Bloggtorka!!

Hej, ledsen att jag skrivit så lite men jag har haft en väldigt svår tid. Men snart lär det väl ljusna hoppas jag. Ni kanske undrar vad jag sysslat med och det är så att jag har gjort det som fallit mej in. Har jag inte haft lust att gå upp på morgonen och gått till skolan så har jag inte heller gjort det osv.
Just nu stter jag hos Kajsa och vi har haft så sjukt trevlig kväll ikväll. Först fick jag träffa hennes morsas nya valp (bordercollie) super söt! Sedan så drog jag och Kajsa ner till centrum och köpte grillad kyckling, revbensspjäll snacks och cola. När vi kom tillbaka igen så hjälpte Alexander (Kajsas lillebror) oss att fritera pommes i kastrull för vi visste inte hur man gjorde det. Skit snällt av honom iaf =)
Sedan gick vi över till Kajsas lägenhet och å upp allt samtidigt som vi kollade på simpsona och family guy. Vi hade så sjukt trevligt och höll flera gånger på att garva ihjäl oss för att vi fulade runt som fan!

Nu sitter Kajsa och snackar me sin ?kille? från USA så jag tänkte att jag kunde passa på att blogga lite.

I veckan kommer det vara fullt upp vilket jag gillar
Tisdag: Träffa Julia och kolla på när hon är på simhopp och sedan sova hos henne samt träffa Jonathan ett litet tag                    innan sängdags.
Onsdag: Ska jag vara hemma och umgås med familjen nu innan jag åker på praktik
Torsdag: Ska jag jobba på stadion kl 19:30 och sedan sova hos Julia igen
Fredag: Tänkte jag vara hemma och packa ihop inför praktiken
Lördag: Åka till Sandra med mina saker, sedan sova där men det blir också 18års fest hos Carro men bara en kortis för                 jag och Sandra har en del att göra.
Söndag: Vara med Sandra och sedan klockan 18:10 (tror jag) går planet till Storuman från Arlanda fyfan vad nervös och spänd jag kommer vara då!!!

Nu tänkte jag sitta och tjuvlyssna på va kajsa och hennes ?kille? sncakar om för dom snackar om fyrhjuingar och motorcyklar och då är jag på hugget kan jag säga =P

Dagens händelser

Jahopp, då sitter man här i sitt ostädade rum ensam =P Mina föräldrar har åkt till Italien tills på Lördag natt och min brorsa är ute och säljer korv med grannen Gustav (som jag brukar säga: Gustaooooouv. Dom är gottlänningar) Hur som helst väntar jag på att Kajsa ska komma över och hämta sitt nya mobil nr. Jag ger nämligen ut 5 stycken comviq kontant startpaket helt gratis.

Idag så var vi på skolans Hunddagis och där var det en dommare för hundutställning som hade en mycket intressant föreläning om hunden anatomi och hur man bedömmer en hund på utställning. Sedan visade hon också några av hunddagisets hundar om vad man ger poäng för och vad standarden är på olika raser och vilka grupper dom tillhör ex. sällskapshund, vinthund, vall och arbetshund, terrier m.m. Det ar iaf 10 olika grupper som man har delat upp hundarna i men i andra länder finns fler grupper.

Har väl inte så mycket mer att säga för jag orkar itne skriva mer just nu. Tänkte skriva klart mitt jävla arbete i Religionskunsakp A som handlar om livsåskådning....Blä va trist!!

Måndag

Katten Gustaf i dagen!! Hatar måndagar! Varför?
1. Dom går inte att undvika
2. Man börjar tidigt i skolan
3. Jag är sjuk eller hängig varje måndag
4. Man är alltid så trött på måndagar

Nu sitter jag här i min soffa och har ont i magen som vanligt, jag har iaf lyckats få i mej en banan. Har även tagit en värktablett så det lär väl gå över under dagen.

I morse orkade jag inte stiga upp vilket var väldigt jobbigt eftersom jag missat nästan alla kurser i sällskapsdjur (spindlar och skorpioner) så det känns ju sådär lagom lyckat. Inatt så drömde jag nått riktigt konstig som jag inte kan förklara men jag vaknade med ett ryck att att det small till i mitt rum. Jag tände lampan och vad finner jag? Jo, jag har i sömnen vält hela mitt nattduksbord 8| med lampa, parfymflaska, och allt. Sedan kände jag en otrolig stank av en spritlukt och tänkte NEJ! min Hugo boss parfym men där tog jag fel. Det var istället mitt finaste nagellack som hade gott i backen och gått sönder så det låg lagellack över hela golvet så det var väl bara att börja plocka upp allt. Mitt i natten klockan 02:47 sitter jag alltså halvnaken på golvet och torkar upp nagellack. Efter ett tag tyckte jag att jag har fått upp allt och gick och la mej. När jag vaknade i morse så såg det ganska bra ut men man kan ändå se lite av nagellacken kvar på golvet. Lär ju gå ner och rota i pappas verkstad efter nått aceton att ta bort det med.

Nu ska jag klä på mej och sedan plocka ihop lite saker och sedan äta något och kolla på tv. Vilken härligt tråkig måndag!!
Puss på er

Vad händer framåt?

Tja, idag *host*råka*host* jag försova mej till svenskan så den missar jag...ååååhh stackars mej som missar en timmes lektion där man bara ändå sitter av tiden och lyssnar på världens tråkigaste människa...
Hur som helst, så kommer jag väl inte göra att skit fram tills jag ska klä på mej och gå till bussen. funderar på att åka så ja kan äta lunch i skolan med tanke på att vårat kylskåp är lika tomt som min mage.
Ikväll kommer jag ha sååååå tråkigt så jag funderar på att ragga upp någon kompis och vara med honom/henne ikväll. Imorgon ska jag till Anette (tjooohoo) och vi ska svulla, kolla på filmer och garva som FAN! På söndag blir det väl inget som händer, tänkte väl åka hem från Anette och sedan göra lite skolarbete och tycka allmänt synd om mej själv. Det låter väl så otorligt roligt?
Nej men nu vet jag! Jag ska kolla på Skenbart på söndag. Skenbart är en svensk komedi som utspelar sej strax innan jul 1945 på ett tåg mot Berlin. En film med bland annat Robert Gustafsson. Den är så sjukt rolig och man kan se den om och om igen. För er som inte ens har hört talas om den kan jag också säga att den spelas i svart/vitt.


På måndag ska jag åka till Jonathan och sitta i hans stuga halva natten och kolla filmer, spela xbox och busa runt som vanligt(nästan), jag ser verkligen fram emot det. Först hade vi tänkt att vi skulle ses nästa lördag men eftersom mina föräldrar är i Italien mellan tisdag och natten till söndag så går inte det och då måste jag passa min brorsa. Någon som vill göra mej sällskap annars lär jag bli snorgalen?!!

Måste fixa en fullspeckad vecka med kompisarna för att inte börja klättra på väggarna...

Är väl tillbaka igen då?!

Hej, har haft en jobbigt tid den senaste veckan men nu känns det bättre. Jonathan var me i skolan ett tag i måndags och det var kul och han kommer kanske dit imorgon eller på fredag igen. Nu ska jag läsa lite och sedan komma på film tror jag. Orkar inte skriva så mycket. Jag var förresten på skolans hunddagis idag på sällskapsdjur och det var jätte roligt. Jag ska få lite bilder av Sandra sedan och då kan jag berätta lite mer om vad vi fick göra där =)

Kram på er alla <3

Fick ett hjärta av Jonathan

Hej, jag orkar egentligen inte skriva men gör det ändå

Jag sitter här me öronbedövande rock i öronen och hittade en bild som jag tog i somras när jag var med på Jonathans jobb. Han hade hällt betong i en grop och då gjorde han ett hjärta av betongen som han visade mej...
Nu rinner tårarna som fan och jag mår så jävla dåligt, jag vill vara med honom nu!! Jag ösnkar av hela mitt gjärta att allt blev som vanligt igen...

Till er läsare!

På obestämd tid kommer denna blogg vara lika död som jag....

Låste ut Älskling

Hej, nyss ringde mobilen och det var Jonathan som undrade vart jag har lagt hans enda hemnycklar (det finns ingen reservnyckel till hans stuga) och när jag kollade i min väska, gissade vad jag hittade, jo hans nycklar. Så nu får vi se hur det blir det det. Jag ska prata med pappa om han kan hjälpa mej och köra ut nycklarna till Jonathan för annars blir det problem som fan! hoppas hoppas hoppas.

Förlåt älskling för min klumpighet <3

Röjningen fortsätter!

Hej, äntligen får jag sitta ner, mår lite bättre än i morse men e fortfarande snorig och blir lätt trött, nu har jag burit upp lite mer saker till mej och tömt flyttlådor, jag orkar inte mer idag så jag ska kolla buss och sedan åka till Jonathan.

Hittade min gamla mössa bland allt bråte, hade den när jag gick på dagis <3 (nostalgi)




Tjao, bilder på rummen OCH min nya garderob kommer vid ett senare inlägg...

Jahopp...

Hej, sitter här i fötöljen i vardagsrummet och har just sjukanmält mej. Jag sov väldigt oroligt inatt och sen när jag vaknade hade jag ont i halsen samt att när jag började gå så fick jag fruktansvärt ont i vänsterfoten så nu kan jag inte gå heller. Känns ju lagom kul att jag inte kan komma til skolan idag. Sen jag började har jag inte haft en enda vecka med full närvaro, så fort jag började blev jag sjuk, ont i magen, förkyld, och sen dog farfar. Lagom kul hehe!!

Vad blir det till att göra idag då? Jo jag tänkte läsa lite i mitt häfte om spindlar och sedan kolla om det finns något mer skolarbete jag kan göra. Usch vad jag mår dåligt, jag har ett ämne som jag aldrig någonsin haft närvaro på, nämligen mikrobiologi och genetik. Jag har dock skrivit av sandras anteckningar men jag fattar itne ett skit av dem. Det känns som att det står ett stort IG i pannan på mej inom det ämnet, känns ju också lagom kul!

Nu ska jag äta frukost och sedan börja röja lite till i mitt rum så Erik och jag kan byta rum någon gång.

Rumbyte

Hej, sorry för taskig uppdatering den senaste tiden men jag och min bror ska byta rum eftersom jag inte kommer bo hemma på heltid. Vi håller på att packa ner våra saker i flyttlådor för enklare kunna transportera. Alla saker ska flyttas upp samt ner två våningar så det blir mycket spring i trappor och sånt. Vi håller just nu på att byta garderober. Erik får en spegelgarderob och jag får tillbaka min gamla walk in... (orkar eller kan inte stava så jag säger garderob, ni fattar ändå va ja menar!)... Nu ska jag hjälpa till att laga mat samt plocka upp mina kläder. Det är mer än ja tyckte att der var så det lär ta lite tid, erik har redan fått ordning på mer än hälften av sina kläder men det kan ju bero på att både jag och mamma hjälpte honom.

Nu måste jag kila, tar bilder sen på när jag har fixat iordning i min garderob =P

Kram <3

Igår kväll...

...var jag ganska trött eftersom jag fortfarande är lite sjuk så går energin åt så mycket snabbare. När jag och Anette kom till cosmonova så hämtade vi ut våra biljetter och ställde oss direkt i kön. När det var dags att gå in blev jag lite nervös för jag älskar verkligen 3D filmer men jag blev lite besviken när jag hade förväntat mej att cosmonova skulle använda hela skärmen men istället var bilden inte större än en vanligt bioskärm så därför blev det inte lika verkligen men filmen var bra ändå. Sedan när den var slut skulle vi se filmen efter som hette Dinosaurier och då fick vi sitta kvar i salongen och då spela dom lugn musik som dom brukar och det var helt tyst i hela salen eftersom det bara var jag och Anette där inne men såklart så pratade vi en del och tog kort =P

Den andra filmen var väldrig bra den också och då använde dom hela filmduken så som det ska vara =) enda gången jag tyckte det var jobbigt var när dom zomade in för då fick man ont i ögonen. Det var mycket intressant film tyckte jag edftersom jag gillar dinosaurier så mycket.

När den filmen var slut gick vi runt lite på museét och kollade och sedan åkte vi in till stan där hon skulle byta en tröja och sen så köpte vi likadana tjörjor i en annan affär (H&M) samt att jag köpte ett boxarlinne till Jonathan. Sen åkte jag hem och jag var väl hemma vid halv 7. Då började vi göra middag jag och mamma. Det blev tandorikyckling med wokade grönsaker och nudlar sen så gjorde jag en god sås till det också =)

Till efterrätt blev det hemmagjord glass eller vad man nu ska kalla det:
2dl kessela vanlij och 250g frysta hallon som man bara mixar ihop (för 4 pers)

Kl. 21 började King Kong (den nya versionen), för er som inte sett den så ska jag inte avslöja något men den var väldigt bra (säger dock inte varför) kan där emot säga att man både gråter av sorg och skratt =)

Nu borde jag ta och packa mej upp från soffan och klä på mej för jag kan inte gå runt i morgonrock hela dagen heller?!

Lite spex me våra sexiga glasögon som vi fick låna på 3D filmen (dålig mobilkamera)


kan man bli sexigare?


Bara jag och Anette i hela cosmonova!


Något tydligare bild efter att ha hittat massa nya inställningar för kameran...


Andra sidan... Jag satt på exakt samma plats som i fredags =P


Jag, Anette och våran sexiga zebra (suddig bild jag vet och jag hatar att jag inte tog med mej min digitalkamera)!


"Dinosauriehörnan" är mitt favoritställe i hela naturhistoriska!


En Iguanadon, en av mina favoriter


På museét hitta vi en lila svamp (min och Anettes favoritfärg) men den blev inte så lila på kortet


Hejdå Naturhistoriska och Cosmonova



En liten snabb fråga till er bara!

Tuppen säger kuckeliku och hästen säger mummelimu, men vad säger en giraff??

Cosmonova idag!

Hej, idag är jag lite bättre än igår men dock så låter jag som om jag vore värsta sjuklingen. Hur som helst så ska jag åka till stan om ca en timme och träffa min kusin Anette och sedan drar vi till Cosmonova och hämtar ut våra biljetter. Det ska bli så sjukt roligt!! Det sjukaste är att vi ska se två filmer på rad, hur ofta är det någon som gör det egentligen?? Så om vi inte får stanna kvar i biosalen efter första filmen så kommer det bli massa spring runt halva naturhistoriska innan vi ställer oss i kön igen för att få gå in haha.

Det som blev fel var bokningen igår som jag gjorde på deras hemsida. Jag bokade för två barn (under 18, fast egentligen är Anette 21 scchhh) men då trodde datorn att ja skulle ha två vuxenbiljetter och sen fick ja boka om 100ggr och varje gång så ville den bara boka för två vuxna snacka om att jag fick damp men jag bokade för två barn där vi får betala för vuxna så när vi ska hämta ut biljetterna så kommer det väl ordna sej med det där. Det är ju bara att säga att vi är två barn *host* och betala 100 istället för 170.

Efter bion ska vi nog dra till gallerian för jag vill köpa en till tröja som jag har på mej nu (den där turkosa som jag hade i måndags, kolla längre ner) den är så sjukt skön och snygg så jag måste ha en till men tyvärr färgar den av sej som fan så den måste handtvättas =(



Nu till nästa ämne, min mobil dampar satan och jag överdriver inte, den ska fanimej in på lagning, det är den bästa mobil jag haft så jag tänker inte köpa en ny och sen så har jag ju bara haft den sen i början av december. Strax efter att jag köpte den började den dampa med laddningen av batteriet. 9 av 10 gånger som man sätter in mobilladdaren i mobilen så står det "laddar okänt batteri" va fan är det för skit?? Så då måste man ta ut laddaren och dra ut batteriet och sätta in den igen och då om man har tur börjar den ladda på riktigt. När den laddar fel så laddar den upp 1% var 5 minut så ni kan ju gissa hur lång tid det tar innan den kommer upp i 100%. Sen så drar mobilen mer batteri efter en sådan felladdning att man måste ladda om den efter en dag. Sedan så glappar den så när man laddar måste man vara försiktig när man hanterar mobilen för helt plötsligt kan den stänga av sej och börja "laddar okänt batteri" eller så startar man den igen och så laddar den "okänt" batteri igen. Om den inte går att laga får fan dom ge mej en ny! Jag har två års garanti och detta är programfel och inte jag som har haft sönder den för jah har bara tappat den några gånger och det var långt efter att den började dampa!

Videoblogg!!

hejsan, jag hade tänkt låna pappas videokamera (om jag får) och spela in om hur en dag kan se ut för mej, jag kan egentligen också välja att filma med min digitalkamera men då blir det inte den kvalité ja vill ha =P
Mer om denna idé kommer senare!

Sjukling

Hejsan svejsan, igår kom en liten nästeppa och idag är jag förkyld =(

Gick till skolan ändå för jag ville inte missa cosmonova filmen som för övrigt inte var så mycket att se men det var ändå roligt eftersom det var en sjöstjärna som jagade andra sjöstjärnor, musslor och nakensnäckor...Det som var så roligt var att den inte kunde komma ikapp ett enda byte för att dom var flera gånger snabbare än den. Tom musslorna simmade iväg så det är lite konstigt att den kan bli så stor om den inte kan hinna ikapp nått av sina byten haha...
sen när vi kom till skola nblev det hamburgare som Sandra (som vanligt) inte tycker är god men hon tog iaf. Jag tror att hon tog hamburgare för att cola passar till det (genomskådad din lilla filur) och hon har lovat att inte dricka cola mer än två dagar i veckan (det sprack första dagen typ).
Efter lunchen hade vi religionskunskap och det vr väl okej. Är inte intresserad (hatar) av religion så mycket iaf inte isalm och kristendomen tycker på något sett att dessa religioner är så överdrivna men det ska bli kul att läsa om olika pakter/sekter.

Sedan var det projektarbete så jag och min grupp (alex, anna och fredrik) fick hela biosalen för oss själva så vi kunde se på dokumentärfilmer om lejon och hur de lever. första filmen va bra och vi skojade mycket och skrek åt filmen för att de inte ville sädda de söta små lejonungarna som dog stupikvarten. Sen åkte jag hem och missade bussen med 7 hästlängder och ett hörn så det var inte så kul speciellt om man är trött och hängig.

Snart kommer mamma hem med pizza till middag men det kommer ta tid eftersom någon har pajat hennes cykel vid stationen så hon måste gå =( funderar på att cykla till pizzerian och vänta med henne där så hon får lite sällskap.

Ikväll kommer jag bara ta det lugnt och mysa. Jonathan ska träffa en tjej så då kommer väl det svarta monstret svartsjukan fram och spökar men han har sagt att ja kan ringa och smsa när jag vill (skl har han lovat att svara också).

Imorgon ska jag (om jag inte är sämre) träffa min kusin Anette och då hade vi tänkt gå på cosmonova och se filmen Sea Monsters 3D...Jag kommer typ dö likaså Anette. Adrenatinet och nervositeten kommer rinna ur öronen på oss =P

Jag avslöjar...

Hej, jag tänker nu berätta att jag inte är i skolan eller hos tandläkaren =O !!
Jag är nämligen hemma och myser. Jag började egentligen 10:15 men efter att kollat schemat så såg jag att mellan 11:15 och 13:30 har jag håltimme. Därför valde jag att ta lite extra sovmorgon och sedan kila upp till duschen för att duscha lääänge (fy på mej) samt raka benen och ha hårinpackning. Nu sitter jag här i soffan denna fina höstdag och smörjer in benen med bodylotion och har ansiktsmask samtidigt väntar på att mitt te ska bli klart. har dock inte bestämt vad för tesort jag ska välja men det blir nog inte påste...

 

Vilka är ni?

Hej, jag tänkte göra som många andra bloggare gör, fråga vilka det är som läser min blogg, jag ser att det är några som spanar in den men det är sällan någon som skriver kommentarer =( ni kan väl berätta vilka ni är och om det är något speciellt som ni vill att jag ska skriva om =)

Måndagens outfit

Hejsan, nu blev det lite omvänt, kom på att jag skulle lägga ut lite bilder på min outfit från i måndags och det var då tänkt
Gillatt jag skulle lägga ut det innan förra inlägget men men det gör väl inte så mycket?

Gillade inte mitt ansikte så då fick jag använda mej av blixten för ja orkar inte censurera i paint =P
Skor - Förra årets modell (stadium)
Byxor - Mjukisbyxor stl.  S på herravdelningen (stadium)
Topp(vit) - H&M
Topp(turkos) - H&M
Jacka - Svart skinnjacka(gris) från Veromoda

Som dom flesta vet så är ja mot päls och sånt men nu är det såhär att päls dras av från djuren (inkl skinn) när det lever för att pälsen ska hålla sin kvallité men skinn (skinnnjackor bla) tar man från djuret när det är dött och i detta fall är det gris så även köttet går till mat till skillnad från vissa pälsar!



Älskar min nya hårfärg och jag tänker inte sluta säga det heller så det är bara att vänja sej!

I ett försök att se duktig ut

Hejsan svejsan, just nu är jag på "att-vara-duktig-med-skolan-humör" vilket betyder att jag ska sortera lite papper och skriva lite missade anteckningar och maila runt lite saker till mina lärare. Låter kul va??
Men samtidigt är jag rent ut sagt så förbannad att jag vet inte vart jag ska ta vägen, vill bränna ner parken zoo, lr iaf alla som jobbar där. Fyfan va sur ja blev på mitt betyg!! Orkar inte berätta men kan berätta för dom som frågar i skolan så alltså tar jag detta muntligt, jag vill bara kasta något i marken och stampa på massa äpplen (hehe, fråga mej inte vart jag fick äpplen ifrån) men när mamma kommer hem ska jag kasta mej i hennes armar och gråta så hon tycker synd om mej, sen ska jag maila parken zoo och be dom köra upp en flodhäst i ändan sen ska jag maila orsa björnpark och be dom köra upp en peter i ändan... Varken jag eller anneli är nöjda med våra betyg, man har ju fått bättre men orsa är nog värst iaf... fyyyfan va dom inte kan betygsätta.

Nu måste jag fixa det jag tänkte göra ikväll nämligen vara duktig =)

I ett försök att se duktig ut
Min dator, min mobil, min pärm me allt i, halstabletter, en jävla massa papper som ska sorteras och anteckningsblock som innehåller massa anteckningar från
Sandra som jag ska skriva av tills imorgon

Kilar snart

Hej IGEN, nu måste jag gå och fixa mej och packa ihop det jag ska ha med mej för att sedan gå ner till bussen och åka till stadion, jag kommer inte kunna blogga för ens imorgon i skolan eller efter skolan vi får se när det blir men jag hör iaf av mej så fort jag kan

Bye bye...

Det får bli korv istället

Nä, det där med micromat var ingen hit så jag åt bara lite och ska slänga resten, det som också gjorde att jag inte kunde äta den är för att vi tog den från farfars frys efter att han dog så hade han inte dött hade han fått äta den istället...
Om lite mer än en timme ska jag iväg till stadion för att börja sälja korv så jag får ta och äta middag där istället och då har jag korv och läsk på menyn men det gör inget alls...


Boring

Hej, har fortfarande ont i huvudet men annars känna det ganska bra. Jag har inget att göra så jag zappar runt på våran kanalfattiga tv, (1, 2, 4, 6 och barn/kunskapskanalen)...
Det finna heller inte några bra filmer att se, jag har redan sett sönder alla DVD-filmer och våran VHSspelar äter upp banden så den vågra man ju inte använda...

Nu ska jag ta och äta upp min micromat.
Jag är alldeles för lat för att orka laga nått
annat fast färdigmicromat är äckligt så
det bara skriker om det. Åt liksom en om
dan i 5 veckor när jag var på praktik..






















Ingen skola för mej

Godmorgon på er, idag så blir det ingen skola för mej och det finns flera anledningar...

1. Farfar dog som ni vet i lördags så jag är för ledsen för att orka gå till skolan
2. Ont i halsen
3. Ont i huvudet
4. Ont i ögonen, känns som att dom ska sprängas
5. Sov för lite inatt

...räcker det med anledningar för att slippa skolan idag? Orkar inte jobba idag men jag måste för jag behöver pengarna...

RSS 2.0