UNIVERSAL STUDIO

På väg till Los Angeles och Hollywood...

Ni har säkert hör mej säga "sov som en klubbad säl"...


Gäsp!


Från vänster ser ni Sandra sen Ida, Anette, Jessica, Johan, mamma...nä jag skojar bara men ni ser faktiskt lite lika ut allihopa hehe ;)


Elefantsälshonorna hade planterat sej längst med kusten på stränderna, det var hur många som helst!!


Klart man ska se på tecknat när man är i USA!


En palm


VÄLKOMMEN TILL UNIVERSAL STUDIOS!


Nedastående bilder är från när jag var på Universal studios, roligaste dagen på hela resan!



Jurassic park-the ride (klicka)

Det är verkligen som dom visar i länken, skrek mej hes! Först börjar allt lugnt, portarna till Jurassic park öppnas, lite gulliga växtärate tittar mot en men sen blir det värre, man passerar ett trasigt elstängsel och sen kommer massor av läskiga köttätare, sist men absolut inte minst åker man upp för en brant backe som ser ut att aldrig vika av (kulissmålning) men sen viker man av och en kvinlig röst börjar en nedräkning för självförstöring från 10 sekunder. 9,8,7,6,5,4,3,2,1,0...Och från ingenstans kommer från taket kommer ett T-rex huvud och öppnar gapet mot flotten och ryter och man kommer närmare och om man sträcker upp händerna kunde man nästan nå den (vågade inte men avståndet var inte långt från en) sen tog vägen slut och ett stup rakt ner (se bild). Satan vad kul den turen var! Rädd blev man verkligen! Speciellt när man trodde att T-rexen skulle äta upp en!


The Blues Brothers!




The Studio Tour (klicka)

All rekvisita och alla byggnader är gjora av plats eller kartong!


Nedastående bilder är bilder på bilar som varit med i olika filmer, kan ni gissa vilken bil som har varit med i vilken film? Ett tips, kolla på skylten bakom bilarna!




Dom visade med dessa 2 bilar hur dom gör en sprängscen. Först visade dom hur dom gör när man skjuter helikopterskott i vattenpölarna som bilarna stod i, sen började det ryka bakom bilarna och PANG!! En stor explosion bakom bilarna och bilarna flyger rakt mot vårt tåg och alla skriker och kastar sej bakåt men så stannar bilen och guiden säger (på engelska såklart). "Ja det är så man spränger en bil, Take a look! (den ljusa bilen lutar sej fram se bild 2)... Men vet ni vad dessa bilar kan mer än och som inte andra bilar kan? De kan dansa!" sen kommer en hiphoplåt och bilarna dansar runt och alla skrattar, såg så himla kul ut (har det på film också men då får ni komma till mej och se den själv ;) )


Denna bur används till vad?

Efter att jag tog denna bild gick det inte många sekunder för ens jag hade en dinosaurie som spottade vatten framför mej.


Hajen anfaller dykaren och efter det dyker den upp och hoppar längst tåget och alla som satt ytterst på den sidan flyter i luften och skriker

Hm...vems hur kan detta vara? och från vilken berömda TV-serie??


Ledtråd: DHF... har aldrig sett serien själv så det rör mej inte så mycket att se ett gäng hus


Hm...vilka hus döljer sej bakom busken?


Det är ju vembyn från filmen Grinchen!


En skum snubbe som lägger en död kvinna i skuffen! (undra om den bilen också har ett kidnappnings snöre man kan dra i? Fast hon är ju död ändå så det spelar ingen roll)

Sen upptäckte han oss och började gå mot oss med en kniv men slutade när vår tur guid sa till honom att lägga av "Men bob ge fan i dom du vet att du inte får!!" Då var han redan farligt nära en tjej i tåget som blev skit skraj haha.



Sen Flög vi hem och då störtade vi så nu är hela familjen död utom jag... :'(
OKej ni gick inte på det...men nästan erkänn! Ännu en scenkuliss men jag mins inte vilken film den användes till.



Erik och jag åkte en 4D ride med The Simpsons. Super rolig speciellt i början då allt kittlades i magen när man åkte utför i en backe haha, då är det bra graftik!


Homer är ju berömd för att äta munkar, USA är känd för att allt är stort.
Vad blir det om man lägger ihop det? Joo....


















EN SUPERSTOR MUNK!!!








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0