Missa inte nästa veckas sista avsnitt, kommer Rose och Johan fortsätta vara tsm eller kommer Rose köra ihjäl sej! MISSA INTE!!

Varför vet jag inte, är det för att jag för dagen gråtit klart och haft min ångest så det räcker lagom tills jag vaknar imorgon och inser att världen kommer gå under om Johan försvinner ur mitt liv? Eller är det så kanske att jag håller motvilligt med om att hna och jag inte kan komma längre än hit? Eller har jag tröttnat på honom fast jag inte riktigt kommit på det?

Hur kommer det slut nästa vecka efter att jag kommer hem från Idre?

Kommer Johan och jag ge varandra en sista chans i förhållandet och kvällen slutar med att han kastar mej på sängen, SLITER av mej kläderna och vi kysser varandra som aldrig förr och vi blir kåta som djur, som om vi aldrig haft sex på typ 100 år men levt på viagra, vi har galet sex i hela lägeheten, sängen, soffan, toalätten, köksbänken, köksbordet, nog väggen eller ytterdörren JA!! ÖVERALLT!!! så galet att grannarna undrar om det är grovmisshandel på gång när det dunkar våldsamt i väggar och tak och man hör skrik och stön och antingen bankar på dörren eller ringer polisen. Då vi sedan ligger på golvet tillsammans svettiga och nakna efter det galna vilddjurssexet och ser varandra i ögonen och säger, JAG ÄLSKAR DEJ! oooooooch så kör vi en runda till!


Eller kommer det sluta såhär...Johan och jag grälar, han ser argt på mej och jag gråter av ilska och sorg. Det tar slut och jag packar mina väskor och fyller bilen till bristningsgränsen, vänder mej om och ser på honom med förstörd blick och sedan vänder om, går ut ur lägenheten och hör honom stänga dörren efter mej, med alltihopa drar jag där ifrån med tårarna som sprutar och bilstereon går på Bandit 106,3 på högst volym och jag skriker och gråter ut ALLT. Jag kör inte 30 där det är 30, inte 50 där det är 50 och inte 70 där det är 70, utan för fort, så fort jag behöver köra för att få ur sorgen, ilskan och frustrationen så jag slutar skaka. Jag tar sedan bilen ut mitt i natten på min favoritled, kör inte 100 utan snarare 160 eller mer, antingen tills vägen tar slut då jag står vid bryggan och ser ut i mörkret eller tills det smäller in i vägräcket eller en annan bil...antingen dör jag eller så får jag bara väldigt ont och får åka plingplongtaxi till plåsterhuset...


Ja ni kan ju bestämma själva vad ni tycker att det ska sluta men det är upp till mej och Johan om hur det faktiskt kommer att sluta. Ni som känner mej vet nog hur jag vill att det ska sluta!

Kommentarer
Postat av: alex:P

SACRE BLEU, jag ska hålla mig uppdaterad, jag röstar förförslag ett,men hursom helst så är det filmkvälldåvi kan supa oss fulla söndag den 31 januari hemma hos mig:D:D

2010-01-20 @ 23:19:12
URL: http://alekei.blogg.se/
Postat av: Sandra :)

håller med alex om förslag ett!

ofta vi ska supa på en söndag! 0.o ska jobba på måndagen haah 8)

2010-01-21 @ 07:53:02
URL: http://sandwish.blogg.se/
Postat av: Ida

Vet nog vad du vill, men vet också vad jag tycker skulle va bäst.... oavsett vilket som händer så vet du att jag finns här =) och om du bestämmer dig för att köra ut mitt i natten, hämta upp mig på vägen =)

kramar

2010-01-21 @ 14:47:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0