Blöt och kall =(

Fan vad det regnar ute. Men inget hindrar mej från att köra mc...kanske om det är EXTREMT halt och kallt men inte annars, det är bara mindre kul när det inte är riktigt mc-väder.

Hur som helst så fick jag det jag ville ha gjort gjort. Har tankat, kollat lufttryck och bromsar samt hämtat posten. Fick bland annat ett brev från käftis som vill att ajg ska dit den 13 okt. För det första jag ska byta tandläkare...måste vara få ändan ur vagnen och göra det, för det andra så har jag inte tid den 13 okt för jag jobbar då OCH för det tredje jag kommer inte ha råd med något jävla tandläkarbesök i år!

Idag jobbar johan som sagt, och jag hade tänkt måla men jag vet inte vad jag ska måla ännu dessutom är jag jätte blöt och kall efter mcturen. Jag får väl under tiden sitta och kolla på disney channel som visar gamla teckande serier (luftens hjältar osv) ska svulla lite chips oxå =)

Lördag

Idag är det lördag och jag har fått sova ut ordentligt sov till 12 och sen gick jag upp och kom inte längre än till tvn, borde inte sitta här egentligen utan ta min frukost, måla lite och sedan åka och kolla lufttryck och tanka mcn samt åka till mina föräldrar och hämta min 100-lapp som erik lånat samt sno mammas hjälm för att min hjälm är helt värdelös så jag dör... man kanska ska åka förbi AVAmc oxå och kolla in en ny hjälm, kommer nog inte bli någon ny den här säsongen utan nästa. Va ska jag med den till under vintern liksom?
Senare ikväll när älskling kommer hem ska vi till hans farmor på kräftskiva. Vad som händer sen vet jag inte. Blir väl bara att åka hem senare och mysa resten av kvällen. Hade inte bangat på att träffa lite folk men då hade jag kunnat tänka mej att åka hem til lnågon eller att någon kom hit men folk vill bara ut på krogen och supa, jag tror jag börjat växa ifrån det lite plus att jag är en snål jävel XP nä ja skoja bara jag är bara jävligt pank eftersom jag har lite avbetalningar här och där som jag ska betala av plus en massa äckliga räkningar som säkert kommer komm någongång snart. En elräkning på mysiga 1000kr för att vi kört ACn hela somarn för att inte dö i värmeslag. Det blir liksom -500kr för mej.

Vad tänker ni göra för eran lön den här månaden? Betala räkningar, ut och festa, shoppa?

Själv kommer jag lägga mina lappar på:
  • Betala av skulder till pappa minst 3000kr
  • Köpa ett busskort (kanske nästa månnad annars) 1000kr
  • Betala hyra + mat = 4500kr
  • Elräkning 500kr
  • Bensinkostnader 600kr (mc och bilresan till idre)
  • Sen är det väl nått annat jag kommer lägga 1000kr på
och med dessa betalningar utlagda ligger jag på noll IGEN!




Det dom gjorde gör att dom förtjänar en atombomb som jämnar dom med marken

Ibland undrar man hur människan tänker...Eller om den ens tänker? Vad får en människa att få en idé om att låta andra bli hjärntvättade att dom kapar ett...nej FYRA plan och sedan kraschar på olika ställen i USA den 11 spetember 2001? Komigen det är inget man vinnner på i längden...bara för dagen!

Dessutom, nu vill man ju bygga en muslimsk kyrka precis i närheten av där WTC tornen stod. För mej är det ungefär som att klottra på en vägg "I WAS HERE AND AND TOOK THE PLACE MOTHERFUCKERS HAHAHA!" Skulle min pappa tex dödas av volvos ägare och sedan vill dom bygga en volvoanläggning på pappas grav ja då skulle jag lacka satan! Inte för att det kommer hämda men det var ju bara ett exempel. Jag tror att om det skulle bli en muslimsk kyrka där eller nära den platsen så kommer den en dag förstöras och jämnas med marken av folk som har anhöriga som dog i terrorattacken 11/9 2001. Men jag fattar itne hur bara 60% av USAs befolkning är emot att bygga kyrkan, hur fan tänker egentligen dom andra 40%?

Efter allt som förstörts av detta folk...oro i andra länder, terrordåd osv osv. Det är inget dom vinner på. Det blir itne bättre i deras land, bara sämre, det är inte ens en vinst för den idiot som utför detta. Han måste ändå gömma sej. Det blir ju inte så som han tänkt. Leva i lyx nej nej inte ens i nästa liv om det skulle finnas ett och om det påverkades av karma.

Folk kommer till andra länder för att få det bättre men det får dom inte, kanske en finare bostad men dom är fortfarande hatade eftersom folk vet att för stor % av dom bara utför våldsbrott. Det kan vara allt i från att börja råna folk på gatan i förorten södertälje...som många som flyttar dit inte ens vet att södertälje ligger i Sverige- till att kapa plan och krascha ett gäng byggnader och miljontals liv. Det är nästan så att man snart får dumpa en atombomb eller liknande över stället där eländet börjar och växer. Platsen där allt grundas är jordens finne, en värkande obetydlig, irriterande liten prick som (vad jag vet) inte gjort en enda god insats för världen under mordern tid. Inte ens försökt. Andra länder har försök klämma ut det var som finns där men det kommer bara mer och finnen växer mer och mer till en dödlig sjukdom för planeten. Så för att stoppa räcker det inte att försöka spräcka finnen. Det blir helt enkelt enda lösningen att lasra eller skära bort den...med en stombomb eller liknande. Många oskyldiga dör men man får iaf permanent stopp på eländet. Det är för många för att försöka sortera ut mentalt friska och normala människor så man blir väl en dag tvungen för att rädda resten av världen att jämna skiten med marken.

Tycker mest synd om vår planet som fick oturen av alla planeterna i solsystemet att få denna hemska varelse människan som förstör mer för varje dag. Låter jag rasistisk? Jag bryr mej inte om en annan ras. Det är bara det att folket från den delen av världen jag pratar om helt enkelt är för primitiva och inavlade för att leva i denna tid.

Det finns en anledning till varför man inte avlar närbesläktade djur med varandra. Dom blir missbildade eller aggressiva eller dör i förtid. Varför gäller inte det människan?

Vill tillägga innan jag avslutar...Det finns faktiskt en liiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiten % av dessa folk som gör mer nytta än jag till och med. Så jag hoppas denna % lyckas ta över den dåliga % men det har gått så långt att man kan nästan säga att över 80% av folket är dåliga så det kommer nog inte ske något under min livstid, eller på mååååååånga generationer, kanske ser det bättre ut om ca 5-600år om man lyckas tygla folket och få dom bland annat att se på tillvaron på ett annat sett med religion och avel m.m.

Wannabe you

Eftersom jag är sån wannabe Anette så tänkte jag ta steget närmare att bli som hon genom att göra en lista hon har på sin blogg!

Nämn något som gjorde dig glad igår: Att jag lyckades med mitt skift!
Vad gjorde du kl 08 imorse: Sov som en klubbad säl!

Vad gjorde du för 15 min sedan: Skurade badkaret från tvålrester och kalk...

Det sista du sa högt: Mins inte jag har varit tyst i flera timmar. Är ensam och bebbarna sover.

Det senaste någon sa till dig: Mins inte det heller XP

Vad har du druckit idag: Juice, saft och en latte

Vad var det senaste du åt: Ett winerbröd

Vad var det senaste du köpte: Bensin...

Vad är det för färg på din ytterdörr: En brun tjock säkerhetsdörr är ett måste in the ghetto. (samma som Anette)

Vad är det för väder hos dig nu: Mulet som fan och lite vind

Godaste glassmaken: Piggelin...typ

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja det gör jag nog?

Sover du tungt: Som en klubbad säl!!

Drömmer du mardrömmar: Sällan men det händer, brukar kunna väcka mej själv när jag gör det. Men jag drömmer ofta drömmar som får folkatt tro att jag är heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelt skum i skallen

Trivs du med ditt jobb: Ja det gör jag =)

Vad vill du bli när du blir stor: Jag kommer nog inte växa mer. men jag vill bli lokförare!

Favoritklädsel: Mjukisar och boxarlinne...har väl varit det den närmaste livstiden

Favoritlåt just nu: har ingen favorit just nu

Vad ser du om du tittar till höger: En vägg, resten av soffan...

Vad är du svag för hos en kille/tjej: Snygg kropp, snäll, har ambitioner. Kör mc (inte sport...)

Vad gör dig glad just nu: Inget speciellt just nu. Kan man vara glad en boring söndag?

Vad gjorde du för 10 år sedan? År 2000...Gick i 4an och hade inga problem i världen (nästan) Jag fyllde 10 år och fick en mörkblå pyamas täckt med massa milenium 2000 på.

Vad ska du göra härnäst: Kolla på gamla klassiska teckande serier på disney channel som gick när man var liten långbens galna gäng, luftens hjältar osv...

Höger eller vänsterhänt: Jag är vänsterhänt...dom är bättre än högerhänta!

Humör just nu: Uttråkad och lite deprimerad, vet inte riktigt vad jag vill göra och vart jag vill ta vägen...

Favoritgodis: Jag äter knappt godis. Men om jag gör det så är det nog döskallar med lakrits och hallon...lr nått annat...

Kläder just nu: Rosa mimmimus-strumpor, farfars mjukisbyxor, rosa bh, vita och rödprickiga trosor och laxrosa topp...

Höstplaner: Jobba, måla, festa i Idre

Hur många kuddar sover du med: En kudde och Johans arm används oxå som kudde ibland.

Spelar du något instrument: Ja. Kan lite piano (gick lektioner när jag var liten) sen lärde amn sej blockflöjt i lågstadiet.

Morgon eller nattmänniska: Natt!

Vad är viktigast för dig: Att jag lyckas i livet

Är du kittlig: Bara när Johan kittlar, annars är det mest jobbigt.

Snarkar du: Som en gris...eller som flera kanske?

Stjärntecken: Skorpion

Röker: Inte längre, feströkte

Äckligaste insekten: Alla typ men jag klarar myror jag

Längtar du mest efter just nu: Lön, Festen i Idre


Kollar på efterlyst

Kollar på efterlyst men ska snart sova. Älskling är på Åland till på lördag och min brorsa är här ikväll och ska sova kvar. Vi har ätit grillad kyckling och baguette med soltorkade tomater och mosarella...

Apropå efterlyst som just nu går på 3an...I stort sett alla vet väl vad programmet går ut på? Att sätta fast kriminella och brottslingar men det är något intressant med programmet och det är att 90% av alla efterlysta som tas upp i programmet är invandrare eller på något sett har en utländsk (mellanöst framförallt) ursprung...Hmmm....knappast en slump.................................ska man skratta eller gråta?

Veckans fredag ^^

Hejsansvejsan! Sitter och glor på någon film som går på tv. Är väl inte den bästa men skitsamma den är snart slut.

Idag vaknade jag runt 9 halv 10 och då ringde älskling och berättade lite som sin arbetsintervju. Sedan gick jag upp och åkte in till stan där jag mötte pappa. Vi åt lunch på en kinarestaurang som ligger nästan precis vid centralstation. Efter det gick vi till kungsgatan och fikade. Efter det gick vi tillbaka till centralen och in på en kontorsavdelning för SL (pendeltåg). Där satt man ett par timmar och käka godis och frukt och lyssnade och sncakade om vilka tåg som hade vilka fel och vad man kunde göra åt det. Sedan kom vi in på hur man blir lokfärare. Man ska göra något tankeprov och massa mer. Jag kommer helt klart bli lokförare någongång i mitt liv! Måste bara plugga upp några ämnen som jag inte gått när jag gick i gymnasiet.

Nu håller jag på att utbilda mej till skiftledare på donken så jag blir nog kvar där ett tag. Ska på kurs i december så det ska bli spännande ^^

Senare när jag kom hem så började jag måla klart på min målning. Såhär blev den...


Funderar på vad nästa målning kommer bli! När jag åker till Idre ska jag ta lite kort på hösten där och göra något som vi sedan ska ha uppe i stugan.

vecka 35

Jag sover inte som jag borde längre. Alltid är det mardrömmar, allt i från att det spökar till att sossarna vinner valet! Idag ska jag jobba och föra skift =) 14:30-23:30. Sen är jag ledig fram till måndag. Ska vara skönt behöver det. Morgondagen kommer jag spendera med att måla. Älskling jobbar så jag kommer bara vara för mej själv. Är det fint äder kommer jag ta ut råttorna ^^


Kladd kladd!! =)


Håller på att måla...någonting... tänkte göra klart den imorgon och förbättra färgerna på vissa ställen.

I helgen blir det grillning. Dock verkar det bara bli jag och Johan för alla andra e sjuka, ska supa eller jobba =( tänkte även gå på Toystory 3 senare på kvällen. =)

Nu tänkte jag att jag kunde berätta lite om vad jag gjort i veckan. Förutom att ha jobbat ;)
Jag har faktiskt gjort en kladdkaka med råttorna =) dom är jätte duktiga på att baka =D






Fast dom va nog duktigast på att slicka rent skålen ;)

I väntan på att åka till mötet

Ja ni, idag blir det stormöte med jobbet och middag till det =) låter intressant och trevligt, jag har bara ett I-landsproblem. VAD ska jag ha på mej? Kommer ju köra mc till mötet och jag får liksom inte in vad som helst under mcdräkten. Kan ju inte springa runt i långkalsonger!! Ska iaf vara i tumba halv 3 idag så jag har lite tid att tänka ut nått. Medan jag väntar på att tiden går så gör jag en sån där onödig lista

Namn: Rose-Marie Kallas Rose
Piercingar: 0
Tatueringar: 0
Längd: 166cm
Skostorlek: 38-39
Hårfärg: Blond!
Är du kär i någon: Alltid i pälsk!
Önskar du att du bodde någon annanstans: Bor med älskling men vi vill flytta till större lägenhet! I östra sthlm om vi får välja
Tänker du på självmord: Nej!
Tycker andra att du är attraktiv: Japp! ^^ ;)
Vilket shampoo använder du: Nått miljövänligt som luktar kiwi?
Vilken parfym använder du: Escada
Vad är du rädd för: Att vara med i en mcolycka
Gillar du att tvätta: Nja, man får ju rena kläder efteråt ^^
Gillar du Berg-och-Dalbana: Älskar det lika mycket som jag hatar det ;)

Senaste...
Film du hyrde:
Upp och Flickan som lekte med elden
Låten du lyssnade på: Mins inte, nått från radion
Låten du hade på hjärnan: Mins inte det heller, länge sedan
Låten du laddade ner: Har inte laddat ner några låtar på över ett år
Personen som ringde dig: Älsklingen
Personen du ringde: Ida
Tv program du tittade på: Välkommen till festen (någon B-rulle från sf-kanalen)
Personen du tänkte på: Ingela XP

För eller emot...
Långdistansförhållanden:
Helst inte.
Utnyttja någon:
emot
Teenage smoking: Emot
Köra onykter: Emot (vem fan svarar för på dessa frågor?????)

Favorit..
Mat:
Asiatiskt
Låt: Har ingen direkt favorit
Dryck: Den var svår! vet itne riktigt
Film: Lika svår den frågan

Har du nånsin...
Gråtit över en pojke:
Pojke nej, kille/man, ja
Gråtit över en flicka:
Ja
Ljugit för någon: Ja
Varit i slagsmål: Japp
Blivit arresterad: Aldrig

Antal..
Gånger du varit kär:
Många
Gånger ditt hjärta brustit: Ännu fler
Hjärtan brustit på grund av dej: 2
Personer från grundskolan du har kontakt med:
Ett gäng
Gånger ditt namn varit med i tidningen: 3-4 tror jag
Ärr du har på kroppen: 1-5st

Ska bli skoj: att köra mc ^^
Sparar till: En jävla massa! Bara dyrt skit!
Väntar på: Att åka till mötet
Pålägg som gäller: Just nu är det ost!
Dagens dryck: Proviva med smak av Gul kiwi och Mangostan

Senaste...
Bok du läste:
Sådan är du, stjärntecken berättar
Personen du fick brev av: Person och person, räkning från trafikverket....
Personen du fick sms av: Mena
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Det var i tisdags
Saken du köpte: Mat
Vad har du gjort idag: Suttit =P
Brukar du svära mycket: För mycket tyvärr
Hur tidigt stiger du upp: Olika
Gillar du att slåss: Nej jag slåss aldrig
Vad är du allergisk mot: ensamhet
Var har du ont: Ingenstans
Använder du hårspray: Väldigt sällan
Favorit serie: The Simpsons, Family Guy, 2 ½ Men, Scrubs,

Håkan Hellström eller The Ark: Ehh, nej tack!
Salt eller socker: Socker
Gillar du ketchup: Funkar väl
Är du glad nu: Ja :D
Var du glad igår: Ja men inte lika mycket som idag
Känner du någon som jobbar på sjukhus: Nej
Vad dansar du till: Musik
Stockholm är: en huvudstad som rasar ihop allt mer
Göteborg är: en stad där dom har skön dialekt
Kan du sjunga: Nä men jag gör det ändå!
Mer värt än guld: Inte allt men mycket!
Spaghetti eller makaroner: Shit the same difrent name!
Ett land du helst vill besöka: USA! favorit i repris

BRUKAR DU :

Titta på dig själv i spegeln:
Spegel narkoman!
Gnälla : Har mina perioder
Sova: varje natt!
Ha ångest: Ibland om det är mycket på en gång
Skada dig själv med flit: Nä, kanske slår mej i huvudet om jag klantar mej
Ta mediciner du inte borde ta: Nej
Drömma mardrömmar: Händer men brukar kunna väcka mej själv då ^^
Klä dig i svart: Ofta, svart passar till allt alltid, smutsen syns inte och det är lätt att få det tvättat om allt är i samma färg, kanske lite tråkigt ändå men va fan.
Gå till kyrkan: NEJ TACK!
Gå i skolan: Nej det är slut med det på ett tag. Kommer kanske plugga till lokförare i framtiden
Röka: Njea
Ljuga: vita lögner, men ljuger aldrig för älskling, varför skulle jag
Hata folk: bara såna som gör sej förtjänta av det
Lita på folk: Njaa

VEM :

Saknar du:
Mina kompisar...
Rörde dig sist: Älskling ;)
Vill du slå: Ingen just nu
Vill du kittla: Johna för han behöver bli det så mycket som han kittlar mej!
Kramade du sist: Älskling innan han åkte iväg och fiskade
Vill du prata med: Har inget behov av att prata just nu
Skrek du på sist: Mins inte, skriker inte på folk eftersom jag inte vill att folk skriker åt mej
Vill du vara som: Jag är nöjd med mej själv! Kanske rik som blondinbella eller något sånt.
Sårade dig sist: Johan
Vill du bli galet full med: Älskling och mina kompisar, fast jag har tröttnat lite på drickandet, kanske för att jag aldrig har tid nu för tiden
Gjorde dig riktigt glad senast: Älskling ^^ varje dag!
Är vackrast på jorden: Jag!

HAR DU :

För många vänner:
Jag har för lite
Förföljelsemani: Nej?? bara när jag kör bil/mc i mörker XP
Tvångstankar: Nej men jag hade
Någon annan psykisk sjukdom:
Någon fysisk sjukdom: Går inåt med vänster fot litegrann? :P
Någon skada: Träningsvärk
Färgat håret: För många gånger!!
Brutit några ben: Nope!
Egen dator: Ja den jag har nu är min tredje.
Bra självförtroende: Just nu har jag det som fan
Sagt jag älskar dig till någon idag: Nope, eller jo kanske till Mena eller Camilla ^^
Bjudit ut någon: Ett par gånger
Varit kär: Et par gånger
Dumpat någon: Japp
Blivit dumpad: Ja!
Velat vara otrogen: Inte ens om Johan var otrogen skulle jag vara det tillbaka. Kanske lite otrogen med mina råttor för vi pussas mycket.
Varit otrogen: Bara med mina råttor!
Stulit någonting: Nä jag har bara lånat, men ingen har bett om att få tillbaka det ;)
Lämnat landet: Under semester....mååååånga gånger
Rymt hemifrån: Japp
Tuttat eld på nått: Jo det har jag nog :P
Gjort något olagligt: Kört bil utan körkort, Kört mc utna mckort och dessutom när jag itne var helt ren från alkohol, Kör min mc nu som jag egentlgien inte får för jag har bara kort för mc beg. och min är tung. Sen så har jag sparkat sönder saker och aa....

HUR :

Svarar du i telefonen:
Hej det e Rose-Marie (hem tele). Halloooo, tja, hej osv osv
Fördriver du tiden: Genom att måla, se på tv, prata med folk och blogga...bla
Mycket pengar har du: Mindre än vad jag vill ha men jag överlever och kan klara mej själv på det ajg får i månaden
Tjänar du pengar: Varje löning
Ofta Bäddar du sängen: Lite nu och då, det är ibland bra att låta det vara obäddat för då vädras det och det blir itne lika mycket kvalster
Ofta diskar du: I diskmaskinen och varje gång jag lagat nått som inte kan köras i diskmaskinen
Ofta städar du: Några gånger i veckan men det blir fort dammigt om man är 2 pers i en 1a
Många stör du dig på: Alltid stör man sej på någon
Ofta träffar du din familj: Lite nu och då

TROR DU :

Att du kommer bli något:
Absolut! Jag ska köra tåg!
På rymdvarelser: Jo men inte mer än oss i vintergatan
Att folk tycker om dig: Absolut, ni som inte gör det...slipp då!
På ett liv efter detta: Hoppas det!
Att fiskar kan tänka: Ja men inte så mycket XP
Att du kommer leva länge: Ja om jag slutar äta på donken! Men nu srverar dom burgare me chillisås så då kommer jag inte sluta så länge den finns

VÄLJ :

Katt eller hund:
Bådeoch.
Vit eller svart: Svart
Varmt eller kallt:
Hm, beror på
Vatten eller land: Båda
Telefon eller internet: telefon ♥
Musik eller tystnad: Musik
Bok eller film: Film
Leva eller dö: Leva va fan!


Okej det blev liiiite sen uppdatering av det här inlägget eftersom tiden räckte inte till att göra klart innan jag skulle iväg på mötet så det blev nu...typ en sådär vecka senare...

RSS 2.0