Jag-hatar-alla-idag dagen

Idag så hade ja soooooovmorron till 13:10. Eftersom ja sov hos Jonathan som inte är en sovgris så vaknade han 7 och börja spela xbox för att ja ville inte att ha nskulle lämna sängen XD. efter 3 timmar vaknade ja och han satt fortfarande. Sen så åt vi chips till frukost men inte mina favoriter som ja bara MÅSTE få snart!!!
Ja hade bara en lektion idag så ja bara "råka" hoppa över den. Kom hem nyss och under typ hela vägen hem från slussen till byggmästarvägen i huddinge så skrev ja massa sms til Jonathan om hur kmt ja hatar folk spec dom som irriterade mej just idag under hela resan hem, till att börja me så hatar ja folk som inte kan följa strämmen utan går i sloooooooow mooooootion och sen hatar ja utlänningar/invandrare som inte vet att detta är Sverige och man pratar SVENSKA i SVERIGE som dom råkar befinna sej i. Abdulla språk i hemmet Svenska/Engelska i det överiga samhället och punktslut. Ja stör mej inte på människorna direkt bara deras störande språk, även om dt va franska skulle ja bli sur. Sen hatar ja folk med stora hörlurar där deras j*vla musik läcker ut så hela j*vla t-banevagnen hör ALLT. Skaffa hörlurar som inte läcker. Det är tom störande om det är bra musik.
Sen hatar ja folk som har ätit för mycket BLÄNGSYLTA.
Just i detta nu hatar ja den jäveln som står me sitt stora monster till bil som bara SPYR ut avgaser. ja ska fanimej gå ut och säga till dom för att dom har stått så i typ 5 minuter. Och sen hatar ja inte men ogillar mina killråttor eftersom de snor mitt godis och sen slår dom mej när ja försöker ta tillbaka det.
Kommer snart för nu ska ja ut och döda den j*äveln som låter sin bil stå på tomgång!!!!

3 b67pvv kyu9xccccccccccccccccccccccccccc

Nu e ja tbx :)
Dt som står precis ovanför är Spike lr Akilles som hälsar :P dom passa nog på medans ja va ute och skällde på...min pappa för att dt var han som stog me mammas mc och höll på.

Ja vill bara tillägga att ja inte hatar men nästan hatar Jonahtans äckliga styvsyskon för dom låssas vara så jävla efterblivna att dom inte kan gå hem från skolan själva. Seröst, det är en tjej som heter Varja (fult namn på en människa) och hon har nyligen fyllt 7 år och kan inte ta sej hem från skolan själv som ligger ca 200 meter från där dom bor. det är gångväg EXAKT hela vägen så hon slipper korsta nån bildväg och ändå är hon så handlingsförlamad att hon inte kan ta sej den lilla sträckan hem själv. Tänk att alla dom 4 barnen är så nästan och dom är liksom 7, 9, 11 och 13 år gamla HALLÅ?!?!?!?!?!?!

Nu tänker ja inte skriva mer på det här inlägget. måste kolla va akilles och spike gör under min säng...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0