Hem och plugga mitt i natten

Ja som sagt rubriken säger allt, det är dags att börja plugga... JIPPI!!
Jag hade tackat nej till att jobba ikväll eftersom jag skulla plugga till ett prov men ändå så ringer dom från jobbet och bara måste ha me mej  =O Elin kunde inte jobba och dom har egentligen hur många resterver som helst men söta jag får alltid första tjing för att jag är så effektiv och såklart söt som skarmar både gäster och personal ;)

På sällskapsdjur idag så fick vi lära oss lite agility och sedan bangagering (eller hur det nu stavas) och det var skit kul och efter det då klockan var typ 5 så var det tänkt att jag skulle åka till liljeholmen me bussen och sedan ta tvärbanan till årsta och sedan åka till centralen osv osv... T-banan (röda linjen) stog ju still mellan slussen och mariatorget för att det brunnit där så den vägen kunde jag inte ta. Men när jag och några klasskompisar (älsklingssandra, malin och elli) gick till bussen så kom det precis in en buss som gick till fridhemsplan och då frågade jag om han åkte förbi liljeholmen och han sa att han gjorde det men det var ju inte riktigt sant. Så när han passerade hornstull så fick elli nog och gick av och jag, sandra och malin fortsatte med bussen och vi hoppades på att den skulle stanna i slussen men icke sa nicke. Han stannade inte för ens vid fridhemsplan som va slutstation och det var ju bara tur för min och sandras del. Blå linjen mot kungsan gick ju där och dit skulle jag och sandra skulle till råcksta och fridhemsplan är ju närmare råcksta än liljeholmen som dessutom är röda linjen. Men malin där emot fick åka till centralen och sedan ta pendeln där ifrån. Hon bor nämligen i ösmo och den där bussen tog ju henne åt så fel håll det går.

Hur som helst. När jag kom till jobbet så tog jag mitt kort och skulle åka me hissen...tro det eller ej men blatte-diskar-jävlarna hade baxat skiten så den stog ju still på bottenplan och jag skulle typ högst upp u hela jävla huset så efter en viss väntan fick jag nog och sprang upp för trapporna 4 våningar och sen in på mammas verkstad och bytte om till arbetskläder och sedan snodde jag hissen fort som fan så töntarna inte fick tag på den och så ställde jag upp hissdörren medans ja bytte om BARA för att jävlas tillbaka! Sedan när jag kom in till VTG så fick jag reda på att jag skulle ha sill och dessertbordet längst bort och att jag skulle jobba ensam där. JIPPI!! fick typ konka 100 saker och när jag var klar kom gästerna så jag hann inte äta något heller. Ikväll blev jag alltså utan middag..........

Den enda fördelen med att jobba på sill/dessertbordet längst bort vid baren är att det inte är så mycket folk där och alltså inte så stressigt heller som jag trodde att det skulle bli. Tyvärr var varken min potta eller henke där ikväll. Dom är alltid så roliga. Jag har inte sett Henke sen...sen? Ja, på jättelänge säger vi ;) Såg på ett schema att han skulle jobbat i går men det gjorde han tydligen inte. Aja får väl jaga honom runt halva grand hotel för han jobbar även på rooomservice men det är väl bara att leta upp nån chef till honom och be om hans nr för vi ska ut på krogen nån helg.

Ja men nu måste jag också berätta om vad som händer ihelgen (smidigt att jag skriver väsrta novellen på bloggen när jag egentligen borde plugga till provet som är imorgon som jag inte kan ett skit till!) Imorgon ska jag jobba som vanligt och på fredag och då slutar jag som vanligt kl 22 men lär inte komma ut ur huset för ens 22:30 typ och på Fredag ska jag då ta och dra ut med min potta (pontus) för han e skyldig mej en öl och då kanske vi skulle dra till "hbj" och där skulle vi även träffa Anneli. På lördag ska jag jobba (igen) och efter det ska Anneli och jag till roq där det är bandit 106,3 nått tjossan och det spelas musik =) HOPPAS INTE!! Jonathan ska vara där då. Han fyller ju år och jag gissar att Markus som är Jonathan polare kommer släpa dit Jonathan och kommer jag träffa Jonathan där kommer typ hela kvällen bli förstörd känns det som. Vi kommer typ göra allt för att undvika varandra och så kommer vi bara stöta ihop bland allt folk eller snegla och ha oss och jag pallar verkligen inte sånt men Anneli är bra hon kommer nog fixa till det så Jonathan får det jobbigt ;)

Nä nu får jag för i helvete skärpa mej, ingen kommer orka läsa all jävla text. Plugga var det nu och inget jävla babbel om mitt jobb och mitt äckliga pissliv!
Godnatt med er och där med Pasta!



Appropå ingenting, för typ...länge sen... spelade jag och brorsan schack hos mormor och morfar och första omgången gick det itne så bra för honom. (han var svart och fråga inte hur vi lyckades få till det såhär)

Kommentarer
Postat av: Sandra :)

Jag orkade läsa allt :)

2008-12-11 @ 16:23:45
URL: http://sandwish.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0