Middag ikväll

Fan va skönt att få uppleva en helg! Ledig idag och imorgon =D ikväll blir det middag på nått ställe i Tumba med jobbet. Ska bli kul =D sedan kommer pappa och hämtar mej efter middagen inatt och imorgon ska jag till stallet. Det blir den röda bilen då ;) Fast middagen är inte för ens ikväll och det tar ju inte 7 timmar för mej att göra mej iordning direkt =P så jag tänkte fråga någon rolig människa som kanske ville komma över och hjälpa mej att fixa till mej och ha lite tjejtid. Johan är ju inte hemma så.

wergj

Äntligen tid att blogga =D jag har viljat blogga hur mycket som helst hur länge som helst men jag har fan inte haft tid eller energi till att göra det. Har jobbat som fan. Har dom senaste veckorna också gått runt och varit lite småsjuk. Hoppas bara det inte blir värre. Idag är min enda lediga dag på typ en månad då jag inte har ett jävla skit inplanerat, förutom att typ städa åt djuren och plocka undan här hemma.

Jag har också tänkte måla våra ljusstakar, som är ganska tråkiga, bara hela röda eller en sån där skitbillig man köper på willys som e träfärgad och helt död...förutom att den lyser.

Jag har ett presentkort på Gina me 101kr kvar på så jag funderar på att idag ragga upp någon som vill följa med till Farsta och köra nått onödigt där ifrån. Men först har jag lovat mej själv att jag ska städa djuren så om jag får tag i någon så får jag lite motivation till att städa. Jag måste verkligen städa idag, speciellt åt fiskarna för deras pump har snart stannat. Aja nog sncak om djuren, kanske borde köra mindre snack och mera verkstad!

RSS 2.0