Bauhaus snart

Hej, vaknade för lite mer än en timme sen men jag är fortfarande trött, iaf i ögonen. Idag ska vi åka till mormor och morfar ett tag men först ska jag och pappa till bauhaus och fixa lite färgprover till mitt rum. Jag ska ju byta med Erik eftersom jag inte är hemma så ofta. Som jag vill ha det nu så ska rummet bli bege och lila men jag kanske ändrar mej eftersom jag gjorde det med rummet jag har nu. Det skulle bli lila och orange men istället blev det orange och rött. 

Jag håller också på att bli sjukt, tror det är Jonathans styvsyster Varja som gjort mej sjuk eftersom hon gått runt och hostat överallt! i kylskåpet i saftkannan och rakt ut i rummet som man befunnit sej i. Ibland undrar jag om Mias barn har vakum i huvudet istället för hjärna för dom är verkligen hur blåsta som helst. Aja, nu ska jag spela "pettson & findus" på datorn. Hittade ett super gammalt spel som jag inte spelat på flera år så det blir lite av en nostalgitripp igen =)

Tilbaka från farfar

Hej, nu är jag tillbaka från att sagt farväl till farfar... vi åkte till sjukhuset/boeendet han bodde på i sina sista dagar, när vi kom in i hans rum och jag fick syn på honom var det som att få en skyffel i ansiktet. Jag trodde att jag skulle svimma när jag såg farfar liggandes i sängen, sovandes med gapande munn och gulblek hy. Låg där med händerna över varandra och en rosa ros emellen...Jag var tvungen att se ner i golvet för att det var så hemskt. Det var första gången jag såg en död människa, det är inte alls som att se ett dött djur. Man ser så mycket annorlunda ut som människa eftersom vi inte har någon päls.

Efter att tårarna på hela familjen började rinna så vågade jag kolla upp på farfar, jag kunde inte sluta titta för det kändes som i en film, jag ville att han bara skulle ta ett andetag och vakna igen och må som innan han blev sjuk. Jag kommer gråta mycket ikväll. Vill helst vara med någon kompis som kan sysselsätta mej. Det kommer bli en lång natt...

När jag sa att farfar dog strax efter 4 (förra inlägget) så hade jag fel, när vi pratade med en sjuksköterska så berättade hon att farfar dog ca 15:40. Det sjuka är att när vi passerade grisslingebadet på väg hem kollade pappa klockan på sin mc och sen visade 15:38. Han hade egentligen ingen anledning att titta på klockan men gjorde det ändå. Jag tror att det var just då farfar lämnade jordelivet... Det som är ännu mer stört är att 10-15 minuter innan farfar dog lämnade Christer (farbror) farfar för att åka hem till sej.
Jag är glad att farfar inte behövde vara ensam vid bortgången för sjukvårdarna kände på sej att det var dags eftersom farfar hade varit orolig på morgonen och sen hade han sett jätte dålig ut under hela dagen. De satt med farfar och höll hans hand ända tills han hade somnat in helt och de sa att allt hade gått lugnt till. Undrar om farfar hade hållt sej vid liv bara för att Christer skulle "slippa?" vara med när han dog.




Att ha sett farfar död kommer säkert ge mej mardrömmar... men jag önskar honom lycka till och hoppas att han varit nöjd med sitt liv.
Vila i frid farfar lilla <3

Vila i frid farfar

Hej, alla....För ca 2 minuter sen (18:14) ringde Christer som är min farbror... Han berättade att farfar dött. Han dog idag strax efter 4. Jag vet inte hur jag ska reagera...Jag har nog inte fått in det i skallen ännu att han är död men snart kommer nog tårarna. Erik började storgråta men vi andra har inte visat nått ännu...Det kom som en chock så det kommer nog ta att få in men ändå har vi vetat nästan hela året att han snart kommer gå bort.
Det som känns så sjukt är att han levde imorse när jag vaknade, när jag satt på bussen påväg till stallet, när jag var i stallet och när vi åkte motorcykel runt på värmdö och åt lunch och fikade. Men ungefär när vi var i huddinge för att tanka dog farfar. Hade inte en tanke på honom, tänkte bara på att tanka och att sedan få åka hem och ta det lugnt.
Det kommer bli en jobbig tid framöver. Jävla skit men det är inget man kan göra åt. Jag stog inte farfar så nära men det är ändå så synd... Nu har jag bara mormor och morfar kvar och jag känner att dom kommer finns länge till. Det känns så sjukt att farfar som hade så bra häsla, ingen över/undervikt levde sunt osv kunde bli så sjuk och dö före mina morföräldar som är både äldre och lever mycket mer osunt, är tjocka osv än vad farfar gjorde... farfar blev 79,5 år gammal...

Comet kommer inte tillbaka!!!!

Hej, igår var jag hos Jonathan och som jag tidigare nämnt så går det inte att blogga där ifrån eftersom den enda datorn med internet är i storhuset och jag orkar inte vara där mer än om vi ska äta middag. Hur osm helst hade dom gäster igår och det var typ massa barn där och några vuxna, en av de vuxna kom från....ja, var hon kommer ifrån vettefan men hon kunde iaf bara engelska och lite svenska. hon och hennes man har väldrens sötaste lilla flicka på drygt ett och ett halvt år.

Senare på kvällen så spelade Jonathan tvspel, han har nämligen fått ett nytt och fastnar lätt i det så jag låter honom få spela tills han tröttnar. Som vanligt somnade jag och han spelade men jag kunde inte komma in i djupsömn eftersom han hade ljudet på så jag trotte att jag drömde och började prata i sömnen så inihelvete och det är bland det roligaste Jonathan vet för då brukar han ställa dumma frågor till mej och sedan skratta åt mej när jag svarar lika sjukt tillbaka, i sömnen. Det får han faktiskt göra eftersom han tycker det är kul och själv så varken mins jag eller bryr mej om det.

I morse åkte jag till stallet och det som stör mej så hårt är att ca 5 stationer innan jag kommer till stallet får jag sms av Anneli som säger att Comet inte kommer tillbaka. Alltså hade jag hoppat över min sovmorgon och åkt buss (som jag hatar) ända till stallet för att sedan inte ha något där att göra. Jag satt iaf med på halva stallmötet för att sedan gå där ifrån och gråta lite för att jag åkt så långt i onödan och för att Comet inte kommer tillbaka. Jag ringde hem och sa att mamma och pappa skulle komma över med min mc så jag fick köra hem för jag tänkte fanimej inte ta bussen hem. Efter att mötet tog slut så började stallstädningen där vi skulle röja på loftet m.m. så jag hjälpte till i väntan på att mamma och pappa skulle komma. Där uppe hittade vi mängder med ridkläder som man fick plocka på sej om man ville, helt gratis!! Dock var de smutsiga... Jag lyckades fynda ett par vinterridstövlar, en flisjacka, en tjocktröja, två par ridbyxor och sånna där "bengrejer" som man har när man har kängor istället för stövlar. (någon som vet vad det kallas?)

När mamma och pappa äntligen kom tog jag på mej mckläderna och packade ner alla mina ridsaker som jag fick och som jag hade där innan. Kom sedan på att jag hade glömt att säga hejdå och jag orkade inte gå upp för trappan med alla mckläder till dom andra så när jag körde iväg så tutade jag två gånger. Fick senare reda på att Anneli blev "asrädd" eftersom hon inte hade varit beredd på att jag skulle tuta.

Men en sak som jag hoppas på är att få börja rida Comet i hans nya stall. Ska bara be Anna eller Åsa att skaffa fram nummret till dom som har honom nu så får vi se vad som händer...

Sötnos bokstavligen

Någon där uppe...

Någon där uppe vill inte att jag ska till skolan idag, först så missar jag bussen för att jag fastnade för att få bort en fläck från ett par nya mjukisbyxor (det var omöjligt) sedan när jag reser mej för att gå och ställa in disken skvinpar ja up massa saft på mina byxor (ljusgrå mjukisbyxor och röd saft) nu blir dt att lägga benen på ryggen för att hinna till skolan!!!

BYE

Dumma mobil

Jag borde skaffa mej en riktig veckarklocka men just nu använder jag mej av mobilen, dum som den kan vara ibland (ringa utan vidd, ringa med ljud fast den är på ljudlöst, inte ladda batteriet osv) så använder jag den som väckarklocka. Eftersom jag la mej så sent igår var jag trött i morse och när mobilen skulle ringa ca 9 så gjorde den inte det och jag sov lugnt vidare tills jag fick ett sms.

Nu måste jag fixa iordning mej och traska ner till bussen som går om en halvtimme pip!
 Första lektionen i skolan blir lunch, mums. Restaurangen vår skola får äta lunch på har en ny ägare så nu finns det cola och fanta bland annat att välja på som dryck samt 5 olika rätter till skillnad från förr då det bara fanns en.


Tog mej en tripp

Hej, borde egentligen sova men jag har äntligen fått chansen att prata med Kajsa via msn igen på jag vet inte hur länge. Hon är i USA och försöker jobba m.m. och eftersom dom har sex timmar efter oss (tror jag) så får vi prata när det är natt i Sverige. Under tiden som jag väntar på svar så försöker jag hitta en bild som jag kan ha på min framsida av almanackan. Jag har ingen skrivare till hands så jag får ta det som redan finns på papper så att säga, funderar på en bild när jag var en liten oskyldig busunge eller på något djur som jag hade. När jag ser alla dessa bilder är det västa nostalgitrippen och jag skulle nästan kunna göra vad som helst för att få återuppleva dessa ögonblick... på nått sätt känndes allt mycket lättare på den tiden... Man behövde inte ha så stort snasvar, man levde i nuet, man fick inte sitt hjärta krossat, man visste inte om alla hot som finns i världen osv osv... Hur är det för er? Var det bättre förr eller nu?

Förr innan digitalkameran slog igenom så fanns ju bara fotografierna på fotopapper. Jag har valt att fotoa några bilder med min digitalkamera och lägga ut (några bilder är tagna direkt med digitalkamera/cam och några är fotoade pappersbilder. Tänk er om digital kameran inte fanns då hade man behövt ta 1000 bilder på sej själv och sedan framkallar för att sedan upptäcka att bara 15 av dom va okej och 2 riktigt bra. Nu kan man ju radera dom bilder som blir suddiga eller som man ser mongo ut...

Jag när jag bara var några månader

Jag som liten busunge

Jag när jag var 5-6 år ungefär

Jag julen 1998

Jag 10-11

Eftersom jag fyller år på Halloween så hade jag en sådan fest när jag fyllde 12

Jag 13 år skulle jag gissa

Jag vinter 2005 (jan-feb)

Jag hösten 2006

Jag hösten 2007

En rykande färsk bild... snart 18 år


Ser ni någon skillnad/likhet på mej genom åren??
Natti på er!

Dagens händelser

Idag hade jag sov morgon till 11:30 men eftersom jag sov hos Jonathan (som bor på landet) så kom jag försent till första lektionen trodde bussarna skulle gå varje timme som de alltid gör men just den tiden jag hade tänkt åka gick det ingen buss så jag kom 30 minuter för sent. Det var idrott men eftersom jag hade ont i magen och kom för sent så behövde jag inte vara med. Efter hade vi djurhållning i park B men tomas har fortfarande ryggskott så vi fick i uppgift att motivera våra praktikplatser som vi ska på i oktober och mars/april. Vi försökte också bestämma vilka som skulle åka vart eftersom vi elever fivk möjligheten att bestämma själv men det har blivit lite strul mellan tre personer som vill till samma djurpark i vår och de tar bara emot två personer. Alexandra är den person som mest förtjänar platsen eftersom hon fick sitt sistahandsval förra året samt jobba me klassens surfi**a.
Så vi föreslog att vi skulle rösta mellan mej och Anneli som är de andra två som vill åka till Kristiansand i Norge. Men Anneli vägrar att rösta för hon bara MÅSTE ha den platsen så nu är hon inte så poppis i klassen längre pga sitt omogna och dumma bereende.

Hur som helst hade vi även religionskunskap A och det var faktiskt roligt för vi pratade om olika syn på livet m.m.

När jag kom hem så satte jag igång med färgningen eftersom den röda inte räckte och sen ville jag ha svart underhår istället för blonda slingor. Den blonda färgen sålde jag till Sandra systeryster =P




Nå, vad tycks??


Färgat håret

Hej, är hemma från skolan idag igen pga magont =( jag tänker ändå gå på sällskapsdjur som är dom två sista lektionerna idag. Nyss färgade jag håret och det blev mörkrött, då beslutade jag att inte färga blonda slingor så är det någon som vill ha blond hårfärg för 80 kr. Jag har istället bestämt att det blir snyggare med svart/mörkbrunt underhår så idag (om jag orkar) ska jag köpa svart hårfärg. När jag färgat svart så ska jag ta kort och lägga ut här på bloggen samt på bilddagboken. Nu ska jag klä på mej och äta något samt fixa mina naglar. Julia fixade dom jätte fint i måndags men tyvärr så blev dt förstört pga hårfärgen som, trots att jag använt handskar, hamnade på händerna.

Vi hörs senare men vet dock inte när. Ska till Jonathan efter skolan och där har jag inte tillgång till internet tyvärr.

Okej nu är det sista för ikväll...

Sandra jag hatar min bloggdesign!! Jag får komma hem till dej en dag vi slutar tidigt så kan du hjälpa mej att fixa den fin =) Först får jag såklart fixa lite bilder som du kan ha på din dator och sedan gör vi en riktigt snosnygg design =P

Så nu till er andra min blogg ska bli finare!! OM Sandra vill hjälpa mej såklart ;)

Sista inlägget för ikväll

Hej nu ska jag snart sova så jag orkar upp tidigt som fan så ja kan färga håret =P jag kommer se ut som fan/randig katt men ändå det blir kul. Rött hår med blonda slingor samt kanske några orangea.

Jag har pratat en del med mamma ikväll om lite allt möjligt, jag har bestämt att köpa in en bättre almanacka till mej så jag får mer ordning på vad som är på G osv. Jag är nämligen en sån person som bara MÅSTE planera 1-2 veckor i förväg minst och om det inte blir så får ja ångest och livet känns som ett trasselknut som man får bak i håret ibland. Sedan finns det ju dessa luckor där man kan vara lite spontan som Jonathan säger och göra vad som faller en in just då. Jag ska även skaffa en anteckningsbok så jag kan anteckna fler planeringar om de inte får plats så mycket mening i kalendern.
Min mamma har lovat att om jag börjar läsa teori för körkort B så ska hon söka tillstånd att vara min handledare, själv har jag redan tillstånd för både A1, A, B och BE... Ska kanske sälja min älskling också, och då menar jag inte Jonathan utan min röda MC. Jag kommer inte ha tid med att köra den kanske och det är ju synd att låta den stå och damma igen som min andra MC.

Nu blir det hopp i säng, fast ja är redan i sängen fast med kläderna på och utanför täcket. Ska jag gå till skolan imorgon eller stanna hemma? Svaret får ni imorgon för det beror på hur jag mår för under två dagar har jag haft ont i magen och kan inte stå rakt eller gå längre streckor utan att det hugger. Sedan får vi se hur jag mår psykiskt för det har varit en hel del negativ energi i huset ikväll om ni förstår vad jag menar och jag har smink som runnit ända ner till hakan. Jag saknar samtidigt min klass och att (det kanske låter konstigt) gå på lunch med dom för då kan man väsnas skratta och samtidigt så får man mat i magen. Nä men det återstå att se vad som väger över mest.

 Kom igen klassen få mej till skolan!!!

Klassfoto

Hej, kom just hem efter att ha varit hon Jonathan och vilat samt hämtat mina grejer som jag inte orkade ta med till skolan idag. Hur som helst hade vi som tidigare nämnt klassfotografering idag. Jag valde efter mycket velande att klä ut mej till fjortis så det blev till att platta håret, sätta på dubbel bh för att få push up samt sminka mej. Vi hade inte så mycket tid på oss så det blev en ganska snabb och enkel sminkning men jag spraya iaf håret med 2 ton hårspray samt satte på mej rosa läppglans. Så fort bilderna har kommit ska jag skanna in klassfotot på datan och sedan lägga upp här på bloggen så får ni se hur det blev.

Nu ska jag vila ännu mer, vetta fan vad som är fel på mej, det blev ingen doktor idag utan det blir den 9 istället. Hoppas det inte är allvarligt och att jag snart blir bra igen.

Finns det något gulligare?? Dagens bild

Hej, visst kan ingen neka till att griskultingar är bland de sötaste djurungar som finns i världen??



Juat nu sitter jag och har håltimme eftersom jag inte längre har Matte B. I morse vaknade jag 10 minuter innan min mobil ringde så ja steg upp och började packa ihop allt som jag skulle ha samt duscha och göra frukost. När jag kollade hade varit så duktig med att komma upp i tid så ville jag blogga om det men min blogg funkade inte i morse tyvärr. När jag för en gångs skull slapp stressa för att jag inte orkat gå upp i tid så får jag inte berätta om det för ens nu.
Aja, när jag hade haft en så skön morgon och skulle gå till bussen så kom jag på att jag hade börjat gå för sent och riskterade att missa bussen, när jag kollade klockan som var 07:27 så upptäckte jag att jag absolut skulle missa bussen som gick 07:30. Det tar nämligen 6 minuter att gå till bussen från mej. Men jag tänkte att jag istället kunde gå till busshållplatsen åt andra hållet och åka till huddinge och sedan ta pendeln till skolan men när jag kom dit så upptäckte jag att den redan hade gott men när jag kollade på den busshållplats där jag brukar vara så såg jag att det fortfarande stod folk där så jag gick dit och precis när jag kom dit kom bussen som tydligen hade varit försenad några minuter. Jag kom i tid trotts allt men när jag kom till skolan fick jag veta att våran lärare i sällskapsdjur hade fått ryggskott och kunde inte komma så då fick vi se på en tråkig film om reptiler som vi redan sett och sen har vi redan gått igenom avsnittet om reptiler och amfibier... Nu ska jag ta lite frisk luft eftersom det är typ 1000 grader i den data sal som jag är i nu...

"Va fan gör ja uppe så här dags?"

Ja det undrar jag verkligen, jag har sedan 23 ikväll städat och fixat i mitt rum och sedan valt ut spexkläder till på tisdag, men det är inte det som stör mej utan va fan jag ger mej fan på att hitta mitt recept på p-piller som stör mej. Jag är så trött att jag snart inte vet vad jag heter och ändå försöker jag hitta mitt jävla recept (ursäkta för grovt val av ord). Det som stör mej är att jag tidigare tappat bort ett annat recept och fick därför be om ett nytt, när jag fick det hämtade jag ut nya piller och sedan så la jag det på ett snorbra (nytt ord jag just kom på XD) ställe för att inte tappar bort det och gissa vad! Jag minns inte var det snorbra stället är någonstans!

GODNATT!!!!

Veckans to do



[ ] Räkna matte B
[ ] Städa rummet
[ ] Träffa Ingela
[ ] Träffa Älskling
[ ] Shoppa
[ ] Fixa inför Stexfoto =P
[ ] Utflyckt med mamma
[ ] Minska röd frånvaro
[ ] Ringa Sofiahemmet


(som ni ser så är nästa vecka en lugn vecka och det tycker jag är bra)

Snart är gräsklippning en sjukdom på min gata

Varför köper min granne inte en konstgräsmatta??? JO nu är det så här att min granne är golfspelare och det måste har övergått från en sport till sjukdom för han klipper just nu gräset så det blir JÄTTE kort. Visst får folk klippa gräset kort om de vill men när de börjar klippa gräset 3-5 ggr i veckan börjar man undra???
Senast min granne klippte gräset så var det nyss och i onsdags men förra veckan så var det 3 ggr =S är han sjuk eller har han inget liv? Förrestern så finns det en till grenne på min gata och dom klipper först gräset med gräsklippare sedan så krattar dom ihop allt och sedan går dom runt med en sax och klipper av de få strån som gräsklipparen missade... Det är verkligen sjukt

Ska jag verkligen se ut så här på klassfotot på tisdag XD

I morse ville jag kolla hur jag ska se ut på vårat spexfoto på tisdag. Jag och Jessica har planerat att vara små barn, hittade dock ingen barbiedocka så det fick bli två gosedjur, ett annat alternativ är att jag ska klä ut mej till en fjortis... Då hade jag tänkt färga håret mörkt (för det finns faktiskt fjortisar med mörkt hår och inte blont som jag ändå inte passar i). Och som outfit tänkte jag ha en absolutvodkaflaska i handen och en plattat hår samt nån klädsel som jag inte bestämt och med VÄSTA pusch upen XD tyvärr kan ja inte sminka mej med flammig "fundation" (eller hur det nu stavas) för vi har proträtt foto precis efter så jag kanske itne hinner sminka om mej XD.... vad tycker ni om min lilla idé??


(smink kommer ingå)

Dagens bild och utflykt

Hej kom nyligen hem från en liten tur till Tullinge med brorsan, hans kompis och mamma, vi var där och plockade svamp, tyvärr va eriks kompis tvungen att åka hem så vi fick också åka hem och lämna honom. Vi fick iaf med oss lite karljohan =P Nästa helg ska jag och mamma ut igen fast då tar vi med oss picknick m.m.

Smidig som jag var glömde jag ta med mobilen ut i skogen så det blev inga bilder på det stora flugsvamparna som vi hittade.


Här är iaf en bild på det som vi plockade under en timme =P lägg märke till den lilla minisvampen som mamma hittade

Bli medlem

http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=1358

;)

Nu är det 1dygn, 5timmar och 48minuter kvar!

(när jag skrev rubriken va klockan 15:42)
Klockan 21:30 (underfär) imorgon för två år sedan blev jag och Joanthan tillsammans =) Grattis till oss <3


Ingen Galaxy

Hej, drömde inatt om att jag åkte nya Silja line Tallink båten som heter Galaxy, ni har säkert sett reklamen om den i tidningar och på tv. I reklamen finns ju rymdvarelser m.m. vilket man kan förstå eftersom båten heter Galaxy men det som stör mej r att båten inte ser ut som en "Galaxy". Men kolla designen!!  Blå himmel med vita moln samt pingviner och renar eller vad fan det är. Vad har det med rymden att göra?????? Polar vore båten heta eller så målar de om båten till nått annat som har med rymden att göra???


Min estetlärare...

Hej, Sandra satt just och läste om våra lärare på www.djurgymnasiet.com
Där finns en Estetlärare som heter Malin Hween. Det visar sej att hon är med i ett band på tre medlemmar och hon håller just nu på att spela in sin första skiva, ganska coolt tycker jag =) Hennes band heter iaf Dipstone. Hoppas det går bra i deras karriär =)

Hos Sandra

Hej, sitter här hos Sandra och vi ska snart kolla på Hipp hipp hora. Jag har aldrig sett den =O så det är väl dags nu!
Vi har nyligen kommit hem från en långpromenad i regnet med hennes farmors hund Amisa.

Kolla hennes sjukt stora öron =P

Btw så har jag och Sandra fått våran praktikplats nu garanterat!! Vi ska få jobba med slädhundar (51 hundar) sedan har de 3 islandshästar som vi också ska få sköta om och rida =) fan vad jag längtar till v 41 om 6,5 vecka =D =D =D

Långt va?

En av hundarna som finns på min praktikplats

Ingen frukost

Godmorgon, idag har jag sovmorgon till 10:30, jag gick upp för ungefär tio minuter sedan och nu ska jag fixa iordning mej och duscha, det som stör mej är att jag för en gångs skull är hungrig på morgonen men då finns det istället ingen frukost hemma så jag får ta något att dricka och sedan köpa nått så jag kan hålla mej till lunchen. Fick som tur va 100kr av mamma så nu har jag iaf nått jag kan köpa frukosten för.

Börjar få lite bråttom eftersom min buss går om en halvtimme och jag har varken duschat, plockat ihop eller något att sätta på mej...


Skullle ni vilja möta denna??

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/robotextra/article3009117.ab

Här finns en länk som ni kan se ett klipp på roboten "BIGDOG"  som utför lite olika test i framkomlighet bland annat gå i snö, hålla balansen, klara av en halka utan att ramla osv. I mina ögon ser den ganska läskig ut speciellt dess sätt att gå på...

Nä fy på mej!!

Hej, satt och kolla på lite nyhetsklipp på aftonbladets hemsida bla om pridefestivalen som va för inte så länge sen, fy på mej säger jag bara den hade jag viljat gå på men VARFÖR gjorde jag det inte utan satt istället ute på ingarö och hade dötid? Samma sak på 080808 och ung08 fast då var jag hemma, nästa år måste jag fanimej skärpa mej. Vad händer i helgen? Rix och NRJ spelningarna i kungsan är absolut inget för mej. För det spelar bara skit musik om jag får säga det själv.

Någon eller några som hänger med nästa år på alla dessa festivaler som dyker upp??

Lista

Tjejer svara på detta inom 40 minuter,

annars kommer det hända någonting ni inte vill ska hända.

Kärleken;
Har du hittat den rätta killen? Ja det hoppas jag
Har du en kille just nu? Japp!!
Om du har/hade, skulle du tillåta honom ta på dig? Låter som en fråga som en 12 åring gjort
På rumpan? : Men snälla, JA!!
På brösten? : JA!!
Kyssa dig på halsen? : Ja
Kyssa dig på munnen? Ja
Kyssa dig på kinden? Ja
Gillar du någon? : Jag älskar
Har du vart tillsammans med någon för inte så längesedan?: Varit med Joanthan i 2 år på lördag!!!

Skolan;
Går du i skolan? : Djurgymnasiet sista året
Har du någon gång skolkat? : Massor av gånger
Har du varit i skolan idag? : Nä men med skolan på kickoff i Handen

Annat;
Hur mår du just nu? : Trött
Har du mer än 2 bh:ar/toppar? BH och topp e förfan inte samma sak (svar: ja)
Har du piercat dig? : Nej men vill
I så fall, vart? :----

Telefon/mobil;
Vem ringde du senast? Pappa
Vem ringde dig senast? : Mamma
Vem sms:a till dig senast? : Nille
Vem sms:a du till senast? Jonathan

Övrigt;
Är du hungrig just nu? : Lite
Vad är klockan nu? 15:46
Vilka sidor på Internet e du inne på just nu? blogg, aftonbladet, expressen

Familj;
Hur länge sen var det du träffa din mamma? I söndags vid lunchtid

Hur länge sen var det du träffa din pappa? samma

Övrigt;
Gillar du punk-stilen? : Nä men de coola hårfärgerna som vissa har
Har du sminkat dig idag? : Japp
vad har du på dig för trosor just nu?: Svarta me spetskant och röda pussmunnar på
Hur ser dem ut? : Hotisar
Vad har du för bh/topp på dig just nu? : Röd bh, gråtopp  (topp och bh är för mej fortfarande inte samma sak)
Hur ser den ut? : Push up me röd spets

Musik;
Lyssnar du på musik just nu? Nä bara fåglarna som skriker (undulater)
I så fall, vilken låt för tillfället? Låter som skator
Vad gillar du för musik? : Nästan allt

Kläder:
Har du fler än 4 linnen? : Japp
Har du fler än 3 jeans? : Nä men 2 =P
Har du fler än 5 tröjor? : Tjocktröjor? isf ja
Har du någon märkes väska? Nej vad ska man med sånna till?
Har du resteröds-trosor? : va?
Har du en vit bh/topp? : Ja på båda
Har du en svart bh/topp? : Ja på båda
Har du märkes tröja? : Alla tröjor har märken XD
Var brukar du handla kläder? H&M (divied) och liknande ställen


Smink & Hår;
Använder du mascara? : Ja
Andväder du Wax? : Nej
Använder du kajal? : Jupp
Använder du hårspray? : Sällan, kanske någon gång ibland bara
Använder du volymspray? : Samma som ovan
Andänder du mousse? : Samma som ovan
Använder du deodorant? : Jaa de e klart!!
Använder du skinspray? : Nej
Använder du parfym? : Ja lika ofta som deo (varje dag)
Använder du ögonfransböjare? : Nej
Använder du täckstift? : Nej
Använder du läppglans/läppstift? : Bara om det är fest eller liknadne så använder jag läppglans
Använder du brunkräm?: Nej
Använder du rouge? : Nej
Noppar du ögonbrynen? : Nej
Uppsatt hår eller hängande?: Olika
Plattar/lockar du håret?: Händer väl nångång ibland
Duschar du varje dag? Ja men inte håret

 


Kickoff

Jag vad nu min rubrik betyder vette fan men det är iaf när hela skolan samlas på Rundan i Handen (Haninge) och har samarbetsövningar brännboll osv. Det har vi för att de nya ettorna ska få lära känna elever och lärare. Jag tyckte det var ganska kul förutom att jag har fått järnbrist så jag ville bara sova hela tiden.

Snart ska jag hoppa in i duschen och duscha lite snabbt för att sedan vila  ett tag tills familjen kommer hem sen så blir det en tur till Rosenhill med motorcyklarna (första gången på hela sommaren typ som jag kör för det har ju varit så dåligt väder eller så har pappa inet haft tid). När jag kommer hem ska jag skriva av lite anteckningar som jag missade från igår av Sandra. Vi kanske hörs senare ikväll, tänkte lägga upp lite bilder från kickoffen men just nu orkar jag inte resa mej för jag kommer typ somna... *snark*

Läs detta busskortstips, funkar dock inte i alla skolor!

God eftermiddag, idag har varit första dagen i skolan och det var faktikst ganska skönt att återse klassen och lärarna.
Något som dock störde mej ordentligt var att när jag kom fram till MITT underbara skåp så satt ett annat hänglås där samt en lapp "Rosie du har bytt skåp till nr 77, dina saker finns att hämta i expeditionen MVH Kalle"
Kul mitt underbara extra stora överskåp hade blivit "baxat" an en äcklig liten etta. Ni skulle se mitt lilla dampryck ja fick på typ 3 lärare!! Nu har jag inget skåp alls eftersom skåp 77 fortfarande är upptaget som tur är så fick jag lägga mina saker i Sofias pytteskåp så nu e det proppfullt. Jag är iaf glad att mitt (snart) nya skåp är ett överskåp men det är mindre än det jag hade innan.

Busskortstips
Aja, idag så skulle jag hämta ut mitt busskort som jag inte gjorde i fredags men så frågade jag om jag fick köpa ett +kort via www.sl.se och då få förlustgaranti och sedan lämna in kvittot till skolan för att sedan få ersättning för hur mycket ett vanligt terminskort kostar. Alltså betalar jag bara för +kortet (ca 600kr) och samtidigt får förlustgaranti som jag annars inte skulle få om jag bytte in det vanliga kortet i ett sl center till ett +kort. Smart va??

Nu ska jag gå och pussa lite på Jonathan som har jobbat så hårt ute fast det varit så dåligt väder. Sedan ska jag laga Thaisoppa till honom. Busenkelt!! Köp bara Keldas färdiga Thaisoppa och värm, sedan kan man blanda i grillad kyckling, fetaost, svamp eller grönsaker. Fler tips finns på www.kelda.se


Stadion ikväll

Hej, har precis klätt på mej kläderna som jag ska ha idag. (A)
Alla mina kära mjukisbyxor ligger i tvätten och anldeningen är att mamma är seg på att tvätta just det jag vill ha samt att Jonathan är ännu bättre på att smutsa med dom med bland annat choklad (A) nää nu ska vi inte vara sånna han gjorde det ju inte med flit :)
Hade tänkt lägga upp lite bilder på gårdagens kräftskiva samt dagens outfit.

Hade inget fotoansikte så det fick bli blixten istället. Jag har ett mörkgrå boxarlinne från H&M med Jonathans tunna mjukiströja över från London. Svarta Lee jeans (present) och eftersom jag skulle jobba kände jag att vanliga gympadojor passade bäst från Adidas outlet.



Nu tänkte jag ta något att äta för att sedan gå till bussen och åka till Stadion där det är match mellan Djurgården och nått annat lag. (är inte ett dugg intresserad av sport så jag bryr mej inte) Anledningen till att jag ska till Stadion är alltså inte för att se matchen utan för att jobba. jag jobbar som sagt med Jonathans faster "Gabbi" (Gabriella) med att sälja korv. Idag kanske jag får sälja korv med hennes kille Johan som är jätte trevlig han med :)

Vi hörs lite senare om jag inte är helt slut, jag ska ju till skolan imorgon också så antagligen hörs vi imorgon igen :)

Kattvakt och god middag

Hej nu sitter jag här vid dator medans Jonathan spelar GTA IV... Vi är nämligen kattvakt i Jonathans gamla hus. Det var vi även i vintras.
Om en stund kommer Marcus och då sätter jag igång med matlagningen eftersom han har några viktiga ingredienser som behövs. Det blir korvcouscous eller vad arla nu hade döpt det till. Det finns MASSOR av fina recept på deras sida www.arla.se

Det finns förrätter, efterrätter och varmrätter....Snabba, billiga, enkla, fettsnåla, vegetariska m.m. mycket enkelt sökhjälp har de också så man hittar vad man söker väldigt snabbt! Verkligen något att rekomendera för de med dålig fantasi när det gäller matlagning.

(jag har inte följt receptet helt utan gjorde en egen sås med créme fraiche, vitlök och sweet chili. Otroligt gott och enkelt!!)





En 18årsfest ;)

Hej på er, vaknade för inte så länge sedan, och nu sitter jag och äter en sallad. Väldigt tråkig dock men god med rätt dressing till. Min favorit är den Italienska fettfria dressingen =P mums
Idag ska jag inte göra så mycket mer än att ta det lugnt samt gå en promenad tror jag. Synd bara att jag inte har någon hund för då hade det varit roligare. Men men nu är det ju såhär att jag snart  (31 okt) fyller 18. Jag ska därför under höstlovet eller innan praktiken ha en fest. Jag vet vilka jag ska bjuda men det känns som att en lokal skulle vara bra då eftersom både jag och min familj är väldigt rädda om vårat hus. Kan ge 1000spänn på att något som inte får gå sönder kommer göra det.
Om jag inte får tag på någon lokal för ett bra pris så blir det väl en enkel middag hemma med mina allra närmaste kompisar... Men vilka av alla dom som jag vill ha med ska jag bjuda???

Klassfest

Hej alla, idag har jag sovit och ätit MASSOR... Igår va det brakfest hos Anneli och ja drack ganska mycket men det var inte det som fick mej att må dåligt utan att jag drack allt som fanns på festen, som dom flesta kanske vet kan man inte blanda vad som helst (i magen) den liksom strejkar... Har haft ont i magen hela dagen men annars mår jag bra. Sovit en del och till luch (sen lunch) hade mamma köpt vårrullar till mej, fan vad gott och sen sov jag i två timmar innan jag gick upp för att hjälpa till med middagen som var kyckling, potatis kantareller och kantarellsås samt sallad, sen jag kom hem har jag bara ätit för att slippa att ha ont i magen...
Nu ska jag ta emot lite bilder som jag kan lägga upp här och på bilddagboken sedan ska jag sova. Jag var ju smidig och glmömde min egna digitalkamera =P

Lillagris90



RSS 2.0