog vad jag snackar om. Dock har jag haft turen att inte haft massa idioter hemma (okej på varje fest finns det minst en idiot).


Svingoda kakor som jag har bakat själv ^^ (lovar att lägga upp receptet)


Nu ser ni ganska tydligt hur mitt hår ser ut. Guldlockar typ haha. Nä men topparna är orange,gula och det övriga håret är blond med vissa gröna inslag och platina vitt nästan grått.


Johan tyckte iaf det var snyggt så det får väl duga tills efter USA



Från min älskling ^^

Tänkte lägga upp lite bilder på vad jag har fått av Älskling när han okm hem från Thailand ^^
Ida don´t kill me =P


Det finns axelband till men dom har jag vikt bort, lär ju behöva dom sen om jag ska röra mej när jag har den annars ramlar tuttarna ut XP fick även tillhörande underdel.


Superfin topp, dock måste jag göra något åt min axellösa bh eftersom den är i 80C (har för stora bröst för att kunna ha nått annat från H&M men omkretsen blir för brett så den åker ner...MAAAAAMMAAA!!!...fixa! ;)



Annan topp med skitcool klippning bak men jag orkade inte ta någon bild av den, ni som träffar mej får se. Fick 2 av denna ^^


Lång topp, me like ^^



Fjäril or what?



Sista tröjan, "To The One I Love". Tror jag vet varför han köpte den =O

Måste även tillägga att jag trodde Johan skulle komma hem och vara typ rosa och solBRÄND. Men icke satan i gatan va snygg och sexig han är när hna är brun och inte bränd ^^ dock luktar han thailand vilket stör mej, bläää...står nog hellre ut me hans "efter-träning-svett-stank" för den är iaf bekant XD

Middag och en alvedon senare...

Efter lite middag och en alvedon senare så mår jag mycket bättre =) har mina råttor springandes runt mej och dom gör mej alltid så glad ^^
I väntan på att ajg ska orka sätta mej i bilen och åka till älskling så har jag just upptäckt att det var ganska kul att ta lite roliga bilder me datorns cam =P har nog smittats av sandra ^^


Myssa


Förkyld och snorig va fan!


Fråga inte vad jag gör med råttan, skakar henne inte iaf =P



Ska vi pussas?


Klart vi ska, älskar dej skruttråtta!


Vill vara som alla fjortizbloggare som tjänar massa pengar på att vara horor på sin blogg, börjar lugnt för jag är inte så erfaren ännu men snart är jag lika naken som en nymf och posar i cam som Dissie, Kissie, Pissie, Missie eller vad fan alla dom där nu kallas?

Sjukling

Tja tja, sitter här och kollar på "vi hade i alla fall tur med vädret". Finns typ inget annat på datorn som jag inte sett sönder. Själv är jag sjukt jävla förkyld, tror jag blev smittad av Sofie som blev sjuk typ 2 dagar innan jag åkte hem till Stockholm igen. Snorar så inihelvete och mitt högra öga rinner för varje gång jag snyter mej kommer det ut snor ur tårkanalen så ögat måste typ rengöra sej själv och då rinner det. Mysig förkylning va? Har iaf turen att slippa feber =) Ikväll kommer älskling hem, hade tänkt pussa ner honom när han kommer innanför dörren men det kan jag ju glömma så jävla förkyld som jag är =( har städat och möblerat klart i mitt rum samt fixat bamseburen till mina bebbar så nu är dom superglada =D har även bakat kakor (kan lägga upp receptet i ett separat inlägg emn ingen bild på dom för ajg orkar fan inte resa mej i inödan :P

Btw så har jag fått någorlunda resultat på mitt projekt "få tillbaka min naturliga hårfärg". Fast ajg är fortfarande långt bort. Just nu har jag ca 4 cm blond/silver/grå/grön hårbotten (fråga inte hur jag lyckades få till den färgen) och sedan är resten blont och blir mer orange i topparna, ser bättre ut än någonsin även om det inte låter som det. Så nu får jag väl se ut som jag gör tills jag kommer hem från USA då jag ska färga en brun färg som är hyffsat nära min egen.


Ja, frisk ser jag inte ut iaf ^^


Tyck synd om mej! Heeelt scheten och söndersnyten näsa...




Mitt rum typ, inte riktigt skalenlig men jag kan iaf säga att buren e fan nästan lika stor som soffan =)
Förut hade jag soffan där sängen står nu och bokhyllan där tvn står nu och ingen råttbur.


DET ÄR FREDAG IDAG!

Tja efter en kväll framför Let´s dance och god mat som jag, ida och mamma lagat så måste jag säga att kvällen är lyckad även om det är så att jag fått reda på att det är någon av mina näsmaste vänner som svikit mej riktigt hårt, så jag är fortfarande riktigt sur, vet nu att jag inte kan lita på någon av mina vänner...iaf fram tills dess att jag vet vem som svikit mej. Dom som jag har i misstankarna är en del. Ni som vet att jag kallar er "en av mina närmaste vänner" är misstänkta för skiten fram tills att jag fått reda på vem som ligger bakom allt. Om du läser detta och vet att det är du som är den skyldige ska du veta att jag är RIKTIGT besviken på dej! Har snackat lite med Johan och allt är lugnt (så tyvärr ?bruden?) du lyckades inte förstöra mellan mej och Johan om det var dit mål, men däremot har du sumpat det mellan oss. Men efter ditt drag antar jag att du inte bryr dej för 5 öre om vi är vänner eller ej! Så bye bye me dej när jag vet vem du är...

Jag och Ida hade tänkt dra till Kajsa ikväll men tyvärr så blev allt så sent så vi sköt på det till en ennan dag. Ikväll blir det singstar istället och lite dricka kanske? Inte så man blir full direkt utan mest bara lite för sällskapets skull =)

Nu ska jag och Ida till en bemannad bensinmack och köpa lite godis för jag blev sjuuuuuuukt sugen och jag har inget hemma. Alla mataffärer är ju stänga efter 22...

Puss på er

HAR DU HÖRT TALAS OM VISKNINGSLEKEN?

Den person som gaggat om att jag bara snackar skit om Johan och hans x kan ju ta och träda fram och förklara va fan hon,han håller på med. Kan ju säga rakt och ärligt här i bloggen att jag snackar fan inte skit, visst kanske jag har något problem med Johan,vår relation ibland och behöver råd om hur jag ska lösa det på bästa sett, jag är fan inte en superhjälte så jag kan inte lösa allt själv och tar därför råd av mina närmaste kompisar och dom litar jag på och för att lösa ett problem måste jag såklart berätta om det??? Jag är tjejen som hatar skitsnack men jag kan inte erkänna att jag avstår helt. Säger bara vad jag tycker helt enkelt. Tycker jag att Johan är lite lat som kanske inte ställer in disken (nu gör han faktiskt det) och jag måste bara få säga det så kommer jag alltid och har alltid lagt till minst 10000000 bra saker om honom eller minst en lika dålig sak om mej. Så då kan ju personen i fråga tro att jag snackar skit om min kille och säga det till honom men eftersom "tjallaren" är så jävla svag och har så dålig personlighet så måste han,hon sabba för någon annan och säger istöllet bara ddet dåliga som jag kanske sagt. Asså om jag skulle vara så jävla missnöjd med honom så varför då ens försöka vara tsm???????????? Ditt lilla anus!

Sen att Johan kommer och påstår att jag snackar om hans x vettefan varför personen som sagt det till honom sagt något ens. Jag känner inte hans x, jag vet knappt hur dom ser ut. Allt jag vet är att dom har gått i samma gymnasium som jag fast i Hund och att båda varit blonda...Vad finns det att säga mer om det? oooh blonda tjejer är blåsta!!! ooooh, dom gick inte djurpark så då måste dom varit dumma i huvudet också????

Visst gillade inte alla inriktningar i skolan varandra och berende på vilken inriktning man gick så hade marioteten en viss personlighet. Djursjukvård=pluggisar men trevliga. Djurpark=Glada och mindre pluggisar.
Hund=Lite kaxiga och tråkiga, höll sej mest för sej själva. Häst=Kaxiga och trodde dom var bäst.

Blonda brudar är väl inte mindre smarta än en brunett, men själv föredrar jag brunt lr mörkare hårfärger så...

Förresten va tjänar jag på att snacka skit om min killes x? Jag kan lika gärna snacka skit om mina x!

Behöver nog inte förklara mer av rubriken, en person säger en sak men allt kommer inte fram till slutpersonen och då kan det bli jävligt fel.

I Hemavan

Hej, sitter på flygplatsen och har lyckats ansluta till deras internet, här är dom generösa till skillnad från arlanda för där måste man betala för internet om man vill komma längre än deras arlandahemsida...

Jag åker på standby idag, skillnaden mellan standby och inte är att dt e mycket billigare ätt flyga så (sparar den här gången typ 700kr) fast om man flyger standby kommer man bara på planet i mån om att det finns plats så man har ingen garanterad biljett om att man kommer på flyget men Catte ringde till hemavans flyg och dom sa att det bara än sålänge är 4-6 passagerare som ska med så det finns gott om plats för mej =)

Mitt plan avgår om typ 40 minuter och sen är jag på Arlanda 20:20 om allt går som planerat, såg just mitt plan köra förbi i fönstret så det är iaf inte försenat =)

Kommer sakna människorna och vovvarna, vill inte riktigt hem men jag ska jobba i sthlm så aa, finns inte så mycket att välja på, fick iaf 10 underbara dagar här uppe. Att köra in valparna var RIKTIGT kul, speciellt när jag tappade skorna XD berättar mer om det sen.

Nu ska jag göra lite annat på internet innan avgång så jag kan inte blogga mer :P Hörs

Det blir ju ändå skit i slutändan!

Hej, är som vanligt skittrött och ska sova snart, tänkte ta ett mer utförligt inlägg när jag kommer hem till Stockholm istället om allt som hänt här uppe, idag har jag kört massa skoter, kört in några valpar och sedan bakat SKITGODA kakor =D

Nu till rubriken
Sofie (S) , jag (J) och Catte bakar kakor i köket...
När vi håller på med smeten (som är brun)
J: Det ser ut som BAJS!
S: Varför säger du bajs hela tiden?
J: För att det blir ju alltid bajs/skit i slutändan... (tänkte inte på vad jag egentligen sa)
S: HAHAH slutÄNDAN!!!  XD XD

Hahaha klockrent där!

Första rasen sedan jag började jobba för en vecka sedan (lunchrast räknas inte)

Nu är det första gången jag inte har något att göra. Eller aa i en halvtimme, ska sedan ut och mata tävlingshundarna och sedan hoppas vi på att Kenneth och Catte ska komma hem från ögondocktorn i Lycksele så vi kan packa det sista i bilen. Jag ska inte med på tvälingen för att tysken inte var en idiot XP men istället kommer jag hem tidigare eftersom jag ska jobba lite i Stockholm lite innan jag åker till USA.

Saknar älsklingen som fan så jag längtar tills jag får träffa honom på söndag ^^
Nu tänkte jag göra lite andra grejer på datorn innan "rasen" är slut.

Höres

Dålig update

Lite dålig på uppdatering jag vet men jag gör så mycket på dagarna och somnar tidigt, skulle egentligen blogg på min andra blogg också men det hinner ajg knappast nu när jag inte ens hinner med att skriva på den här. Får se om jag lyckas skärpa mej ^^

Ska snart ut och mata valparna. Efter det blir det bara slapp och sånt, snacka lite skit med folket här och sen sova ^^ 

Jag får göra et bättre inlägg senare då jag har mer tid. Vi hörs tills dess iaf ^^

Rose har gått och blivit hälsosam och tråkig =O

Usch, vad jag mår dåligt! Inte sjuk utan för att ajg fortfarande är vaken =O asså det är fredagkväll, klockan är just nu 22:33 och jag har skitdåligt samvete för att jag sitter uppe fortfarande och inte sover, dessutom äter jag chips och dricker läsk! Fan Nora har gått och lagt sej för säkert 30 minuter sedan och det borde jag också! När man är här uppe i fjällen ocharbetar så är det (iaf för mej) viktigt att komma i säng tidigt, speciellt om man ska jobba dagen efter (och är en Stockholmare som inte är van vid frisk luft, vilket gör att man fortare blir trött). Sen har jag nog blivit lite för hälsosam (Johan lär ju älska det jag skriver nu men han läser ju inte min blogg så han vet inget...eller så läser han den fast jag inte får veta det). Men iaf, jag rör mej skitmycket varje dag, äter ordentligt (äntligen) och sen så stretchar jag så jag inte blir så stel (som jag varit i flera år nu!) och sen lägger jag mej i tid (typ 22 och går upp 8 heeeelt utvilad och pigg). Få se nu hur jag blir när jag kommer hem igen, stel som en pinne, seg och äter typ en gång om dagen...Får väl ta tummen ur röven och visa att jag inte tänker bli så.

Det är på ett sett jävligt skönt att vara här uppe, får tid för mej själv och bara fokusera på mej! Kanske kan få lite rutin på min vardag trots att jag är arbetslös så fort jag kommer till sthlm igen. Har dock lovat Johan att söka jobb till en godisaffär, han har redan snackat med dom och sagt lite fina ord om mej så jag får väl gå dit med ett CV ändå =)

Nu måste jag fan stänga datorn, vill hinna varva ner lite och läsa min bok, sedan blir det nanna kudde ^^

Natti på er <3

Lite bilder (fast jag är skiiiittrött så offrar jag mej för er!)


Efter krocken med bilen


Efter att Andreas lagat bilen ^^ som ny fast strucken stötfångare, vi tvättade den sen också och den blev som ny =)




Från planet mot Lycksele (lite mindre luftgropar den här gången Sandra haha)


Satt 5 timmar på Sibylla och kollade på film i väntan på att Catte och Kennteh skulle hämta mej...Ser ni vilken film jag kollar på på bilden?



Okej nu ger jag upp, internet segar som faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan och jag vill sova i år så jag lägger upp resten imorgon... sista bilden blir på Exa som sover i min säng just nu ^^


Min fula lilla vovve ^^ Fast nu börjar hon och ja bli lite bundis så hon börjar nog bli liiiiiiite sötare, men bara lite! Tycker fortfarande hon ser ut som Johan sa när han såg henne första gången när vi var här efter nyår "Asså va fan e det där? en alienhund korsad med en gris?"

Den Exa i famnen

Sitter här med Exa i famnen så jag har lite svårt att skriva. Blir ett kort inlägg =) idag har jag och Nora hunnit med massor, mest förberedelser inför tävlingen och sånt. Är så sjukt jävla trött nu så jag får försöka göra ett mer utförligt inlägg med bilder och sånt...Dessutom har Exa somnat här nu så jag vill inte väcka henne nu =O

Vi hörs imorgon allihopa...

Uppe nu

Hej på er, sitter i min säng (på sandras halva...interngrej) och har Exa som ryggstöd (en hund), ska sova snart men tänkte dra en sammanfattning av dagen
  • Gick upp strax innan 6
  • Tog taxin (som var en minibuss) och åkte till Arlanda
  • Tog flyget kl 9 till Lycksele
  • Landade och tog taxi in till byn och där satt jag på Sibylla från halv 11 till kl 16, kollade på massa filmer på datorn och sedan kom Catte och Kenneth och hämtade mej, vi åkte hem till dom
  • Var hemma hos dom strax innan 20 (vi handlade och fixade innan vi åkte till dom)
  • Åt pizza och glodde på TV samt snackade lite om vad som ska planeras inför tävlingen som Kenneth ska på
  • Gick till huset som jag ska dela med Nora (en tjej som praktiserar här) och började bädda m.m. (ska sova på Sandras sida ;) )

(sandra läs inte det överstrukna för ditt eget bästa Puss<3)




Det kommer en tysk till oss i helgen och som ska med på tävlingen tillsammans med Kenneth MEN om Catte och Kenneth inte gillar honom skickar dom hem honom direkt och så får jag ta hans plats och åka 100mil med slädhund tillsammans med Kenneth! =D ja ni läste rätt HUNDRA-100 mil med släde!


Nu ska jag sova för det är en dag imorgon också ^^ måste ju sköta jobbet vettni ;)
Natti på er!

Fuck you för att Andreas kan mer och är bättre än ni!

Hemma nu och äter men måste skynda mej, ska till Ida och lämna hennes hemnyckel, aja jag var och hämtade bilen hos Kindvalls och jag säger bara, akta er för dom, dom e lömska små jävlar! Dom fixade mina bromsar, bra bra, sen så när det kom till lamporna så fixade dom inte dom för "dom sitter fel och eftersom en av dom sitter med buntband så kommer vi inte göra något åt saken du måste köpa nytt bla bla bla..."
FUCK YOU tänkte jag och tog bilen och drog direkt till bilbesiktningen i Högdalen, rullade in bilen och ja vad tror ni dom säger där? Allt är okej jag riktar din lamporna nu men du måste sätta fast den högra lite hårdare, du är iaf godkänd att köra med den, 300kr blir det lycka till hejdå! =)

HAHAHAHAHAHA DÄR FICK NI ERA SMÅ HAMMARBYARE! kommer fan aldrig serva bilen hos er igen, om Johan eller hans pappa gör det är det upp till dom men jag kör då alrdig till er varken med min bil när jag skaffar en eller med Johans.

Nu ska jag äta upp det sista på tallriken och sen hoppa in i bilen för att som sagt lämna nycklarna till Ida

=( =)

Fick nyligen veta att jag inte fick Grönalundsjobbet =( för mej är det ett stort nederlag, ville verkligen ha det!
Man får väl se på den ljusa sidan...Jag följer iaf med till Åland i sommar =D

Om inte det var så att jag skulle resa imorgon så hade jag nog suttit och storbölat nu. Inget jobb efter USA, min älskling är 6 tidzoner bort och jag har ont i huvudet. Men The Silent Way skjuter undan all sorg just nu, kommer bli sån frihet att få resa bort, bara jag! 2-3 veckor med hundar och människor som alltid får mej att le!

Bilverkstaden har fortfarande inte hört av sig, hoppas dom blir klara snart annars går jag ner till centrum ett tag och tittar lite.

Ikväll kommer jag ha massor att göra, kommer behöva städa rummet, pussa bebbarna, packa, krama mamma osv osv hoppas jag inte kommer isäng allt för sent!

Bilservice

Fan va trött jag är nu när jag börjar slappna av, vaknade halv 6 av att mamma hoppade på mej och pussade mej på kinden, sen låg jag och drog mej till kl 6 och sen gick jag upp, tog bilen till högdalen och hämtade pengar och sen så åkte jag till servicen, dom sa att bilen skulle bli klar mellan 7 och halv 5...Kuuuul, liksom en hel dag man inte kan planera för att man ska vara beredd att hämta bilen. Så jag har iaf bestämt att åka till Ida i sickla eftersom det är mycket närmare än att åka från huddinge, dessutom har Ida både internet och fler kanaler ^^

Så nu tänker jag sitta här tills dom ringer och säger att bilen är klar. När jag kommer hem kommer jag börja städa mitt rum och sedan packa inför resan. Måste boka taxi också!

Under tiden jag väntar kanske jag tar en promenad till Sickla centrum och hälsar på Daniel om han jobbar och sen ska jag väl äta något?

RSS 2.0