JAG HATAR STOCKHOLMS JÄVLA FITTBUSSCHAFFÖRER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Asså sl ska dö!! vi klarar oss mycket bättre utan dom för dom kan inte hålla tidtabellen och dom kan inte vara trevliga (eller jo 172an går bra men alla andra bussar, t-banor och pendeltåg kan ta sej i arslet och dö! Ni är dura och ni håller inte kraven som ni påstår er ha! Bussarna är värst! För oftast är det inte bussen som styr förseningar och "jag åker fast jag är för tidig" utan buss chaffören, visst tunnelbanan, dom åker så tätt att man knappt märker förseningar, pendeln är alltid försenad så man är van men det är fortfarande inte chafförens fel utan oftast vagnfel eller växelfel. Men när vi kommer till bussar, riktiga jävla svin arseln! Politikerna och sl drar in MILJARDER kr varje år för att människor ska kunna ta sej runt i vaddå? Trasiga pendeltåg med kraftiga förseningar samt bussar som körs av äckliga svin gubbar som lider av makt missbruk! Fan det är bara tunnelbanan och buss 172 som kan sköta sej! Resten är bara en hög med skit. Liksom vi stockholmare betalar mängder med skatt och pengar för busskort, för vaddå? Tror knappast att alla av som som köper busskort köper det för att enbart åka tunnelbana eller 172an?? Låter inte så troligt! Sl/swebus/Busslink borde gå igenom sina pendeltåg om dom verkligen är så jävla bra som dom säger samt buss chafförerna. Marioteten är ett gäng skithögar, en del är svenska skithögar men många är fittiga blatte jävlar som lider av makt missbruk! Om ni älskar det så mycket så kan ni dra till erat jävla hemland och maktmissbruka där! Ni ger fan i att förstöra sverige och framför allt stockholms kollektivtraffik som många är beroende av. Alla som jobbar som buss chafför inom stockholm borde skämmas antingen över er själva eller över era äckliga jävla fitt kolegor! Önskar att jag för en dag kunde stura hur bussarna i stockholm gick så ni får veta hur det känns att bli ifrån körd på busshållplatsen!

Eftersom många av chaffisarna är blattar så förstår jag även busschaffisarnas attityd. Ni är uppväxta i ett land där all förnedring är okej men det är det i helvete inte i SVERIGE!! NI ÄR INTE I BLATTE TOWN LÄNGRE!!!

Var i USA för 2 veckor sedan...trodde först att dom var en hög med svin men efter att uppleva deras levnadsett inser jag hur skabbigt Sverige blivit på senare år och jag tror 90% av orsaken är er äckliga små blattar som vandrar in och tror att ni äger stället

Gå och dö alla blattar och busschafförer (utom dom som kör 172an) för ni är inget värt! Ni finns för oss kollektivåkare, vi finns inte för er. Kommer fanimej skriva till Sl och alla dom bussansvariga om hur JÄVLA äckliga och värdelösa ni är! (fortfarande utom 172an för ni ska vara stolta! Ni är alltid glada och trevliga) Dessutom väljer ni att hellre köra över en person än att öppna dörren och släppa på personen... Asså ni är så jävla patetiska och jag skriver detta med 100% ärlighet!

Om det är någon utomstående av mina kompisar som läser detta, visst snmäl mej för att jag hotar och kränker folkgrupper men ni kan inte många av er neka tillatt detta någonstans stämmer ändå!



Vil bara tillägga en fördel med att ni är såna jävla svinäckel! Ni sponsrar taxibolagen och växthuseffekten! Fler väljer att ta bilen eller lägga några kr extra på taxi för att där passas tider och man slipper bli förbannad på er!


Kommentarer
Postat av: Jessan

hahaha bitter?

2010-04-25 @ 12:04:02
URL: http://jordentilljessica.blogspot.com/
Postat av: Jessan

ingen aning faktiskt, ska bli jävligt intressant att se:P

2010-04-26 @ 16:33:19
URL: http://jordentilljessica.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0