Filmtajm ^^

Ikväll har jag laddat mer filmen Spirit-Hästen från vildmarken
Sandra och jag satt och kollade på ett youtubeklipp som fick mej att gråta som ett litet barn och det var så sjukt tårarna spruta och jag GRÄT verkligen XD sen började jag skratta för att jag grät så det blev liksom dubbelt upp. Gråta av sorg och skratta av lycka, vilken skum känsla =P

Hur som helst här är klippet vi såg ^^

JAG BLIR GALEN!!!

Nu börjar det hetta till här uppe blir snart galen på allt...Är det då man kallas skogstokig? Jag vill vara kvar här men jag börjar känna mej konstig psykiskt. Jag börjar nog bli galen faktiskt, känner mej hög hela dagarna men på kvällen kommer en annan kick som gör mej lika galen fast på ett annat sätt och sedan när jag sover drömmer jag sånt jag inte borde vilket gör mej ännu mer galen! Jag måste fan ha blivit skogstokig!!

Jag får blackouts och skit eller hur det nu stavas. Helt plötsligt stannar jag upp och allt blir svart eller så kommer konstiga blider upp framför mej och det känns inte bra. Blir bara förvirrad.

Vad fan ska jag göra?

Snälla låt mej vakna upp ur mardrömmen och allt blir som vanligt igen.

Vill bara säga tack till: David som får mej att orka
                                        Kajsa som finns där för mej alltid
                                        Sandra som får mej att skratta
                                        Kennth och Catte som får mej att tänka på annat
                                        John som lär mej mer engelska
                                        Hundarna som altid är så glada
                                        Hästen Gandur som ger mej frihet och fart

En vecka har nu gått

Tja, jag har inte orkat blogga nått för att jag varit allmänt lat bara och haft så mycket för mej, vill ni veta vad för rikitgt sjuka saker jag har gjort här uppe i Umnäs så läs sandra blogg dag för dag om våran praktik tid
sandwish.blogg.se


HÅLL KÄFTEN!!!!

Tjaaa!!!
Igår var det fest för att idag fyller Carro 18 =D grattis!!
Aja, vid 4 tiden igår så åkte jag till Sandra för att sedan nästan vända i dörren och åka tillbaka till stan (gullmars) och möta upp David, vi tog sedan bussen till Tyresö för att fira Carros födelsedag. David hade me sen vodka så vi drog till ica eller vad det nu var och köpte läsk att blanda ut med =P När vi kom till Carro så öppnade en kille (söt?) och vi blev liksom lite förvirrade och frågade vart Carro hade tagit vägen men hon kom seda nrusande och kramade om mej och Sandra. Senare kom fler folk och alla Carros kompisar hade rasta, va vegeterianer och va typ medlemmar i Green Peace men det störde inte oss för dom var trevliga allihopa. Efter ett tag så började vi dricka och sen rökte ja vattenpipa för första gången, lite skum känsla men najs ändå, Sandra vågade inte men hon behövde inte heller, det var ja frivilligt =)
Efter ett tag så började jag och Sandra flamsa runt som fan och värre blev det när vi hade fått i oss "lite" dricka. Fan vilken najskväll det var, fick massa fina komplimanger (och pussar) av david =O (och en annan kille som kallade sej själv Nalle var också lite på men nää...en får räcka!)
När klockan blev typ 00? så började folket röra sej mot bussen för dom skulle ut på krogen men jag och Sandra ska ju flyga idag så vi var tvugna att åka hem och nanna kudde och förresten är jag bara 17 fortfarande =( så jag skulle ändå inte kunna komma in.
På bussen fick både jag, Sandra och David trötthetattack och saqtt typ däckade hela vägen till gullmars men vi va såklart med på att sjunga "ja må hon leva" till Carro på bussen. När vi kom till gullmars tog det inte lång tid innan tåget kom in men stackas David som skulle åt andra hållet fick vänta en kvart på sitt tåg.
Jag och Sandra fick sällskap av Carrogänget till medborgarplatsen och sen var det två till som åkte till t-centralen.

Nu äntligen fick jag och Sandra sova på tåget...trodde vi ja! Nä för det var 4 turkfjortistjejer som skrek som faaaaaan i tåget och ytillslut bad en tjej på tåget att dom skulle hålla käften och då jävlar började tjaffset, tjejerna som skrek och hade sej börja kaxa emot och sen fick tjejen som hade sagt till dom blev ännu surare och tillslut reste sej hennes kille och bad tjejrna att bara sluta och då blev det ännu värre och en av tjejerna hotade att ringa polisen och sen ringde faktiskt hon och sa typ "min kompis blev knuffad av en kille jag vill anmäla honom och bla bla bla" sen skrek en annan tjej "DU ÄR PÅ KAMERA DU ÄR PÅ KAMERA!!!". Jag tänkte typ, men snälla vad tror du polisen gör åt saken det var ju ni som började WTF! och killen hade inte ens knuffat henne!
Tillslut blev det vulkanutbrott i vagnen och en tredje (kille) reste sej upp och skrek och skrek "HÅLL KÄFTEN HÅLL KÄFTEN HÅLL KÄFTEN!!! JAG LACKAR UR SÅ JÄVLA HÅRT PÅ ER JÄVLA HORBRUDAR!! SITT NER OCH HÅLL BARA KÄFTEN!!!!"
Hela vagnen börja typ fnissa och sen garvade hela vagnen ashögt för att tjejerna blev så hårt ägda och roligas va det ju att se tjejen som hade ringt polisen. hon bara satt där och stirrade för hon hade ingen chans att stå upp mot killen som skrek på dom och jag undrar verkligen va polisen i luren tänkte, typ: "snälla får jag lägga på??"
Vid fridhemsplan gick tjejerna av och killen som hade fått tjejerna att hålla käften gick och satte sej vid mej och Sandra och sen satt vi där och diskutera och garva fast alla tre va typ halvdäckade. Jag och Sandra för att vi va lite packade och killen fr att han hade sovit 2 timmar och sedan jobbat 14 =O
När vi kom hem till sandra gick vi och la oss...

Nu måste jag hjälpa till med att packa Sandras grejer samt städa råttburen. Kl 2 går bilen mot Arlanda!!! =D

RSS 2.0