Praktikdag 11

Hejsansvejsan. Ni anar inte hur trött jag är på att börja ett inlägg, det är så tråkig början liksom ;) hur som helst idag var jag iaf i parken och jobbade, mådde dock illa på morgonen och det blev inte bättre när garaget luktade dött djur. Men efter ett tag gick det över. Morgonrundan gick ovanligt snabbt idag och dagen flöt på bra.

Efter lunch blev allt mycket roligare. Sofia och jag skojade hela tiden och sen så fick jag backa en hel del me 4hjulingen och släp så nu är jag typ proffs på det ;) sen så fick jag otrolig styrketräning i armarna eftersom den gröna 4hjulingen är SJUKT svårstyrd. Jätte svårt att vrida på styret så länge man inte har fart framåt eller bakåt. Sen så fick jag och sofia åka slutrundan och vi skulle slå rekord i snabbhet men det blev tvärt om, det tog mer än 1,5 timme att åka runt parken för att först så tog vi världens sämsta 4hjuling som bara har bakhjulsdrift. Visst den är kul att sladda med men om man använder den och släp kommer den ingenstans så vi fick byta till en annan som har 4hjulsdrift. Under rundan så gjorde vi älgarna galna och sen så råkade jag skrämma slag på skogsrenarna när jag snorade sen så skyddade vi en mobbad tamren från att bli bestulen på sitt renlav, så vi omringade henne och jaga bort alla andra, snacka om lyx för den renen =P
När vi kom till myskoxarna så fick dom påfyllning av hö förrådet och sen så flätade jag Moses (myskoxtjuren) hår/man XP super gulliga han som lät mej göra det ^^ sen kom hans syrkärringar och stångade i staketet som dessutom var trasigt typ så vi hade tur att dom inte hade sönder det för då hade jag och Sofia fått springa för livet. Efter rundan så satte vi oss som vanligt med Mårten i personalrummet och snackade skit, sen så bestämde jag mej för att jag ville tvätta en bil för att Roger hade tvättat sin idag så nästa vecka ska jag få tvätta fredriks bil. Hoppas han smutsar ner den riktigt ordentligt nu så jag får något att göra ;)

Sen har vi hämtat frukt också och skrackars Fredrik var den som tog med oss till Ica, vi lekte med sätet och hoppade runt i bilen som galningar. Sen så när vi skulle rensa frukt så råkade Fredrik kasta ner mina vindruvor som jag ville ha i cointainern så jag dök efter den ner i soporna som bestod av döda foderdjursrester (råttor, kycklingar och möss) samt rutten frukt och sen lite hö och kratong. Tyvärr kom jag inte upp så Fredrik fick lyfta upp mej haha det var kul. Men jag fick mina vindruvor iaf ;)

När vi skulle hem så fick jag och Sofia skjuts av Mårten. Påväg till bilen började jag och Sofia driva om hiphopare som har byxorna nere vid knäna så jag drog ner mina arbetsbyxor och gick runt så. Det såg ut som att jag hade skitit på mej. Sen drog jag till med lite hiphop-slang och sånt och Mårten skrattade som aldrig förr. När jag skulle in i bilen kom jag knappt in eftersom den var så hög så jag undrar verkligen hur dom riktiga hiphoparna gör när dom ska hoppa in i sina hummrar. Det är inte direkt så att ho dyker in som jag gjorde. Haha!!
sen åkte vi till vandrarhemmet och jag hade fortfarande byxorna nere vid knäna så när jag klev ut bilen och fortsatte med mitt hiphop-shit så stog en vandrarhemsgäst utanför dörren och rökte och snackade i tele. Fan vad han började garva när jag började hoppa runt med byxorna nerdragna och hiphop-slang. Haha det var riktigt kul XD

Men nu ska jag kolla vidare på tv. Vi hörs sen ^^


Moses flätor ^^ (mobilkamera)

Några av slangen jag hade var...
YOOOOO MAAANEN!!!
What´s up?!
Sluta jiddra med mej faaaan jag ska kutta dej va faaaaan
Nu blir jag riktigt sne fan asså jag ska köra över dej med min hummer mannen!
Yoooooooooooo!!!
FORFAAAAN DIN MAMA LUKTAR CURRY! YOO!
Chiiilla nu va mannen!!


Haha fyfan va kul det var alltså!

Kommentarer
Postat av: Sandra :)

AHHAHA, fan vad jag saknar dig nu! <3

2009-03-12 @ 20:30:51
URL: http://sandwish.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0