=(

Idag var sista dagen på Orsa, imorgon åker jag hem. Det ska bli skönt att vara hemma ett tag men jag kommer sakna Orsa och alla människor och djur där som varit så underbara.

NEEEEEEJJJJ!!!!!

Fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan.... Va inne på min kusins bdb och hitta den här bilden, jag har ringat in en viss scen och på den scenen spelade min dåvarande pojkvän och jag får upp massor av minnen, snälla låt mej glömma. Vill inte få en till panikattack som ja fick här om dagen. Jag sitter här i Orsas vandrarhem och är helt ensam och ingen kan hjälpa mej om nått händer :'( ta mej till älskling och snälla låt mej glömma!!

:'(

image68

Ja har videon hemma och jag vill bara bryta sönder skiten och det tänker jag när jag kommer hem. påminn mej bara så ja inte glömmer

Hej på er =)

idag har jag fått träffa Alfons utan att det var galler emellan. Det var ingen hit eftersom han blev jätte rädd för mej, Anneli och Kalle. Skulle jag också bli om tre stora människor kom in och mamma va instängd på andra sidan väggen. Kalle tog upp kalle i nackskinner för att hålla honom men det gick inte eftersom Alfons bet honom i armen, det var inte så farligt men det gjorde ont sa han. Alfons själv skrek som fan och stackars Losa kunde inte se vad vi gjorde med hennes bebis.

När jag skulle lyfta av
släpvagnen idag från fyrhjulingen släppte jag den rakt på foten så nu är den stukad vid lilltån typ och det gör sjukt ont ännu.

Nu ska jag bläddra runt på tvn och se om det finns något att se.

HEEEEJJJ!!!!!!!!!!!!!!!

Woohoo, jag har fatt kontakt h'r i orsa. Vet inte hur det gick till men datan anslot helt plotsligt till natt. Tyvarr naste jag skriva a och o for dom andra sista bokstaverna funkar tydligen inte. Jag har gjort sa himla mycket pa min praktik. Jag fick stycka en hel alg som dott i en trafik olycka. Det stank om den for att vomen hade runnit ut i kroppen vilket ar ett amne i magsacken. Jag har matat alla djuren och parken har en underbar liten bjornunge. SJUKT sot!!!!


Har ar en bild pa Anton som han heter. Jag kan aven lagga upp bild pa en bit av algen.
Jag kommer lagga upp massor av bilder pa bilddagboken Lillagris90 image67
image66

Fjärillar i magen!!

Nu har fjärillarna vaknat i min mage och jag kan inte sluta tänka på att imorgon går tåget. Det är exalt 12 timmar kvar tills jag sitter på pendeltåget mot stan med pappa. Han ska följa med och se till att jag kommer på tåget ordentligt...
Nu ska jag fixa mej och sova...om jag kan alltså

Om ett dygn...

Om ett dygn sitter jag på ett vandrarhem i Orsa och antagligen spelar datasppel. Jag börjar nu känna mej lite nervös inför Orsa men det ska nog gå bra =)
Jag kommer sakna alla speciellt Jonathan. Pappa kommer nästa söndag och hälsar på och ger mej ny mat samt hämtar lite smutskläder. Det som gör mej mest nervös är resan till orsa för att om tåget från sthlm blir försenat mer än 10 minuter kommer jag missa nästa tåg och då kommer ja dampa ur och börja gråta för ja vill inte vara ensam i sveriges andra farligaste stad ensam och inte få hjälp där ifrån.

Nu ska jag försöka göra klart mitt arbete i etologi fördjupning och samtidigt försöka sysselsätta Tjoffsan och Myran. Pojkarna Akilles och Spike flyttade idag till Kajsa hoppas dom trivs där =)

Jonathans prutt smet (jag är jonathans prutt)

Hej, nu sitter jag i datasal 2 i skolan och har absolut inget att göra. Lunchen har precis börjat men jag, alex, kamilla och sandra smet från lektionen efter bara en kvart för att vi har inget att göra på den lektionen och våran lärare är sjuuuuuukt tråkig så vi valde att dra på lunch. Det blev hamburgare mums men sandra fick som vanlig en konstig hambugrare som smakade öl och salami *uuuäh*... När vi kom tillbara var det bara 1 minut kvar på lektionen och vi satte oss vid datorerna för att låtsas arbeta..tjoho hoppas hon inte märkte nått för hon såg oss vid skåpen me varsin lunchkupong i handen och sen sprang vi ifrån henne.
Kul som fan eftersom vi garvade hela vägen till lustiknulla... jag mena lutigkulla utan N!!
XD undrar vad nästa bus blir, ja e en av dom i klassen som e mest busigast

FREDAG!!

Idag är det fredag men inte vilken fredag som helst utan min sitsa fredag och dag i skolan på 5 veckor 8|
Jag ska åka på praktik snart och det är närmare än det känns, redan i övermorgon åker jag!!
Idag blir det 3 lektioner i skolan bara och sen ska jag till älskling och sova där =)
Imorgon blir det ridning och jag ser verkligen fram emot det =)
Idag måste jag städa mitt skåp så det ser fint ut när jag kommer tillbaka sen efter praktiken, ska lämna tillbaka några ämnesböcker också. Alla kurser som jag har haft sen 1:an och 2:an är slut utom 4 och ett av dem kommer jag att ha tills jag går ut i 3:an eftersom det är hela 200poäng (Sällskapsdjur).

Nä nu måste jag kila till bussen

Hörs senare

Hissa och Dissa

Idag hissar jag: Comet för att han är världens underbaraste ponny =)
Dissar: Sverige för att vi är så mesiga när det gäller straff, Engla hade nog garanterat varit vid liv nu om sverige hade satt fast den jävla äckliga ANDERS EKLUND. Hoppas den äckliga sliskiga fittgubben dör en plågsam död snart och hamnar i helvetets helvete!!!

Min dåliga uppdatering

Hej,  idag har jag varit i skolan i två timmar och inte gjort ett skit!! sen åkte jag hem och nu sitter jag vid datorn och försöker planera inför mmin praktik och sen har jag lite skoluppgifter att göra. Igår var jag i stallet med Ingela och hon lärde mej att hoppa  :) jätte kul var det, Höll på att rama av en gång men det gick bra. Ingela ramla av en gång men det såg så kul ut och hon gjorde inte alls illa seg så vi bara skratta :) red i över 1,5 timme och comet va svettig efter hoppningen :) på lördag ska jag dit igen men jag vet inte om jag ska hoppa då utan kanske bara ta en sväng i skogen som ligger en bit bort :)  På söndag åker jag till orsa och det ska bli jätte kul för att min handledare är jätte trevlig  :)

Det kommer alltså dröja 1,5 vecka innan jag bloggar igen för att jag kommer hem på eftermiddagen de n1 maj :)
Jag har faktiskt varit jätte duktig på att packa, allt gick ner i min lilla bag och sen ska jag ha en mindre ryggsäck att ha datan i och andra småsaker som jag aksnek vill ha på tåget dit :) nu måste jag göra klart vissa skolarbeten innan det blir för sent.

Akilles och Spike ska förresten säljas till min kompis Kajsa så dom flyttar på lördag efter att jag varit i stallet.

Just nu ser jag att sopbilen har varit förbi gatan bredvid så den kommer nog hit snart :) skönt att slippa allt jävla grus! NU är det fanimej vår!!

Sorry

Ledsen för min ortoligt dåliga uppdatering men jag har inte haft tid att sitta vid datan de senaste dagarna, I söndags på kvällen drog jag till jonathan för att han precis kommit hem från fjällen. Vi gjorde inte så mycket den kvällen mer än det väldigt kära personer gör när de inte fått vara tsm på över en vecka. Igår hoppade jag första lektionerna eftersom varken jag eller älskling sov särskillt bra den natten, ni kan ju gissa själv hur varmt och blött det blir att ligga berdvid en kille som har feber.

Efter skolan igår drog jag till honom igen och då fyllde Mia (hans styvmorsa) 42 och det firades med tårta, godis, glass, bullar och en lite/mycket bränd kladdkaka. Sen kollade jag och Jonathan på en film som handlade om drakar som invaderade L.A i USA. Konstigt att allt händer bara i USA??!!

Idag gick jag bara på sista lektionen för att den första hade vi prov på som jag ändå inte hade pluggat till och den andra lektionen hade jag projektarbete men eftersom vi har världens tråkigaste lärare så är man inte så pigg att gå på hennes lektioner.

Nu äntligen är jag hemma och har sjukt ont i näsan, varför vet jag inte.
Snart ska jag över till grannen och låna lite dataspel som jag ka nspela medan jag är på praktik och sedan ska jag kanske med hene på sin dans. Jag har en del skolarbeten att stå i så vi får se hur det blir med den saken.


Hör av mej ikväll =)

Hissa och dissa 12 april

Idag har varit en underbar dag!

Hissar: Min nya mc
Dissa: Ingela som inte hörde av sej i tid

Vilken underbar dag

Idag vaknade jag vid 10 och sen gick ja upp och åt frukost. Ringde Ingela om att fråga när ja skulle komma över, men hon sa att hon inte kunde idag för att hennes föräldrar som skulle köra oss till stallet skulle någon annanstans snacka om att ja blev vääääldigt irriterad. Jag ville inte inte åka buss dit och om ja hade gjort det så hade ja kommit för sent till hästarnas lunch och allt hade typ blivit kaos, som tur är så han jag så snälla föräldrar så vi tog motorcyklarna dit och åt på vägen.

Jag fick köra min NYA motorcykel!!!

Först va ja lite nervös men allt gick bra och det var jätte kul att dra på på motorvägen, den lilla som nu e till salu kommer upp i 110 i medvind, nedförsbacke och hemlängtan medan min nya kom upp i 140 idag utan att ens ha gasen i botten!!! FAN va kul det var!!! Ridningen gick också jättebra och sen åkte vi hem igen. Nu ska ja duscha och sen dra till Ingela.

Jordens undergång 21 dec 2012

Enligt några källor sägs det att jorden kommer gå under 2012. Iaf 2/3 kommer drunkna när planeten "X" passerar oss så nära att dess dragningskraft drar med sej vatten vilket gör att det kommer bli översvämning.
Detta beyder att vi bara har lite mer än 4 år kvar att leva...
Hur många tror på detta? Jag är iaf skiit rädd för döden! Inget har tagits upp i media här i Sverige så det låter inte så troligt men vissa saker tyder på att detta ska ske.

- Mayafolket var mycket bra på att läsa stjärnor och och planeter. Deras kalender tar slut den 21 dec 2012 vilket är ungefär då det sägs att planeten X ska passera jorden.

+ Vi planerar ju så mycket om framtiden som förväntas fortsätta ett bra tag till.
+ Inget har hörts i media.
+ Man vill rädda så mycket folk som möjligt genom att skicka ut den i rymden under tiden som X passerar men inget skepp verkar ens ha hamnat på ritbordet.
+ Hur vet vi att mayafolket räknar exakt som vi? vi tror oss veta så mycket men egentligen kanske mayafolket menar att det blir gratis kulglass 2012 om man beställer en stor och en liten kula (lilla kulan som vi tror är planeten X och den stora som vi tror är jorden)
+ Info finns bara på wikipedia och om man googlar "Planeten X+2012"
+ I år 2008 ska en stor komet krossa hela jorden...så sas det på 70 talet Öh, dt har jag inte hört nått om? ni kan ju höra av er om ni ser nått stort på himlen ;)
+ Forskare och andra gubbar med livlig fantasi har kommit på sååå många domedagar och inte en ända har hänt så varför skulle2012 vara sant?? Då fuller ja liksom 22 och ja har inte tid att dö då heller så den där planeten X får ta och packa sej till en annan planet..
+ X måste passera en del andra planeter i vårt solsystem. Jupiter kommer nog sluka den lilla om den kommer för nära. Go jupiter <3
 
Kommentera gärna och berätta om vad ni tror kommer hända

Dagens bild

Igår glömde jag lägga ut en dagens bild men det gör inte så mycket. Idag blir dagens bild en på en Pitbull

image65

Visste ni att pitbullen var först till för att vara familje hund enda sedan 1800-talet men sedan utnyttjades dess hotfulla utseende till att bli kamphund!!! Så ni som är emot själva rasen borde verkligen tänka efter. Är det fel på rasen eller ägaren, detta är en larvig fråga och alla borde veta att det är fel på ägaren!!!!!!!!!!!!!!!

Nytt: Hissa och dissa

Hissar: Att den kända kamphundsrasen Pitbull är enligt en undersökning en bättre familjehund än Golden retrivern!!!!!

Dissar: De som håller på med kamphundsport!! Samt Jonathans pappa!!!


Pitbullen är hundarnas ängel!!

När ja kom till skolan gjorde ja en matte uppgift, gick sedan med sandra till Syv och snackade om höstens praktik sen gick ja till kuratorn fälde några (många) tårar över mitt fittiga tillstånd, önskar verkligen att den människa som förstör mitt liv dog SNART!!! så jag kan leva med Jonathan som jag vill.

Sen efter lunchen, som snakade bajs, så var det dags för en timmes film...om kamphundar. Fan va arg och förbannad jag blev av att se den dokumäntären. Hur hundarna led, dom visade bilder på hundar som råkat riktigt illa ut, en hund hade fått nosen och hela skiten avsliten så det såg med ut som en flådd kanin än en pitbull. Pittbul är väldens underbaraste hund men jag hatar dom som gett dem ryktet att vara aggresiva.

Ni vill inte veta vad straffet blir i USA som brukar vara stänga med straff...6månaders villkorlig dom. Utan bevakning. Det är sjukt, dödsstraff ska det vara!!! Asså inga böter eller nått fick han heller. Han som va med i programmet var anonym och visade hur man förbereder sin hund inför en fight. Bara det var hemskt!!!!! Sen fanns filmklipp på när hundar slogs och en kille började stampa på en hunds huvud bara för att han ville att den skulle förlora. Snälla kan man inte sätta dessa hjärndöda människor i tortyrkammare resten av deras äckliga och sorgliga liv!!!

Nu sitter jag och gör ingenting på projektarbetet för att vi har sååååå tråkig lärare så ingen gör nått och hälften har gått hem, tror ja ska gå oxå nu!


Godmorgon

Idag har jag gått upp betydligt tidigare än igår. Skulle gått upp kvart över 7 men ja hade inte somnat för ens 1-2 på natten och sen drömde jag så himla sjuk dröm. Den var inte läskig eller så men väldigt jobbig...
Jag valde istället att gå upp kvart över 8. Nu ska ja sminka mej och sen gå till bussen. Börjar med matte B (blä) eftersom jag hoppade över Sv B idag. Men det braiga är att jag kommer inte hinna göra så mycket matte för att jag och en klasskompis ska gå och snacka med studievägledaren om höstens 3veckors praktik om hon har några idéer om var man kan vara. Sen ska jag ta en sväng in till kuratorn och sen 11:20 lr nått sånt är det lunch. Nä nu måste ja skynda iväg vi hörs sen på min lunchrast eller efter skolan

<3

Sjukt roligt!!

Ni bara måste lyssna på hur människan sjunger
Jonathan berätta att det var en kille som hade någon hjärnskada som han fick av syrebrist när han föddes. Han kan inte ett ord engelska men han älskar Elvis och i detta klipp försöker han sjunga en elivslåt och ingenting låter rätt- Han sjunger så dåligt att han tom släppt en skiva med Elvislåtar!

http://www.youtube.com/watch?v=joncSCoF8eU

Vem är det??

Tja, precis när jag kom hem (halv 5) så ringde ja Ingela och fråga om ja kunde äta middag hos henne och det fick jag men jag sa först att jag skulle blogga lite... tyvärr blev det inte så eftersom att någon ringde. jag kände inte igen nummret men jag svarade lite tveksamt "hallååå". I andra sida luren hördes en manlig röst som jag kände ingen men jag kunde inte sätta fingret på vem det var...så ja fråga vem det var och GISSA vad jag fick för svar??
"Det är Jonathan"...
Upps, här ringer min älskade och vill säga hej och så känner man inte igen honom, pinsamt!! Bad 100ggr om ursäkt för jag hade ju inte hört hans röst på två dar och när jag pratade sist med honom så va han sjuk och lät inte alls så som han gjorde nu. Han har iaf sjukt sexig röst <3 iaf om man inte hört den på ett tag ;)

Vi snackade lite och jag glömde bort både tiden och att skriva blogginlägget så jag var tvungen att springa över till grannen för att inte missa middagen. Därför hann jag inte skriva nått inlägg men nu vet ni iaf varför =) nu ska jag tjata på pappa att fixa brasan eftersom jag själv är så dålig på att få igång den. Sen blir det väl nått inlägg till innan ja går och sover, börjar tidigt imorgon vad jag vet =P

KUL!

Jag missa halv bussen som går nu (12:31) öven om ja hade sprungit hade ja kanske inte hunnit och idag orkar ja inte springa eftersom ja börjar nog bli sjuk, i duschen hade ja jobbigt att andas ni vet som man ibland har när man e hängig och inte orkar gå nånstans, sen så har ja blivit lite snorig så ja börjar blöda näsblod ibland.

Anledningen till att ja missa bussen va för att ja inte hittade mina nycklar först men sen när ja tänkte "skit samma, nån e nog hemma vid halv 5".  Så kom ja på att jag hade valt att lägga nycklarna bakom snöskottarspaden eller vad man nu ska kalla det. Jag brukar alltid lägga dom bakom ett par stenar men eftersom det regnade när jag skulle lägga dom där så valde jag att lägga dom på ett ställe där dom inte blev blöta.
En gång hade ja lagt dom bakom stenarna och inte tagit boort dom där ifrån på en natt eftersom jag inte sov hemma då och när jag tog in nycklarna som va alldeles snöiga så hade min lilla "meraldanalle" blivit djupfryst :O

Aja idag har jag bara två lektioner Matte B=suger och Svenska B= suger lika hårt. Sen ska ja hem och äta nått lite snabbt och kanske blogga lite och sen drar ja till grannen för att ja ska hänga med till hennes stall. Hoppas det inte är liks kallt idag i stallet som sist. Stallet ligger nämligen i ett köldhål, Jag får ta en bild på min snygga outfit som jag har idag och lägga upp, asnöjd med håret oxå. Funderar på att locka det så det blir vågit eller nått, kan väl gå till en frisör och göra det, ska bara kolla vad det kostar så får jag väl göra det efter praktiken.

Just ja, under min praktik kommer jag inte kunna ha tillgång till internet så jag kommer bara kunna blogga under valborgs helgen och helgen vecka 20. Inte för ens vecka 21 kommer jag kunna blogga som vanligt igen =( jag kommer ha min dator med mej men jag har inget trådlöstberdband så om jag inte hittar nått bredband att snylta på så kommer jag inte kunna vara uppkopplad. Hoppas att ni klarar er så länge, när jag kommer tillbaka ska jag berätta om så mycket jag kan utan att det blir jobbigt att läsa ;)

Nä nu måste jag gå till bussen, jag vill vara i tid den här gången

Puss och hej leverpastej

Helu

Ja vet fin rubrik ;)
Igår dog internet så jag kunde inte lägga in sista "godnattinlägget". Jag gick upp för typ 50 minuter sen... sjukt skönt att sova men jag drömde sjuka saker som att jag kastade mina råttor i vattnet så att dom kunde hämta nått bröd som låg och flöt. Sen drömde ja att ja helt plötsligt stog framför en tjej (världens snyggaste och sexiagste) och sen kom nån kille och började titta på mej, han var tydligen dommare och skulle se vem av oss som va världens snyggaste och sexiagaste, GISSA VEM SOM VANN!!!!
JAAAGGG!!!! Nu är jag världen snyggaste och sexigaste och ingen kan säga emot mej!! haha skoja bara men jag e väl inte så ful ändå ;)

Nu ska ja gå till bussen om 25 minuter och innan dess ska ja ha fixat mej och ätit upp min brunch, makaroner me ketchup och tranbärsdricka till det. Jag orkade inte gör nått mer.

Just nu är det lite konstigt väder hos mej, ett stor svart och ganska lågt moln ligger över mitt ormåde men ändå skiner solen =) och det är 5,6 grader ute och 18,6 grader inne =) nä nu måste jag se till att äta upp min mat innan den blir kall, vi hörs kommer med nya inlägg senare =)

<3

Dagens bild

Dagens bild skulle blivit en bild på Kim för att hon är min bästa tjejkompis men jag har ingen bild på henne så istället har jag gjort en egen på Paint =P

Jag lovar hon ser inte ut såhär på riktigt det är bara jag som inte kan rita!!!

image64

Bakat =)

Till middag bakade jag Scones. Pappa och mamma hade ätit på sina jobb och brorsan va inte hungrig. Det var jätte gott iaf. Fick ideén när jag var inte på Annas blogg och såg att hon oxå gjort det =)
Medans ja höll på att fixca smeten ringde Kim, blev glad då för hon har precis samma problem som jag och då kändes det mycket lättare för oss båda eftersom vi är två och kan stötta varandra. Hon och jag har bestämt oss för att ta en semester en helg efter att jag kommer hem från praktiken. Då får hon och jag lite tid för oss själva och varandra. Killarna får väl hitta på någon tillsammans eller nått men dom får inte följa med eftersom det är dom vi tar semester från!

Ångrar nu att jag inte åkte till stallet men jag klarade inte av att åka i det tillstånd jag var i då. Anneli berättar i sin bilddagbok att en grävling hade tagit sej in i stallet och blivit skrämd. Senare så hittade stallägaren grävlingen skadad vid sitt hus så dom ringde polisen och bad dom komma och skjuta grävlingen. Olycklig dag för den stackars grävlingen =(

Lista

Tre namn du går under:

-  Rose
-  Prutt
-  Systeryster

Tre saker som skrämmer dig:

-  Mörker (i vissa fall)
-  När älsklngi är arg på mej
-  Döden

Tre saker du har på dig:

-  Kläder
-  Smink
-  Toffs


Tre sanningar:

-  Jag önskar att en viss person dog eller försvann ur mitt liv för alltid
-  Jag pratar i sömnen typ hela tiden
-  Jag älskar mina råttor

Tre saker jag verkligen vill ha:

- En lycklig framtid
- Barn, familj, hund (dock ingen volvo)
- En mindre gård utanför Sthlm

Jag utmanar alla som läser den här listan !

Vart tog alla vägen?

Nyss hade jag massor av folk som kollade in min blogg men idag har det gått segt... =(

"Joinat"... 100 punkter du kanske inte visste om mej.

  1. Jag är född på Haloween, 31 okt 
  2. Jonathan är den jag varit tsm med längst och älskar mest (20 mån 23/4)
  3. Folk tror att jag och min familj är rika
  4. Jag har haft råttor sen jag var 13
  5. Jag har fött upp råttor själv (43st)
  6. Jag älskar  "hot sweet chilli chips" från estrella
  7. Min kroppsfom är väldigt viktig för mej
  8. Jag föredrar mjukiskläder framför alla andra kläder
  9. Folk har sagt att jag ser ut som en gangster
  10. Jag går andra året på Djurgymnasiet
  11. Min bästa kompis och hennes syster har jag kännt sen jag gick på dagis
  12. Jag skulle vilja jobba med djur i framtiden
  13. Jag skulle kunna tänka mej att flytta från Stockholm när jag blir vuxen
  14. Jag har många framtidsplaner
  15. Jag övningskör mc och vill ta körkort för det i höst (om vädret tillåter)
  16. Jag hatar att köra bil
  17. Jag är rädd om miljön
  18. Jag hatar brats skl "öFerklass"
  19. Jag blir lätt sårad
  20. När jag blir arg gråter och skriker jag väldigt mycket
  21. Engång vad jag en äcklig fjortis som bara söp
  22. Idag lever jag ett nytt liv som jag är mer nöjd med än det jag hade förut
  23. Ibland/ofta önskar jag (seriöst) att en viss person ska dö!
  24. Jag har fått falska rykten över mej som nästan lett till att jag och Jonathan blivit nedslagna
  25. Jag hatar religion eftersom det skapar mer oro och död är liv och lycka
  26. Jag tror på spöken 
  27. Mitt liv har förändrats till ett mer posetivt sen jag började blogga
  28. Jag sitter väldigt mycket vid datorn
  29. Jag motionerar nog för lite
  30. Jag red när jag var liten men var rädd för hästar så jag slutade
  31. Idag är jag medryttare på en C-ponny som jag älskar =)
  32. Jag läser blondinbellas blogg fast jag inte alls gillar henne
  33. Jag extrajobbar på Grand Hôtel i sthlm
  34. Jag har bara flyttat en gång i mitt liv
  35. Mitt hus är onödigt stort
  36. Jag älskar överraskningar
  37. Jag har klappat och gosat med vargar
  38. Jag har varit i 14 länder (Sverige ej inräknat)
  39. Jag är ibland väldigt rasistisk
  40. Jag blir äcklad av killar (ej Alex, Jonathan och dom i min familj)
  41. Jag är/var bisexuell
  42. Jag hatar det typiska fjortisutseendet
  43. Jag är väldigt vild och oförsiktig ibland
  44. Jag är mörkblond men få har sett min naturliga hårfärg
  45. Jag har en lillebror som heter Erik
  46. Mina föräldrar bor ihop och är gifta ännu (20år i höst)
  47. Min mamma är en av mina bästa kompisar
  48. När jag var liten var min pappa min bästis
  49. Jag var en riktig nappgalning när jag var liten
  50. Jag har lätt för att gråta (för lätt)
  51. Jag är väldigt barnslig
  52. Jag är inte helsvensk (finsk, tysk, österrikerska, svensk)
  53. Jag och min morfar har sameögon och tas ibland för att vara asiater =S
  54. Folk har frågat om jag är/tillhör adeln för att mitt efternamn är så speciellt (Ankarstav)
  55. Ibland kan jag och min pojkvän vara väldigt äckliga tillsammans (inga kommentarer)
  56. När jag var liten var jag lite kär i min syssling som är adopterad från Colombia
  57. Jag är laktosintolerant
  58. Min pojkvän höll på att ta livet av mej en gång, var sekunder från att tappa medvetandet (inte med flit, men jag skratta nästan ihjäl mej och drunknade nästan på köpet)
  59. Jag har sett när min grannes hus brann.
  60. Jag har ätit en myran en gång
  61. Jag har haft löss en gång
  62. Jag hatar falska människor
  63. Jag har fått missfall en gång =(
  64. Jag har ett trauma som jag lider svårt av...(haft i över 3 månader)
  65. Jag är skoltrött
  66. Jag har dyslexi (har extra svårt för att läsa)
  67. Jag är vänsterhänt
  68. Mitt humör kan utan förvarning växla på en sekund
  69. Jag skrattar lätt
  70. Jonathans mamma är som min andra mamma
  71. Jag vill ha en hund
  72. Jag är född i skorpionens stjärntecken
  73. Jag förlorade min oskuld med en 19åring när jag själv bara var strax efter 15 (ångrar)
  74. Jag vet vad jag har för BH storlek tillskillnad från andra om vad dom har.
  75. Jag har svårt för engelska
  76. Farmor är den enda som dött at mina mor- och farföräldrar
  77. Jag gillar skräckfilmer
  78. Min allra bästa kompis är Jonathan!
  79. Mamma och Jonathan är dom som vet mest om mej
  80. Jag blir arg och vill slå ner folk som bär äkta päls
  81. Hatar "blattetiggare" som lägger lappar på säten i t-bana/pendeltåg
  82. Jag åker kommunalt väldigt ofta
  83. Armbandet jag har runt handleden betyder att jag inte är jätte upptagen, Jonathan har ett likadant
  84. Jag tycker det är fjantigt när ungdomar (ca 14) förlovar sej, speciellt när dom bara varit tsm i några månader.
  85. Jag har alla Britneylåtar antingen i datorn eller på CD
  86. Britney Spears var min största idol tills hon rasade
  87. Jag lyssnar på hårdrock (min kille har härdat mej och gjort så jag gillar det ;) )
  88. Jag hatar hiphop för det mesta, det finns någon enstaka låt som är okej i mina öron
  89. Jag ser yngre ut än vad jag är =(
  90. Jag älskar att bada
  91. Det bästa som finnsär gos och kärlek från älskling
  92. Jag blir lätt deprimerad
  93. Jag blir ganska lätt svartsjuk
  94. Jag hatade dagis när jag var liten
  95. Jag var mycket utanför tills jag började 4:an/5:an
  96. Jag älskar min klass, mina lärare och skola!
  97. Jag är väldigt bortskämd
  98. Jag är väldigt generös (till vissa)
  99. Jag är rädd för döden
  100. Jag är äntligen klar!!!!!

Björn Gustafsson

Björn måste nog vara Sveriges mest underbara kille!! Han är så sjukt roligt och söt (och busig).

(ska skryta lite) MIN KILLE HETER OCKSÅ BJÖRN (andranamn)!!!! OCH ÄR UNDERBARAST OCH SJUKT ROLIG, SÖT OCH BUSIG. Men inte lika rolig som Gustafsson för ingen slår honom asså!!

http://www.youtube.com/watch?v=UetMlyKm6Og&feature=related


Sjuuuuuukt bra sångröst!!!!

Hej, nu har jag slutat gråta men jag va inne på en blogg och lyssnade (för typ 20:e gången) på en inspelning (amatör) men den är sjuuukt bra.

Hennes blogg är http://liinneak.blogg.se/
Typ i mitten av sidan finns musikinlägget, du kan annars söka på kategorin "jag och min musik"

Blev inget stall...

Hej, min buss gick 29 och ja missa den för att ja bröt ihop totalt i hallen. satt bara och storböla.
Jag vill inte berätta varför men saker och ting tynger ner mej så att jag inte klarar vardagen längre. Ja äter inte ens ordentligt för att ja mår illa av att bara tänka på mat (bortsett från morötter) men vem kan leva på endast morötter hela dagarna? Inte ens en kanin kan det!

Nu ska ja sitta här och tycka synd mej och mitt jävla fitt liv som en viss person bara förstör. Jag är så förvirrad att ja snart inte vet vad ja heter!!

Om nån vill träffa mej och underhålla mej så hör gärna av er för ja behöver verkligen nått som gör mej glad igen annars kanske ja gör nått dumt som ja kommer ångra resten av mitt liv...


Håller på att vända dygnet...inte bra

Hej, vaknade för typ en halvtimme sen. För att jag gick och la mej efter 1 igår. Satt och åt "middag" och lyssnade på gamla britney spears låtar och läste dagens tidningar samt lekte med mina tjejråttor som sprang runt i rummet (dom hade inte fått vara ute och springa på två dagar så jag tyckte synd om dom).

Min buss går om 5 minuter ser jag nu på sl.se men jag kommer missa den för att ja inte gjort iordning mej nått. Får ta den som går halv 2 eftersom den bussen som går ut till värmdö kyrka bara går varannan timme typ. Ska rida idag och jag har verkligen ingen lust med det eftersom jag har lite ont i axeln (har haft i flera dagar) och ont i foten. Sen så har Comet fortfarande inte fått sin nya sadeljord så han kan inte ha någon sadel ännu kul,kul.
Kommer bara kunna vara i stallet 2 timmar så jag får skynda mej eftersom den enda direktbussen till slussen går kl 5 och jag kommer komma till stallet 10 i 3.
Kommar vara hemma vid halv 7. Efter det ska jag plugga och det ska jag också göra nu, påminn mej att lägga upp bilder på kläderna ja köpte till älskling och mej. Hörs senare antingen innan jag åker eller när jag kommer hem.

Kraaaaam <3

Hej igen

Det blev aldrig nån jogging för att ja fick tag på Sara (en gammal klasskompis) drog me henne, hennes kille ("lillen"), hennes killes brorsa och hennes killes brorsas tjej (som förövrigt va sjukt osocial) till hornstull med bilen för att lillens brorsa skulle tatuera sej, det blev skit bra. Medans hans brorsa och tjej va där så drog ja lillen och sara och åt på nått ställe som ja inte minns namnet på men ligger vid 7eleven i Hornstull iaf. Sen tog lillen och gick tillbaka till sin brorsa och jag och Sara drog till farsta där vi schoppa loss lite, önska att jag hade mkt mer pengar den här månaden för det fanns så coola butiker och kläder.

Köpte iaf en tröja till mej och två till älskling som för övrigt ringe nyligen, fan vad jag hade saknat hans röst. Tyvärr har han blivit matförgiftad men hen spyr inte. Han lät därför inte så glad utan mer hängig och trött, han vill att jag ska komma till honom på måndag, ge mej en anledning till att inte göra det!!! tyvärr kommer han inte hem för ens på Söndag kväll istället för lördag =(

Efter att vi varit i farsta åkte jag och Sara till tullinge där vi hämtades upp av lillen och sen åkte vi till honom och kolla på tv400, nått nytt program hade premiär tydligen om när man tar otrogna på bar järning. Stackars dom som blev bedragna... Aja nu e jag iaf hemma och ska väl läsa nått och sen sova, är ledig imorgon och då ska jag fortsätta på min rapport och sedan plugga Pof (projekt & företagande).


image62
mmm...här är vi nyttiga, gott va det iaf som fan =P

Ska ut och gå

Eftersom jag inte hittar på något att göra och att jag mellan det här och förra inlägget satt och jobbade med min rapport så tänkte jag nu duscha som jag inte orkade i morse, koka lite makaroner, hitta ett par bra joggingkläder eller nått liknande för det här vädret och sedan dra mej ut ett tag. Ska försöka kolla om jag hittar pappas stegräknade oxå =) efter det kommer jag tillbaka och skriver hur allt gick.

Ikväll måste jag plugga till projekt & företagande provet som vi har nästa tisdag, sen ska jag nog göra en esteruppgift som vi skulle gjort redan förra terminen *hehe*. Men det är inte försent ännu för ens min lärare satt betyget vilket är i sommar typ.

Vad ska jag göra idag?

Just den här veckan kommer jag inte ha något att göra alls. Det ända som jag kan göra nu mitt på dagen är att sammaträlla rapporten om min etologiska studie på Akilles... Men jag orkar inte. Alla kompisarna är bortresta, sjuka, går i skolan eller jobbar och själv sitter man här och ruttnar bort. Just den här veckan har jag inget liv. BLÄÄÄ!!!!!!
Jag ska nog kolla igenom min kontaktlista och se om det finns någon rolig som har tid just NU eller iaf i efter middag. Tro jag ska ringa grannen och fråga om ja kunde hänga med henne till stallet på torsdag. Jag kunde ha varit i mitt eget stall just nu men det är någon annan som ska rida Comet idag =( Hör av mej sen om jag kommer på något att göra...

image61
Ungefär såhär road ser jag ut just nu...

Natten dröm och dagens bild

Hej alla, idag har jag inte gjort ett skit, ja mår inte ås bra faktiskt, Im agen alltså. Sen så saknar jag Jonathan men jag har börjat vänja mej vid att han är borta vilket är ganska skönt för då slipper jag må så dåligt för att han inte är med mej.

Idag hade jag bara en lektion 9:40-10:40 men jag vaknade 10 minuter innan jag slutade för dagen så jag missade lektionen, hade sjukt ont i magen igår kväll och mådde jätte illa =( ställde en hink vid sängen ifall olyckan skulle vara framme men det var den aldrig.

Inatt sov jag hela natten utan att vakna. Iaf som jag mins det. Jag drömde att jag blev jagad av en rådjursbock ner i vattnet där det fanns någon svart/röd fisk som va jätte farlig. Så ja va tvungen att springa/simma jätte fort för att inte fiskarna och rådjuret skulle hinna ikapp mej. Det var svårt att se fiskarna eftersom vattnet var jätte grumligt. Men tillslut efter att gjort en U-sväng ute i vattnet sprang ja tillbaka in till stranden och då tog fiskarna och åt upp rådjuret. Då hittade jag två sälungar, den ena va svart och jag tyckte den mer såg ut som en köttbullegosedjur än nått annat och den andra ungen såg ut som mitt gosedjur "sälen". Aja jag fick ta hand om de två så att inte fiskarna skulle ta dom och sen drömde ja massa annat.

Dagen bild blir därför på mitt sälgosedjur som ja haft sen ja var jätteliten...

image59
 ...och en bild på när jag var jätteliten, och åt kex =P

image60

Så tycker jag!

Om ni börjar läsa detta inlägg är det viktigt att ni läser det sista som är markerat med fetstil!!

Förlåt men ja kan bara inte låta bli. Visste ni att Borlänge och Malmö är Sverige farligaste städer?? Vet ni varför? För att i Malmö består mer än 80% av invandranre och i Borläge finns det också väldigt många... Läste om den 10åriga flickan som försvann i lördags från Dalarna. Jag undrar verkligen vad som hänt henne men i nuläget vet bara hon själv och minst en till. Varför är dom ställen med flest invandrare alltid det farligaste ställena?? Undrar verkligen!! Kan någon svara, och nej jag är inte rasit även om det verkar så ibland för att så fort en invandrare gör nått olagligt får han/hon mer skit från mej än om en svensk skulle göra samma sak. Kanske för att Svensken är mer accepterad i dagens samhälle än de skl "blattarna". Jag tänker mej nog att dom är som gäster i Sverige även om de bor här. Men de kommer inte här ifrån från början.

Tänk er att ni är hos en bekant och så börjar ni elda upp familjens matbord. Tror ni inte att dom skulle vilja slänga ut dej då?? Men om deras sån skulle elda matbordet skulle han bara få rejält me skäll och sedan få ersätta bordet.

Hemma hos dej får du göra som du vill nästan men hos andra sköter man sej.

Om invandrare kommer till Sverige från sitt hemland för att det är ett helvete är det inte meningen att man får börja härja fritt i det som är deras räddning. Tyvärr är det många som inte fattar det.
En i min brors klass (en turk) började mobba Erik som han heter och knuffa honom. Så gör man inte så pappa ringde föräldrarna och skällde ut dom, gissa vad som svara? Pojkar i deras ålder brukar slåss...
Ja kanske i deras turkland men fan inte i Sverige!! Jag hade så stor lust att bara slå ner ungjäveln och skicka honom till turkiet så han fattar att man ska vara tacksam att få bo i överdrivet snälla Sverige.
Skulle inte han den där turken sluta upp med att bråka så skulle pappa polisanmäla. Nu rör ungen inte Erik längre vilket är jävligt tur.

En gång såg ja en invardrare (afrikan) på bussen mot G-berg, han var antagligen ny i Sverige eftersom han inte kunde svenska men han sa en sak på engelska som gjorde mej ritigt glad.
Det var nämligen så att det låg massor av blöta äckliga tidiningar på bussgolvet bak i bussen och han började plocka upp dem och slänga dem i soptunnan och till sin kompis sa han:
(översättning till svenska)

"Eftersom Sverige varit så vänliga att ta emot mej och låta mej bo här så tänker jag se till att gottgöra det så bra jag kan genom att bland annat städa upp här i bussen"

Varför är inte alla invandrare så? En bekant till mej gissar på för hård iavel och religion så defekten blir att dom blir dumma i huvet.

Svenskar borde också se till att hålla sitt land lite fräschare. Inte ska man låta en inneboende få vara den ända som städar ens lägenhet??

DAGENS BILD BLIR PÅ EN SVART/MÖRK/BRUN/NEGER... om man får säga så alltså...
just denna bild är en bild på Adam tensta
image58

Godnatt nu ska jag sova!

Mitt namn står för...

R- Helt GALEN.
O- As sexig, grr
S- Lätt att bli kär i.
E- Jättebra kyssare.
-
M- Bästa kyssaren som finns.
A- Bästa en pojk/flickvän kan beära.
R- Helt GALEN.
I- Helt underbar i sängen
E- Jättebra kyssare.
 ---------------------------------------------------------------------------------------------------

A - Bästa en pojk/flickvän kan begära.
B - Alla vill ha dig.
C - Riktigt barnslig.
D - Gillar att dansa loss.
E - Jättebra kyssare.
F - Sexig.
G - Skiter i vad andra tycker.
H - Har bra personlighet och utseende.
I - Helt underbar i sängen.
J - Alla avgudar dig.
K - Vild och galen.
L - Alla älskar dig.
M - Bästa kyssaren som finns.
N - Du kan behålla hemligheter.
O - As sexig, grr
P - Populär bland alla.
Q - Ful.
R - Helt GALEN.
S - Lätt att bli kär i.
T - Omtänksam och bryr sig.
U - Kingen på att bara ta det lugnt.
V - Lat.
W - Tänker sig inte för.
X - Jättebra i skolan/på jobbet.
Y - Gillar att rocka loss.
Z - Älskvärd

Jonathans/Älsklings namn betyder

J- Alla avgudar dig.
O- As sexig, grr
N- Du kan behålla hemligheter
A- Bästa pojk/flcikvän kan begära.
T- Omtänksam och bryr sig.
H- Har bra personlighet och utseende.
A- Bästa pojk/flickvän kan begära.
N- Du kan behålla hemligheter.

Mattips!

Tja alla, nu har jag varit med pappa och handlat lite saker på Clas Olsson och handlat middag för ikväll det blev det här:



Tjuvlyssnat.se

Har nu ett tag kollat in Tjuvlyssnat.se sida men har aldrig nämnt det i min blogg så det blir väl dags nu =P vissa av kommentarerna är sjukt roliga, kolla in ni som inte gjort det!!!

Tjoho...här ökas det

Hej alla glada. Jag har haft min blogg sen den 12 april och haft ungefär samma antal besökare hela tiden (utom dom första dagarna då det bara va 1-2) NU just idag har tydligen många fler upptäckt min blogg vilket gör mej glad. Men tyvärr får jag inte så många kommentarer =(
Älskar kommentarer utom dom negativa men dom är ju bara att skita i om det inte är så att det är någon jag känner för man vill ju inte vara osams med sina kompisar =)

Hemma

Nu e jag hemma igen, tänkte skriva ett inlägg i skolan men jag kom inte på nått att skriva och sen så skulle ändå lektionen börja efter bara 2 minuter och jag orkade inte stressa ihop nått inlägg som ändå ingen orkar läsa för att det inte står nått vettit i det =P

Nu ska jag kolla vad jag har att plugga till. Fick förresten info om APU:n idag på mentorstiden, jag längtar men ändå inte till praktiken. Liksom 5 veckor, kommer få massa hemlängtan och sånt samt att jag itne kommer ha någon kompis med mej, hon som jag ska åka me surar på mej för gud vet vad och så har det varit i 10 veckor snart.

Har haft mina roliga nervösa skakningar till och från hela dagen vet inte varför. ett tag va min nervositet bort men nu är den tillbaka, det är nått som stör mej men jag kan inte riktigt sätta fingret på vad det är. En sak vet jag men det är liksom till och från men idag var min kropp arg och då blir det så... Det var inget blodsocker fall eller nått. Aja, hoppas det blir bättre snart. Ska försöka få tid hos kuratorn i veckan.

Fan vad sjukt sugen på bilar jag är nu!! Men jag vet inte om ja borde äta godis just nu. Får väl vänta tills på lördag.

Skriver för mina läsare

Hej läsare, jag vet inte vilka ni är för dt ser ja inte om ni inte skriver kommentar. Om man kan se vilka besökarna e utan att de lämna kommentar får ni gärna berätta hur man gör för att se dt.

Men dt va inte dt ja ville säga utan att om ni har några önskemål om vad ni vill/inte vill att jag ska skriva om så kan ni ju kommentera det i min blogg så kan ja se vad ja kan göra. Allt för er =)




En kommentar har jag fått in om att han/hon stör sej på att jag skriver dt istället för det, tyvärr tänker ja ignorera dt eftersom han/hon är anonym, vågar man inte säga vad man tycker öppet så menar man dt inte... Om någon oanonym ber mej att sluta skriva "dt" så slutar jag för jag vill veta vem som talar till mej och vem jag talar med tillbaka. Har länge tänkt sluta skriva "dt" men glömmer mej ibland...

Dålig natt

den senaste veckan har ja sovit väldigt oroligt, jag har drömt konstiga saker och mardrömmar, ibland (som i natt) vaknade ja nästan varannan timme, börjar 8:30 idag men behövde vila lite extra så ja hoppar första lektionen och säger att ja va hos tandläkaren.

Det som fick mej att gå upp var att Yubin (en gammal klasskompis) började smsa mej om att han sett/träffat Jonathan igår lr när i helgen dt nu va och då sa ja att dt kunde han inte gjort för att han är i fjällen men skl så menade han mitt ex som ja kallar Jonte, USCH blir äcklad av att tänka på honom. Vet ett klipp på honom som finns på youtube och när ja såg dt började ja undra om ja bara hade drömt att ja va tsm me honom lr om ja hade dt på riktigt. Fyfan va pinsamt.... Aja Yubin berättade att dt var på en 20års fest som han varit på när han träffade Jonte och sen berätta han att han också blev nerslagen av typ 4 killar som kom från ingenstans och som ingen kände. Emma blev oxå slagen men ja vet inte hur allvarligt. Fegt att slå en tjej, fegt att storma en fest för den delen oxå. Tur att dom inte hade vapen. Jag säger då dt att sånna fester där folk super och riskerar att bli nerslagna har ja lämnat för typ 2 år sen, dt e inget för mej. Han vuxit ifrån sånt skit, ja går och träffar folk som man kan lita på och som man är 100% säker att ingen kommer och förstör samt att dt inte är många som dricker och har  dom dricka e dt inte sånt man blir dyngrak på. Fyfan för fjortisfester asså!!

Aja, min buss går om en timme men ja funderar på att ta en tidigare för vad ska ja göra här hemma, lr ja kanske ska göra klart ett gammalt arbete som näääästan e klart och sen bara maila in dt så har ja den saken avklarad. Ja så gör jag =) hör av mej senare


Kraaam

Kommentera

Komentera gärna mina inlägg. Om ni även lämnar eran bloggadress lovar jag att komma och tjuvkika lite och kanske kommentera nått inlägg =)


Vill sova och dagens bild

Hej, är sjuuukt trött, kom just hem från mormor och morfar, innan vi åkte hem körde vi förbi farfars hus för ätt hämta lite räkningar m.m. hitta en 91:an som ja tror ja ska läsa ikväll... Om ja orkar,

Sry Elina (som ska hjälpa mej ikväll me att fixa min blogg) men ja tror inte ja orkar hålla mej upp länge till. Imorgon kan jag nog, det är väl inte så jätte bråttom??

Godnatt på er alla, hör av mej någon gång imorgon. Kanske på morgonen om jag orkar komma upp nån gång men då måste ja gå och sova NU!!! E som min älskling säger att jag är, en sovgris!!

Dagens bild blir en på Anna för att hon e så bra bloggerska och för at hon och ja och fredrik i min klass ska se Red Eye lr va filmen nu heter senare i veckan. annsing.blogg.se

image55

Snart bär det iväg

Tja, nu ska ja snart åka, väntar på att dom andra ska bli klara så vi kan sätta oss i bilen och åka =) var länge sen ja träffa mormor och morfar säkert över en månad sen. Såhär ser iaf kvällen outfit ut som jag tidigare la ut bilder på men inte när jag hade dom på mej. Skorna som jag ska ha till finns redan utlagda på min blogg men ja kan lägga ut en till för er som itne vet vilka ja menar. Tog även bild på håret.


Valde Hugo boss parfymen och i håret har jag Schwarzkopf got2b 2 sexy spray, luktar jordgubb och är sjukt bra =)

Maskot

Jag hittade nyss min maskot när ja städade mitt rum, Det är en nalle som har en rosa/röd klänning som det står Skorpion på (eftersom jag har skorpionen som stjärntecken). Den ska ja sätta fast på min mobil =) om det inte ser för klumpigt ut.

Outfit för ikväll



Av dessa hade jag att välja på, det var svårt men ja föll mest för de grågröna byxorna, sen fick mamma bestämma resten, dt blev som på den sista bilden. Just nu har jag bara vanöiga mjukiskläder på mej för att dt e lugnt skönast. Tar en bild sen innan jag åker och lägger in på hur jag ser ut med lkäder och smink m.m.

Nu ska ja hjälpa Erik med hans hamster

Skaffa fler Tele2 master!

hej, nu sitter ja här med blött hår och bloggar, han inte ens klätt på mej XD utan har bara min sjukt mysiga morronrock på mej. Fick ta en snabb dusch eftersom pappa skulle stänga av vattnet för han ska dra rör m.m. i vårt badrum som e mittemot mitt rum, dt kommer bli sjukt lyxit badrum och speciellt för mej eftersom dt e ja som kommer använda dt mest och sen e dt bara 2 m från mitt rum så dt e inte långt att gå, bastun ska oxå renoveras =P
Men dt va inte det ja ville säga utan att Jonathan ringde för typ en timme sen och sa att han inte kommer ha nån kontakt alls dit upp han ska nu, dom hade mellan landat hos hans styvmorsas föräldrar och sovit över natten och nu ska dt ännu högre upp och där skulle sa han att dt inte skulle finns nån kontakt alls för Tele2 så nu tycker ja att tele2 tar sej en sväng dit upp och sätter upp en mast så han får kontakt och kan ringa mej för ja kommer sakna honom så mycket, vi e ju alltid tsm och värsta bästisarna och oskiljaktiga så det kommer bli jobbigt att inte ens kunna smsa =(  jag kan ju det men det komme inte komma fram till hans mobil för ens han får kontakt igen... Aja kasnske bra att vi e ifrån varandra ett tag för esen kommer dt ju bli 5 veckor som ja e borta och då kommer ja bara hem varannan.

Nu måste ja fixa mej och bestämma vad för kläder ja ska ha på mej... lägger upp en bild sen. KramKram
image43

Dagens bild

Dagens bild blir på den sjuka serien som läggs ut i punkse varje vardagsmorgon...
Samt min Älskling som jag saknar sjukt mycket, bilden e får hösten 2006, idag har han myyycket mer muskler på kroppen men han är ändå sjukt sexig på den här tycker jag!!!
image41
image42

Äntligen hemma...

...och då menar jag inte programet XD. Nu e jag hemma och jag tänker inte lyfta min bak från denna sköööna soffa mer ikväll om jag absoult inte måste! Imorgon om vädret tillåter så ska jag och pappa åka lite motorcykel (den röda/guldiga för mej). Efter ska jag och min familj till mormor och morfar och äta den försenade påskmiddagen =P

Nu ska jag umgås lite med familjen och äta god mat, det blir nån biff eller så =)

När jag var på sjukhuset hos farfar så såg ja en text som var skriven på en Whitbordtavla och där stog något väldigt smart...

"Man älskar inte denne för at den är vacker utan denne är vacker för att man älskar den"

(istället för den/denne så ska det vara hon/han men det kan ni nog själva lista ut).

Saknar Älskling redan och jag gör det inte mindre när han mobil inte funkar så långt upp i fjällen... Så nu kommer jag inte kunna höra av honom på 8dygn ='(

Hörs kanske senare ikväll


Snabb blogg

Hej här är en snabb blogg, kun just hem från stallet. Det gick jätte bra trots att han inte hade nån sadel. Sen fikade vi på Siggesta Gård ute på Värmdö sen åkte vi hem, tig den silvriga för att om nått skulle hända så gäller inte försäkringen. Nu ska ja till farfar på sjukan, HÖRES

Gomorgon alla

Godmogron på er. Inatt drömde ja massa sjuka drömma om bla lajv (saknar) sen drömde ja att en av mina kompisar blev en sjöjungfru efter att nästan blivit våldtagen av några och att dt va en snubbe som gillade att äta folk med mask för ansiktet samt att en av mina ex försökte få mej i säng. Han misslyckades ganska hårt samt att jag älskar Jonathan så sjukt mkt!

Sen drömde ja att jag och några från lajvet sulle korsa en jättestor sjö som va jätte grund högst en 1m djup XD sen hitta ja jätte tama fina undelater på ett berg och sen blev de helt plötsligt möss typ 50+ och alla va i olika storlekar.

Nä nu måste ja fixa mej i ordning för att ja ska åka så fort pappa har satt på mammas säte på mcn. :9 ska bli kul att få dra på på motorvägen me den nya, ska fråga pappa hur fort den kommer upp i hundra XD

Dagens bild(er)


Dessa tre tjejer har jag tagit hand om sedan dom var små råttskruttisar.
Daphne avlivades Nov 05 hon blev över 2 år.
Rose-Marie dog i Maj 06 hon blev över 2,5 år.
Marie avlivades i Nov 07 hon blev bara 1 år och 1 månad.

Daphne och Rose-Marie var mina första råttor som jag hade från att dom var små och de var systrar.
Daphne fick jag avliva för att hon fick en tumör och Rose-Marie dog av ålder.
Maria avlivades för att även hon drabbades av bröstcancer (tumör) kvar lever hennes syster Tjoffsan tillsammans med Tjoffsans dotter Myran och även Myran har två söner som bor hos mej.
Jag önska att jag hade en bild på Gabbe som var min allra första råtta som jag fick av skolan när han var jätte gammal. Han dog 03 av ålder och blev enligt skolan över 3 år! Ville som var Gabbes bror dog också han av ålder som en 2,5 åring... Nu ska jag kolla om jag hittar nått kul att hitta på för annars kommer jag bara börja sörja för mina älsklingar. Måste köpa blommor och lägga på deras gravar. Synd att Ville inte får vila i frid på samma plats som dessa. Hoppas han får vara med sin tredje bror Casper som led iihjäl sej för att rektorn aldrig avliva honom  för ens det var för sent :'( lärde ite riktigt lära känna honom tyvärr, han var en riktig skruttgubbe.

Comet

Imorgon ska jag rida comet :) här är en bild på honom, älskar honom som fan och jag vill aldrig förlora honom men det dröjer inte länge för ens han är borta från mitt liv, kanske för allitd, Kommer bli så ledsen :'( får försöka hitta en ny häst som kan ta Comets plats så gott det går <3

Sminktips

Här kommer lite sminktips, satt och kolla lite bilder och fann några från nyår då ja hade tagit kort på min sminkning. Jag var jätt nöjd :)

Jag använde:

Body butter Body shop storpack ca 165kr
Vacelin finns bla på apoteket
Fundation
H&M ca 50-60kr
Puder Isadora ca 105kr
Rouge mamma köpte till mej
Beige ögonskugga med glitter H&M 19,50kr
Ljusbrun ögonskugga 19,50kr
Brun ögonskugga
19,50kr
Eyeliner Lóréal ca 95kr
Silver Glitter fick när ja va liten och fyllde år
Mascara Body shop vet ej pris
Läppglans fick i present, finns på H&M
Lösnaglar kicks ca 80kr

Jag började me att klä mej i det jag skulle ha och sedan tvätta ansiktet och sedan torka det samt smörja in det med bodybutter me apelsindoft (var noga med att gnida in det ordentligt för annars blir fundationet och pudret kladdigt och flammit). Jag satte på allt i denna ordning som listan står i. Jag tog hjälp av både tops, hårda  och mjuka penslar olika ljusskiftningar (med lampan) för att se att allt går okej ut. Det var bara att exprementera, för att inte behöva ta bort allt och göra om det samma dag som jag skulle ha det så provsminkade jag mej dagen innan.
 
Outfit:

Svart klänning gammal julklapp
Halsband 17års present
Svarta hotpants fick av mamma


Farfar

Farfar har hamnat på sjukan till och från i snart en månad. Varför tänker ja inte säga men nu ringde min farbror och sa att farfar fått lunginflamation för att han varit tvungen att ligga stilla hela tiden :'( Jag vill inte att han ska dö. Han fyller ju bara 79 nu e April. När farmor dog så blev ja inte så ledsen för ja va bara 11 och det tog lite tag innan ja fatta vad som verkligen hänt och då börja ja sörja, ja kände inte henne så bra fast ja träffa henne så ofta. Mormor och morfar lever ännu och ja skulle bli ännu mer ledsen om dom dog. Mina favorit gamlingar är Mormor och farfar och sen kommer morfar, vet inte varför men så e dt iaf. Jag vill inte gå på begravning för det e så himla jobbigt när alla släktingar bara gråter och man mår själv så dåligt. Må farfar klara sej och leva många lyckliga år till. Jag och min kusin vill ju köpa undelater till honom när han fyller år!!



Ska köra något olagligt imorgon :|

Tips, gör inte som min pappa och jag, kör olagligt! Sccch säg inget men imorgon när ja ska till stallet så ska familjen följa me och kolla för ja vill inte vara ensam i stallet och sen så orkar ja inte åka till stallet me buss så ja bad dom förlja me och då sa pappa att vi kunde ta motorcyklarna dit. Okej tänkte ja men sen fick han för sej att ja ska ta den nya som jag inte får köra för ens 1maj :|
Nu får vi se hur det här går, det lär inte vara så svårt eftersom ja redan kört den en gång på tullinge flygplats. Men ja lär väl dra på som inihelvete och flyga som en vante efter cykeln. FAAN VA KUL det ska bli är bara orolig för hur det ska gå på grusvägen till stallet, Jag på mc+Grus=Går inte... har ju redan haft oturen att välta 2 gånger och båda gånger gjorde ja illa foten och ena handen. Ena handen och foten när ja välte åt vänster i en parkeringsficka och förstörde 50% av cykeln och rulla ut på vägen. Andra gången i en högerkurva då mcn höll på att åka ut över ett stup och ja slog i andra handen och foten samt förstörde 40% av andra sidan av mcn men då laga pappa den själv så det gick bara på ca 1000kr. Har slagit i huvudet oxå men det märkte ja inte för ens ja tog av hjälmen och såg reporna. Vill verkligen inte välta me den guldiga!!! För det är dyrt och ja vill inte slå i fler händer och fötter XD

19:15

Nu har jag suttit vid datorn i tre timmar och gjort den etologiska studien på min råtta. Nu det är klart så ska jag upp och hjälpa till med middagen. Har ingen aning vad det blir, hoppas på fisk. :) hörs av mej sen.

<3

Här följer några hårtips :)

Hej, här följer mitt första "skönhets tips". När jag började använda Loréal Evital för en tid sedan så började min hårbotten klia som bara den. Jag undrade verkligen vad det var som gjorde att det började klia för att jag har ju använt det där schampot tidigare utan problem. När jag äntligen gjort slut på förpackningarna (kändes onödigt att slänga så mkt schampo) så köpte jag det schampo som jag tidigare använt väldigt mycket och funkar bra för mitt hår, det luktar dessutom JÄTTE gott också :) nämligen Hearbal Essences. Jag hittade en ny doft där flaskan är blå och innehåller "Hawaii dofter" den funkar bra för mej nu men min hårbotten var väldigt uttorkad från det gamla schampot så mamma hade köpt nått specialschampo för torr hårbotten på apoteket det heter Selsun och funkar jätte bra för mej. Vet tyvärr inte priset på det men det funkar jätte bra. Var noga me att gnida in extra i hårbotten. Dock är det väldigt rinnit och luktar lite skumt men det blir mycket lödder och det är kul att skumma upp riktigt ordentligt :) Det ska sitta i 2-3 minuter och efter ett tag försvinner löddret och sen ska man skölja av noga så inget blir kvar, har man grått lr vitt hår så kan det bli missfärgningar om man inte är noga. Efter så sätter ja in mitt vanliga schampo för att få en bättre doft på håret och sedan balsam för Selsun trasslar till håret ganska mycket.


Ett annat hårtips
För att slita så lite som möjligt på håret så ska man INTE borsta håret, platta håret, locka håret eller föna håret efter varje dusch eftersom håret är extra känsligt då så slits topparna flera gånger snabbare om man grejar med det efter än att låta det vara tills det torkat. Man ska heller inte sätta upp håret eftersom det tar längre tid för håret att torka och det blir instängt. Tänk dej själv... vad händer om man glömmer hänga upp handduken efter sej och låter den ligga i en hög nånstans?, jo den blir sur och torkar jäääätte långsamt så snälla för er egen skull låt håret vara om du absolut inte MÅSTE fixa med det för att du kanske ska på finmiddag eller nått och han lite taskigt med tid.

Pirog

Pirog blev dagen lunch, jonathan hade köpt 10pack i onsdags men han fick 11 XD aja nu när han och ja passat klart katten... FAN glömde ta bilder på huset som e assnyggt, skit samma dom som bor där reser snart bort igen och så kommer vi nog få passa katten igen :P...
Jag kommer sakna huset, nu kommer jag få vara där joantha nbor egentligen och ja ser verkligen INTE fram emot dt!
Snart kommer han flytta oxå, kan inte ja få fylla 18 och gå ut skolan, få ett jobb och se till att jonathan får en ordentlig inkomst så vi kan flytta från dt jävla kollektivet till familj han har, nä nu e ja jätte irriterad så ja går och gör nått annat ett tag, sen får vi se om ja orkar prova kläder :P
image24

Höres

Städat råttorna!

Nu har ja städat råttorna och Jonathans mus som bor hos mej ett tag. dagens bild blir därför på lilla Missjö och tjocka Tjoffsan som mer ser ut som blondinbellas mössa om ni vet hur den ser ut. (kan inte stava till missjö).
Jag lägger blogginlägget i kategorin "djuren" istället för "dagens bild"
image22

image23

Åk inte ifrån mej!!!

Här sitter jag och gör skolarbeten som jag kommit efter i. tar ledigt i skolan för att jag kände mej så äcklig i morse och ja va på Ingarö då så först tänkte ja åkt till skolan men sen kände ja hur jävla äcklig ja kände mej så jag bestämde mej för att åka hem och duscha och fixa lite skolgrejer innan jag drar til skolan men så kollade jag schemat och då såg jag att ja bara skulle ta lektioner i 1,5 timme innan jag slutar så då känns det onödigt att åka 1 timme fram o tillbaka för att bara vara i skolan 1,5.

Imogron åker min älskling till...ööh...upp och ska åka skidor en hel jävla vecka!!! Kommer sakna honom som fan imorse grät jag och klängde mej fast som en koala på honom för jag ville aldrig säga hejdå. Det är nog ganska bra att ja inte e me honom på en vecka för sen om två veckor ska jag bort i 2 veckor och sen bort 2 veckor igen och efter det 1 vecka, (5 veckor sammanlagt) och sen så får jag nu mer tid till att plugga och så. Ska träffa några kompisar oxå.

Så nu ska ja städa råttburarna och sen duscha. Efter det blir det skolarbeten m.m. och sist ska jag som i går sitta 3 timmar och kolla på Akilles. Efter det så e det kväll och då ska jag vara med familjen. Hoppas Kajsa blir frisk imorgon för att hon och ja skulle ses då. Har ingen lust att rida imorgon känner jag men det var en vecka sen sist så jag får väl dra dit, kanske kan dra me brorsan lr nån för ja tycker det är så tråkigt att vara där själv :(

Hörs sen! Han lust att leka modell framför min spegel (som e 2m hög och ca 4m lång) *hihi*. Kan ta några bilder och lägga upp oxå så får ni se vad jag har för kläder, obs tänk på att jag bara klär mej i det som jag verkligen är bekväm i. inga pennkjolar osv. Jag har bara kläder som e sköna och som man inte svettas/fryser ihjäl i! e dt kallt ute går ja inte runt i nån jävla kjol utan då har jag byxor och ibland långkallingar, allt för att inte frysa och jag äääääääääääälskar mjukisbyxor. det är liksom mitt favvoplagg!!

Tja, sålänge P.S. Jag  HATAR verkligen Jonathans pappa, fråga mej inte varför för det orkar ja inte berätta, ni skulle däremot märka direkt varför jag gör det om ni träffar hans pappa, akta er för hans hjärntvätteri säger ja bara!!!!! D.S

Dagens

Hej igen, idag har jag som tidigare nämnt studerat en av mina råttor i 3 timmar efter det började jag gå till bussen men insåg att jag hade ändå inget i skolan att göra så jag gick hem igen och starta datan för att plugga vidare. men så kom jag på att allt som jag behövde plugga va ju i skolan så ja fic kåka dit iaf och på matten gjorde ja mina uppgifter som läraren gett mej och sen va det bara att plugga till provet i naturkunskap A som jag för övrigt hade glömt bort, lyckades iaf svara på de flesta frågorna men jag har ingen aning om jag blir godkänd. Blir väl annars omprov. Jag måste börja planera bättre!!

Va förresten hos Lill-Lill (Studievägledaren) idag och hon hjälpte mej att boka biljetter till Orsa och tillbaka igen. Nu e det bara 2 veckor kvar ungefär tills jag ska åkt dit på praktik. Under dessa två veckkor kommer jag inte ha tillgång till Internet om dom inte har det på tåget dvs och därför kommer jag inte kunna skriva nån blogg.

Nu ska jag börja på mitt hemprov i Djurskydd och sen om jag orkar göra lite på mitt gamla hemprov i Naturkunskap A som jag fick tbx innan lovet. Det var några grejer som jag missat som jag måste skriva till och sen skicka in igen. OM jag gör det får jag iaf VG på det hemprovet :)

Hör kanske av mej igen ikväll annars hörs vi imorgon :) <3

Godmorgon

Godmorgon på er, idag så gick jag upp samtidigt som Jonathan (7) och sen vid kvar över åkte Jonathan till jobbet och jag tog halvbussen mot slussen. Nu e ja hemma tog lite mer än en timme från Ingarö till mej. När jag kom till henriksdal så spyde en stackars kille ner hela sitt säte och bussgolvet. Han och hans mamma skyndade av och jag hoppas att bussen gick ur trafik så nån kunde rengöra den sen. Jag kan förstå killen att han blev så åksjuk för att hela vägen till slussen va som att åka båt i sjögång för bussen åkte upp och ner hela tiden och folket i den såg ut som om dom gjorde vågen, först hoppar dom längst fram upp och sen går det bakåt, började nästan skratta eftersom jag satt nästan längst bak och såg när människorna framför mej skumpa upp och ner XD.

Idag börjar jag 13:10 och nu undrar ni säkert vad jag ska göra nu på morgonen och förmiddagen jo jag ska sitta och dumglo på en av mina 4 råttor i tre timmar för att alla i min klass ska utföra en etologisk studie på ett djur och man fick välja själv. allra helst vill jag ha nått djur så skansen men det fick bli min ena råtta för att det är lättast och samtidigt så kan jag sitta vid datorn och blogga m.m. men jag måste vara så tyst som möjligt så att jag inte påverkar hans "naturliga beteende". Hela studien ska vara 6 timmar men jag ska göra 3 timmar nu på morgonen och 3 timmar imorgon kväll för att sedan jämföra Akilles beteende på morgonen och sedan på kvällen.

Dagens bild blir inte mindre än 3 stycken!!
En på Akilles när han var liten plutt (nu e han stor och lite tjock), en på en av sls bussar och en på en spya X(
image19
image21

Ingen gästblogg :(

Godkväll allihopa, just nu e ja på Ingarö med Jonathan, han passar ju katt i sitt gamla hus och ja håller honom sällskap, försökte få honom att gästblogga men han vill inte (tråkmåns) istället väljer min älskade lilla nörd att spela Xbox...blä...
Jag va hos käftis idag och dom sa att mina tänder såg jättebra ut förutom att en av mina tänder håller på att flytta tillbaka som den satt innan tandställningen så dom fick sätta in en ny på överkäken. Tandställningen går inte över hela käken utan bara på tre tänder, ska ha den tillsvidare. Den 26 maj ska ja tillbaka och för hoppningsvis ta bort eländet. Sen måste jag tyvärr betala en ny tandskena, ni vet en sån man har på natten, mina råttor hade olyckligtvis fått tag på den och plastälskare som dom är så bet dom såklart sönder den. Mina djur ruvinerar mej, 1000 spänn vill käftis ha för en ny tandskena, hur mycket kan den vara värd?? Högst 2 kr???? Aja den här kommer ja däremot vara rädd om som fan!
Nu ska jag kolla lite när Jonathan spelar och sen ska jag väl sova, vill egentligen ta en promenad men jag har så himla ont i fötterna från skorna ja hade idag.

Om kajsa som jag ska träffa på lördag har internet på sin dataor så ska ja be henne gästblogga lite :)

Britney

Ja har fått en släng av sjungsjukan och eftersom Britney alltid har varit min favorit sen hon blev känd så ÄLLLSKAR ja att sjunga till hennes låtar, egentligen är ja JÄTTE dålig på att sjunga men jag kan pricka in vissa toner i hennes låtar vilket får det att låta som att min röst ingår i låten XD det älskar jag

Puss på er snart ska ja till bussen ska fixa mej och sedan gå vi höres
 Dagen bild blir en på Britney när hon va i min ålder och en på hennes utveckling i utseende
image18

Godmorgon/eftermiddag

Här sitter jag och väntar på att tiden ska gå framåt så att jag får åka till den jävla tandläkaren. Imorse vakna ja och hade försovit mej en timme så ja smsade Anna annsing.blogg.se och sa det och då sa hon att vi var lediga för att man fick vara hemma och studera sina djur. 2x3 timmar skulle man kolla på vad dom gjorde. Jag valde att sova vidare för att jag haft såna hemska mardrömmar under natten då jag först drömde att ja umgicks med blondinbella (va väl sådär hon verkade väldigt falsk i min dröm) sen drömde jag att Jonathans pappa försökte döda mej och när jag försökte ringa 112/SOS så va det upptaget flera gånger. Sen i morse drömde jag att Jonathan försökte strypa mej vilket var otroligt obehagligt och jag blev skit rädd. När ja vaknade vid 10 så gick jag upp och åt lite samt försökte reda ut mitt hår som såg ut som ett fågelbo. TIPS! Gå adrig och lägg dej med blött hår!! Att jag aldrig lär mej...

När ja ätit satte jag mej vid datan för att kolla nyheterna och vädret på www.aftonbladet.se där hittade jag oxå ett klipp på Björn Gustafsson om han och hans nya singelliv http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/smygtitt/article2168553.ab
Sjukt roligt iaf. Han e uppenbarligen aldrig seriös!!

Efter att jag varit hos tandläkaren ska jag till Jonathan fast egentligen vill jag till stallet men jag hinner inte för då kommer jag hem så himla sent, ville rida imorgon men då ska en annan tjej ha min häst och på fredag kan jag inte för då kommer jag inte vara hemma för ens halv 11 på kvällen. Men på lördag får jag rida igen. Vill ut i skogen men det är svårt för Comet har ingen sadeljord och kan därför inte ha någon sadel heller.

Vi hörs senare, kanske ikväll :)

Kul 1april skämt, blev nästan rädd!!

Hej... ja e så sjukt trött just nu... Imorron e dt skola och ja orkar inte gå. Etologi fördjupning 3tim sen ska ja hem och sen vid 3 ska ja till käftis och kolla tänderna.

Jag gick in på www.bellasuger.se och läste deras senaste inlägg, dog nästan men så kom ja på att det är ju första april (vilket gjorde att ja inte dog XD), ja har vetat hela jävla dan att dt är 1 april och ingen har skämtat me mej lr ja me nån och sen preciiiiis när man ska gå och sova så kommer ett smygandes och eftersom man e så trött har man ju glömt att det är 1 april.

Godnatt med er!!!

Ingen engelska men det gör inte ett skit!!

Min pappa hade tagit fel på dag, Erik, min bror, har inte engelska för ens på torsdag. Men det gjorde inget alls!
Pappa och jag tog ut min nya mc för första gången och åkte till Tullingeflygplats. Vi hittade en mc-bana där dom hade sprayat fyrkanter med kryss på marken så man kunde träna slalom och krypkörning. Provade båda delarna men eftersom det var första gången jag körde min rödguldiga mc så va det inte så lätt att krypköra. Den silvriga väger bara 140kg och den röda 180kg men ändå var det ganska stor skillnad. För det första så har ren guldiga 36 hästar och den silvriga bara 12 då när man drar på me dden guldiga så flyger man som en vante. Man måste hålla i sej jätte hårt i styret för att inte tappa taget =D
Tyvärr e det som sagt en månad kvar tills ja får köra den guldiga i trafik ='( ja vill ju köra NUUUUU...

Nu ska ja äta och sen ska ja och pappa ta mcna till farfar och vattna hans blommor eftersom han ligger på sjukan. Då blir det den silvriga/låååångsamma mcn =P

image16

Kom över den kända videon "Andreas Da Man"

http://www.youtube.com/watch?v=i01Xk3w4xDo&feature=related

eftersom jag inte lärt mej hur man lägger in videoklipp från youtube ännu så länkar ja bara :) tänk om ett par utlänningar ser klippet vad ska man tro om Sverige egentligen ?? XD

Barncitat

Läste nyss ett par ashärliga citat på annas blogg där små barn talar om kärlek och om hur barn blir till, kolla vilka smarta kommentarer ungarna ger:

Varför drabbar kärlek två speciella personer?
"En person har fräknar, då letar han upp en annan som har fräknar." /Andrew 6 år
Spelar det någon roll hur man ser ut?
"Det hänger inte alltid på hur du ser ut. Se på mig. Jag är stilig som bara den, och jag har inte hittat någon att gifta mig med än." /Brian 7 år
Varför håller kära personer varandra i handen så ofta?
"De vill vara säkra på att deras ringar inte trillar av eftersom de betalade en hel del pengar för dem." /Gavin, 8 år Åsikter om kärlek:

"Kärlek är det viktigaste som finns i världen, men baseboll är ganska kul också." /Greg, 8 år
Hur lär sig en person kyssas?
"Du kan repetera med dina Barbie och Ken dockor." /Julia, 7 år
När får man kyssa någon?
"Det är aldrig okej att kyssa en pojke. De dreglar över hela dig... Det var därför jag slutade med det." /Tammy, 10 år


Barn om hur barn bli till:

"Dom kommer i ett ägg och sen åker dom ut ur pappans snopp och in i mammans mage. Sen växer dom och kommer ut. Det tar kanske 14 dagar. Dom kommer ut genom rumpan. Jag har sett det på TV." /Robin, 5 år

"De bajsas ut av mamman. Innan var det ett ägg. Det hoppade in i mamman från pappan." /Martin, 4 år

"Ja, det är frön i pappans, ja här (pekar). Då kommer till mamman. Det frö som kommer först, ja det får bli bebisen. Om två kommer så blir det tvillingar. Sen måste bebisen stanna inne i mamman tills den känner att magen är tillräckligt tjock. Sen får man åka till, vad heter det, BVC. Sen får man ta ut bebisen. Jag vet inte riktigt hur, men man får ta i." /Viktor, 6 år

Ungar e nog dom smartarste i världen sen blir man bara dummare med åren!

Valpen från i lördags!

image13
Bebisen sitter på golvet
image14

Elvis va en skrynklig sötnos
image15
Älskling och Elivs Haha XD

Mitt 100de inlägg idag...

Hej ni undrar sökert varför ja e inne just nu och lägger upp miljoner inlägg på bara några rader, jo för det första så har jag sagt att jag kommer lägga in massor av korta inlägg säg till om jag ska ha få längre istället. För det andra så har tar jag igen dom två dagar jag inte bloggade för att internet inte kunde logga in mej på bloggen och för det tredje så har jag inget liv idag för ens pappa kommer hem så ja ääääääntligen får köra mc, va iof ute i söndags oxå men ändå jag älskar att köra mc!! Egentligen kunde ja varit me Kajsa men hon e på sin praktik och Kim jobbar. Alla mina kompisar jobbar :(

10 snabba

1. Vad åt du till frukost idag? Det tänker jag inte säga 2. Vad åt du till middag idag? Har inte ätit ännu, igår misslyckade pannkakor 3. När fick du en kyss senast? I morse (massor) 4. När stötte någon på dig senast? I morse (älskling) 5. Vad gör du helst en vardag? Träffar kompisar eller Äskling 6. Vad är det första du kollar in hos en av det motsatta könet? Jag kollar bara in min Jonathan 7. Hur tror du att ditt liv ser ut om 5 år? Förhoppningsvis flyttat ihop me Jonathan 8. Hur perfekt är ditt liv nu? Det duger, finns några ställen där skon klämmer 9. Vad har du på dig för kläder nu? Svart BH, svarta trosor, långkallsonger, militärbyxor, 2 par strumpor, en svart topp och Jonathans tjocktröja 10. Har du svarat helt ärligt på dessa frågor? Ja!

Dagens bild 1 April

Hej, nu har ja gjort några kategorier som jag hoppas kommer använda. I den här kategorin kommer jag lägga in en bild varje dag (hoppas jag) på något jag gjort, sett eller tänkt på.
Idag bild dagens bild en bild på mej eftersom jag inte har någon bild på mej på bloggen... För er som inte sett hur ja ser ut så ser ja ut såhär...


Säg till om ni vill ha en seriösare XD

Ska köra idag

Idag ska min bror på Engelska i Tullinge och under tiden som han e där ska ja och pappa ta en sväng me mcn =D hoppas det blir fint väder i helgen för då ks aja och pappa ta min nya mc till flygfältet så ja får övningsköra lite på den, tyvärr får ja itne köra den i trafik för ens 1 Maj då jag fyllt 17½. Just nu kör ja min 125 Kawazaki från 2005. =P jag har kört över 400mil me den *stolt* och vurpat 2 *inte stolt*....
image10

Jag har tyvärr ingen bild på nån av mina motorcyklar just nu men det är på G. Istället fick det bli en bild på min knubbsäl...ja mena råtta, Tjoffsan

En liten rolig grej bara

Hej, Jag heter Åsa Wigerdahl, jag bor på Ingarö och är 48 år gammal. Jag jobbar som "inkenjör" på SL och mina intressen är att bråka, låta mina råttor bita sönder alla sladdar i huset och att gå till tandläkaren. Jag har inga barn. Mitt hår är grått och mina ögon är brönbruna. Jag älskar att lyssna på hiphop och mitt favoritband är The blues Brothers.

Gör så här: Som ditt förnamn sätter du ditt mellannamn och ditt efternamn tar du av din närmaste granne. Som hemstad tar du den stad du senast besökte med buss och din ålder tar du av din mamma.
Ditt yrke är det din pappa jobbar med och dina intressen är sånt du avskyr att göra eller helt enkelt inte tycker om.
Du har lika många barn som percingar (örhängen räknas).
Din hårfärg är samma som tröjan du har på dig och dina ögon har samma färg som byxorna.
Musiksmaken/genren är sådant du inte kan tåla medans favoritartisten/bandet är den vars låt du senast lyssnade på.


Nu utmanar jag dej!!

Bytt namn

Hej igen nu har ja bytt namn på BDB och heter nu Lillagris90, nån jävel hade redan snott namnet Lillagris :(

Sockerberoende?

Hej allihopa, jag börjar fundera på om ja e socker beroende eller iaf "hot sweet chilli chips från estrella beroende". Igår när ja skulle köpa mjölk till pannkakorna (som för örvigt gick åt helvete för att stekpannan sög upp allt smör) så kunde ja inte låta bli att köpa en påse. Gud va ja mår dåligt för det, ja kommer bli tjock, måste typ börja träna om ja ska kunna fortsätta äta chipsen.
När ja kom till huset så visade det sej att min älskling hade glömt att lägga ut nycklarna och just idag skulle han jobba extra länge så ja fick sitta i över 1½ timme på trappen och vänta, fan va ja frös men kunde som tur va spendera tiden genom att smsa till olika personer, när Jonathan ÄNTLIGEN kom hem så...vänta råttjejerna river mitt rum och jävlas me killråttorna...

Så var va ja? jo, när ja fick komma in så slängde ja mej in i duschen och öste massa varmvatten för att ja frös så inihelvete. Sen började ja göra dom misslyckade pannkakorna. Mer har ja väl inte att säga än att ja just nu e väldigt trött. Vi hörs ikväll :)

RSS 2.0