DET ÄR SÖNDAG IDAG =D (ledig imorron!)

Fan e helt slut jobbade 8-18 idag, skulle egentligen sluta 17 men jag skulle göra mina sista SOC-listor samt byta ut affischer i fönstret och sedan fick jag hjäpla Masood i köket ett tag. När ajg kom hem blev det inte heller till att sitta ner för att jag skulle diska, baka kladdkaka och vika tvätt. Nu ÄNTLIGEN får jag sitta ner och det kommer jag även få göra imorgon för då är jag ledig. Jobbar väldigt mycket just nu, bara morgonpass (favoritpassen) men man blir så sjukt slut av att gå upp kl 6 på mogonen varje dag. Imorgon ska jag sova ut och sedan bara vara ett tag föra tt sedan åka med älsk till Länna och kamma tillbaka lite cash från 2 par återlämnade skidbyxor som sög stenhårt.

Sen måste jag till apoteket och skaffa ickebarnplast ;)

Men tyvärr varar inte ledigheten mer än så för jag måste i säng tidigt för att sedan gå upp på tisdag och jobba. Då blir det jobb tisdag-lördag och sedan en dag ledigt och sen håller det på så ett par veckor till ;)

Nu ska jag se på film och sedan duscha föra tt sedan däcka i famnen på älsk ^^

Utkast: Jan. 26, 2011

Hallå hallå värsta bloggtaggad just nu =D
tänkte berätta lite om dagen. Den började med att jag skulle gå och sova men behövde fira lite efter att fått lön så jag satt uppe en halvtimme till... Hur man nu får det till att fira vettefan men iaf tillslut la jag mej men fick gå upp 5 timmar senare för att släpa mej till jobbet. Började 8 med att inventera, starta upp kaffemaskinen, plocka ihop combon osv osv det man gör varje morgon. Dock svor jag inte så mycket som jag brukar göra över att dom glömt något på kvällen dagen innan. Svor dock en gång åt att tvättmaskinen var felinställd till förhållande till vad som låg i. Fel tvättmedel och fel temp osv osv...som varje dag alltså  =D

Vid lunch var det rush och jag stod på bopen. Sjukt kul =D fast jag körde skift så egentligen borde jag varit överallt samtidigt och inte stått där och kastat kyckling omkring mej ;)
Slutade kl 17 och hann med någon buss som gick ca 10 över. Åkte hem och vände i dörren för att jag och Älsk skulle åka och reklamera våra skidbyxor. Sen blev det storhandling på 900. Fast ändå köpte vi bara en mängd mat som inte överskrider en kundkorg =S Ica maxi är svindyra säger jag bara, Never ever igen!

Till middag blev det Pizza Hut namnam =D

NU gott folk dog det lite, jag har typ skrivit på det här inlägget i över en timme. Anledningen är att Nia och jag sitter och söker på olika gemensamma kompisar på facebook för att sedan kommentera lite om dem hihi...Ja som nu sa hon "MEN GUD VILKEN FUL MÄNNISKA, Så jävla äcklig!" sen kollar vi även på folk som blir fotoshoppade på youtube. Väldigt kul =D

Det var väl dagens händelser. Imorgon blir det stallet, hälsa på mamma på jobbet och sedan träffa Ida en kortis. Nia ska btw me till stallet =D

Jag var roligare förr...

Nu vet jag varför jag inte bloggar längre. Det händer inget kul att skriva om...eller jo det gör det men jag rabblar bara utt det så jävla boring som en kontorist typ. Då blir det inge roligt att blogga. Därför har min blogg varit död i sådär över en månad wohoo! Jag får väl skärpa till mej och bli lite som förut. När jag började blogga fram till studenten så hände massa kul hela tiden. blickade tillbaka till början av bloggen och ja har garvat mej till tårar av de roliga kommentarer och berättelser jag dragit. Kolla själva! Tiden i djurgymnasiet var den bästa i mitt liv hitills. Jag vill ha det så igen. Borde rycka upp mej lite tror jag! Men inte ikväll för nu ska jag duscha och sedan taffsa på Johans kul....alltså det var så jag sa när han frågade nyss om va jag ska göra nu. Fast jag måste nog prioritera duscha och sova istället eftersom jag börjar 8 imorron och ska köra skift.

Löning imorron (om 59 minuter =D ) så då kommer alla vuxna och ska köpa cheeseburgare samt alla gymnasieelever som ska drälla hos oss. Måste ha energi då för det blir mycket att göra. Äntligen lite action på jobbet. Senaste tiden har varit så brutalt dött!

Natti på den stackarn som fortfarande läser min blogg

RSS 2.0