Helgens händelser

Tja nu är jag tillbaka. Är sjukt trött men jag vill itne sova, knepigt läge va?
I fredags så åkte jag till Joanthan för att hjälpa till med flytten, vi hann med gganska mycket och det var kul. När jag kom till hans nya hus blev jag helt kär i det. Verkligen jätte fint och det låg jätte fint också. Typ gamal brunnsvägen 96 tror jag =)

Aja, i fredags (FREDAG DEN 13:E) så åkte vi massor av lass med deras stora minibuss och så hade vi en pickup med stort flak och släp så man fick med sig väldigt mycket på en gång. När klockan var nio halv tio på kvällen åkte vi för att försöka fånga in katterna och hämta lite med grejer. Vi fick bara med oss en katt och det är hon med ungar, den andra ville inte följa med så han kom på lördagen istället.
Som många vet så ska man aldrig säga vi åker en sista gång för då händer alltid nått dåligt. Precis det hänte nu. Jag, Jonathan och Mia körde minibussen på väg mot ingarö. Klockan var strax efter tio på kvällen och alla var trötta och ville hem. När vi kom ut på morotvägen mellan mölnvik och ingarö så började nått slå mot undersidan av bilen och det lät som nått stort studsa under men inget djur utan nått mer metalliskt eller som en stor sten. Sen slutade det och vi tänkte att vi kanske hade kört på någon skrot men när vi åker av mototvägen lite senaste så började bilen surra och låta konstigt. Vi stannade och försökte se vad det var men vi hittade inget. Efter en tag kom Jonathans pappa, Jakke (Jonathans brorsa jakob) och hans kompis jocke. De undrade varför vi hade stannat och då berättade vi. Dom försökte hitta felet och de kom fram till att en mutter hade låsnat så att fläckten slog emot något. eftersom dom hade släp på sin picup kunde dom inte boksera oss till en verkstad så de åkte iväg för att hämta en annan bil som var Jonathans farfars. Jag, Jonathan och Mis väntade kvar i bilen på att de skulle komma tillbaka under tiden sov Mia. Jag och Joanthan började räkna 474 Hemmesta bussar (vi kom till 4) och sen så satt vi och lyssnade på klickljudet från varningsblinkersen. Spelade in ljudet också, fyfan vad jobbigt det var att lyssna på det i ÖVER EN TIMME. Sen så hade jag också sagt att 9 av 10 volvosar inte använder blinkes. HA sa joanthan det tror jag inte på så vi slog vad om vem som hade rätt av alla de volvosar som passerade. Gissa vem som vann. Jo, Jonathan men det var säket för att någon hört va ja sa och därför började alla volvosar som passerade använda blinkers utom två =(
Efter en timme kom vi äntligen där ifrån. Hans pappa bokserade os till närmasta verksatd och så ställde vi bilden där och åkte hem till ingarö igen. Vi åt då middag fadst klockan var efter 12 på natten. Vaddå sen middag?! ;)

Allt detta bara för att det var fredag den 13:e ;) eller vad tror ni =P

Nu ska jag nog sova hörs imorgon

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0