Kryssningen!

Tja, IGEN! Här kommer nästa inlägg. I detta inlägg ska jag berätta om när jag var på kryssning till Tallin ^^ Det ägde! 
Det var jag, Sofia, Jessica, Kamilla, Alex och Fredrik (ett gäng från klassen) som åkte på kryssning till Tallin. Tänkte inte skriva så mycket utan mest lägga upp bilder men jag tänker skl skriva om mitt härliga damputbrott som jag fick sista natten och sedan lite till.

Kamilla, Jessica och Sofia         Alex i bakgrunden och kamilla      Fredrik  ^^


Nu är det såhär att Tallin ser ut som ett U-land på vissa ställen, visst ser det hemtrevligt och glatt ut på dessa 2 bilder? Dom är inte redigerade på något sett. Vädret var piss OCH skyltarna var lika grå!


Vi skickade flaskpost ;)


Har inte så mycket bilder från första kvällen eftersom det flesta av bilderna togs med Alex och Jessicas kamera ^^
Här spenderade vi nästan hela sista kvällen...


Gänget, minus Fredrik


Fin bild, min drink tog slut =O


Äsch va fan jag köpte fler ^^


Ni som hänger på HBJ! Känner ni igen den här stammisen?? ;) jag hitta honom och sen visade det sej att det var Kamillas gamla klasskompis. Världen är liten!



Första kvällen efter att vi varit i taxfree så såg jag denna herre. Fick för mej att han såg lite ut som Neo i matrix (antagligen för att han var mörkhårig och hade bruna ögon) sedan så skrek jag "Jag hitta nemo!" Så sen fick han heta Nemo istället fast på riktigt heter han Daniel XD


Efter några drinkar ^^



Nu kommer jag till historien om när jag fick ett raseriutbrott! Det har tydligen blivit en tradition att jag ska få ett utbrott sista natten på varje kryssning. Förra kryssningen som var mellan jul och nyår så dampade jag ur på Kajs aoch hennes kompisar =P den här gången fick jag damp på Sofia och hennes ragg för natten... Det hela började med att jag, Sofia och Nemo satt i min och Sofias hytt och skojade, vi hade tidigare spelat kort och så med övriga gänget men sen var det sovdags tyckte dom, vi andra var fortfarande pigga men ändå kände jag tröttheten trycka på. Klockan var halv 3 (svenska tid) skulle jag gissa och sen så hör vi röster i gången utanför hytten och då sa Nemo, öppna jag tror det är mina kompisar. Jag går och öppnar det första vi möts av är en kille som går förbi med Blod i halva ansiktet, på kläderna och hans tänder hade antingen slagits ut eller så hängde som löst. Snacka om att han hade åkt på rejält med stryk. Längre bort i gången stog ett annat gäng killar och snackade och sen en städerska som städade upp efter stackarn som böldde. Vi stog kvar i dörren och samtalade med några andra snubbar och sen så kommer en av Nemos kompisar och blöder han med. Det som hade hänt honom var att han hade slagit huvudet i en dörr så att piercingen som han hade i ögonbrynet hade börjat blöda. Vi tog in honom på rummet och tvättade såret och sen satte vi oss alla 4 och snackade lite mer skit, tröttheten började ta över väldigt mycket nu och jag ville sova. Vi bestämde oss för att sova och jag kände hur irritationen växte i mej av flera anledningar.
1. jag fick inte sova själv i sängen som jag sagt 1000ggr om att jag ville
2. jag var trött
3. Sofia smaskade med Nemos kompis
4. Nemo var skitjobbig och ville bara kladda så jag tvingades sova fullt påklädd för att han inte skulle komma åt...

Sen så efter ett tag brast det jag klarade det inte! Jag reste mej upp tände lampan och slet av täcket på Sofia och hennes ragg (mins ej hans namn så vi kallar honom Doris....Nemo och Doris aah, ni fattar)
Aja det var en JÄVLA tur att Doris och Sofia inte kommit så långt att dom börjat sexakten... Jag svor och skrek åt dem om att dom va tröga i skallen och att ajg var trött m.m. sen öppnade jag hyttdörren skrek lite till åt alla i hytten och sen tog jag Doris kläder och slängde ut i trappen (vi bodde i änden av en hyttgång) Sen smällde jag igen hyttdörren och gick och la mej. Doris gick då upp och hämtade sina kläder och sedan gick han in och la sig igen. Nemo satte på sej sina byxor och höll lite avstånd från mej och Doris viskade till Sofia "fan, ja blev skitskrajj ju, brukar hon vara så?" sofia svarade nått i stil med "nä jag har aldrig sett henne så arg nångång men sov nu för hon kan ju höra en nål falla på en rockkonsert" Sen var det tyst ända tills Nemo började weina om att hans läppar var torra och då väckte han sofia som började prata lite halvhögt så ja sparkade foten rakt i väggen bara för att varna om att ajg fortfarande var irriterad och vaken. Sen var det tyst igen.

Nästa morgon gick vi iland i STOCKHOLM och sen åkte jag hem...



På kvällen så drog jag till Nille och sov där, han visade mej hur ma nspelade Spore och det var kul sen kollade vi på pan´s labyrint ett tag tills vi tröttnade, stängde av och sen somnade vi =P

Dålig uppdatering jag vet men jag har ju inte varit hemma...

Tja, nu undrar ni kanske vad jag sysslat med den senaste tiden, Kan ju börja med Idreresan som var mellan den 20-24 feb =)
Som alla vet har vi ju köpt stuga 18km norr om idre och nu så har vi varit där och tagit över huset =P Det var skitkul från början till slut (bortsett från 2 timmar i måndags... men det kommer jag till senare)

Fredag 20 feb.
Tog ledigt från skolan eftersom jag bara hade en timmes lektion på morgonen. Sen så när det var dags att åka så fick jag köra heeeeeela långa vägen upp till Idre. Snacka om att det var kul men också lite knepigt på vissa ställen. Typ när jag för första gången körde på en snötäkt väg. Det var ganska halt och bilen spårade flera gånger men det gick bra. Körde lugnt ^^


Lördag 21 feb.
Jag var sjukt trött efter bilkörningen, det tog verkligen på krafterna så jag sov till strax efter 11. Läste senare i körkortsboken att en människa bara har kapacitet för att uppfatta saker i upp till 15 km/h och jag körde allt mellan 30-120km/h så det är ju inte konstigt att jag var trött. Senare på dagen så bestämde jag mej för att inviga mammas nya längdskidsutrustning. Så jag och pappa åkte iväg till skidspåret som var ca 200m från stugan. Efter 1-2 timmar var jag färdig, bastade lite och sen så satte jag och Erik oss framför min data och kollade på film. Sen på kvällen skulle vi äta på rastaurang för att Erik hade fyllt år och dit var det ca 3 mil. Jag körde =D på hemvägen hade det börjat snöa och jag körde hem i halv snöstorm. Det var också kul =) Somnade och sen nästa morgon...

Snooväder som sagt, övningskörsskylten hade blivit översnöad under hemfärden från restaurangen ^^

Söndag 22 feb.
...var det SNÖSKOTERDAGS!!!!! Fyfan vilken rolig dag vi hade då! Vi (min familj och pappas kompis) bestämde oss för att hyra skotrar och köra runt lite i områdderna. Jag fick en egen skoter att köra och fyhelvete va det gick ^^ gasade på som fan! Fartälskare som jag är så racade jag runt på skoterlederna som fan så hela skotern hoppade fram. En gång gasade jag på så hårt att när skotern började spåra så slutade det med att jag och skotern flyger ut över en liten slänt. Tur som jag hade var det ju öppet fjäll så jag flög ut med skoter och allt ut i lössnön och stannade 10 meter från skoterspåret. Pappa stannade med sin och tittade chockerat på mej. "FAN VA KUL DET DÄR VAR" skriker jag till honom och han skrattade bara sen så åkte jag upp på spåret igen och vi fortsatte i samma hastighet vidare över snööknen!
När vi kom hem kollade vi på pan´s labyrint på min data och sen så vid 9 somna jag och sov som en klubbad säl hela natten till kl 9 på morgonen.

1. Jag med min nya hjälm och skidglasögon. Inget smink :P
2. Skoterleden på fjället
3. Vi minus pappa
4. Jag och min skoter ^^
(klicka på bilderna för förstoring ^^)
Måndag 23 feb.
dags att åka till Idrefjäll och åka skidor. Dock var inte den dagen så jävla lyckad. Hade drömt lite jobbiga saker och sen så var Erik sur och gnällig för att han hade glömt hur man åkte skidor. 2 timmars helvetes skidåkning em en gnällig Erik och pjäxor som satt fan! (kunde inte gå ordentligt på 2 dagar efter det) När vi kom hem så tog vi det lugnt och sen så på kvällen tog vi en kvällspromenad.

Lite utsiktsbilder från Idrefjäll...

Tisdag 24 feb.
Hemfärd. Vaknade vid 10 och åt frukost och sedan innan vi åkte fyllde jag på ekorrmatbordet och hängde upp taljbollar till fåglarna. När det var dags att åka så fick jag köra igen. När vi började åka så fölt allt på ingen is eller snö på vägen eftersom det hade smält bort så jag kunde hålla 100. Sen i fjärran såg man en lång bilkö... Jippi det var ett fan som inte kunde köra. Det var 90 på vägen men fanskapet höll en hastighet mellan 30-80 km/h snacka om att det var att nöta på mina nerver och tålamod. Fick tillslut chansen att köra om honom när kön hade mindskat. Sen så fick jag gasa på som fan när jag skulle om en annan som bara höll 70. Det var skitkul för våran bil lät lite som en sportbil då ;) När vi kom till Avesta så blev det såndär enfilig väg där ens fil var lika bred som 2. Det började dugga och slasken for, det var mörkt och eftersom det inte fanns någon väggren att följa med ögonen så blev man ju tvärblind så fort det kom en mötande bil. Sen fick jag alltid ligga bakom en jävla slashas. Sen efter att ha kört om dom eller om dom/jag svängt av på en annan väg fick man 5 minuters körning med helljus. snacka om att det var skönt! Men så fort man kunde se röda lampor längre fram så stönade jag fram ett riktigt irriterat och surt NEJ!!! Att köra mörkerkörning i arslet på en annan bil e som att sova vaken, man blir så jäääävla seg. Speciellt när dom har pungen under gaspedalen! Tillslut kom vi hem och det var direkt hopp i säng för att sedan nästa dag börja packa inför nästa resa (läs kommande inlägg)...

Ekorrbordet... och fåglarnas bollar ^^


Det står mellan dessa skotrar. Det lutar mest åt den vänstra plus att vi köper en vagn som man kan ha efter. Skoter nr 2 är en 2mannaskoter...

Kollade igenom lite snabbt mitt förflutna på bloggen

Hej, satt och kollade igenom lite gamla grejer på bloggen...Vissa av inläggen ger mig minnen som jag saknar sjukt mycket! Då det var mcsäsong och jag brummade runt på min mc i friheten. Då jag satt kattvakt på ingarö, då det var sommar och man kunde bada, då jag hade mina råttor kvar och massa mer. Det är så stor skillnad mellan idag och 6-12 månader tillbaka.....

Jag var inte singel då
Jag satt kattvakt då (nu sitter han kattvakt själv)
Jag får aldirg mer tillbringa en sekund i huset på ingarö som var mer än mitt andra hem under min lyckliga tid som "ickesingel"
Sandra har ersatt hans plats idag
Jag går på krogen idag
Jag har massa vänner idag
Jag kör inte mc eftersom det inte är säsong för det ännu och ibland saknar jag mcn så det gör ont! Tills vidare får jag tillfredsställa mej med bilen....
Pappa har ändrat uppfattning om fritidshus och köpt ett i Idre
Jag har fått min första riktigta skitutrustning idag
Jag har ett nytt rum idag
Jag hade inget liv mer än på ingarö. Jag liksom sögs ner i träsket tillsammans med honom
Jag går sista terminen i gymnasiet, ingen mer skola...
Jag hade mina råttor kvar förut, nu har jag en hamster som börjar passera bäst före datumet.


Trots att vissa saker var bättre förr så trivs jag ändå väldigt bra med mitt liv idag. det finns uppgångar och nedgångar hela tiden, just idag känns det lite segt med tanke på drömmar m.m. Men snart kommer jag att ha glömt det och är på topp igen.

Jag har alltid min Sandra...
Hon hjälpte mej att gå vidare, hon stöttade mej 24/7 och hon gav inte upp hur ledsen jag än var. Hon är den stora biten i mitt liv som även hjälpt mej att bygga upp ett nytt liv och vardag. Allt rasade och jag satt där på golvet med livet i tusen bitar framför mej. Som en vas, som är oersättlig ramlat i golvet. Vasen som Jonathan kastade i marken, klev på och vände om och gick utan att se sej om eller ens be om ursäkt för att han kraschade. Sandra kom och hjälpte mej att plocka upp alla bitarna och börja pussla ihop dom. Men vi började klistra ihop allt. Även om vasen inte ser ut som den gjorde innan så är den i alla fall hållbar och kan användas igen, några bitar sitter itne på plats ännu men det är på god väg tack vare min Super Sandra. Att vasen inte ser ut som innan kan man förstå men nu är den mer personlig och starkare än den var innan den föll. Då var den fabriksgjord/konstgjord, väldigt fin men egentligen väldigt ömtålig. Nu har den blivit ihop klistrad tillsammans med väsldens finsate bästa Sandra och mej, med superlim så den kommer hålla bättre denna gång det lovar jag! Så länge Sandra fortsätter att hjälpa mej att pussla. Jag älskar dej Sandra mer än jag älskade Jonathan. Om du försvinner ur mitt liv kommer jag gråta 90 tusen gånger mer än jag gjorde när han försvann...Du vet hur appatisk jag var då och att jag nästna alltid gick runt med tårar i ögonen och huvudet nere. det gjorde jag hela tiden jag inte var med dej. Du fick mina tårar att sluta rinna och torka ut, du fick mej att hålla huvudet högt och gå vidare och du fick mej att skartta. Många försökte få mej att skratta men det var bara du som lyckades få mej att skratta så mycket att jag la mej ner i magkramper. Enda gångerna du fick mej att gråta var när jag skrattade. Jag kommer Speciellt aldrig glömma praktiken, det var min stora räddning, men även du hade en stor roll där, hade jag åkt med någon annan så hade det inte varit samma sak, jag hade haft mer ångest, gråtit mer och säkert inte fått samma betyg som jag fick då. Du eär bäst Sandra! <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3



Jag och sandra är så jävla bäst och nu har vi dragit in Elli i skiten ( har ingen bild på henne tyvärr men det kommer)
Sandra och jag skrattar väldigt mycket och kommer därför bli vääääldigt gamla för man blir gammal av att skratta, så världen vill ni att vi någonsin ska dö så blir det nog inte av ålder utan ni får sätta skottpengar på oss. (när am nskrattar blir det ibland stårt att så upp. Golvet är en välbesökt plats!
Bild 3 råka jag förmindska men skit samma, sandra och jag =P tar man ett kort på oss när vi inte ser kan det se ut hur fan som helst, detta är väl det minst udda kortet på oss tillsammans...

Ledig idag ^^

Tja, sitter ännu i morgon rock fast jag varit vaken i snart en timme. Inatt sov jag oroligt, jag drömde att ******** ville bli tillsammans med mig igen och jag sa att den tiden var över men han insisterade så jag hade inget att säga om. Snacka om att jag kände mig iriiterad över att jag inte kunde tack nej. Men jag är glad att det är en dröm för jag orkar inte med honom. Skulle bli deppig bara och skit. Hur som helst, nu slutar vi snacka om den tönten han är inte värd en tanke från mig.

Idag gäller det, 50mil bakom ratten javisst. Hoppas bara att jag får ha musik i bilen annars skulle jag bli galen av att köra på raksträckorna. Men innan avfärd så ska jag göra klart mitt hemprov och sedan maila in till Vronkan som alex kallar henne. Jag har bara ett problem, jag kommer inte på vad jag ska svara på den sista frågan.
Men det löser sig alltid. Bara det är mailat innan jag åker. Jag längtar tills jag får sätta på mig skidorna och åka i backen men det blir itne för ens på söndag eller nått sånt för på lördag ska vi ta det lugnt och pyssla i stugan.

Bloggar kanske starx innan vi åker. När jag kommer hem ska jag ladda upp bilder på min bdb och på bloggen ^^


Singstarkväll med Sandra och Elli ^^

Kvällen ägde! Fan vad kul det var ikväll!! Elli hade tagit med sig singstar till mig så vi satt uppe typ jävla länge som helst och sjöng. Blev hes och fick ont i halsen efter ett tag men fyfan vad vi garvade!! Den värsta låten vi sjöng var fanitmej Ricki Martin eller vad fan han nu heter. Asså vi fick inte in en enda ton typ om vi inte sjöng me pipröst och då började vi garva istället XP för att det lät så fult. Sedan sjöng vi Aquas låt Barbie girl och fyfan vad vi garvade när det var Sandra som fick sjunga killen. Det gick inte så bra. Sen så sjöng vi MASSOR av andra låtar och hade verkligen skitkul! Detta MÅSTE göras om snart säger jag bara. Detta är en kväll att minnas!

Imorgon kommer jag vara ledig, har typ bara en lektion och sen slutar jag så jag skiter i skolan helt. Sen så vid 2 tiden är det dags att sätte sig bakom ratten och köra hela vägen upp till Idre! Wohoo det ska bli skit kul och ännu roligare nästa gång vi åker upp då Nille ska följa med =D

Nu tänkte jag ta och fixa mej för att sova... Skickar ettt blogg inlägg imorgon också innan jag åker. Puss och kram <3


Bloggtorka som fan!!

Oj oj oj!! Rena shahara har det blivit på den här bloggen! Nä usch på mej! vill ni veta vad jag gjort den senaste veckan?
Hm... Det har hänt så mycket den senaste veckan. Därför borde jag nu lära mej en läxa att jag måste uppdatera mer så jag inte glömmer ;)
Kan ju börja med att just nu är jag hemma seda nca 20 minuer sedan. Såg en pudding på bussen och vi hade ögonkontakt flera gånger. Fast han skulle ong passa Sandra mer tror jag =O ! Haha nä men seriöst jag håller mej till Nille för han e bäst ^^ <3
Idag hade jag även redovisning i projektarbete, gick bajs men nu är det iaf avklarat! Sedan hade vi prov i sällskapsdjur-katt. Hade typ missat 6 timmars lektionstid och därmed även 6 timmars anteckningar, det blev till att plugga sista sekunden och för att vara så oinläst så blev jag riktigt stolt över mej eftersom jag svarade på alla frågorna. Nu känns det lite knäppt att jag berättar veckan baklänges så jag berättar mer om dagen längre ner...Börjar nu med Fredag förra veckan...

Fredag
Jag hade sovit hos Sandra och hon hade lärt mej dumheter...Nöjdet med att rolla online så nu har jag blivit lika noerdig som Sandra genom att börja rolla med vargar. När vi kom till skolan så var det första dagen på flera veckor som jag inte försov mej (har alltid lyckats stänga av väckarklockan i sömnen) sen så var vi i skolan och då så kommer jag inte ihåg vad vi gjorde. Antagligen så fjanta vi runt och härjade eftersom det var fredag. Man måste ju fira liksom. När jag kom hem efter skolan så bestämde jag och pappa att vi skulle ut och köra. Först så åkte vi...nånstans och sedan till farsta C för att hämta mamma som hade klippt sej. Den körningen gick asdåligt efter som jag just hade påbörjat min röda vecka. Så när jag körde var jag inte så uppmärksam, fick kärringstopp, trängde mej i rondellen m.m... sen blev det VÄSTA bråket mellan mej och pappa när vi kom hem men efter typ 2-3 timmar hade det ordnat upp sej men vi bestämde att jag inte skulle få köra under dessa personer. Jag hade inte heller kört vårdslöst utan även svurit och härjat åt andra bilister som inte kunde köra (som körde krattigare än mej)

Lördag (alla hjärtans dag, en överskattad dag!!)
Var hemma hela dagen och pysslade med mitt rum och så tills det blev kväll och jag drog till V-torp och spenderade resten av kvällen där med en kompis.

Söndag
Vaknade i V-torp med en irriterande känsla så jag gick fort upp och åkte hem där jag fortsatte pyssla med mamma. Sedan kommer jag inte ihåg så mycket om den dagen. Hade en skön familjekväll bara.

Måndag
vaknar för en gångs skull i tid...lite för mycket i tid nämligen kl 4 på morgonen och jag hade liksom 2-2,5 sovtimmar kvar så jag gick och la mej igen fast jag var skit pigg. Sedan så vaknade jag kl 9 av att jag fick sms. Jippi försov mej en timme IGEN! Så jag kastade mej in i duschen och sen så sprang jag till bussen. han med flera minuter. Det är så att jag fått upp konditionen så jag har mer energi till att springa så jag springer ofta till bussen varken jag behöver eller inte =P
Skoldagen flöt på och sen följde Sandra med mej hem för att jag skulle köpa skidutrustning och sen skulle vi åka till henne. Nille hängde på och han ska btw följa med till Idre på påsklovet =)
Pappa, brorsan, jag, Sandra och Nille tog bilen till kungens kurva och köpte mina saker som jag skulle ha. Det blev en orange skidjacka och svarta termobarllor till det ^^ Skit snyggt på mej dåraaaa....
Sen fick Nille skjuts hem och Sandra och jag fick skjuts till fruängen där vi ifrån sedan åkte till henne. Vi svullade chips den kvällen och jag satt på msn medan hon dampade loss på internet på sin systers data som inte ville funka. Sedan somnade vi och jag drömde om galna zombie-rumpnissar =O

Tisdag
Vaknar upp hos Sandra och eftersom hon skulle ha en redovisning med ett grupp (hon hatar redovisningar) så bestämde hon sej för att vara sjuk så jag fick åka till skolan själv då. I skolan var det TOMT på elever =O för att det var idrottsdag för alla utom 3orna. I vår skola finns det 4 klasser av varje årskurs och 2 klasser av 3orna var på praktik så det fanns bara 2 klasser i hela skolan plus några lärare. Skulle gissa på att vi var en ca 30-35 elever i hela skolan för att några från varje klass var sjuka. Det var skönt och kul för man kunde härja runt som fan!! Sen så var det dags att sluta och så gick vi hem. Jag åkte hem till mej och plockade ytterligare i mitt rum och sen kom pappa hem och då fick jag börja köra igen =D vi körde till IKEA i kungenskurva och jag var lite halv nervös eftersom att jag inte kört i den smeten förut. Asså det är verkligen kaos där ibland men idag gick allt PERFEKT! inga kärringstopp, svordomar eller trängsel. På IKEA köpte vi sängkläder till stugan uppe i Idre och sen rullgardiner till mej samt sängkläder till mej. Sedan åkte vi hem och åt middag och jag pysslade med mitt rum. Sen vid halv 10 så tog jag och åkte till Nille och kollade på film och hade allmänt trevligt och mysigt. Somnade halv 2 för att vi kollade på en riktigt vidrig film. Fyfan va man fick kvällningar och ville spy av den filmen men den var inte lika grov som Saw filmerna.

Idag, Onsdag
Kom näst först till skolan av alla i hela klassen. WOOHOO stolt ^^
Sen så flöt väl skoldagen på som vilken som helst, somnade på 3 stolar strax innnan lunch på elevstödet och sen så efter lunchen fick jag värsta energikicken och börja flamsa runt precis som vanligt. Sprang på ett bord oc är jävligt glad att jag inte blev upptäckt av vaktis som hade dödat mej levande!

Nu är jag hemma och pappa har kommit hem så nu ska vi åka iväg till kungens kurva (övningskörning ;) ) och ska köpa skidglasögon eftersom mina gamla visade sig vara för små =P

Hör sen ^^ bilder kommer på nästa inlägg om nån timme minst

Smygpremiär på mitt rum...


Nu får man hoppas på att inte försova sej me tanke på väckarklockan!


Saknas dock rullgardin och gardiner, sedan behöver jag tvätta fönstrerna och bokhyllan är tom för att det måste gå några dagar innan jag kan sätta saker i den (färgen måste torka in ordentligt)


Jag älskar mitt nya rum och ALLT har jag gjort själv, det enda jag har fått hjälp met är att hålla upp mallen för blommorna och så har pappa bytt eluttag samt micklat med elementet. Soffan och de röda kuddarna kommer bte en annan färg senare.


På byrån kommer min 28tums tv stå som jag fått av min farbror. Taklampan är inte uppsatt ännu vilket jag ska göra imorgon. Sålänge får jag nöja mej med golvlampan som jag bara lånar.

Fler bilder kommer sen när ja flyttat in på riktigt ^^


Orkar inte skriva om helgens händelser ikväll så det får bli imorgon istället ^^ natti på er  =D

Äckliga projektarbete!

Här sitter jag i skolan och är sååååå uttråkad!! Vi har haft projektarbete i 2½ timme och jag är så jävla trött på det nu. snart är vi klara och då vill jag aldrig mer höra om nått projektarbete!
Då ska jag hem och lämna av min dricka som supser snälla Alexandra fixa åt mej ^^ När jag kommer hem så ska jag äta något och sedan dra över till grannen som fått nått problem med sin dator. Sen ska jag hem igen, äta middag och sedan ska vi se hur det blir blir om jag drar ut med Anneli, Daniel och KåG eller om jag stannar hemma med mamsen och har filmkväll och målar mitt rum som snaaaart är klart!


WAZZZZAAAAA!!!! (wha´t up?)

Ja som vissa vet så har det blivit en irriterande och vanligt förekommande hälsningsfras mellan mej, Sandra, Daniel och KåG som jag kallar honom. Nu när jag för en gångs skull har tid att sitta ner och göra absolut ingenting tänkte jag berätta lite om veckan som varit. Som jag har bedömt den så ägde den! OCH VET NI VAD?! Den är inte slut!

Måndag

Jag försover mej och kommer inte till skolan för ens efter lunch då jag hade utvecklingssamtal och sedan slutade jag. Jag visste inte vad jag skulle hitta på så jag smsade Sandra som ringde och sedan så bestämde vi att jag skulle komma över och umgås lite ^^ så jag drog dit och vi badade Sandras bebbar, svulla chips, cola och åt pizza (se tidigare inlägg)

Tisdag
Jag och Sandra stiger upp och drar till skolan där dagen flyter på som vilken som helst =P kommer inte på vad för speciellt som hände den dagen i skolan men nått var det säkert =)
Efter skolan så drog jag hem till mej och Sandra till sej. Det var tänkt att jag skulle ut med Daniel (även kallad sundis efter sitt efternamn, Sundberg) samt KåG som jag kallar honom fast han egentligen heter David. Men så blev det inte eftesom Daniel segade som fan på att svara så jag bestämde med Sandra och Nille att vi skulle dra till heron och kolla på The Undborn. Det blev lite strul i början men sen tillslut när vi kom till bion löste det sig. Filmen vi såg var nog den läskigaste jag sett på år och dar!! Jag och Sandra skrek och hoppade som ganlingar och hade tillsammans med Nille klämt ihop oss på 2 biostolar för att vi inte vågade sitta em 1dm avstånd från varandra. När filmen var slut drog vi till segeltorp där det var planerat att vi skulle tillbringa natten men ICKE för det slutade med att Nille drog hem till sej och jag och Sandra drog till Frihemsplan och träffade Daniel och Kåg på donken och sedan så drog vi till en liten krog och tog en öl. Sandra min fick en SVINDYR barcardi breezer (orka stava rätt om jag stavade fel)... Vid stängning så drog vi oss till ?vasaparken? där en nattbuss hem till Kåg skulle gå men vi hade missat den med några minuter så vi fick vänta i en timme på bussfan. Hur som helst verkade det itne störa oss eftersom vi kunde sysselsätta varandra med att låta Daniel och Kåg knuffa runt på mej och mobba mej medans Sandra bara stog och garvade! När bussen äntligen kom så skulle vi behöva (enligt Daniel åka typ 45min) till KåG som bodde i Jakobsberg. Visst visst tänkte vi så åkte vi med bussen. På bussen flamsa vi runt och när vi satt systa för 30 sekunder tar jag fram min mosade halvätna och lite kalla cheeseburgare som legat i fickan i typ 2 timmar och börjar käka på den. Då bröt dom andra ut i asgarv och jag fattade först ingenting men när KåG fick tillbaka andan så sa han "DU ÄR FAN SOM SKALMAN!! HAR ALLT I DIN JACKA!!!".
Då började dom garva ännu mer och jag hakade på lika mycket. Asså det måste verkligen sett sjukt ut asså, från ingenstans tar jag upp en cheeseburgare och börjar äta som om det var en självklarhet!
När vi kom till KåG så gick vi in på hans rum och började bädda iordning. När vi hade lagt oss hade det slutat med att KåG och Sandra hade lagt sej i KÅGs säg och daniel och jag fick trängas i bäddsoffan. Visst det hade jag inget emot men när Sandra fick för sej att hon ville ha mitt och Daniels täcke och inte KåGs täckte dög ja då blev det liv i luckan! Drakamp med täcket och när jag tappade taget så vann KåG och Sandra...Nöjd och glad så rullar Sandra in sej i täcket medans jag och Daniel fic kett jävla överkast att dela på. Sedan när vi skulle sova gick det fan inte 2 minuter för ens daniel börjar snarka en i örat som en jävla traktor och 2 sekunder efter det börjar KåG snarka på ett konstigt sett så det blev som en melodi. Stackars jag och Sandra fick ligga vakna ett tag till tills dom slutade snarka.
När det började bli morgon så vaknade jag flera gånger av att Daniel typ la sej över mej (då konstaderade jag att han inte vägde 42 som vi hade skämtat om tidigare under kvällen). Fick knuffa bort honom men då hade han snott kudden helt så ja fick lägga mej på hans arm och fan va besvärligt det skulle vara att sova med Daniel. men Daniel är Daniel och man får ta hänsyn där efter ^^ Senare vaknade jag av att det var svinkallt i rummet och KåG hade gått upp redan. Orkade inte reagera på att ett duntäcke var ledigt såjag kröp in under Daniel som tydligen inte verkade frysa...............


Jag och Sandra då! Nille tog bilden...


Sandra och KåG på bussen ^^ för er som undrar så snyter han sej i en tidningsbit


David/KåG


Daniel som inte ville vara med dåra!


Min otroligt fräscha cheeseburgare!


Var snabb med kameran och fick en bild på Daniel iaf ^^


Sandra vill inte heller vara med...


David var inte knusslig så han fick vara med på bild =)


Schleten, trött och knullruffs, ja så startade onsdagen dåra! (denna bild är tagen EFTER att jag försökt fixa till håret!)



Onsdag
Jag och Sandra kom till skolan åt "frukost" (energidryck och sockerdränkta donut´s och munkar) NYTTIGT OCH BRA!!
Efter skolan så åkte jag till Per som fick utöva ett expreriment eller vad man nu kan kalla det. Hypnos handlade det om och det var riktigt häftigt! Fick göra olika övningar som jag sedan kunde prova på själv och sedan fick jag bli hypnotiserad och grejer, kändes skumt men jävligt skönt! Sedan åkte ajg hem och åt kvällsmörgås och sen så gick jag och la mej.


När vi hade varit på lunch såg brickbandet ut såhär...tvärstopp och överfullt


Inte vårat problem så vi ställde liksom alla andra våra brickor på golvet!


...

Idag Torsdag
Försov mej och missade bussen så jag kom för sent till skolan och missade provet vi hade. Dock fick jag möjlighet att göra provet efter lunch istället =) det gick skitbra ^^ Efter provet så drog djurparkshalvan av klassen till en inprovisationsteater och gjorde lite övningar och lekar som var jätte kul. Efter det så åkte jag till Stuvsta och kollade om dom hade fått in några revbensalamandrar emn det hade dom inte. Sedan drog jag hem och nu sitter jag här...ska hjälpa till med maten så vi hörs sen =)







Hur många orkade läsa hela inlägget?!?!?!?!?!

Sjukt trött

Tja, nu blir det riktigt kort inlägg!!

Ska sova för att ajg är så sjukt jävla trött, varför hade jag tänkt blogga om ikväll men jag orkar inte så det blir imorgon istället. Har bara hänt massa kul =D

Sov gott på er!!! <3


Väldens bästa bild på Super Sandra!!  (typ 1 år gammal dåra!)

Imorgon kommer fler bilder på igårdagen ^^ både här och på bdb

Ny bloggdesign och dagens händelser (för en gångs skull ganska kortfattat!)

Hellu!! Nu måste jag ju får veta vad ni tycker om min blogg? Märks det att jag gillar lila? =O Är liksom orolig att jag inte framhäver min favoritfärg ordentligt. Liksom, räcker det vekligen med att designa bloggen lila, färga håret lila, måla naglarna lila och måla väggarna i mitt sovrum lila?! Ni får väl kommentera och säga vad ni tycker =P

Nu där emot så kom jag hem för ca 30 minuter sedan, vad är det första jag ser tror ni? MAT!! Våran familj har inte storhandlat sedan nyår =S vi har bara köpt lite småsaker som behövs men nu jävlar hade hela familjen (utom jag) varit och fyllt kylskåpet och skafferiet till bristningsgräns!
Hur som helst så tänkte jag ta ett mellanmål och sitta ner ett tag och bara ta det lugnt, sen så är det dags att börja måla sista lagret på min bokhylla och byrå =D ^^

Idrotten idag var btw skit rolig, snacka om att man fick röra sig! Dock ansträngde jag mej nog lite för mycket eftersom jag nyligen slutat med pencillin och måste därför ta det lugnt. Ja tjena! Glömde bort det på 2 röda! Så jag raca på som alla andra gjorde och det var riktigt kul ^^ nu kan man ju säga att jag är riktigt slut i kroppen men det känns ändå skönt!

Vad ska ni göra ikväll då? Jo själv har man några alternativ!
  1. Dra tilll anchor med Daniel och hans polare
  2. Gå på bio med Älskling och Älskling och se The unborn (jag och sandra/älskling nr 1, såg trailern igår och fyfan va vi skrek och flög och hoppade runt). Snacka om att vi blev sjukt sugna på den filmen asså!
  3. Sitta hemma och göra skolarbeten tills jag däckar
  4. Sitta vid datorn och dega eller övningsköra bil.
  5. Ta en uppfriskande långpromenad om någon av mina päron vill följa med (inte så kul att gå själv)
Vilken aktivitet tycker ni att jag ska göra?? =D
Det tål att tänkas på...

Btw här är lite "före" bilder på mitt rum! (visst är rummet fult!)




Fler bilder kommer sen =D

Försöksgris!

Jag vet att det heter försöktkanin men jag är ju ingen kanin utan en gris så jag är alltså en försöksgris!!

Per ringde och frågade om jag ville ställa upp i ett expriment och klart man ställer upp ;) han ska nämligen hypnotisera mej =O fan va kul asså!!! =D få se om det funkar ;) Sandra vill också men hon vet bara inte om det ännu så jag får jobba på det...

Varning för känsliga tittare!!! (kanske lite fel formulerat XD )

Här sitter jag nu i Råcksta och har precis målat mina naglar.
Gissa vilken färg =O men det tråkiga är att färgen kommer
försvinna imorgon då jag målar sista lagret på min bokhylla
och när jag ska tvätta bort målarfärgen så kommer nagellacket
strykas med. Men det går ju att måla nytt ^^
Idag har jag sovit för länge som jag sa tidigare idag och
sedan när jag kom till skolan så hade jag utvecklingssamtal
och det kändes bara bra, första utvecklingssamtalet då man
inte är nervös eller har ont i magen ;)
Efter så ringde jag Sandra och frågade om jag kunde komma
över till henne eftersom jag inte hade något att göra. Jag drog
dit och sen så drog vi sedan till V-by och köpte chips och cola
(A) nej vi svullar inte på en måndag mitt i veckan XD som jag sa.
Lät lite dumt med tanke på att en måndag är första dagen
på veckan! Sedan badade vi bebbarna och vilda tyckte det
var skit mysigt så hon fick bada extra länge ^^ sedan satt
vi och fjantade vid datorn och sedan var det dags för middag
och då fick vi i uppdrag att gå och köpa pizza till oss och hennes
familj, det tog typ 200år för dom segade som fan och tillslut fick
vi våra pizzor då den ena var FEL! men det gick ändå
att äta även om det verkligen inte såg ut som det!
(bild kommer senare i inlägget)
Sedan så målade vi naglarna ;)sandra målade sina blå/grå
glittriga och lilafreak som jag är så blev mina skl mörklila                                    En sån ska jag ha!!
med lite glitter i. Jag och Sandra kollade btw lite på tatueringar                            
som vi vill ha, sandra har dock beslutsångest men jag har
redan hittat min ^^ Det ska vara en skorpion...Gissa varför ;)


 Jag och Vilda!



Vilda badar ^^



Min och Sandras pizza, allt rann ut som en äcklig spräckt finne X(



Har du ätit eller ska du äta??



Dagens bild


 ;)

Äckliga måndag!!

Tja, sitter här i sängen och önska att klockan var 7 men NEJ det är den inte utan den är snart 12! Jävla skitmåndag! Först kunde jag inte somna inatt för att jag var för pigg och sen hade jag sjukt ont i halsen så jag började titta lite på film och sen blev jag jätte trött och somnade men sov ganska djupt eftersom jag inte vaknade till min sjukt höga alarmsignal på mobilen =O Sen orkade jag inte stressa så jag tänkte ta 12 bussen men jag segade lite för mycket så det blir halv 1 bussen istället. Då blir det att jag åker till skolan och har mitt tråkigta utvecklingsamtal och sedan åker jag hem igen. Kul va? kortkort dag blev det för min del =O Men sen då? vad ska jag göra när jag är klar i skolan, antagligen kommer jag få måla mej jag orkar inte så dt kommer antagligen gå sjukt segt MEN om jag målar ikväll kan jag flytta in på onsdagkväll då färg och hela köret är fixat =D

Nu ska jag ta en smörgås och sen ska jag gå till bussen och jag tänker inte springa till den!

Puss på er!
Btw så kollade jag på Reservation Road. Har inte sett klart den så jag vet inte hur den slutar emn den är väldigt bra tycker jag. Dock mycket tårar kan man räkna med så var berädd med ett gäng näsdukar =O

RSS 2.0