Blondinbella

Hej. Som mni kanske märkar gillar jag att lägga upp många lite kortare inlägg varje dag då jag får lust att berätta nått. Själv tycker jag det känns lättare att läsa :) Men det var inte det jag vile berätta utan detta..
FAN det gick inte att ladda upp bilden men ja kan skicka länken

http://www.youtube.com/watch?v=SyorieNDv7E&NR=1

Där ser ni blondinbella hemma hos sej. Är inte hon MIJLONÄR???? Isf borde hon och hennes familj ha råd med att göra om köket. Min familj är inte miljonärer och tillhör den skl "Arbetarklassen" och våran villa på 291m2 är nästan helt nyrenoverat och värsta lyxen om man jämför me hennes lya som dessutom är en lägenhet. Man har ju sett hur hennes rum ser ut oxå. Sluta satsa på minkjackor och renovera forfan!!!

Tack och hej

Bloggdesign och dagens händelser

Hej...IGEN... Ni kanske undrar varför min blogg ser ut som den gör? nyss va den rosa men igårkväll ville ja ändra lite och göra om lite på designen MEN nej det gick inte utan det rosa fanns kvar så ja bad min kompis osm oxå bloggar att hjälpa mej. Hon lyckades men efter ett tag så försvann allt och blev vitt. Det är anledningen till att det ser ut som det gör men jag ska snart se till att fixa det. Jag hade tänkt att ha flames som bakrund så vi får väl se hur det blir med det.

Dagens händelser
Idag vakna jag vid hlav tio (jag vet inte vad som flugit i mej men jag kan inte sova längre trotts att ja somna vid 2 igår kväll). Aja, när ja vakna åt ja frukost och fick sen springa in i duschen eftersom pappa renoverar vårt badrum på nedervåningen så måste han stänga av vattnet i hela huset. Aja, när ja står i duschen kommer mamma och vill in och säga att hon ska till stan och köpa nånväska, så ja bad henne vänta 15 minuter så ja kunde hinna klart och sätta på mej kläder så ja kunde följa me.
När mamma köpt sin väska gick vi förbi "skouno" och då sa mamma att dom hade ett par ascoola skor som hon ville att ja skulle ha. När ja såg dom så såg ja att det var dom som jag så länge viljat ha så ja köpte dom :)
image9
Kostade 398kr :) man kan vika ner dom, som ni ser på den vänstra skon. Dom ska jag ha
ikväll när ja ska träffa älskling, Kim och Martin <3 och Elvis såklart.

PÅMINN MEJ OM ATT INTE GLÖMMA DIGITALKAMERAN!!!!

Bilddagboken

Hej :) Efter ett tags blockering av min bdb så har ja bestämt att öppna upp den så alla som vill kan se och kommentera mina bilder jag har där :).  Förr gick det inte att se mina bilder eller kontakta mej via bilddagboken om man inte var kompis med mej där pga vissa människor som ja ÄNTLIGEN blivit av med. 


Just nu heter jag Rosie90 men ska byta namn till Lillagris, precis som ja heter på bloggen. Så om ni vill kika in så gör det bara :)

Fixa kategorier

Jag borde skaffa kategorier där jag lägger in mina inlägg men jag har inte orkat. det lär ju blir lika många kategorier som blogginlägg för jag kommer inte på några kategorinamn. Kommer ni på några så tipsa gärna!!

Dagens händelser

Idag fick Ingela, min granne, följa me till stallet och rida. hon var duktig trotts att Comet inte kunde ha nån sadel och Monty bara bråka på volten. Hon var lite mesig mot Monty så ja fick gasta lite på henne om att vara mer envis. Förstår hur irriterad Anneli blev när ja mesa i början me Comet :P ja ska kolla om jag kan få några bilder av henne päron så ja kan lägga upp på BDB :)

Efter ridningen som va 1,5timme så åkte vi hem och vi somna nästan :P men för att hålla oss vakna så läste vi lite Kalle Anka men sen vid halv 7 ikväll ringde pappa och fråga om ja skulle åka me och handla den italienska läsken. Vi hitta en ny smak me Lime-smak och den va god :) den e inte på låtsas som alla annan läsk utan den här är riktig och kostar typ 10kr för 2dl :O

Efter middagen så satte ja mej vid datan och kollade, som nästan varje kväll, på aftonbladet, expressen och metro nyheterna på deras sidor, gjorde några roliga test på expressens sida och sen kollade ja om det fanns nått kul att garva åt på www.bellasuger.se och det fanns det som vanligt XD sen gick ja in på Kenzas blogg och kolla lite om hon skrivit nått kul men det va inte så mycket ikväll som intresserade mej. Men jag gillar henne lite och sen så e hon 100ggr bättre än blondinbella.

Jag e oxå lite sotis för att Jonathan har typ askul just nu me sina kompisar och här sitter ja och bloggar...kul liv man har va??? Måste fan göra nått åt det!!! och det gör ja fast det är svårt. Ska nog fixa en middag och bjuda lite kompisar från bla klassen.


Vad ska jag göra mer ikväll? jag är ju inte trött trotts att ja gick upp halv nio idag. KOmmer aldrig kunna somna om ja går och sover nu. Ska nog lyssna klart på Blues Brothers skivan som ja bara va tvungen att lyssna på för att min brorsa såg första filmen igårkväll...ja kanske ska sätta på och kolla på tvåan??

image8

Kim, Martin och Agnes med sin Theo <3

Imorgon så ska jag träffa Kim och hennes kille Martin. Jag och Jonathan ska till dom och kolla på film och äta mysig middag samt klappa på nya valpen som kom idag. SANDRA DET ÄR EN BLANDSTAFFE!!!!!!!!!!
Ska lägga upp bilder på BDB på valpen och kvällen.
Sen efter middagen ska jag och Jonathan till mej och sova för vi vill inte åka till Ingarö mitt i natten ända från Tullinge.

Jag orkar inte skriva så mycket ikväll tror ja men ja kan skriva att ja ska försöka bli kompis me Agnes igen för att ja tror att både hon och ja vuxit och hamnat på liknande nivå igen. Jag ska göra ett försök och hittills så går det bra men ja vill undvika Emma så mycket som möjligt. Måste prata me Agnes först om hur allt ligger till så det inte blir några missförstånd.

Agnes fyller 18 den 23 April och hennes Theo 1 den 19 April och ja ska köpa dem båda nått men ja vet inte vad. Några tips??

Min nya bur

Köpte Kims gamla råttbur som är skitstor för bara 600kr fick råttgodis me på köpet. Tjoffsan gillade inte alls buren men Myran så butren får tyvärr gå till pojkarna när dom kommer hem från att ha varit hos kim och deras pappa :)image7

Nu är det påsk igen men va fan gör snön här?????

Hej, Nu skulle ja har varit i Hjo (syd/väst om vättern) och ätit fisk från vättern och klappat söta små lamm... Men NEJ!!! Nån där uppe tänkte "Nu ska familjen Ankarstav ut och åka långt så då skickar vi lite snöstorm över deras bil så dom tvingas vända om"

Seriöst, vi kom iväg vid 10, solen sken och fåglarna kvittra ända till vi kom till Fittja. Då börja det snöa och ju mer söderut vi kom desto mer blåst och snö. Man kunde inte ens se bilen 30m framför. När vi kom ut på motorvägen kändes det som att vi körde runt i en snöhög för man såg inte mer än snö, pappa och mamma började ge upp och ville vända vilket dom gjorde när vi kom till södertälje. Största anledningen till att vi vände hem igen va för att när vi såg skylten på motorvägen "110" och sedan kollade på våran hastighetsmätare, såg vi att den bara stog på 50km/h. KUL ska vi köra i 50km/h halvvägs ner i Sverige kommer vi ju aldrig komma fram. När vi va på motorvägen fanns inte mycket bilar så det var ingen kö för ena vi vände om och tog lilla vägen tillbaka då såg vi 10000000000000bilar som stog tvärstill söderut. När vi kom hem igen så kom solen fram. JÄVLA VÄDER!!!

Nytt försök imorron fast mycket tidigare. Stackars råttor för att dom blir så åksjuka spec Myran som låg under hela bilresan i min innefick på dumjackan <3 gulle henne och Tjoffsan skl :)

Ja ringde min granne vid 12 och fråga om hon och ja kunde hitta på nått, vi bestämde oss för att väcka gamla minnen och vara LITE barnsliga men det blev MYCKET!! vill ni veta mer om det får ni gå in på min BDB Rosie90 och kolla.

Kram på alla saknar Comet och Älskling sjukt mycket <3

Ursäkta min ilska

Ursäkta att ja skriver så många hatbloggar men just nu har ja en arg period där ja hatar allt och alla men ja ska väl ta och hitta nått som gör mej glad och skriva om det istället

HATA blondinbella

Sök på youtube "blondinbella" men ha en spyhink i beredskap!!!
Hon är äcklig och ful, ja gillar inte hennes konkurrent me nhon är iaf okej (kenza). Hon skyter iaf inte om hur mkt hon har att göra och hur populär hon är. USCH seriöst hoppas ja på att blondinbella går i konken och tvingas fly till afganistan där hon får bo på gatan och sälja sej för att ha råd me dagen mat. USCH USCH USCH. Sen när man ändå är igång så kan man oxå ta och flå henne levande eftersom hon driver me pälsmössor och skryter om sin äckliga nya minkjacka som hon smeker av kåthet. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHH!!!!!


HATA BLONDINBELLA! anmäl mej om ni vill men ja skulle gärna vilja att hon blev våldtagen och dödad för sin äckliga och falska beteende, i metro.se säger dom: "hon upplevs vara en väldigt vanlig tjej som är lite gulligull och som många känner igen sej i. Sen är hon dessutom snygg."

FUCK NO!!!! Det är en skam att kalla henne vanlig. En skam att kalla henne snygg osv. ja skulle vilja se henne utan smink! DÖÖ!!!

Vad har jag gjort?

Hej, Jonathan ringer mej typ heeela tiden för att han är ensam och uttråkad, visst det är väl okej men sen när ja ska säga godnatt på telefonen så knäpper/väster det till i mobilen (skl spökenenergi i ljudformat, iaf har ja hört att dt kallas så) och så sa ja till honom att ja hade svårt att höra honom eftersom dt väste till i mobilen ibland och då blev han sjukt sur och börja skälla på mej, ja la på men asså det va ju inte meningen att skrämma honom, ja sa inte ens att dt va "spökaktigt" utan att dt lät ibland i mobilen fast ingen pratade och att dt kanske va för att mottagningen kunde vara lite taskig men han fortsatte sura så då sa ja godnatt och nu tänker ja skita i honom så får han sura och ringa bäst han vill och be om ursäkt. Nu ska ja kolla klart på "loser" på 6:an...
Godnatt på er och även min sura älskling

Laga mat åt älskling

Ni som har min BDB kanske har sett bilderna men ja lägger upp dom här oxå
Jag ska imorgon laga mat åt mej, jonathan och kanske hans kompis Marcus imorron. Kycklingsoppa och till efterrätt ska ja laga frystahallon me kesellda vanilj, typ som glass blir det :)image4image5

Googlade

Jag googlade på mitt efternamn och fick upp den här bildenimage2
och då undra ja va det hade me mitt efternamn att göra så ja tryckte ctrl+F och skrev det och sen kom min kusins namn upp om att hon varit me i en undersökning lr nått ang, tele2 och 3G :P

Jag-hatar-alla-idag dagen

Idag så hade ja soooooovmorron till 13:10. Eftersom ja sov hos Jonathan som inte är en sovgris så vaknade han 7 och börja spela xbox för att ja ville inte att ha nskulle lämna sängen XD. efter 3 timmar vaknade ja och han satt fortfarande. Sen så åt vi chips till frukost men inte mina favoriter som ja bara MÅSTE få snart!!!
Ja hade bara en lektion idag så ja bara "råka" hoppa över den. Kom hem nyss och under typ hela vägen hem från slussen till byggmästarvägen i huddinge så skrev ja massa sms til Jonathan om hur kmt ja hatar folk spec dom som irriterade mej just idag under hela resan hem, till att börja me så hatar ja folk som inte kan följa strämmen utan går i sloooooooow mooooootion och sen hatar ja utlänningar/invandrare som inte vet att detta är Sverige och man pratar SVENSKA i SVERIGE som dom råkar befinna sej i. Abdulla språk i hemmet Svenska/Engelska i det överiga samhället och punktslut. Ja stör mej inte på människorna direkt bara deras störande språk, även om dt va franska skulle ja bli sur. Sen hatar ja folk med stora hörlurar där deras j*vla musik läcker ut så hela j*vla t-banevagnen hör ALLT. Skaffa hörlurar som inte läcker. Det är tom störande om det är bra musik.
Sen hatar ja folk som har ätit för mycket BLÄNGSYLTA.
Just i detta nu hatar ja den jäveln som står me sitt stora monster till bil som bara SPYR ut avgaser. ja ska fanimej gå ut och säga till dom för att dom har stått så i typ 5 minuter. Och sen hatar ja inte men ogillar mina killråttor eftersom de snor mitt godis och sen slår dom mej när ja försöker ta tillbaka det.
Kommer snart för nu ska ja ut och döda den j*äveln som låter sin bil stå på tomgång!!!!

3 b67pvv kyu9xccccccccccccccccccccccccccc

Nu e ja tbx :)
Dt som står precis ovanför är Spike lr Akilles som hälsar :P dom passa nog på medans ja va ute och skällde på...min pappa för att dt var han som stog me mammas mc och höll på.

Ja vill bara tillägga att ja inte hatar men nästan hatar Jonahtans äckliga styvsyskon för dom låssas vara så jävla efterblivna att dom inte kan gå hem från skolan själva. Seröst, det är en tjej som heter Varja (fult namn på en människa) och hon har nyligen fyllt 7 år och kan inte ta sej hem från skolan själv som ligger ca 200 meter från där dom bor. det är gångväg EXAKT hela vägen så hon slipper korsta nån bildväg och ändå är hon så handlingsförlamad att hon inte kan ta sej den lilla sträckan hem själv. Tänk att alla dom 4 barnen är så nästan och dom är liksom 7, 9, 11 och 13 år gamla HALLÅ?!?!?!?!?!?!

Nu tänker ja inte skriva mer på det här inlägget. måste kolla va akilles och spike gör under min säng...

Bajskorv

Bajskorv, jag har inget att skriva, mer än att detta är min 3:e bloggadress och ja har typ inte skrivit nått på dom andra och det kommer nog bli samma sak med den här för ja fattar inget av hur man gör XD

RSS 2.0