Sorry

Ledsen för min ortoligt dåliga uppdatering men jag har inte haft tid att sitta vid datan de senaste dagarna, I söndags på kvällen drog jag till jonathan för att han precis kommit hem från fjällen. Vi gjorde inte så mycket den kvällen mer än det väldigt kära personer gör när de inte fått vara tsm på över en vecka. Igår hoppade jag första lektionerna eftersom varken jag eller älskling sov särskillt bra den natten, ni kan ju gissa själv hur varmt och blött det blir att ligga berdvid en kille som har feber.

Efter skolan igår drog jag till honom igen och då fyllde Mia (hans styvmorsa) 42 och det firades med tårta, godis, glass, bullar och en lite/mycket bränd kladdkaka. Sen kollade jag och Jonathan på en film som handlade om drakar som invaderade L.A i USA. Konstigt att allt händer bara i USA??!!

Idag gick jag bara på sista lektionen för att den första hade vi prov på som jag ändå inte hade pluggat till och den andra lektionen hade jag projektarbete men eftersom vi har världens tråkigaste lärare så är man inte så pigg att gå på hennes lektioner.

Nu äntligen är jag hemma och har sjukt ont i näsan, varför vet jag inte.
Snart ska jag över till grannen och låna lite dataspel som jag ka nspela medan jag är på praktik och sedan ska jag kanske med hene på sin dans. Jag har en del skolarbeten att stå i så vi får se hur det blir med den saken.


Hör av mej ikväll =)

Kommentarer
Postat av: Kusin

Haha hur kan en kladdkaka va lite/mycket bränd??
Hur har de lyckas med dt??
Kram

2008-04-15 @ 18:31:17
URL: http://ankarstav.blogg.se
Postat av: Emma

Ja Morris är gurkans mammas hund som vi passar ett tag :)

2008-04-15 @ 19:08:59
URL: http://emmasordal.blogg.se
Postat av: Emma

Blandras, ena är pudel vet jag andra kommer jag inte ihåg..

2008-04-15 @ 20:18:23
URL: http://emmasordal.blogg.se
Postat av: Kusin

ok I see.... jag ska köpa lösnaglar imorn, hittade på kicks som du sa, men ja e orolig att dt ska se fult ut hahaha :P

2008-04-15 @ 21:03:11
URL: http://ankarstav.blogg.se
Postat av: Kusin

Jag köpte idag och jag ska lägga imorn, för jag har kickboxning idag och det gör ont med långa naglar då :) men dt kmr bli bra för de var fina hehe :)

2008-04-16 @ 17:08:59
URL: http://ankarstav.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0