Nu är det påsk igen men va fan gör snön här?????

Hej, Nu skulle ja har varit i Hjo (syd/väst om vättern) och ätit fisk från vättern och klappat söta små lamm... Men NEJ!!! Nån där uppe tänkte "Nu ska familjen Ankarstav ut och åka långt så då skickar vi lite snöstorm över deras bil så dom tvingas vända om"

Seriöst, vi kom iväg vid 10, solen sken och fåglarna kvittra ända till vi kom till Fittja. Då börja det snöa och ju mer söderut vi kom desto mer blåst och snö. Man kunde inte ens se bilen 30m framför. När vi kom ut på motorvägen kändes det som att vi körde runt i en snöhög för man såg inte mer än snö, pappa och mamma började ge upp och ville vända vilket dom gjorde när vi kom till södertälje. Största anledningen till att vi vände hem igen va för att när vi såg skylten på motorvägen "110" och sedan kollade på våran hastighetsmätare, såg vi att den bara stog på 50km/h. KUL ska vi köra i 50km/h halvvägs ner i Sverige kommer vi ju aldrig komma fram. När vi va på motorvägen fanns inte mycket bilar så det var ingen kö för ena vi vände om och tog lilla vägen tillbaka då såg vi 10000000000000bilar som stog tvärstill söderut. När vi kom hem igen så kom solen fram. JÄVLA VÄDER!!!

Nytt försök imorron fast mycket tidigare. Stackars råttor för att dom blir så åksjuka spec Myran som låg under hela bilresan i min innefick på dumjackan <3 gulle henne och Tjoffsan skl :)

Ja ringde min granne vid 12 och fråga om hon och ja kunde hitta på nått, vi bestämde oss för att väcka gamla minnen och vara LITE barnsliga men det blev MYCKET!! vill ni veta mer om det får ni gå in på min BDB Rosie90 och kolla.

Kram på alla saknar Comet och Älskling sjukt mycket <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0