Första blogginlägget på sjukt länge 8|

Halloj på er!
Äntligen fick jag både tid och lust att blogga lite =)
Just nu sitter jag och solar på min tomt och hör grannens förjävliga gräsklippare bakom mej, framför mej ligger en lika förjävlig hund och rullar sig i gräset. Okej han är itne lika förjävlig men ibland är han det. Jag snackar såklart om Basse, världens underbaraste valross!  Nu har jag haft honom i ca en månad och på söndag ska han åka hem igen. På lördag kommer även min familj hem från Österrike.

Ni kanske vill veta vad jag sysslat med under den tiden jag inte bloggat? Jag orkar inte ta upp allt för jag mins inte allt =P

Studenten
Jag har ju som liksom flera hundra tusen andra ungdomar tagit studenten. För många är studenten en mardröm men för andra är det bara en frihet. För mej var det en frihet. Inga mer läxor, prov osv. Jag var rädd att mitt liv skulle rasa men det gjorde det inte, jag har just nu allt jag önskar mej. Jag hade tyren att inte vara en av dom 64% som blev arbetslösa efter sommaren.
Natten till min stora dag så kunde jag inte somna och när jag väl somnade så drömde jag att jag glömde studentklänningen hemma, mitt svarta hår hade fått en utväxt som var platinablont och 10cm lång och sedan hade det snöat 3-5 cm snö. Kan man drömma värre mardröm om sin student?
Vid 7 gick jag iaf upp och borstade tänderna, sedan drog jag till bussen öch åkte till Elli där det var champangefrukost. Alltså, kvart i 8 på morgonen började mitt drickande. Sedan drog vi oss till skolan där vi fick cider 0,7% och rektorn höll tal, vi sjöng och sedan så fick alla elever gå till sina klassrum där läraren fick hålla sitt tal och hon grät så sjukt mycket! Det smittade av sig på några till i klassen kan jag ju säga och jag var en av dom. Sedan gick Elin i klassen upp och berättade om sin tid innan djurgymnasiet och sedan om hur hon mådde idag, då började ännu fler i klassen gråta. Det var så fint och sedan hade vi 25 minuter kvar till utspringet och då gick alla och sminkade sig och började skriva hälsningar i varandras mössor. Det bästa var att våran klass var först ut =) rektorn hade dragit lott om vilka som fick springa först och såklart fick skolans gladaste och busigaste klass genom historien vara först ut! Jag stog såklat precis vid dörren för att få vara förstförst ut ;)
När vi hade sprungit ut och hälsat på dom som mötte oss med skyltar, kramar, dricka, blommor och gosedjur så bar det av till flaket. Vårat flak var dock försenat och vi blev lite orolig att inte hinna komma iväg samtidigt som dom andra men sen kom det och vi skyndade oss att få upp lakanen och björkris. Sedan fick alla gå på och vi satte igång musiken och sedan bar det av mot stan. Bäst som vi är och var så kom vårat flak ivväg långt före de andra ^^ vi åkte runt i stan, dansade, hoppade och skrek. Sedan blev vi avsläppta i stan och då ville några bada i fontänen vid plattan, även kallad "ståndet". Men jag skulle åka kommunalt hem så jag ville inte bada. Det tog sjukt lång tid att komma hem eftersom sl hade som vanligt fel på sina tåg ochj sedan som om det inte vore nog var det även signalfel i centralen. Tillslut fick jag nog och tog ett västerhaningetåg till älvsjö där Johan hämtade upp mej. När vi kom hem hjälpte jag till med maten och dukade. Kajsa och Ida var redan hos mej men vi väntade även om kusin Anette, Farbror och Lena, kusin lucas och mormor och mofar, sedan får vi inte glömma att mina grannar kom också =)
I student present fick jag

Det ultimata studentkittet
500kr H&M presentkort
300kr Gina presentkort
Kryddkvarnar
Muggar i nått speciellt porslin
Banditskivan
Nickelbackskivan
Skor
Tröja
Strumpor
En Upplevelse (ballongflygning över sthlm)
1000kr av mormor och morfar (som skulle gått till körkortet men 500 för flaket och 500 till sommarlovskortet)

Sen fick jag nog nått mer men jag kommer inte ihåg =P
 
Hela min mottagning blev perfekt, jag hade trevligt med mina gäster och det var god mat och dricka.
När kl blev runt 9 åkte dom sista gästerna hem och jag, johan, kajsa och ida började göra oss i ordning inför kvällens slutskiva. SOM SÖG SÅ JÄVLA HÅRT!!
Ni undrar nog varför jag tyckte så illa om min slutskiva jo jag ska berätta att såhär låg det till. Slutskivan var på K2 som ligger i skanstulll. När vi kommer fram till kön ville jag bara vända och åka hem. När jag kom in på K2 ville jag supa ner mej så hårt att jag inte skulle lida mer. Musiken sög (hiphop) vi delade slutskivan med en annan skola och i den skolan var 99% killar...100% av killarna var blattar och sedan hade dom bjudit med sig äckliga blonda tjejer som stod och åmade sig runt dem. Asså man får vara glad om man kom hem utan men för livet. det slutade iaf med att jag och Johan drog efter 1 timme. Jag vägrade vara kvar en sekund till. Kajsa och Ida ville dock vara kvar ett tag till och det blev mer än ett tag eftersom de stannade hela natten. Jag hade kunnat åka hem själv men Johan ville inte det så vi drog till honom eftersom det var närmast och sen så satt vi uppe ett tag. När klockan var 3:21 så tog jag mitt första glas vatten, då även första alkholfria vätskan ;)

Klassfesten som inte blev någon klassfest
Nu tänkte jag berätta om klassfesten som jag hade för 1,5 vecka sedan. Jag hade bjudit alla till den 19 men sedan fick jag jobb under hela midsommarhelgen så jag fick flytta festen till måndagen, tyvärr kunde inte alla komma eftersom vissa jobbade men några blev vi. Det planerades att vi skulle bli 11 pers men i sista minuter smsar folk och hoppar av, deras anledningar var dom löljigaste man hört tyckte vi andra, själv hade man varit vaken sedan kl halv 5 på morgonen och jobbat 6-13 men inte klagade jag!
Vi beslutade oss istället för att bjuda dit lite annat folk och så blev det, jag bjöd Johan och han tog med sig 2 kompisar, en av dom har jag nu konstaterat att jag absolut inte gillar! Riktig jävla gnäll och snackas skit om andra kärring, osäker i sej själv verkade hon oxå, tycker synd om hennes kille hon hade med sig! Sedan kom en gammal klasskompis till mej, men hans kompisar var sådär. trevliga men på morgonen när vi ville sova så härjade dom som fan och det slutade med att jag fick hota med att ringa polisen för att få dom att hålla käften.

Jobbet
Som dom flesta vet så jobbar jag på Grand Hotels veranda. Jag jobbar på frukosten och det är inte alltid världens roligaste tider man jobbar på men nman kommer snabbt in i det. Jag jobbar nämligen mellan 6 på morgonen till 13 på eftermiddagen. För vissa av er låter det nog som ett helvete och det tyckte jag också innan jag började. Men det var inte så fraligt när man väl kom in i tiderna. Att jobba där är också kul =) jag jobbar med lite olika personer men hälften av dem känner jag sedan tidigare då jag jobbat i vintras och tidigare år på Grand. Robin även kallad Mr. X jobbar jag med. Det är inget mellan oss längre men vi är ändå bra kompisar. På jobbet händer alltid mycket, det är kul att servera men ibland är det även kul med omväxling då man kanske får ta hand om diskstationen eller se till att det alltid finns mat på buffén.

Nu vet jag inte riktigt vad mer jag har att säga, ska nog ta en promenad med Basse. Han ligger framför mej nu och piper. Hörs senaste, Btw min dator är fortfarande trasig så jag lånar Johans =)


RSS 2.0