Risk1an

Som alla vet, eller borde veta så har man införskaffat något så töntigt som Riske1an. En teorikurs på ca 3 timmar man måste gå för att få ta något körkort över huvudtaget...A1,A, B osv.
Så om idioterna som tyckte man skulle börja med den kursen (enbart för att dom ska tjäna pengar, inte för vi ska lära oss något som ALLA redan vet)...så kan dom väl göra den lite kul. Kolla in detta klipp ex. dom borde visa det så men verkligen förstår va dom menar och vill få ut av risk1an!

Vad man inte bör göra när man kör något fordon... !!!!!!!!!


Vad som kan hända under en arbetsdag på donken...

Glömde berätta att idag på donken svämmade det inte både greker, transor, fejknegrer, avatarer och låtsasaraber (säkert några riktiga oxå). Det var 3orna från gymnasiet i centrum som hade nån skolgrej där alla var utklädda, eller iaf nästna alla och sedan sprang dom runt i centrum och skulle göra vissa uppgifter. Uppgifterna på donken var att beställa en mcflurry utan glass eller cheeseburgare utan ost och kött samt en meny på minst 1500kcal. Det var faktiskt riktigt kul när dom kom dit och härjade med sina udda menyval XP sedan blev jag och en kille som hette Johan vigda och gifta för det var en uppgift dom hade att viga 2 människor och ja nu är jag tydligen gift med någon random Johan XP

Fick accesskortet idag =D

Imorgon ska jag till körskolan och ta min första lektion. Ska bli så jävla kul =D är dessutom ledig imorgon så jag kan städa råttorna och ta det lugnt. Är helt sliten i kroppen, den är spänd och stel. Lyckades byta med Katarina idag. Hon jobbar egentligen till 16 och jag till 19 men vi bytte så jag slutade 16 istället och när ajg kom hem så åkte jag och pappa iväg för att fota forden och då tog jag med April. Hon uppskattade utflykten till och från. Efteråt så tog pappa och jag motorcyklarna ut på en tur. Fikade lite på Rosenhill ;)

Förresten så kom mit busskort hem idag =D accesskort ^^ va lite orolig över vilken färg jagf skulle få på kortet, vem vill liksom ha gult kort? Fick iaf ett lila =D






Ingen rubrik

Sitter hemma i huddinge och glor på tv. Inget sådär WOW-program som går nu direkt. Men jag ska till högdalen snart och hämta hem cykeln som typ pajat. Har laktosmage (varför måste jag dricka latte hela tiden?) Tänkte dra vid 9. Egentligen har jag verkligen ingen lust att sova hemma ikväll men heller inte i högdalen för nattens kaos orkar ja inte me igen.

Idag jobbade jag där emot 11-19. Är sjukt slut i benen och har typ träningsvärk fast varför vet jag inte för jag har inte ansträngt mej eller jobbat mer än jag brukar.

Har inte så mycket mer att berätta så jag sätter stopp här Puss hej!

Smsbiljetter

Fan vad jag hatar sms biljetter, även om jag åker på giltlig smsbiljett kollar dom misstänksamt på mej och biljettten typ 1000ggr innan dom släpper på en. Väljer nog hellre busskort. Men nu vet jag faktiskt hur man knäcker en smsbiljettkod ändå väljer jag att åka med en giltlig IFALL en kontrollant kliver på för det är billigare att betala för en biljett än att betala 1200kr i böter. Det långa kontrollnrt på 17 siffror innehåller hemliga koder som är ganska enkla att knäcka. Det gäller bara att titta jävligt noga och länge så ser man mönstret. Hur tänker jag inte berätta ;) och nej det är inte bara att ändra tiden och zonen på biljetten och skicka till dej själv, du måste ändra nästan hela kontrollkoden för att kunna lura busschaffören =O men ni har väl ändå busskort att åka med? ;)


Kan ni se vad det står så har ni svaret själva ;)

En lista på vad jag vill ha och måste betala för...

  • Ta mc kort 10 000:-
  • Fixa naglarna 300:-
  • Tatuera mej 1800:-
  • Köpa loss mcn 25 000:-
  • Köpa loss bilen 10 000:-??
  • Flytta till högdalen 4375:-/mån inkl mat
  • Betala av skulder 7000:-
  • Betala av böter 900:-
  • Köpa något onödigt plagg 200:-
  • Resa till Thailand med pälsk 20 000:-
  • Skaffa kärlekskaninen 1000:-
  • Börja henna håret 100:-/mån
  • Mcförsäkring/besiktning 2800:-
  • Bilförsäkring/besiktning x000:-
  • Olycksförsäkring 1080:-
  • HSB 300:-/mån
  • Gymkort 2000:-
Totalt. en bit över 88 000kr... (summorna är ungefära eller något högre)
Såklart kommer dom högsta kostnaderna som att köpa loss mcn (25 000) och bilen (10 000) samt ta mckort (10 000) kommer betalas från ett annat konto så det kan jag egentligen räkna bort samt att jag betalar inte min olycksförsäkring på en gång utan på autogiro 90kr/mån...

Ni småbarn/ungdomar som inte kommit in i arbets och vuxen livet, ta vara på era pengar och liv för en dag så kommer eran budget lista se ut som min. Eller aa ni kan ju välja bort mc, bil, tatuering så blir det mcket billigare...egentligen kan man ju ta bort typ allt men då får jag ju inget liv kvar!

=D =D =D =D =D =D

Jag är just nu så jävla glad! Nu är det fan dags för körkort nr 2!!! A-begränsad! Första lektionen den 1 juni kl 16:00 i Håga industriområde, 3 timmars körning på bana (FÖR BARA 1200kr!!! sjukt billigt!!). Eftersom jag har sådan längtan så kommer jag ju verkligen satsa allt under dessa 3 timmar! Dessutom när jag tagit lappen så har jag ju redan min bejbi som jag får köra när jag vill! och om pappa köper sin nya bil han drömmer om så kommer jag få en till bejbi!! har ju jobb nu så jag kommer ju få råd med dom också =)

Måste ringa mitt jobb och fråga om jag skulle kunna få ledigt den 4 juni också och ta risk1an för mc så har jag blivit av me det också, sedan är det typ bara en till 3timmarslektion och risk2an samt teori och uppkörning kvar. Om jag är snabb så kommer jag kanske få köra själv med mcn innan säsongen är slut.


Kommer aldrig övningsköra i trafik utan endast på bana. Snirkla runt bland koner i nästan stillastående fart upp till 50km/h. det ena kommer vara svårt, det andra läskigt. Men som sagt jag brinner för detta så jag kommer nog klara det perfekt!

Ska mer idag cykla till mej och hämta Johans regnjacka som jag fick låna, men aldrig använde, för han behöver den om det skulle bli regn någon gång han cyklar. Iaf så ska jag kanske om jag orkar också cykla till huddinge och köpa min nuvaring ;P


Lite ballongbilder (från hemsida)


Päslk blåser upp luftballongen!Det gäller att ha starka lungor!


Plats indelning inför flygning


Utsikt över barkaby och Stockholm/City längst bort


Vi flög högst =D (den gula ballongen på bilden avbröt sin flygning efter bara 30 min, varför vet jag inte)


Vår ballong fotograerad någon annan ballong...


Vår ballong igen =D

Utsikt igen

Koffeinberoende?

Hej, igår flög jag luftballong och det ägde! Var skitkul och trevligt och mysigt...fast jag typ frös och var hungrig från början till slut ;) det var ine bara upplevelsen att flyga som var kul utan alla runt en var glada och trevliga. Träffade Jajje där också från djurgymnasiet Hund-06. Vi åkte samma ballong av 5 st fast vi stog inte i samma bås (ballongkorgen är uppdelad i små bås). Men när vi stog på marken så snackade vi lite djurgymnasie snack och sedan så när vi hade landat och det var miljoner mygg, blött, kallt och man var hungrig så stog vi mest och försökte värma oss. Jag hade iof Johan att värma mej på (som ett tag gick och höll mej som en koala (han är trädet och jag koalan) då var det varmt men efter några minuter blir även 56kg lite för tungt för honom med ;) så då stog jag och jajje väldigt tätt för att värma oss). Flygningen var tyvärr inte över själva sthlm utan mer mot barkaby/kista. Men det var trevlig ändå, vi flög högst med våran ballong 4200fot (räkna själva 1 fot=30cm) och det är högst i år och förra året =D dock hittade vi ingen bra landningsyta så vi typ halvt kraschlandade på en liten äng. Efter några minuter kom en till av våra ballonger men dom fick en finare landning eftersom dom hade kommit mer till höger och kunde därför studsa längre innan dom stannade. Markägaren var inte sådär jätte happy eftersom vi mosat en del av han åkergräs som skulle bli hö senare.

Efter flygningen hälde dom champange i huvudet på oss och döpte oss till Grevinnan eller Greven af...ja någon sjö, översjön tror jag...aja vi döptes iaf till dt område vi landat på. Sedan fick vi åka hem mot saltsjö-duvnäs där kontoret ligger och där jag och Johan parkerat bilen men först stannade vi i solna och sedan i slussen för att dumpt lite folk. Kom hem typ kvart i 1 på natten och det var bara att hoppa i säng så trötta som vi var. Att blåsa upp ballonger är energikrävande och ännu värre är det att plocka ihop allt efter flygninen.

Dom som flög me ballongerna va mest unga par på typ 20-25 och sedan en del som fått flygning i studentpresent (som jag), sen var det mycket medelålders också. hela vägen hem så satt tex alla kärlekspar och kramades och gullade, jag sov ett tag i Johans knä men sen så somna mitt ena ben så då satt vi rygg mot rygg och sov och dom andra bara glodde och såg ut att tänka "hur fan kan dom sitta så? asså seriöst dom är ju inte normala, ett par ska inte sitta rygg mot rygg och sova utan kramas! OMG!" va fan hellre sitta rygg mot rygg än att sitta obekvämt och kramas, det kan man göra när man kommer hem.

Idag när jag vaknade kände jag mej nästna lite bakis. Men eftersom jag skulle jobbar var det bara att kliva upp och klä på sej, tog bussen idag för att vädret sög. Tiden på jobbet gick ganska fort, har alltid lika kul. Vi hade någon kontrollant hos oss som sprang runt och kollade vad vigjorde och hur vi gjorde samt tog lite beställningar och provade vår mat m.m. vi fick inga anmärkningar =D vilket betyder att vi sköter oss bra ;)

Slutade 16 och då åkte jag hem hit till Huddinge men ska snart dra med bilen till Stuvsta c och hämta ut mina Nuvaringar =P knulla säkert är bäst XP

hade ont som fan i huvudet ett tag men det gick över efter en latte så jag börjar undra om jag kanske börjar bli lite beroende? =O fast ajg har fortfarande lite ont så jag tror nog att vädret bidrar med en del också. Nu ska jag hoppa i bilen och dra till stuvsta, när ajg kommer hem ska jag ta och leta lite efter en laddare till digitalkameran och efetr det så ska jag till Högdalen igen. Puss på er =D

lägger upp bilder senare på ballong flygningen

knullträdet.se

Ja nu undrar ni vad fan jag menar med "knullträdet.se". Det undrade jag också när jag såg reklamen om det på bion. När jag kom hem kollade jag va det var. Fick en ganska rolig slutsiffra haha.
Kolla in sidan iaf och se vad ni får XP

Flyg imorgon?

Hej, sitter i badrummet eftersom det är enda stället med internetteckning just nu. Kom ju på att jag ska ju flyga luftballong imorgon med Johan, undra om det blir något. Liksom vädret är härjar ute nu vill jag inte ha imorgon! Ska iaf ringa ballongföretaget imorgon och fråga om det blir någon flygning eller ej, annars blir det jobbigt igen eftersom jag förlorar massa dyrbar arbetstid. Hur som helst så tar jag det problemet imorgon, ska även ringa sofiahemmet och be om recept till nuvaring så kan jag börja med det istället.

Idag ska jag på bio och sedan hade jag och johan bestämt att träffas men han hade glömt det så då blev jag lite sur så han kan ju ta sej!! Så jag åker hem ikväll


Okej kanske inte så högt...



Vill färga mitt hår fast jag ska inte!

Asså jag vill inte vara blond blond som jag är nu men det ser ändå inte helt fuckt up ut tycker jag. Dock börjar utväxten synas mer och mer vilket inte är sådär WOHO snyggt...och jag har ju lovat att inte färga håret på 12 månader och det har bara gått 2½ och jag börjar redan vilja färga mitt hår, hur fan ska jag klara det här? Både jag och ni inser nog att jag måste iaf tona håret så utväxten syns mindre eller slinga det. Men när 12 månader har gått så kommer jag vilja färga håret igen. Men vilken färg?
Vilken färg såg bäst ut på mej??

Här är några jag haft och som jag tycker verkar helt okej :)


Blond? Som nu...


Rött med svart underhår och topparna på luggen


Enkel brun färg med lite rött inslag, bra till sommarn.


Färgen är väl inte den bästa men det var typ lila med lite rött inslag...


Nej jag är itne Emo på bilden jag tog bilden enbart för att visa min hårfärg. Ännu mer lila i verkligenheten


En riktigt mysig fyllebild. Jag med svart/blått hår. Det blåa syns bäst i solsken.


Precis innaj jag åkte till USA så färgade jag ju till min naturliga så nära det gick men solen i USA blekte bort allt samt deras duschvatten som innehåller klor!



Nu ska jag sminka mej och sätta mej på cykeln och cykla till jobbet, börjar egentligen 16:45 men gillar att komma ett tag innan så jag hinner byta om och ta en fika med dom som har rast eller bara läsa tidigningen ^^ bra start på arbetsdagen tycker jag =D

Ingen röd tråd så det blir en lista XP

Tja, jag orkar inte berätta det senaste och kommande i en berättelseform så jag drar en gullig liten lista istället

  • Brännde mej igår på pommes frites värmeskåpet... AJ!
  • Veckans roligaste uttalande. "McDonald´s en värld av valmöjligheter, vi har niet bara ett stort utbud av menyval, vi säljer både gamla och nya hambrugare" (se ironin)
  • Jag har ÄNTLIGEN tagit mej i kragen och städat fiskakvariet
  • Jag har bara sovit hemma en dag denna vecka fast det var tänkt att jag skulle sova borta en dag XP
  • Min silvriga mc är äntligen såld för 15000 och 7500kr för mej rakt ner i fickan
  • Är det normalt att drömma att ens farfar som är död hälsar på från de döda och att ens pappa dör och sedan försöker hjärter dam i Alice i underlandet (hon med stort huvud) ta över världen?
  • Jag hatar grannarna som permanent flyttat in i avlastningslägenheten bredvid. Dom slår i väggarna och dunkar musik på högsta volym 55timmar om dygnet och 34 dagar i veckan. Det är ofta! Tur att Johan kanske ska flytta till en annan port inom samma gård. En 2a
  • Det är fan lugnare att jobba under rusch på donken än att sitta hemma och slappa för att grannarna är heeelt dumma i huvudet!
  • Det kommer bli grillkväll snart med gänget från valbrog förra året. Dock utan Ida =(
  • Johan är bäst ^^ <3
  • Ska gå och se Iron man 2 igen imorgon XP
  • Jag vill träffa mina egna kompisar och ännu mer åka upp till Idre!
  • Jag har sökt ledigt vecka 26 och halva 27 för att åka med Johan till Åland =D
  • Det skulle regna hela dagen enligt Metro. Dom suger på att spå värdet...Det är ju inte ett moln på himlen!
  • Finns det någon som vill ha 2 av mina bebbar?
  • Behöver köpa nya bhar men jag är pank och jag har redan typ 15 st men bara 3 passar...
  • Jag vill sola solarium, någon som hakar på efter löning?
  • Jag har slutat med mina P-piller för att dom sög! Så nu gäller det att vara på sin vakt ;) ska dock ringa min barnmorska och be om nuvaring som jag hade en kort period för några år sedan. Dom var skitbra =D
  • Jag tror jag börjar bli smått beroende av delicatos chokladbollar och dammsugare...

Lite bilder


Ni vet att jag fick en böter för felparkering förut, tog bild dagen efter om hur jag stod...


Ser jag ut att stå i vägen???


Egendesignad och sprayad av en snubbe i Las Vegas



Det gör lika ont som det ser ut typ, hur mysigt tror ni det är att ha en slang i armen?


Seg och uttråkad!

Tja, sitter med Johans dator och kom från jobbet för någon halvtimme sedan. Ska egentligen cykla hem med min cykel (tog bilen till jobbet idag för att inte riskera blir sen) men nu är jag sjukt trött i kroppen, fötterna och sen så har jag lite ont i huvudet.

Borde jag ta mej i arslet och cykla hem eller ska jag bara sitta här tills Johan kommer hem och sedan hoppas på att han har någon mat att erbjda. Mamma kommer iof ringa och fråga när jag kommer hem. borde åka hem men jag orkar inte och det är tråkigt hemma. Kommer liksom bara glo vid datorn och sedan sova för att vakna och sedan dra till jobbet, woohoo va kul det låter...Egentligen händer inte mycket mer här men ändå jag har sällskap.

Känner egentligen för att göra något riktigt kul, typ bowla men jag har ju inga pengar att bowla för. Ska försöka komma på något att göra som är gratis ^^

Idag på jobbet var det lite jobbigt mitt på dagen och jag tror inte jag har tagit igen det. Fick nämligen min rast väääääldigt sent och jag kände hur mer och mer irriterad jag blev och blodsockret sjönk. Ville bara skrika åt alla gäster att betala fortare, beställa fortare och inte hålla på me krångliga menyer. Bättre blev det inte när folk kommenterade att våra hamburgare var gamla (fast dom inte är det, ni vet säkert om att dinken hamnat i blåsväder). Hur som helst så hade man bara lust att skrika MEN VAD FAN GÖR DU HÄR DÅ??? ÄT PÅ MAX ELLER BURGER KING ISTÄLLET!!!...så tänker man egentligen också även om man inte är dödshungrig och trött haha. Men tillslut fick jag min rast och efter det blev det mycket bättre ^^


Ont i fötterna =(

Älskar listor

Är det något som jag tycker är riktigt kul så är det att fylla i listor om mej, vet itne varför men aa det är kul =D så jag tänkte göra som säkert alla andra gör...kopiera listor från andra bloggar, i detta fall kissie XP



Hur många har du varit riktigt riktigt kär i? 2

Vad tycker du om kärlek? Något jag inte vill vara utan men det är ett heltidsjobb vilket amn inte får glömma!

När kramade du någon sist? Johan nyss typ

Saknar du någon speciell person?
Saknar mamma lite, skulle nog behöva en mor och dotterdag!

Har du svårt för att bli kär? Ja men lätt förälskad

Är du singel? NEJ!

När fick du senast en komplimang? Idag på jobbet baldn annat, igår liksom i arbetet!

 

 

HAR DU NÅGONSIN:

Varit medvetslös: Ja

Hånglat med nån riktigt ful: Tyvärr ja :(

Hånglat med fler än 50 pers: Nej!!!

Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? Varför skulle ajg, gillar varken cocktail av dricka eller slämm!

Gjort något riktigt dumt? Många gånger!!

Gjort något du verkligen ångrar? Har hänt, men det ändras i slutändan till något bra...

Åkt ambulans? Nä men fick det nästan i lördags =O

Gjort nåt olagligt? Om olagligt räknas som att köra rattfull på mc utan varken A eller B kort så ja...

Fått din mamma att gråta? När vi bråkat

Slagit ner någon? Slog nästna ner kajsa en gång när vi var typ 6 år gamla.

Skämts över dina föräldrar? Nej, pappa ibland kanske?!

Sagt jag älskar dig och menat det? JA!

Tar du droger? Sällskap är min drog!

Dricker du? Tröttnat totalt just nu om man inte räknar 1 glas cider/vin till maten.

Vilka kläder sover du i? Huddinge: snobben linne och shorts (sovpyamas typ) Högdalen: trosor

Vad hatar du verkligen? När mina vänner/familj/pojkvän inte går ihop och jag måste välja eller anpassa mej mycket för att folk inte ska sura ihop...

Är du ensam nu? Är inte hemma...

Vill du gifta dig? Vet inte, om vi inte delar ekonomi XP

Vill du ha barn? Ja

 

 

SENASTE PERSONEN SOM:

Sov i din säng? April...

Såg dig gråta? Johan efter att jag kom hem från sjukan...

Fick dig att gråta? Läkarna och jag själv som bara ville hem men dom släppte mej inet för ens efter 8½ timme

Du delade en dricka med? Johan när jag råkade ta fel glas, annars mins jag inte.

Du gick på bio med? Johan och såg Iron Man 2

Skällde på dig? Pappa

Sa någonting till dig och vad var det? Va?! (svaret jag fick när jag frågade Johan vad det senaste han sa till mej var)

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:

Gråtit? Ja

Kramat någon? Om man inte kramas så dör man!

Pussat någon? Om jag inte får pussar så dör jag!

Köpt någonting? En ben&jerry för mina sista pengar till Johan...fast ajg fick 2 annanaser tillbaka

Sjungit? Nä det tror jag faktiskt att jag inte gjort

Saknat någon? Har inte hunnit ;)


Att genomlida och typ torteras i 8½ timme för att få reda på att det är en sträckning...KUL!!!

Hej, nu är jag hemma från sjukan. eller aa jag fick åka hem igår...eller snarare INATT! Fan vilket helvete det var där. 8½ timme fick jag uppleva helvetet på jorden typ. Dom gjorde miljoner tester på mej och röntgade mej 2 gånger och den sista var nog värst för då sprutade dom in kontrast i mej för att se om jag fått en blodpropp eller var påväg att få. Lagom mysigt där, sedan så gjorde dom massa prover och sånt som var pain in the ass. Alltså jag brukar inte pipa så mycket för lite sprutor men när hon skulle sätta i slangen i mej var hon tvungen att ta värsta jävla nålen och köra in i armen. Gjorde så jävla ont att jag började känna illamående yrsel och sedan försvann hörseln nästan, asså satan va nära jag var att svimma där!

Varje gång dom gjort något med mej fick jag ligga och vänta mellan 1-2 timmar innan dom gjorde något nytt. I början så var det väl inte hela världen för ajg smsade och spelade på mobilen men sen dog den och när klockan tickade och blev senare och senare på kvällen så ville jag bara hem. Allt blev bara jobbigare. När jag inte låg och stirrade in i drapperit som var för mitt bås så sov jag eller lekte att mitt knä var ett huvud och min spypåse (som jag inte använt) var en hatt och att det sedan blev en galen gubbe som bara klagade på allt. Ja vad gör man inte för att tiden ska gå fortare. När jag nästan skulle få gå hade jag blivit så galen att jag satt och slängde med benen i luften när ja satt på sängkanten och grinade som faaaan. Tillslut kom en läkare och sa att jag fick gå och att dom genom alla tester sett att det verkar bara vara en stäckning och att jag får jobba om jag tar det lugnt och sedan ska jag massera sträckningen ibland.

Ringde Johan och bad honom hämta mej och sen när jag lagt på så sa dom att dom måste ta ett sista blodprov som hade något med hjärtat att göra så dom kunde se om det var nått fel med det. Men det skulle ta ca 1½ timme att få provsvar på och i helvete att jag skulle vänta så lägne till när klockan redan var halv 1 på natten. Nä jag lämnade mitt mobilnr så får dom ringa mej istället om jag är sjuk igen. Inte en sekund till där säger jag bara!!

Nu ska jag klä på mej och gå ut och grilla med älskling och sen ska jag försöka få tag på jobbet igen och säga att jag kan arbeta igen.


Tänk om jag dör!

Nu ringde dom tillbaka från närakuten...

Asså driver dom...Förstår om närakuten inte kan hjälpa till med vad som helst men dom sa att antingen måste jag vänta tills imorron och ringa vårdccentralen och om det är akut så får jag ringa akuten...Vaddå 112 eller? Hallå är det någon som kan säga vad jag ska göra? Ska ju jobba idag och jag vill verkligen dit...Jag åker till jobbet men sen så får vi se om jag klarar att jobba hela dagen. Liksom man kan ju ta det lite lugnt också och mina medarbetare har nog överseende om att jag kan vara typ akut sjuk eftersom närakuten tyckte jag skulle ringa akuten om jag fick mer smärtor...Jag som just sa upp min försäkring...

Försöker få tag på mamma och pappa men dom svarar inte. Måste ju veta vad jag ska göra!!

Ont det gör ont men det går...eller??

Hej, sitter i soffan fast jag absolut inte vill! Vill göra det jag hade planerat nämligen klä på mej träningskläderna cykla hem till mej och sedan powerwalka men nej det blir nog inte så för jag fick igår i slutet av arbetspasset kraftig värk i bröstet typ där hjärtat sitter och sedan när jag cyklade hem blev jag väldigt yr. Tänkte att det går väl över under natten men jag vaknade flera gånger av att jag hade domnade händer och hade värk i bröstetkorgen fortfarande. Nu så vet jag inte vad jag ska göra. Liksom är det något allvarligt eller bara nått skit som man inte behöver bry sej om? Ringde iaf närakuten i Huddinge och dom kommer ringa upp snart igen så då ska jag fråga dem om vad jag ska göra. Vill ju inte tvingas sitta här hela dagen eller ännu värre sjukanmäla mej från jobbet. Kan iof gå dit och säga att jag inte får överanstränga mej eller stressa om jag får ont eftersom vem vet hur det kan sluta? Har ju ingen lust att åka plingplongtaxi...



Det finns ingen yamaha till salu!

Hej, sitter inrullad som en tunnbrödsrulle i soffan ^^ idag ska jag jobba mitt första kvällspass 16:45-23:30. Var lite kaos idag eftersom Erik smsade mej om att pappa ska sälja mina motorcyklar och han har inte sagt nått till mej, visst sälj 125an men i helvete att min yamaha är till salu, blev ett jävla liv i telefonen och mindre blev det inte för att det redan finns en köpare på min yamaha. Snabbt som fan kastade jag mej in på blocket och letade upp min älskling och eftersom pappa har samma lösen till typ allt så kunde jag även radera annonsen och sen sa jag att det finns ingen jävla yamaha till salu för den är MIN! Jag har ett jobb nu vilket gör att jag nu får in pengar varje månad så jag kan ha min älskling kvar samt ta körkortet och om han säljer min yamaha så säljer jag, någonting som är hans!

Pappa ska iaf höra av sej till yamaha köparen och säga att den inte är till salu längre och sen hoppas jag att köparen som ringde på 125an vill ha den nu på söndag så blir vi av med den ÄNTLIGEN! Samt att vi får mer plats för annat skräp XP och jag blir (för hoppningsvis) 7500kr rikare.

Nu ska jag äta lite och sedan om typ lite mer än 30 minuter ska jag till jobbet. Är alltid skönt att komma för tidigt så man kan glo lite på tv och sedan fika eller äta något ^^

..............................

Tänkte blogga lite men jag har just nu verkligen inget sug för ja e bara arg och ledsen på en grej. Hörs kanske senare...

Massa jobb och motion ;)

Hej, är trött i benen och fötterna men jag ska ut på en lång powerwalk ändå (5 km)! Liksom varför sitta inne och glo hela dagen när det äntligen är sol ute!? Sedan så cyklar jag också 3,6km till jobbet 3,6km hem och sedan 6,7km till högdalen från mej =D

Idag så har jag jobbat fast jag var ledig. Dock var det ju bara en kortis 11:30 till 14:30 men det är alltid nått. Kul susselsättning för att få dagen att gå samt pengar =D imorgon jobbar jag 11-19 men sen på Torsdag så har jag min första lediga dag på en vecka. Sedan blir det kvällsjobb 16:45 fre-sön ska kanske få börja tidigare på lördag eller söndag så jag kan försöka få ihop 2500kr på en timme så jag kan få ta bort min "ny i kassan" skylt. Längtar, borde ta bort den förra veckan innan Erika fick för sej att ge mej uppgiften att sälja för minst 2500kr för att få ta bort skylten. Fick iaf min namnskylt idag. Innan hade jag en med en klisterlapp där det stog mitt namn men nu har jag inristad namnskylt =D

Ikväll ska jag cykla till Johan och sova där =) ska iof vara där hela helgen eller om vi är här jag vet inte. Ska även försöka träffa några kompisar om dom har tid och jag inte är totalt slutkörd av jobbet ^^ har fått nytt scema och det ser bra ut =) kommer inte få jobba morgon någongång så det är bra, sovmorgon till typ 10 varje dag eller senare och sen är det ganska tråkigt att ha morgonpass mellan 8 och 10. Lite folk eller inga alls och sedan är det tråkig städning men som alla vet kan man sällan vara 100% nöjd med allt ;)

Bilder från i fredags


Fredrik, jag och alex grillar ^^


Grillning och råttor =D


Nu ska jag installera massa the sims 2 spel. Sammanlagt kommer det vara 14 the sims 2 uppgraderingar =D

En varmpåse och en cheeseburgare utan ost!

Idag började jag 8 på donken. Gick och la mej typ halv 1 på kvällen och sen drömde jag att jag gjorde slut med Johan och ångrade mej fast det gick inte att ångra något, vaknade ändå sedan och upptäckte att allt var som tur var en dröm eftersom Johan låg bredvid mej och höll om mej. Somnade sedan om och sen på morgonen vid 7 gick jag upp och åkte sedan till jobbet. När klockan började bli runt 16 och jag skulle sluta frågade Mena om jag ville jobba till 18 istället =D klart jag svarade ja! När jag nästan hade slutat så kom pappa och vi gick på systemet tsm och sedan åkte vi hem och åt middag.

På donken idag så kom en invandrar mamma fram med sitt bran och ville ha "en varmpåse" (varm och påse ska sitta ihop). Efter att ajg och Mena försökt tolka henne så kom vi tillslut fram till att det var en Happy Meal hon ville ha. sedan frågade jag om hon ville ha Hambrurgare, Cheeseburgare eller Chicken nuggest... Då svarade hon "Nej nej inte kyckling! Varmpåse!"

Orkade inte me henne, fan lär dej svenska eller snacka engelska!! jag plockade bara ihop en happy meal med vanlig hamburgare.

Haha sen så händer det ju nästan varje dag att folk ber efter en cheeseburgare utan ost och jag säger då "en vanlig hamburgare alltså...10kr tack" "Nä inte en hamburgare utan en cheeseburgare utan ost!"

MEN HALLÅ DET ÄR JU FAN EN VANLIG HAMBURGARE DÅ JU!!!

Vi ska skaffa oss...tillsammans

Kom på en sagk från igår. Jag och Johan satt i soffan efter middagen och kollade på lite grejer på hans facebook, bland annat lite bilder från en hemsida där det är en bild och sedan en amerikansk humor kommentar till. Ni vet säkert vad ajg menar, men då såg vi en bild på en jätte söt kaninunge (det var även en av dom få gångerna jag hörde Johan säga "ååååh, va söööööt, titta!!!") och då kom vi fram till att varför hålla på att förlova sej och skaffa barn (i så ung ålder som vi och som alla andra par vi känner) så istället kan vi köpa en kaninunge tillsammans. Det blir liksom våran bebis! Kul idé va? och nej ingen får härma oss...skaffa en undulat isåfall eller något annat djur än en kanin!

Grand Hotel idag

hejsan svejsan, sitter i soffan, funderar på om jag ska göra ett bad och sedan slappa där lite men då lär jag ju somna och drukna eller nått. Kanske väntar till lite senare, mäste ändå duscha ikväll. Idag jobbade jag på grand, fan vilket energisugande ställe! att jobba på donken en hel dag är lika energislukande som en timme på grand. Kan ju inte påstå att det är superkul att jobba på grand men idag var det med mamma och då är det mer okej :) vi dukade och sånt idag, trögt i början men sen när vi nästan var klara var tålamodet på noll för att allt krånglade som fan. Idag så gjorde jag illa mej oxå på jobbet, först skar jag upp nagelbandet på pekfingret (fråga inte hur det gick till så hela huden lossnade och blodet spruta fan! Okej inte spruta men rann väldigt mycket...Plåster på det för att inte bloda ner dom vita dukarna. Sen när vi nästan var klara så slog jag i ena naglen på handleden vi alla årdor så då började det blöd massa IGEN. Plåster på det! Ser lite kul ut för det ser ut som att jag försöker dölja att jag skär mej själv XP

Nä nu blir det sova middag, glo på tv och sedan bada. Ska ta det coooooollugnt ikväll. Imorgon är det donken som väntar <3 8-16 =)

Btw så träffade jag på min älskade xchef XP sa typ bara hej till henne, man måste ju verka trevlig även om jag inte vill det!

Vad är det för skillnad mellan en gris och...

Hej på er, idag vaknade jag av att Sandra och Alex snackade och spelade musik borta i bäddsoffan.
Igår var det ju som sagt grillkväll och det var jätte trevligt! Man kan faktiskt ha trevligt fast föräldrarna är med vid matbordet. Mycket skratt i typ 4 timmar innan folk började röra sej hemåt fast Alex och Sandra sov kvar =)
Dom som var med var Alexandra, Alex, Fredrik, Sandra och Anneli...och mamma och pappa. Verkade inte som något problem för dom andra heller, dom visste ju att dom skulle vara hemma. Har inte så mycket att säga om gårdagen för utom att jag jobbade 11-15 och sen så drog jag hem och fixade mej tills dom andra kom och då började grillningen ^^

Idag ska jag jobba också, 11:45-19 sen blir det till att åka till högdalen och mysa lite ;) kommer lägga upp lite bilder sen när Sandra lagt upp sina på sin blogg, har inga egna så jag får liksom snylta!

Nu ska jag snart åka till jobbet och ta det lugnt innan jag börjar. Förresten så har jag fortfarande ont i huvudet och nacken sedan jag slog huvudet i bilramen vid förardörren för TVÅ veckor sen!! BAJS!

Mina kompisar bor i en buske i kungsträdgården!!!

Tja, vaknade idag runt 10 men låg och snoozade till 11 typ, sen så gick jag och Johan upp och började glo lite på tv, sen promenerade jag ner till centrum och köpte lite grejer så jag kunde göra pannkakor till brunch. Nu har han dragit till gymmet och sen så ska han jobba. Själv ska jag sitta vakt på en budbil som ska komma med maten. Igår vid matbordet kom jag på en rolig konversation jag och mamma hade.

Mamma: Hur var det på jobbet idag då?

Jag: Det var kul som vanligt och Anette, din Anette alltså, kom förbi och köpte en cheeseburgare och ramlösa. Hon skulle tydligen på någon föreläsning så då gick hon förbi donken för att köpa något lätt att äta. Hon hälsar btw!

Mamma: Jaha va kul, jag såg en av dina kompisar idag också efter jobbet som sprang in i en buske... I kungsträdgården =D

Jag: Va?!?! Vilken kompis då och varför sprang hon/han in i en buske?????

Mamma: Asså det var en av dina håriga kompisar!... Som sprang in i en buske!...I kungsträdgården...

Jag: Jaahaaa du menar en råtta =D tänkte väl!!

Mamma: Ja vem annars av dina kompisar skulle det vara som springer in i en buske?!

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAA!!!

Frukost med mormor och morfar ^^

Hej, sitter och kollar på en skitrolig rulle som heter Little man. Idag gick jag upp strax efter 8 och åkte till mormor och morfar med bilen och fixade med min böter, sen åt jag ven frukost där och pratade lite om allt möjligt. Åkte sedan till jobbet och jobbade 11-15 för att sedan åka till högdalen, slappade lite där och "swerthyjkjhgfdsasdertyhuhygfd" sen köpte jag bottenmaterial till råttorna. Åkte hem sedan och började storstäda råttburen, dom stora flickorna fick bada. Sen städade jag rummet och sen så började jag packa ihop lite saker för att sedan åka med mamma till högdalen. Imorgon är jag ledig, känns både skönt men ändå tråkigt, kommer säkert vilja jogga eller gå en promenad men måste vara hemma typ hela tiden för att ajg ska få hem ett paket med mat till Johan. Riktig delux mat!!!


Vart kom all energi ifrån?

Gud vilken skön dag det har varit idag =D till att börja med vaknade jag bredvid älsklingen. Sen gick jag upp och tog cykeln 6,5km till jobbet och kom till jobbet tidigare så jag kunde äta frukost där och slappa lite framför tvn och läsa metro för att sedan börja jobba 10:30. Under mitt arbetspass flöt det på riktigt bra, ibland var det mycket folk och ibland lite mindre eller nästan inga alls...Haha måste berätta en sak! Det var en gäst som beställde värsta menyn och ta med. 10 hamburgare, 10 cheeseburgare, 10 mc chicken jr och 4 hotwings! Haha asså vem fan skulle hon ge dem till? Först trodde dom i köket att jag slagit in fel på kassan när det dök upp en så skum beställning men nej det hade jag inte, vi skrattade ganska mycket åt den speciellt beställningen XP

När jag slutade kl19 tog jag cykeln hem, den här gången till mina föräldrar och dit är det bara 3,6km. Väl hemma prppade jag i mej en mc chicken burgare som var "waestad", hälsade jag lite på bebbarna innan jag satte på mej träningskläder och mina shape-up skor och gick ut på en 5km lång powerwalk/raks promenad. Gick till kungens kurva via brandvägen, vidare till elljusspåret i segeltorp, och sedan till utsälje och sen hem och ett extra varv runt kvarteret. Har stretschat så jag hoppas jag itne får jätte mycket trängingsvärk imorgon! Nu ska jag släppa lös bebbarna, gå och duscha och sedan stoppa tillbaka bebbarna i buren och sen sova. Imorgon ska jag vara hos mormor och morfar kl 9 och fixa min bajsböter och sedan hem och byta till cykel för att sedan ta mej till jobbet, börjar 11 så det är ganska skönt. Kan bli lite stressigt på morgonen för att jag ska hinna med så mycket och jag får inte komma för sent till jobbet men det ska nog gå bra!

Natti på er ^^

Ännu en dag =D

Hej, nu är det snart slut på den här dagen. Imorgon blir det jobb igen så jag får itne sitta uppe hela natten.
Idag så vaknade jag upp bredvid pälsk, sedan så knata jag till jobbet och började mitt pass kl 11. Dagen flöt på, var lite segt ett tag för att det var inte så mycket gäster idag som det brukar vara. Folk ligger väl hemma i sängen och är bakis hela dagen. Inte jag! Var på bio med pälsk och såg Iron man 2 istället, mys! I alla fall. Idag kom Dragon till mej och ville prata...så vi gick in på kontoret och då trodde jag han först skulle klaga på mej men det visade sej att han var mer än bara nöjd med mitt sätt att sköta jobbet. Bara 4 arbetsdagar på nya jobbet och han ville utveckla mej till handledare och vidare upp i karriärsstegen. Han berättade att han redan efter första dagen hade sett vad jag kunde och han tyckte jag var extremt snabblärd och duktig i jobbet (han har typ snacakt bra om mej hela veckan för alla på jobbet). Hur som helst så ska jag nu vidareutbildas till handledare =D fatta att jag är glad nu!

Nu ska jag se klart på familt guy :) btw jag ska få pappas bil när han köpt den nya ^^

RSS 2.0