Fortsättning på USA-resan

Innan middagen tänkte jag slänga upp lite bilder från USA resan, vi får se hur många jag hinner med ^^


Ungefär ser landsvägarna ut i USA. Dom är spikraka (kurvan på bilden är typ den enda på 10 mil)
Trafiken är delad med ett dike imella för att folket där kan inte köra bil med möte, dom krockar hela tiden om dom kör på större vägar med möte. I stan klarar dom det bra men inte landsvägar m.m. Varje gång vi åkt på en väg med möte så har dom lyckts krocka, deras krockar får svenskarnas krockar med älg att se ut som småkrockar, här smäller man ordentligt PANG och sen ser man inte ens att det är några bilar som har krockat utan det är bara skrot av allt ihop...Undra hur många som dör i trafiken på landsväg varje år i USA? Sen är dom ju medvetna om olycksrisken på dessa vägar så dom har sänkt hastigheten i varje kurva även kurkor där man knappt behöver vrida ratten...



Det svarta strecket där borta är muren som skiljer USA från Mexiko ^^


Första rikigt varma dagen typ 83F och 80F är 27grader. Folk kom fram till oss och frågade vart vi kom ifrån för ingen vettig människa i det området satt i solen!


Den bjuder jag på. Det blåser en del när man åker i 120 och stäcker sej över vindrutan, vilken jävla tur att sen finns!


Dom var lika vanliga där som björkarna är i sverige haha



Första riktiga varma och soliga dagen så vi körde med caben nere och solen lös på mitt ena ben... fint va? Lyckades iaf sola ikapp hela kroppen till en snyggare brun färg och inte röd/rosa




Vi besökte ett ställe i bergen där indianerna levde förut innan vi europer kom och förstörde allt. Dom har renoverat "slottet" 2 gånger sedan det byggdes långt innan vi upptäckte Amerika.


Coolt va? Rymde ca 35 indianer som bodde där.


Ca 40 meter från berget med indianslottet låg en fin å. Det fanns även ruiner för ett ännu större slott bredvid det andra men det brann ner i en brand när indianerna lämnade stället, detta slott rymde upp till 100 boende. Forskarna som hittade det övergivna indiansamhället har fortfarande inte svar på varför indianerna lämnade paradiset, dom hade verkligen allt där och ingen vet heller vart dom tog vägen eller varför det ena slottet brann ner. Indianerna lämnade stället långt innan europerna ens visste om Amerika så dom kan inte ha blivit bortjagade heller.


En bild på hur stora amerikanska bilar är, och våran bil till vänster var inte heller jätteliten.
Men visst! ser 90% av befolkningen ut som "Biggest loser" så behöver dom ju stora bilar.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0