Hur dum och pinsam får man bli??

Man slutar aldrig förvånas av vilka gäster man får på jobbet. Som igår, klockan var väl runt halv 10-10 på kvällen och jag kom till kassan för att hjälpa Steve. Då kommer en snubbe fran till mej (blatte) och säger att han har beställt en Mcfeast Chicken för 20 minuter sedan och att han inte fått den och han hade inte beställt något mer alls. Jag ber honom då att peka ut från vilken kassa han har beställt från och vem han gav ordern från. Han kunde inte peka ut vilken kassa det var och han kunde inte säga vem som han hade beställt av (hade han varit en riktig gäst hade det inte varit så svårt eftersom Steve var den enda som stod i kassan under den tiden gästen påstått att han beställt sin burgare). Han kunde inget namn och han kunde inte ens peka ut vem av oss som jobbade då som hade tagit ordern. Misstankarna började gå om att han försökte lura oss. Så jag och Steve började söka igenom dom kassor som varit öppna dom senate 3 timmarna om det fanns någon order (vilket det såklart inte fanns) sedan då sa Mena att han skulle se på överbevakningskamerorna om vi kunde se något och då sa gästen att det skulle gå bra men så fort Mena började gå bort mot kontoret började idioten skrika om att han inte har hela dagen på sej och sen så blev det massa tjaffs då gästen ville ha pengarna tillbaka men vafan om varken han eller vi kan bevisa att vi tagit emot hans order kan han inte kräva pengarna tillbaka. Mena hotade med att kalla på väktare och då blev mannen ännu surare och sen så tillslut gick han och innan han gick ut så spottade han på golvet, sen så kom han tillbaka och lullade runt lite i restaurangen innan han gick och försvann.

När han försvunnit helt kommer Jonas (som var på besök och hade sett allt) fram till oss och säger, han har varit här tidigare och gjort liknande saker då med!

Asså det som gör mej till ja man kanske kan kalla det rasist är att när det r något som händer, folk som förkser lura en, folk som slåss och rånar så är det ju mest % som är invandrare. Såklart finns det dom som inte är så. Tex Mena och Steve men det som gör det så tråkigt är ju att alla idiotinvandrare är så många så dom liksom skymmer dom som är av den bra sorten...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0